Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ekim bebeskonun dedigi gibi ugurlu geldiii gelecekkkte insallahhh
cok sevindimmm insallahhh ikiye katlarrr degerinnn ..

kızlar bende bugun yine yaptırdım kan
1. 80
2. 190 cıktı :))))

allah razı olsun canım aminnnn insallahh ...
ekim ayı ugurlu geldi bende ancak simdi girdim mda da hamissss darısı bekleyen herkesee insallahh canım

anladım canım ben de öyle tahmin etmiştim inşallah o günler yakındır adetim yakın benim de başlicam artık çok heyecanlıyım bu sefer..

evet canım ya biz şubattan beri buralardayız, aslında benim daha eski

teşekkürler arkadaşım

ben de ilk açtığında bu topiğe dahil olmuştum kendimin de şubattan beri olmasına şaşırdım yani ne kadar uzun zaman. Allah hepimize hamile haberleri almayı burda bebekleri doğurmayı nasip etsin.

1. 80
umarım benimkide katlar canım , çok teşekkürler

teşekkür ederim bu günüme şükür hamileymişsin hayırlı olsun RABBİM kucagına aldığın günleri de göstersin

amin canım hepimizin inşallah

1. 80
canım cok sevındım artık hamıle olduguna ınanırsın keseyı nezaman gorceksın heycanlı gunlur baslıyo once kese sonra kalp atısları sonra cınsıyet ardından canını ıcınde hıssetmek okadar guzelkı bunlar Rabbım saglıkla tum ıstıyenlere yastsın ınsallah mda senınde katlancak degerın Allahın ıznıyle kızlar kuzularınızla konusmaya baslayın sıkı sıkı tutunsunlar sıze:)

melek04 hani adet geçikmesinden sonra yerleşme sancıları falan demişsin ya onlardan bahsedermisin ya benim adetim geçti ayın 1 de olmam gerekiyodu ısrarlara maruz kaldım ve ayın 1 de test yaptım negatif sonuç ama hala adet olmadım ne yapıcağımı sasırdım ama kan tahlili yaptırmaya korkuyorum bendede değişik seyler oluyo ama psikolojik olma ihtimali var ya ondanda korkuyorum ya

melek04 hani adet geçikmesinden sonra yerleşme sancıları falan demişsin ya onlardan bahsedermisin ya benim adetim geçti ayın 1 de olmam gerekiyodu ısrarlara maruz kaldım ve ayın 1 de test yaptım negatif sonuç ama hala adet olmadım ne yapıcağımı sasırdım ama kan tahlili yaptırmaya korkuyorum bendede değişik seyler oluyo ama psikolojik olma ihtimali var ya ondanda korkuyorum ya

canım canım canımmm anca girebiliyorum foruma eve daha yeni geldim..o kadar çok sevindimki sana anlatamam..beni aradığını gördüğüm an güzel haberini vereceğini anlamıştım..o sesindeki sevinç,mutluluk,heyecan inanılmazdı..tüylerim diken diken olmuştu yaa sesinden sonunda bu günüde gördük ya inan o kadar mutluyumki..sana söylemiştim olacak diye mucizen artık seninle annesinin göbüşünde değerin çok iyi 2 gün sonra 2ye katlanmış olur hiç merak etme sen..artık topikte bayram başlayabilir :119: :119: :119: :119:

Son düzenleme:
mda
canımmm çokkk tebrik ederimmmm hamileymişsinnn.inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnn.

çok sık giremiyorum kızlar ama başka hamilelerde varmışş.herkesi tebrik ederim sağlıklı gebelikler ve sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerimmmm

napım ben şimdi sevinç çığlıgımı atsam tepinsem hoplasam bir şükür namazıda benmi kılsam aaaayyyy çıldırdırıyorum :5
canım çok sevindim çooook rabbim yüzüne baktı katlanır degerin merak etme rabbim tamamına erdirsin.

tebriklerrrrrrr.....mda cımmmmmmmmmm
Harika bi haber...çok sevindim....pazara ikiye katlar inşallah...ne güzel bir mutluluk bu ya....ne güzel bir sevinçççç...sonuna kadar inşallahhhh...

12 de aşılamam vardı ..geri sayım başladı....umarım Burdan güzel haber vermek nasip olur...hepinizi öpüyorum.....

canım kusura bakma daha yeni gördüm msj benim tek belirtim adet sancılarım oldu ben tam adet oldm diyodum ama bişey yoktu keseyi görmemize rağmen hala bi belirti yok ne akıntı ne bulantı sadece göğüslerimde hafif bi dolgunluk var okadar ben bazan unutuyorum hamile olduğumu umarım rabbim sanada nasip etmiştir şansın bool olsun biraz daha bekle hala adet olmazsan test yaptır canım

rabbim yrdımcın olsun dualarım seninle bu safar yüzün gülsün inşallah

ah pericim ah canım seni nasıl bir heyecanla aradıgımı bilmiyorum, halen inanamıyorum umarım saglıkla kucagıma almak nasip olur, birgün sanada böyle sevinç çığlıkları atacagız arkadaşım birgün buraya kocaman harflerle superim hamile yazacagım ve o gün çok yakın hissediyorum .

teşekkürler canım, amin.

ranacım canım arkadaşım bak senelar sonra oldu galiba bu sefer , sanırım dogana kadar inanamayacagım.Umarım saglıkla dünyaya getirmek nasip olur.

teşekkürler sevdecim asıl yarınki testten sonra sevinecegim sanırım birde katlandgını görsem daha iyi olacagım., darısı başına inşallah.

seyhan ve melegimibekliyorum sanırım sizde çoktan kanınızı vermişsinizdir.Hadi çabuk gelin:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…