bebeskocum tebrik ederim silik çıktıysa hamilesin demektir benim kan sonucum 55 ken silik çizgiyi görmüştüm seninde pozitiftir kan testin inşallah Allah gönlüne göre verir önce hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama. kan sonucunu merakla bekliyoruz canım.
karakedi canım sen de umutsuz olma kırmızıya dönse bile umut kesilmez pembeliğe bakma sende bir idrar testi alıp yapabilirsin bugün. yarın muhakkak gidip kanını ver.
sevde cim nasılsın canım girmiyorsun uzun zamandır merak ettim seni ufaklık ve sen iyimisiniz kaç haftalık oldunuz cinsiyet belli mi :)
ben de adet oldum olacam yine gecikti benim adetim 33. günümdeyim acaba kimyasaldan sonrası gecikmesi normal mi bilemiyorum ümitlenmiyorum hiç..
Jollyyy canımm yine sana bir sorum olacak hatırlarsan tabiki. kimyasal sonrası ben ilaçları bırakınca hemen ertesi gün adet olmuştum. ama bu ay gecikti senin de kimyasaldan sonraki ay adetinde gecikme olmuşmuydu? dondurulmuşa başladığın için hatırlarsın belki ama sen ara vermemişmiydin yoksa anımsayamadım ??
canım sürekli giriyorum aslında..ama bakıyorum yoksun benimde yazacak pek bişeyim olmuyor işte..bebeşkoyla karakediyi merak ediyorum işte bende...canım inşallah bi an önce gelir kırmızılarda başlarsın tekrar..bu ay herşey yolunda giderse alıcaksın dondurulmuşunu dimi? hadi hayırlısı gülüm...Rabbim seninde yüzünü güldürsün en kısa zamanda ...bizde iyiyiz maşallah ....gerçi 2 hafta önce kontrolümde iyiydi herşey...yarın tekrar kontorüm var..2 haftaya bir cağırıyor burdaki doktorum..muayeneye gitmeden 2-3 gün öncesi başlıyor efeganlar vesveseler...hala atlamadım..umarım iyidir de yarın güzel haberler verebilirim sanada...10+6 yız bugün itibariyle..yarın 11 bitecek inşallah...zaman geçiyor canım..sağlıklı olsunda ne isteyim başka..yok canım cinsiyet için daha erken...4.aydan sonra belli olur sanırım..oğlumda öyle olmuştu...inan bana hiç cinsiyeti düşünemiyorum..2 haftada bir iyi olduğunu görmek yetiyor bana..maşallah....