amin arkadaşlar umarım hepimizin bütün dilekleri kabul olur. Allah buradaki hamile olmayı bekleyen arkadaşlarımıza bebek, hamile olanlarada hayırlı bir dogum nasip etsin
25 inde yapıldı cnm
senin ?
benimde 25 aynı gün hadi bakalım
bilmemki kuzu bize bir form verdiler o formda12. gün ( 05/10 ) da test yazıyordu, bakalım pazar ne olcek, senin ne zaman
yani biz kaçıncı gündeyiz jollyyy araya kendimide sıkıştırayımm
aaa ne güzellll hadi bakalımmm inşallahhhh varmı sende belirti?
Benim Salı gnü kontrol var cnm bakalım ne diycek Dr amca. Peşinden gelicez inşDr'a iş yerinde herkes hamile kaldı bi ben kaldım dedim. Ben seni yetiştiricem onlara merak etme dedi ehehe :))
Bugn senin 10.günün şekerim :) Ya 11 - 12 ne farkeder çıkıyo işte testte 1 gün erken öğreniyorsun işte daha iyi :) Genelde hep transfer gününü saymadan 12 sonra yapın diyorlar ya onların testi o yüzden daha yüksek çıkıyo. Yoksa Mda'mızın 70 'i düşük değil o sebepten söyledim bendeİnş. yarın seninde güzel haberlerini alırızz çok helecanlıııı :18: :)))
anladım cnm sağolasın bende ozaman yarın sabah yapacağıma göre 11. gün sabah olacak
0,1 çıksada erken diye seviniyomuşum ben
seyhan bugün günündesin sanırım, iki mesajına da çok güldüm:)allah'da seni güldürsün cnm.
Canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo...yaa yasinleri unuttun sanırım yazmıştım sanada..dua topiğe bi bak istersen
Naılsınız...bugün 30.günüm acabalardayyım..inş. Hamileyimdir ama hafif ağrı geliyo ..ya ilk tedavim ama eşim umutlu bakalım rabbim neler göstercek
Naılsınız...bugün 30.günüm acabalardayyım..inş. Hamileyimdir ama hafif ağrı geliyo ..ya ilk tedavim ama eşim umutlu bakalım rabbim neler göstercek
sen ağrılara bakmabenim tek belirtim adet günü ve adetm geçtikten sonraki sancılarımdı meğerse kuzucuğum yerleşiyomuş umarım senin ağrılarda hayra alamettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?