kızlar herkese merhaba birkaç gündür bakamadım sayfaya çok ilerlemiş her şey.doa hamileymişin gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah.bi de bugün mda nın güzel haberini alırsak mutluluğumuz artar iyice...
canım inşallah sende bu günleri görürsün yakında hiç umudunu yitirme.canım kılacağın zaman yardımcı oluruz yada nette bulabilirsin ayrıntılı bir şekilde yazıyor.2 rekat yada daha fazla kılabilirsin o senin tercihin normal namazdan farkı yok sadece niyet ederken şükür namazı diyerek niyetliyorsun....
evet canım ya biz şubattan beri buralardayız, aslında benim daha eski
teşekkürler arkadaşım
umarım benimkide katlar canım , çok teşekkürlerekim bebeskonun dedigi gibi ugurlu geldiii gelecekkkte insallahhh
cok sevindimmm insallahhh ikiye katlarrr degerinnn ..
kızlar bende bugun yine yaptırdım kan
1. 80
2. 190 cıktı :))))
teşekkür ederim bu günüme şükür hamileymişsin hayırlı olsun RABBİM kucagına aldığın günleri de göstersin
canım cok sevındım artık hamıle olduguna ınanırsın keseyı nezaman gorceksın heycanlı gunlur baslıyo once kese sonra kalp atısları sonra cınsıyet ardından canını ıcınde hıssetmek okadar guzelkı bunlar Rabbım saglıkla tum ıstıyenlere yastsın ınsallah mda senınde katlancak degerın Allahın ıznıyle kızlar kuzularınızla konusmaya baslayın sıkı sıkı tutunsunlar sıze:)ekim bebeskonun dedigi gibi ugurlu geldiii gelecekkkte insallahhh
cok sevindimmm insallahhh ikiye katlarrr degerinnn ..
kızlar bende bugun yine yaptırdım kan
1. 80
2. 190 cıktı :))))
melek04 hani adet geçikmesinden sonra yerleşme sancıları falan demişsin ya onlardan bahsedermisin ya benim adetim geçti ayın 1 de olmam gerekiyodu ısrarlara maruz kaldım ve ayın 1 de test yaptım negatif sonuç ama hala adet olmadım ne yapıcağımı sasırdım ama kan tahlili yaptırmaya korkuyorum bendede değişik seyler oluyo ama psikolojik olma ihtimali var ya ondanda korkuyorum ya
tebriklerrrrrrr.....mda cımmmmmmmmmm
Harika bi haber...çok sevindim....pazara ikiye katlar inşallah...ne güzel bir mutluluk bu ya....ne güzel bir sevinçççç...sonuna kadar inşallahhhh...
12 de aşılamam vardı ..geri sayım başladı....umarım Burdan güzel haber vermek nasip olur...hepinizi öpüyorum.....
ah pericim ah canım seni nasıl bir heyecanla aradıgımı bilmiyorum, halen inanamıyorum umarım saglıkla kucagıma almak nasip olur, birgün sanada böyle sevinç çığlıkları atacagız arkadaşım birgün buraya kocaman harflerle superim hamile yazacagım ve o gün çok yakın hissediyorum .canım canım canımmm anca girebiliyorum foruma eve daha yeni geldim..o kadar çok sevindimki sana anlatamam..beni aradığını gördüğüm an güzel haberini vereceğini anlamıştım..o sesindeki sevinç,mutluluk,heyecan inanılmazdı..tüylerim diken diken olmuştu yaa sesindensonunda bu günüde gördük ya inan o kadar mutluyumki..sana söylemiştim olacak diye mucizen artık seninle annesinin göbüşünde değerin çok iyi 2 gün sonra 2ye katlanmış olur hiç merak etme sen..artık topikte bayram başlayabilir :119: :119: :119: :119:
teşekkürler canım, amin.mda
canımmm çokkk tebrik ederimmmm hamileymişsinnn.inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnn.
çok sık giremiyorum kızlar ama başka hamilelerde varmışş.herkesi tebrik ederim sağlıklı gebelikler ve sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerimmmm
napım ben şimdi sevinç çığlıgımı atsam tepinsem hoplasam bir şükür namazıda benmi kılsam aaaayyyy çıldırdırıyorum:5
canım çok sevindim çooook rabbim yüzüne baktı katlanır degerin merak etme rabbim tamamına erdirsin.
tebriklerrrrrrr.....mda cımmmmmmmmmm
Harika bi haber...çok sevindim....pazara ikiye katlar inşallah...ne güzel bir mutluluk bu ya....ne güzel bir sevinçççç...sonuna kadar inşallahhhh...
12 de aşılamam vardı ..geri sayım başladı....umarım Burdan güzel haber vermek nasip olur...hepinizi öpüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?