Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin arkadaşlar umarım hepimizin bütün dilekleri kabul olur. Allah buradaki hamile olmayı bekleyen arkadaşlarımıza bebek, hamile olanlarada hayırlı bir dogum nasip etsin

amin canım inşallah sonunda hepimizin yüzü güler.inşallah çok rahat ve problemsiz bir hamilelik nasib olur sanada.umarım yarında iki hamile haberi daha alırız.

bilmemki kuzu bize bir form verdiler o formda12. gün ( 05/10 ) da test yazıyordu, bakalım pazar ne olcek, senin ne zaman

Benim Salı gnü kontrol var cnm bakalım ne diycek Dr amca. Peşinden gelicez inş Dr'a iş yerinde herkes hamile kaldı bi ben kaldım dedim. Ben seni yetiştiricem onlara merak etme dedi ehehe :))

yani biz kaçıncı gündeyiz jollyyy araya kendimide sıkıştırayımm

Bugn senin 10.günün şekerim :) Ya 11 - 12 ne farkeder çıkıyo işte testte 1 gün erken öğreniyorsun işte daha iyi :) Genelde hep transfer gününü saymadan 12 sonra yapın diyorlar ya onların testi o yüzden daha yüksek çıkıyo. Yoksa Mda'mızın 70 'i düşük değil o sebepten söyledim bende İnş. yarın seninde güzel haberlerini alırızz çok helecanlıııı :18: :)))

Yyarın ıkı guzel haber daha bızlerı beklıyodur ınsallah bu aralar topıgımız costu yıne neguzel ınsallah boyle devam eder ve herkes saglıklı ve hayırlısıyla kuzusuna kavusur

anladım cnm sağolasın bende ozaman yarın sabah yapacağıma göre 11. gün sabah olacak
0,1 çıksada erken diye seviniyomuşum ben

Son düzenleme:
Canım çok sevi,ndim tebrik ederim ya işyerindeym pc bozuk fazla kalamıyorum dilerim değerin katlanır ..daha güzel haberler alırız inş canım çok ama çok sevindim

mda'nın hamiş haberiyle topik canlandı :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo...yaa yasinleri unuttun sanırım yazmıştım sanada..dua topiğe bi bak istersen

anladım cnm sağolasın bende ozaman yarın sabah yapacağıma göre 11. gün sabah olacak
0,1 çıksada erken diye seviniyomuşum ben

seyhan bugün günündesin sanırım, iki mesajına da çok güldüm:)allah'da seni güldürsün cnm.

Naılsınız...bugün 30.günüm acabalardayyım..inş. Hamileyimdir ama hafif ağrı geliyo ..ya ilk tedavim ama eşim umutlu bakalım rabbim neler göstercek

Canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo...yaa yasinleri unuttun sanırım yazmıştım sanada..dua topiğe bi bak istersen

ayşecim kusura bakma bazen bakıyorum topğine ama kaçırmışım şimdi hemen okuyorum canım 4 yasini allah kabul etsin canım,, özel msj atarım okuyunca belki göremezsin diye

Naılsınız...bugün 30.günüm acabalardayyım..inş. Hamileyimdir ama hafif ağrı geliyo ..ya ilk tedavim ama eşim umutlu bakalım rabbim neler göstercek

sen ağrılara bakma benim tek belirtim adet günü ve adetm geçtikten sonraki sancılarımdı meğerse kuzucuğum yerleşiyomuş umarım senin ağrılarda hayra alamettir

canım inşallah herşey istediğin gibi olur bide sen bize hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye gelirsin inşallah

canlar yarında sizden mutlu haberi bekliyoruz heyecanla şu topik tamamen patlasın artık herkes hamiş olsun

şubattan beri beraberiz beklenen gün bugünmüş canım,hep umutluydum senin için bekliyordum bu haberi duymayı bence eve gider gitmez hemen şükür namazını kıl ben ağlayarak kıldım rabbime öyle açmıştım ki ellerimi dualarım kabul oldu ya rabbim şükürler olsun sana diyerek .....yinede senin tercihin tabi sadece fikrimi söylüyorum ben

sen ağrılara bakma benim tek belirtim adet günü ve adetm geçtikten sonraki sancılarımdı meğerse kuzucuğum yerleşiyomuş umarım senin ağrılarda hayra alamettir

canım inş.. geçen ay rahim filmide çektrmştim dr olabilr dedi balakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…