Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
listeyi yenilemişsin canım ama ben negatif sonuç aldım yazmıştım ben sen görmrdin her halde bilgin olsun.bu arada vardır her şeyde bir hayır inşşaallah aşılmayla kavuşursun bebeğine tüpe hiç gerek kalmaz canım.

1.aşılama sonuç negatif kızlarr,üzgünüm :43:ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:72:

canım geçmiş olsun ben de ikigün önce aldım negatifi ama pes etmek yok biz elimizden gelni yapalım inşaallah, gerisi rabimin takdiri o en iyisini biliyor.

1.aşılama sonuç negatif kızlarr,üzgünüm :43:ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:72:

Günaydınlar herkese,
Dün akşam çatlatma ignelerimi yaptım bakalım kısmetse cumartesi günü aşılamam var. Umarım bu nazlı yumurtam beni utandırırda ben geldim der.
Akıntımda dün geceden beri kesildi, bir an için çogalacak diye korkmuştuk.
Çünkü daha öncede bahsetmişimdir ama biliyorsunuzki adet düzensizliğim var, tam bu bebek olaylarına artık ara verelim 3 sene çok ugraştık derken geçen sene 15 günde bir adet görmeye başlamıştım ve şimdiki doktorumla tanışmıştım.
Benim yumurtalarım 15 mm geçince kiste çeviriyor ve kanama başlıyor.Ne yaptıysak ne ilaç kullandıysak fayda etmedi. Kısmetimizde bu varmış demekki, ama çok şükürki dün geceden beri duydu inşallah 2 gün daha dişini sıkarda gelemez.
Heyecanlımıyım derseniz bu sefer degilim çünkü yumurtamın kalitesi düştüğü için döllenme şansınız çok çok az olduğunu biliyorum.Ama denemek istedim işte,o yumurtayı ilk ekranda gördüğümde içinde birşeyler kımıldanmıştı yabana atamadım bunu.Eger sonuç negatif olursa tekrar hiç beklemeden ikinci tüpü deneyecegiz. Umarım o zaman gelişir yumurtalarım.
Bugün çok ruhsuzum daha dogrusu şaşkınım , son güne kadar gelip de son gün böyle birşey ile karşılaşmak beni yıkmadı degil.Tüp bebekten o kadar umutluydumki sizlere anlatamam. Ve hayatta asla büyük konuşmamak lazımmış ben hep diger tedavilerimde en kötüsü ne olabilirki tüp bebek yapar geçerim diyordum yanılmışım bak olmuyormuş işte.Doktor dün gene söyledi donör harici netice alamazsın diye ama ben kabul etmedim.Eşimle konuştuk 2 tüp daha deneyip evlat edinmeye karar verdik çok acı biliyorum ama kabullenmek zorundayım.Allahım kimseye bu duyguları yaşatmasın bir bebegi karnında taşıyabilmek onu emzirebilmek çok kutsal bir duygudur eminim ama bunu hiç yaşayamayacagını bilmek en kötüsü .Allahım bize bu dertleri veriyorsa yanında sabrınıda verecektir elbette.

canım geçenlerde bir topikte rastladım. benim hiç bebeğim olmayacak yazmış bir bayan. ve hikayesini anlatmış. tüm tetkiklerden sonra eşinin sperm sayısının 0 olduğunu öğrenmişler. bu yazdıklarını gördümğümde o geldi aklıma. okurken çok üzüldüm. sonra sayfa baya ilerlemiş en sona bir bakayım dedim. orda mutluluk haberini yazmış. tüp bebek uygulamalarında 26 tane döllenmiş yumurtası oluşmuş. tese ameliyatında sperm bulmuşlar. çok mutluydu. başka birini daha biliyourm. 0 sperm ve evlatlık almaya karar veriyorlar. alıyorlarda. sonra tekrar bir kere daha ameliyat oluyor ve buldukları tek spermle hamile kalıyor. hayatta öyle çokki böyle hikayeler. senin 2 yumurtan birden oldu. belki 1 tane olsa daha güzel büyüyecek. onunda zamanı var demmekki. umut bizlerin herşeyi. bütün bunlar bahane sende biliyorsun. rabbim yeterki ol desin. inancını sakın yitirme. böyle temiz kalple isterken, bu kadar duacın varken elbet bir gün seninde bebişin olacak.

