Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada kızlar benim cuma kontrolüm var cumarteside aşılama olabilirsin dedi doktor.ama ben çatlatma iğnesinde 36 saat lik bir zaman oldugunu biliyorum 36 saat sonra aşılama yapılıyor böyle olunca catlatma iğnesinin ardından 24 saat gecmeden aşılama olucam sanırım daha önce böyle olan kimse oldu mu?

kızlarrrr nasılsınız görüşemedik bu ara benim işler biraz yoğun o yüzden çok fazla nete giremiyorum.. sizleride merak ediyorum.. herkes iyimi? öpüyorum hepinizi...

bu arada kızlar benim cuma kontrolüm var cumarteside aşılama olabilirsin dedi doktor.ama ben çatlatma iğnesinde 36 saat lik bir zaman oldugunu biliyorum 36 saat sonra aşılama yapılıyor böyle olunca catlatma iğnesinin ardından 24 saat gecmeden aşılama olucam sanırım daha önce böyle olan kimse oldu mu?

Canım,bende duymadım 24 saat geçmeden aşılama olduğunu benim 2.aşılamada Çarşamba akşam 7'de iğnemi yaptım Cuma öğlen 12'de aşılamam oldu.

Canım,bende duymadım 24 saat geçmeden aşılama olduğunu benim 2.aşılamada Çarşamba akşam 7'de iğnemi yaptım Cuma öğlen 12'de aşılamam oldu.

benimde ilk aşılama aynı senin dediğin gibi oldu cnm aradan 36 saat gectikten sonra bilmiyorum bakalım acaba pkolu oldugum için mi o şekilde yapıyor doktor?kafam karıştı

benimde ilk aşılama aynı senin dediğin gibi oldu cnm aradan 36 saat gectikten sonra bilmiyorum bakalım acaba pkolu oldugum için mi o şekilde yapıyor doktor?kafam karıştı

Tatlım Cuma günü gittiğinde sorarsın doktoruna, sana öyle demişse bir bildiği vardır elbet.

kızlar günaydın.

dün kontrolüm vardı yumoşlarım sağ tarafta 2 tane 13 mm 2 tane 11 mm olmuş.sol tarafta 1 tane 13 mm var.cuma tekrar kontrole gideceğim 18-20mm oldugunda hemen gececeğiz 2. aşılamaya muhtemelen cumaretsi yaparız aşılamayı dedi doktorum.bakalım cuma ne kadar büyümüş olucaklar..

günaydın cnm maşallah ne güzel olmuş yumoşlar inşallah cumaya kadar büyür ve aşılaman güzel bir şekilde gerçekleşir..

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :))

Neler geldi şu 2 günde başıma yaa... güya pazartesi mens olmam gerekiyodu.bekledim gelmedi asla da gecikmez...ben tabii hemen havalara girdim :)) test yapıyorum negatif... salı da gelmedi bugün kan için gidicektim ki, sabah kendileri teşrif ettiler... gelmese şaşardım zaten... iki gün hop oturdum hop kalktım... ilk defa da geçen ay ile aynı gün oldu mensim :)) Hayal kırıklığı da yaşamıyorum artık öyle alışmışım ki...bir gün deseler hamilesin diye eminmisiniz bi yanlışlık olmasın bi daha bakın derim herhalde :))))

Yarın doktora gidiyorum ve 3.aşılama için kolları sıvıyoruz :))

canım günaydın inşallah 3.aşılamanda amile kalıcaksın güzel haberlerle gel bizlere..

kızlar 2 gündür içim kıpır kıpır çok güzel rüyalar görüyorum hep rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam..bir an önce haftaya salı olsun istiyorum hastalancakmıyım hastalanmıcakmıyım diye..

kızlar 2 gündür içim kıpır kıpır çok güzel rüyalar görüyorum hep rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam..bir an önce haftaya salı olsun istiyorum hastalancakmıyım hastalanmıcakmıyım diye..

salı günü ben-sen -tgbesr-jollyy 4dümüzde hamile olduğumuzu öğreniriz inşalall aminnnn allahımmm

Tatlım Cuma günü gittiğinde sorarsın doktoruna, sana öyle demişse bir bildiği vardır elbet.

evet cnm dün sormayı unuttum artık cuma günü soracagım bakalım bu doktorun yöntemleri biraz farklı pkolu oldugum için iğnelere adeti beklemeden başladık mesela bakalım elbet var dediğin gibi bir bildigi

günaydın cnm maşallah ne güzel olmuş yumoşlar inşallah cumaya kadar büyür ve aşılaman güzel bir şekilde gerçekleşir..

inşallah cnm benim sag tarafımdakiler hep daha iyi durumda oluyor bakalım cumaya kadar inşallah soldakilerde büyürde çok yumurtayla olur aşılamam.rabbim hepimize nasip eyler inşallah..

inşallah rüyaların gercege döner tatlım..benim bir arakadasım hamile kalmadan önce rüyasında sürekli hamile oldugunu görüyordu sonrada hamile oldugunu öğrendi.inşallah seninde öyle olur canım benim.

salı günü ben-sen -tgbesr-jollyy 4dümüzde hamile olduğumuzu öğreniriz inşalall aminnnn allahımmm

amin canım amin dualarımız sizinle inşallah ahyırlı haberleri en kısa zamanda alıcaksınız..inşallah hepimiz buraya hamile oldugumuz yazacagız en kıs azamanda

inşallah rüyaların gercege döner tatlım..benim bir arakadasım hamile kalmadan önce rüyasında sürekli hamile oldugunu görüyordu sonrada hamile oldugunu öğrendi.inşallah seninde öyle olur canım benim.

inşallah benimde arkadaşının rüyaları gibi rüyalarım çıkar cnm..nasıl sürpriz olur bana ve herkese :21::21:

inşallah benimde arkadaşının rüyaları gibi rüyalarım çıkar cnm..nasıl sürpriz olur bana ve herkese :21::21:

inşallah bebeğim neden sürpriz olsun hepimiz mutlaka birgün anne olacagız ben yürekten inanıyorum buna sende ferah tut içini ilk aşılamamıydı senin yoksa tüp bebek miydi?

inşallah bebeğim neden sürpriz olsun hepimiz mutlaka birgün anne olacagız ben yürekten inanıyorum buna sende ferah tut içini ilk aşılamamıydı senin yoksa tüp bebek miydi?

cnm ben ilk aşılamamı şubatta yaptırdım tutmadı doktorum 1 ay ara verelim dedi..mart sonunda diyete başladım o yüzden 2 ayda ben erteledim..bende pco var adetlerim hep düzensiz olurdu geçen ay gününde geldi bu ayda gününde gelir diye düşünüyorum çünkü 10kg verdim..kendiliğinden olur diyorum belki ama olmazsada haftaya 2.aşılama için tedaviye başlıcam..

Kızlar Allah gönlünüze versin size moral olsun diye yazıyorum bizim de 2 yıldır olmuyordu 2 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım 1 kez de aşılama yaptırdım ve tutmadı dr ara vermek istediğimi söyledim ve o ay hamile kaldım.sizlere yaptıklarımı söyliyim belki faydası olur.
eşimin sperm sayısı azdı ona zencefil+zerdeçal+karabiber+bal karışımı yedirdim bir de keçiboynuzuna çakşır otu karıstırdım onu da yedirdim
kendime incir kürü yaptım ve ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümü takip ettim Allahıma çok şükür 7 haftalık hamişim:)

Back
X