Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım,öyle kendini bırakma hemen güçlü olmamız gerek.Bizde yumurta varda noluyo kaç defa negatif gördüm,yıkıldım.kimseye belli etmemek için ağlarken güldüm.Biz kendimizi bırakamayız öyle bi lüksümüz yok.Anne olmak istiyoruz.Allah'ım bir gün bizimde yüzümüze gülücek, bu çektiğimiz acıları hayal kırıklıklarını gülerek hatırlıycaz inşallah.Sadece zaman biraz daha zamana ihtiyacımız var...Nolur dik dur,inan ve umutla bekle... Biz hep senin yanındayız destekçiniz...
teşekkürler canım sizin yazdıklarınızı okudukça daha iyi hissediyoru kendimi

1.aşılama sonuç negatif kızlarr,üzgünüm :43:ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:72:
üzüldüm canım, ama ilkinde tutma ihtimali çok düşük zaten istersen bilgilerini ver senide listemize alalım umuduna ortak olalım

cnm nete giremedim 1 haftadır iyiyiz çok şükür. senin tedavi aşılamaya çevrilmiş hayırlısı olsun sıkma canını allahım ol desin yeterki sen duanı et tedavini uygula bebiş gelecektir yeterki moralin yerinde olsun.
sevindim canım bu hafta çok gidip geldiğim için seninle karşılaşmayı çok umdum ama olmadı , bu sefer aşılamamız merkezde olacak cumartesi sabahı 11 de bana önerilerini bekliyorum.
keşke canım o 1 ay çok büyük kayıp ama yapacak bişeyim yok..bebeğimiz kız Ela'm geliyor inşallah..darısı bizlerede inşallah canım
haklısın bende 2 sene evvel
babam trafik kazası geçirdiğşinde fsh 9 du ama ben onalara bakmalıyım onlarla ilgilenip onlara maddi ve manevi destek olmalıyım diye tedavimi erteledim ve bugün sonuçları ortada o yüzden bence hiç vakit kaybetmeyin

üzüldüm canım, ama ilkinde tutma ihtimali çok düşük zaten istersen bilgilerini ver senide listemize alalım umuduna ortak olalım

ilkinde neden ihtimal düşük,sonrakilerde neden yüksek açıklar mısın?bağımsız diil mi?

sendemi öyle hissetimiştin canım ya . bende ilk gördüğümde çok tuhaf oldum umarım hislerim beni yanıltmaz

Evet ilk gittiğimde yumurta istenilen boyuta gelmemişti. Sonra bir kaç gün daha iğne vuruldum. Tekrar gittiğimde tamam dedi doktor aşılama gününü belirledi. orda ilk hissim çok olumluydu ve aşılamadan sonra hep olumlu düşündüm. Sende öyle yap. Hyırlısını iste allahtan.

sevindim canım bu hafta çok gidip geldiğim için seninle karşılaşmayı çok umdum ama olmadı , bu sefer aşılamamız merkezde olacak cumartesi sabahı 11 de bana önerilerini bekliyorum
cnm ben geçen perşembe gittim bir daha 1 haziranda gidicem bu hafta gitmedim bakalım ne zaman denk gelicez. cnm önerebileceğim birşey yok ki. merkezde olacağı için zaman kaybetmeyeceksiniz zaten sen yinede doktoru arada geçen seferki gibi olmasın benim şansıma o gün merkezdeymiş ben gittiğimde doktor zaten onlar dinlendirip gönderiyorlar. evde olduğum için bol bol dinlendim ben ama sen çalışıyorsun. meryem suresini okudum birde her doktora gitmemden önce hayırlısı olsun inş. bu defa bebiş gelecek dua ediyorum senin için.

kızlar buarada sizlere kendimle ilgili kötü haberler vereyim..birincisi hamile değilim olsaydı sürpriz olurdu zaten..ikinciside aşılamayı 1 ay daha ertelemek zorundayım :43: çünkü haftaya hastalanıcam ve çarşamba yada perşembe ablam doğum yapıcak..biz bebeği daha erken bekliyoduk fakat doktoru haftaya alıcaz demiş o yüzden ben şehir dışında ablamın yanında olucam 15gün bebeğe bakmak ve ablama yardımcı olmak için..eşimle konuştuk 1 ay daha erteleyelim dedi..bir tarafım bu ay yaptırmayı çok istiyo diğer yanımda her zaman teyze olmuyorum ablamında bana ihtiyacı olucak ertele diyo..inanın bu 1 ay bana çok zor geçicek ama bunu yapmak zorundayım..çok üzülüyorum şuan..