Kuzucuğum böyle düşünme sende anne olucaksın ben buna eminim. Ne donör nede evlatlık gerek kalmıycak. Bende eskiden etrafımda yıllardır çocuk sahibi olmayan insanları gördüğümde ne bekliyolarki tüp bebek yapsınlar diyodum. Sanki herşeyin bi garantisi varmış ggibi çocukluk işte :) Türkiyede bi kadın 17.denemesinde tüp bebekle hamile kaldı. Allah sağlık versin yeterki durmak yok.İnş. bizimde yüzümüz bir gün gülücek :16:
haklısın canım , ama insan bazen elinde olmazsada düşünceler karışabiliyor. Eletteki 2-3 kere daha deneyecegim.
listeyi yenilemişsin canım ama ben negatif sonuç aldım yazmıştım ben sen görmrdin her halde bilgin olsun.bu arada vardır her şeyde bir hayır inşşaallah aşılmayla kavuşursun bebeğine tüpe hiç gerek kalmaz canım.
düzletiyorum kuzum bu aralar negatifleri görümüyorum :1: görmek istemiyorum ona göre çalışın bakıyım:34:
canım geçenlerde bir topikte rastladım. benim hiç bebeğim olmayacak yazmış bir bayan. ve hikayesini anlatmış. tüm tetkiklerden sonra eşinin sperm sayısının 0 olduğunu öğrenmişler. bu yazdıklarını gördümğümde o geldi aklıma. okurken çok üzüldüm. sonra sayfa baya ilerlemiş en sona bir bakayım dedim. orda mutluluk haberini yazmış. tüp bebek uygulamalarında 26 tane döllenmiş yumurtası oluşmuş. tese ameliyatında sperm bulmuşlar. çok mutluydu. başka birini daha biliyourm. 0 sperm ve evlatlık almaya karar veriyorlar. alıyorlarda. sonra tekrar bir kere daha ameliyat oluyor ve buldukları tek spermle hamile kalıyor. hayatta öyle çokki böyle hikayeler. senin 2 yumurtan birden oldu. belki 1 tane olsa daha güzel büyüyecek. onunda zamanı var demmekki. umut bizlerin herşeyi. bütün bunlar bahane sende biliyorsun. rabbim yeterki ol desin. inancını sakın yitirme. böyle temiz kalple isterken, bu kadar duacın varken elbet bir gün seninde bebişin olacak.

böyle hikayeleri duyunca insan umut ediyor tabiki , inaşşal bizlerde bu hikayeleri anlatabilecek durumlara gelebiliriz.

kızlar dün gece ağlaya ağlaya dua ettim ve burdaki arkadaşlarına duama ekledim ismini bildiklerimi isimle dua ettim bilmediklerimide kk daki topikdeki tüm arkadaşlar dedim rabbim kabul etsin çok duygulandım dün hüngür hüngür ağladım bide eşim iş için ankara dışında böyle çok duygu yüklüydüm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlar Amin

hemde nasıl bir ok anlatamam, ben hiç böyle bir acı hissetmedim yüregimde.
benim doktorda muayene oldugum masanın karşısında hamilelerin bebeklerine baktıgı bir ultrason var onunla benim yattıgım masa arası dört adım ama ben o dört adımı bir türlü geçemiyorum arkadaşım.

canım benim tüm kalbimle inanıyorum sende o dört adımı geçeceksin birgün.
kızlar buarada sizlere kendimle ilgili kötü haberler vereyim..birincisi hamile değilim olsaydı sürpriz olurdu zaten..ikinciside aşılamayı 1 ay daha ertelemek zorundayım :43: çünkü haftaya hastalanıcam ve çarşamba yada perşembe ablam doğum yapıcak..biz bebeği daha erken bekliyoduk fakat doktoru haftaya alıcaz demiş o yüzden ben şehir dışında ablamın yanında olucam 15gün bebeğe bakmak ve ablama yardımcı olmak için..eşimle konuştuk 1 ay daha erteleyelim dedi..bir tarafım bu ay yaptırmayı çok istiyo diğer yanımda her zaman teyze olmuyorum ablamında bana ihtiyacı olucak ertele diyo..inanın bu 1 ay bana çok zor geçicek ama bunu yapmak zorundayım..çok üzülüyorum şuan..

su perisi inan çok üzüldüm çokda dua etmiştim senin için ama deemkki vakti saati gelmemiş daha.

manavgat öncelikle hoşgeldin aramıza.hiç umudunu kaybetme ben 3.aşılamamda hamile kaldım.

kızlar dün gece ağlaya ağlaya dua ettim ve burdaki arkadaşlarına duama ekledim ismini bildiklerimi isimle dua ettim bilmediklerimide kk daki topikdeki tüm arkadaşlar dedim rabbim kabul etsin çok duygulandım dün hüngür hüngür ağladım bide eşim iş için ankara dışında böyle çok duygu yüklüydüm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlar Amin

amin canım bende dün herkes için dua ettim kuran okudum rabbim bu mübarek günde açılan ellerimizi boş cevirmeyecektir...

