canım cok şükür bi sıkıntı yok..maşallahhh....dünki kontrolde iyi dedi doktorum..11+3 gösterdi ultrason..+-4 hata payı var gün olarak..normalde 11+0 dı dün itibariyle benim hesaplamam...cok önemli değil..elleri ayakları gelişmeye başlamış cok şükür..ense kalınlığına baktı iyi dedi..3lü-2li test zamanım gelmiş...burda yaplmıyor 2li tesler..erzuruma veya trabzona gideceğim..bi görelim 2li testlerini dedi..canım normalde biliyorsun jele devam ediyordum..12. haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş...elimde bir kutu var 15 tane içinde...dediki onuda bitir yenisini alma...cok şükür jelden de kurtuluyorum..bunun dışında folbiol ve coraspin e devam ediyorum..dedim ki elevite geçmiyecekmiyim..? normal düzenli yemek yiyorsan gerek yok dedi...bakalım bir hafta içinde yaptırağım testi..umarım bi sorun çıkmaz...bunun dışında herhangi bişey kullanmıyorum..seninde kahveler gelmiş..aman gelsin de bir an önce başla inşallah canım sürecine..........hadi hayırlısı umarım bu sefer pozitif olur da biter seninde çilen canım benim...yürekten tüm kalbimle istiyorum..