canımmm benim yasadıgımız bizi uzen herseyde aslında bir hayır vardır gozuyle bakmak lazım.. iyi olan zaten iyilik getirir bizi sevindirir...ama kotu olayları ise hemen bizi yıkan durumlar olarak gorururz...ama hersey allahtan biz kotu olarak goruyoruz acı cekıyoruz... biliyorsun ikimizde haziranda 2. asılamayı yapcaktık.. suan senin onunde bi durum var ve karar vermek zorundasın ... seni cok ıyı anlıyorum superisi:38:

ne guzel teyze olacaksın.. ne guzelki 10 kg vermisin..sabır arkadasım az daha sabır.. biz nekadar plan yapsakta yuce rabbimin uygun gorduklerini yasıyoruz..bi dusun ne 1 aylar sabrettin belkide... ben inanamıyorum vakit cok hızlı geciyor eylulden beri istiyoruz ama birseyler cıkıp duruyo ara veriyoruz deniyoruz olmuyo falan filan yani :)

senin yerinde olmak isterdim 1 ay dedigin gelip gecerr sev teyzesi bebiiisii kokkla op o heycanı yasa...bebekk kokusunu ozledim arkadasım allah hayırlı dogumlar nasıp etsın ablana ... sonrada sana insallahh:)

Günaydınlar herkese,
Dün akşam çatlatma ignelerimi yaptım bakalım kısmetse cumartesi günü aşılamam var. Umarım bu nazlı yumurtam beni utandırırda ben geldim der.
Akıntımda dün geceden beri kesildi, bir an için çogalacak diye korkmuştuk.
Çünkü daha öncede bahsetmişimdir ama biliyorsunuzki adet düzensizliğim var, tam bu bebek olaylarına artık ara verelim 3 sene çok ugraştık derken geçen sene 15 günde bir adet görmeye başlamıştım ve şimdiki doktorumla tanışmıştım.
Benim yumurtalarım 15 mm geçince kiste çeviriyor ve kanama başlıyor.Ne yaptıysak ne ilaç kullandıysak fayda etmedi. Kısmetimizde bu varmış demekki, ama çok şükürki dün geceden beri duydu inşallah 2 gün daha dişini sıkarda gelemez.
Heyecanlımıyım derseniz bu sefer degilim çünkü yumurtamın kalitesi düştüğü için döllenme şansınız çok çok az olduğunu biliyorum.Ama denemek istedim işte,o yumurtayı ilk ekranda gördüğümde içinde birşeyler kımıldanmıştı yabana atamadım bunu.Eger sonuç negatif olursa tekrar hiç beklemeden ikinci tüpü deneyecegiz. Umarım o zaman gelişir yumurtalarım.
Bugün çok ruhsuzum daha dogrusu şaşkınım , son güne kadar gelip de son gün böyle birşey ile karşılaşmak beni yıkmadı degil.Tüp bebekten o kadar umutluydumki sizlere anlatamam. Ve hayatta asla büyük konuşmamak lazımmış ben hep diger tedavilerimde en kötüsü ne olabilirki tüp bebek yapar geçerim diyordum yanılmışım bak olmuyormuş işte.Doktor dün gene söyledi donör harici netice alamazsın diye ama ben kabul etmedim.Eşimle konuştuk 2 tüp daha deneyip evlat edinmeye karar verdik çok acı biliyorum ama kabullenmek zorundayım.Allahım kimseye bu duyguları yaşatmasın bir bebegi karnında taşıyabilmek onu emzirebilmek çok kutsal bir duygudur eminim ama bunu hiç yaşayamayacagını bilmek en kötüsü .Allahım bize bu dertleri veriyorsa yanında sabrınıda verecektir elbette.