allah kabul etsin canım, sendede rezerv azlıgı var , sen kaç yumurta ile aşılamaya girdin

canım benim tüm kalbimle inanıyorum sende o dört adımı geçeceksin birgün.

inşallah canım inşallah tüm kalbim ile buradaki herkes için istiyorum bunu, sen nasılsın bebegin nasıl

Allah razi olsun canim...ins dualarin kabul olur..sende bizde aliriz kucagimiza bebislerimizi :-)

kızlar buarada sizlere kendimle ilgili kötü haberler vereyim..birincisi hamile değilim olsaydı sürpriz olurdu zaten..ikinciside aşılamayı 1 ay daha ertelemek zorundayım :43: çünkü haftaya hastalanıcam ve çarşamba yada perşembe ablam doğum yapıcak..biz bebeği daha erken bekliyoduk fakat doktoru haftaya alıcaz demiş o yüzden ben şehir dışında ablamın yanında olucam 15gün bebeğe bakmak ve ablama yardımcı olmak için..eşimle konuştuk 1 ay daha erteleyelim dedi..bir tarafım bu ay yaptırmayı çok istiyo diğer yanımda her zaman teyze olmuyorum ablamında bana ihtiyacı olucak ertele diyo..inanın bu 1 ay bana çok zor geçicek ama bunu yapmak zorundayım..çok üzülüyorum şuan..

superisi canım benimm ne güzel teyze olcakmışın keşke bende teyze olsaydım bi kız kardeşim veya ablam olsaydı yok napalım allah erkek kardeşlerime ömür versin evin tek kızıyım ben :((( git ablanın yanında ol tek bırakma 10ay sonrada oda senin yanında olur inşallah canımmm

manavgat60 canım saolsun canımm bak bu benim 3.:))pes etmedim sende etme inşallah meleğin 2.aşılama gelir

superisi canım benimm ne güzel teyze olcakmışın keşke bende teyze olsaydım bi kız kardeşim veya ablam olsaydı yok napalım allah erkek kardeşlerime ömür versin evin tek kızıyım ben :((( git ablanın yanında ol tek bırakma 10ay sonrada oda senin yanında olur inşallah canımmm

amin canım allah kardeşlerine ömür versin..bizler gerçekte senin kardeşin olmasakta burda kardeş arkadaş olduk bizlerde seni teyze yaparız merak etme sen :16: inşallah 10 ay sonrada ablamda benim yanımda olur sağol canım benim..

allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul etsin bende dün gece hepimiz için dua ettim

yaaaa kizlar sizi takip edecegim diye yazilari kacirmayayim diye yemeği yaktimmmmm :-(

aahhhh nimesay güldürdün beni allahta seni güldürsün ne pişiyordu kız ocakta, bak bende acıktım ne yesem diye düşünüyordum , bugün iş yerinde yalnızımda hadi gelin beraber yiyelim size kayfede yaparım ohhh missss

aahhhh nimesay güldürdün beni allahta seni güldürsün ne pişiyordu kız ocakta, bak bende acıktım ne yesem diye düşünüyordum , bugün iş yerinde yalnızımda hadi gelin beraber yiyelim size kayfede yaparım ohhh missss

Amannnn yete ki sen gulll canimm :-) valla ne guzel olurduuu o kahvee benim icin icmis gibi oldum saolasinnn

canım geçmiş olsun ben de ikigün önce aldım negatifi ama pes etmek yok biz elimizden gelni yapalım inşaallah, gerisi rabimin takdiri o en iyisini biliyor.

cuma vakti rabm dualarımızı kabul etsin inşallah.pes etmedim ümidim var,hepimizin de olsun..

manavgat öncelikle hoşgeldin aramıza.hiç umudunu kaybetme ben 3.aşılamamda hamile kaldım.[/QUOTE]
inşalah 2.de tutar hatta kendiliğinden gellse ne varr:)

manavgat60 canım saolsun canımm bak bu benim 3.:))pes etmedim sende etme inşallah meleğin 2.aşılama gelir[/QUOTE]

inşallah canım.bu arada aşıllamanın tüp bebek merkeznde yapılmasıyla nrml bi kadın doğumcunun yapması arasında ne fark var?

valla bilmiyorum ama içerisindeki maddelerden birinde mutluluk hormonu var iyi gelecek sana demişti

kız orda ben ağladım doktorun yanında yoksa beni kandırdımı psikolijik olarak içsin iyi gelir diyemi düşündü yoksa :1::1::1:

Back
X