Mda cım selamlar..umarım daha iyisindir.hani hepimiz herkes diyor ya hayırlısı diye..bu da onun göstergesi..
acıkcası okurken çok duygulandım ya böyle inanmazsın belki ama aglamaklı oldum..
ama evlatlıkta son kararınız mı daha çoooook erken değil mi bunun için??
önce bir hatta iki kez daha deneyin sonra düşünün evlatlığı..
Ben çevremde bi kaç tane evlatlık alıp da şimdi acısını çekenleri biliyorum da o yüzden hemen böyle yazdım..
evlatlık aldılar tam 6 ay sonra hamile kaldı :( hopppala iki çocuk biri kız biri erkek..
diğeri ise öyle yakınım ki akrabam..evlatlık aldı 20 yaşına getirdi öyle bir çocuk çıktı ki anne babaya bıçak çekenlerden...
nolur daha çok erken be mda cım..
önce şimdi pozitif düşünme zamanı lütfen lütfen.....

ilkinde neden ihtimal düşük,sonrakilerde neden yüksek açıklar mısın?bağımsız diil mi?
elbetteki bagımsız ama ilk aşılamada başına neler gelecek nasıl bir ortamda olacak , o yattıgın yatakta pozison vb. şeyler ister istemez insanlarda bir tedirginlik yaratıyor,kişi kendisini sıkıyor kasıyor ve olumsuz olabiliyor.Umarım senin ikincisi çok iyi geçer

Evet ilk gittiğimde yumurta istenilen boyuta gelmemişti. Sonra bir kaç gün daha iğne vuruldum. Tekrar gittiğimde tamam dedi doktor aşılama gününü belirledi. orda ilk hissim çok olumluydu ve aşılamadan sonra hep olumlu düşündüm. Sende öyle yap. Hyırlısını iste allahtan.

tmam canım öyle yapacagım

kızlar buarada sizlere kendimle ilgili kötü haberler vereyim..birincisi hamile değilim olsaydı sürpriz olurdu zaten..ikinciside aşılamayı 1 ay daha ertelemek zorundayım :43: çünkü haftaya hastalanıcam ve çarşamba yada perşembe ablam doğum yapıcak..biz bebeği daha erken bekliyoduk fakat doktoru haftaya alıcaz demiş o yüzden ben şehir dışında ablamın yanında olucam 15gün bebeğe bakmak ve ablama yardımcı olmak için..eşimle konuştuk 1 ay daha erteleyelim dedi..bir tarafım bu ay yaptırmayı çok istiyo diğer yanımda her zaman teyze olmuyorum ablamında bana ihtiyacı olucak ertele diyo..inanın bu 1 ay bana çok zor geçicek ama bunu yapmak zorundayım..çok üzülüyorum şuan..

yok yokkkk zor geçmezzz o minnacık bebişi elinize alınca zaman kolay geçer :) bak demiştiniz dersin..
teyze olmak güzel şeydir zamanını iyi değerlerdir sonra ablanda sana yardımcı olacaktır :) değil mi?? daha senin de böyle telaşların olacak..
bir ay nedir ki hemen geçiverir :)

cnm ben geçen perşembe gittim bir daha 1 haziranda gidicem bu hafta gitmedim bakalım ne zaman denk gelicez. cnm önerebileceğim birşey yok ki. merkezde olacağı için zaman kaybetmeyeceksiniz zaten sen yinede doktoru arada geçen seferki gibi olmasın benim şansıma o gün merkezdeymiş ben gittiğimde doktor zaten onlar dinlendirip gönderiyorlar. evde olduğum için bol bol dinlendim ben ama sen çalışıyorsun. meryem suresini okudum birde her doktora gitmemden önce hayırlısı olsun inş. bu defa bebiş gelecek dua ediyorum senin için.

teşekkürler canım bende okuyayım meryem suresını o zaman, dediğin gibi bu sefer bende doktora biraz sitem ettim gene burayamı gelecegiz diye, önce saat 12 de yapalım demişti sonra 11 de yapalım ben önce merkeze geleyim gecikmesin dedi. Hayırlısı olsun canım

Arkadaslar merhaba ilk tup bebek tedavim ipptal oldu .e2 degeri dusunce yumilerin kaliteside dusuyormus ama halen 2 side oradalar birissi 18 mm birisi 15mm ve ben onlara sans vermek istedim doktorumla kararlastirdik cumartesi asilama yapacak .goz gore gore onlari cope gondermeye gonlum elvermedi. Sans yok ama umudum var ben bugun hayirlisi diye dua etmistim belkide hayirlisi budur
ah kuzum benim yaaa hayırlıs oolsun inşş... vardır bundada bir hayır belkide evladına aşılamayla kavuşacaksın balım yaa dualarım seninle rabbim hayırlısı nasip etsin
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
bu güzel gece için bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim eşim için..
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu güzel gecede dualarda buluşmak dileğiyle...
ayy kuzum yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun inş. evet dediğin gibi zamanı değilmiş rabbim sabır versin valla senin haberinle bende yıkıldım normalde yarın benimde adet günüm bakalım neler olcak inş. kırmızılar gelmez ve salı günü test yaptırmak kısmet olur inş. hayırlısı olsun bakalım hayat bize daha nnelre gösterecek canım
yukarıda bu kadar mesaj varken hiç insan kendini yalnız hissedebilirmi? Elbette yalnız degilim sizin gibi güzel dostlarım arkadaşlarım var. Akşam yatsı namazından sonra birde hacet dilek namazı kıldım gene herzamanki gibi hepimiz için hayırlısını istedim ,umarım herkesin hakkında hayırlı olan göbeklerine ve kucaklarına gelsin iyi varsınız yanımda .Keşke hepimiz aynı şehirde olsak buluşup dertleşebilsek ne güzel olurdu.Sizleri çok seviyorum.
Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle... Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Eyle... (Amin)
amin canım benimmmm inş..
Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz
doktorum bana bıesteron kullan biraz mutlu olursun demişti sanırım işe yaradı :1::1:
hatta akşam kuförüm kaşın dökülmüş hayırdır dediği halde üzülmedimmm :21:

mda cnm nasılsınnnn
canım biesteron kuullanınca neden mutlu olunuyomuş ayy bende kullandım ama mutlu değilim :1:
Günaydınlar herkese,
Dün akşam çatlatma ignelerimi yaptım bakalım kısmetse cumartesi günü aşılamam var. Umarım bu nazlı yumurtam beni utandırırda ben geldim der.
Çünkü daha öncede bahsetmişimdir ama biliyorsunuzki adet düzensizliğim var, tam bu bebek olaylarına artık ara verelim 3 sene çok ugraştık derken geçen sene 15 günde bir adet görmeye başlamıştım ve şimdiki doktorumla tanışmıştım.
Benim yumurtalarım 15 mm geçince kiste çeviriyor ve kanama başlıyor.Ne yaptıysak ne ilaç kullandıysak fayda etmedi. Kısmetimizde bu varmış demekki, ama çok şükürki dün geceden beri duydu inşallah 2 gün daha dişini sıkarda gelemez.
Heyecanlımıyım derseniz bu sefer degilim çünkü yumurtamın kalitesi düştüğü için döllenme şansınız çok çok az olduğunu biliyorum.Ama denemek istedim işte,o yumurtayı ilk ekranda gördüğümde içinde birşeyler kımıldanmıştı yabana atamadım bunu.Eger sonuç negatif olursa tekrar hiç beklemeden ikinci tüpü deneyecegiz. Umarım o zaman gelişir yumurtalarım.
Bugün çok ruhsuzum daha dogrusu şaşkınım , son güne kadar gelip de son gün böyle birşey ile karşılaşmak beni yıkmadı degil.Tüp bebekten o kadar umutluydumki sizlere anlatamam. Ve hayatta asla büyük konuşmamak lazımmış ben hep diger tedavilerimde en kötüsü ne olabilirki tüp bebek yapar geçerim diyordum yanılmışım bak olmuyormuş işte.Doktor dün gene söyledi donör harici netice alamazsın diye ama ben kabul etmedim.Eşimle konuştuk 2 tüp daha deneyip evlat edinmeye karar verdik çok acı biliyorum ama kabullenmek zorundayım.Allahım kimseye bu duyguları yaşatmasın bir bebegi karnında taşıyabilmek onu emzirebilmek çok kutsal bir duygudur eminim ama bunu hiç yaşayamayacagını bilmek en kötüsü .Allahım bize bu dertleri veriyorsa yanında sabrınıda verecektir elbette.

ahh güzel arkadaşım ne kadar güzel yazmışsın söylemişsinn ahh ahhh rabbim yar ve yardımcımız olsun inş. çok zorr imtehanlara tabi tutuluyoruz ama kötününde kötüsü var en azıından kendi sağlığımız yerinde napalım sabredecez elbet bizimde bir gün olacak evladımız inş...

canımmm benim yasadıgımız bizi uzen herseyde aslında bir hayır vardır gozuyle bakmak lazım.. iyi olan zaten iyilik getirir bizi sevindirir...ama kotu olayları ise hemen bizi yıkan durumlar olarak gorururz...ama hersey allahtan biz kotu olarak goruyoruz acı cekıyoruz... biliyorsun ikimizde haziranda 2. asılamayı yapcaktık.. suan senin onunde bi durum var ve karar vermek zorundasın ... seni cok ıyı anlıyorum superisi:38:

ne guzel teyze olacaksın.. ne guzelki 10 kg vermisin..sabır arkadasım az daha sabır.. biz nekadar plan yapsakta yuce rabbimin uygun gorduklerini yasıyoruz..bi dusun ne 1 aylar sabrettin belkide... ben inanamıyorum vakit cok hızlı geciyor eylulden beri istiyoruz ama birseyler cıkıp duruyo ara veriyoruz deniyoruz olmuyo falan filan yani :)

senin yerinde olmak isterdim 1 ay dedigin gelip gecerr sev teyzesi bebiiisii kokkla op o heycanı yasa...bebekk kokusunu ozledim arkadasım allah hayırlı dogumlar nasıp etsın ablana ... sonrada sana insallahh:)

tatlım benim ne güzel şeyler yazmışsın çok mutlu ettin beni..doğru söylüyosun herşeyde bir hayır vardır dediğin gibi..zaten bu 1 ayın 15 günü onların yanında geçicek diğer yarısınıda bi şekilde geçiririm ya :21: ayy nasıl heyecanlıyım anlatamam sürekli rüyalarımda görüyorum seviyorum onu..bol bol koklayıp öpücem onu..annelik provası yapıcam bi yandan da..2.annesiyim nede olsa :16: sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebişimiz..darısı bana ve hepinize en yakın zamanda inşallahh..desteğin içinde sağol canım :48:

yok yokkkk zor geçmezzz o minnacık bebişi elinize alınca zaman kolay geçer :) bak demiştiniz dersin..
teyze olmak güzel şeydir zamanını iyi değerlerdir sonra ablanda sana yardımcı olacaktır :) değil mi?? daha senin de böyle telaşların olacak..
bir ay nedir ki hemen geçiverir :)

canım ya o minnacık bebek benimde umudum olucak ona bakarken hepimiz çinde dua edicem..varsın bende 1 ay bebişime geç kavuşayım..ben daha hamile kalmadan ablamda benim için hayal kuruyo neler yapcam ona ben diye :1: önce teyzeliğin tadını çıkartayım sonra anneliğide yaşarım inşallahh :21:

elbetteki bagımsız ama ilk aşılamada başına neler gelecek nasıl bir ortamda olacak , o yattıgın yatakta pozison vb. şeyler ister istemez insanlarda bir tedirginlik yaratıyor,kişi kendisini sıkıyor kasıyor ve olumsuz olabiliyor.Umarım senin ikincisi çok iyi geçer

canım hakkında hayırlısı ..2.asılamanda i.nsallah yuzun guler:)

manavgatcım üzülme..geçmiş olsun..dediğin gibi bir sonrakinde olumlu ve kocamannn pozitif gelir inşallah

ben bunda da çok rahattım dr umu sevmiştim,akraba gbiydik sanki,kasmadım dı yani,nasip değilmiş diye düşünüyorum ben inşallah yüzümüz tez zamanda güler hepimizin:16:imizin..

Günaydınlar herkese,

Kuzucuğum böyle düşünme sende anne olucaksın ben buna eminim. Ne donör nede evlatlık gerek kalmıycak. Bende eskiden etrafımda yıllardır çocuk sahibi olmayan insanları gördüğümde ne bekliyolarki tüp bebek yapsınlar diyodum. Sanki herşeyin bi garantisi varmış ggibi çocukluk işte :) Türkiyede bi kadın 17.denemesinde tüp bebekle hamile kaldı. Allah sağlık versin yeterki durmak yok.İnş. bizimde yüzümüz bir gün gülücek :16:

Back
X