Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım kesinmi dışgebelik belki sonradan tutunbuştur bebeğin 90 ilk değerinden kaçgün sonraki değerin.mesele benim 5.gün embriyasu 12. gün değerim 27 idi ve kanamamda vardı ama değerim 6 bine kadar yükseldi 15.gün kanamam çok parçalı hale döndü doktora gittim doktor baktı bebek düşmüş ve parça kalmış demişt,yani bana dış gebelik demedi hiç .ondan sonrada değerim sıfırlanana kadar takip etti.

sana da buyk gecmis olsun zor bu haller negatif olsa daha kolay....benimki de 5.gun embriyosuydu. 12. gun 28 14. gun 38 21. gun 90 cikti. ben de adet oldum ama doktor dun dis gebelik oldugunu dusunuyorum dedi. ben zaten sasirdim adet oldugum halde gitmedi diye hic bilmedigim isler:) sonuc olarak kendiliginden gider deger dusuk pazartesi tekrar gel test yapalim dedi. o zamana kadar beklicem ama inan baska bi fikrim yok. neden muayne etmedi onu bile anlamadim.

bebeşkoyu çok merak ettik dünden beri öncelikle Allah senden de razı olsun bize haber getirdin.bu arada geçmiş olsun rahatsızmış sakın ümitsizliğe kapılmasın 3. testi 2ye katlıyacak bence bebişi tutunacak Allah'ın izniyle dualarımız onunla, bizi habersiz bırakmayın canım.

arkadaşlar bebesko şimdi kayın validesinin yanında bilgisayarıda olmadığı için bugün benden alacaksınız haberleri.ama baya bi hastalanmış ateşlenmiş falan yatıyomuş.stresten hastalandı heralde inşallah değeri yükselirde bende bebek görmeye gitcem arkadaşıma inşallah

sana da buyk gecmis olsun zor bu haller negatif olsa daha kolay....benimki de 5.gun embriyosuydu. 12. gun 28 14. gun 38 21. gun 90 cikti. ben de adet oldum ama doktor dun dis gebelik oldugunu dusunuyorum dedi. ben zaten sasirdim adet oldugum halde gitmedi diye hic bilmedigim isler:) sonuc olarak kendiliginden gider deger dusuk pazartesi tekrar gel test yapalim dedi. o zamana kadar beklicem ama inan baska bi fikrim yok. neden muayne etmedi onu bile anlamadim.

çok sağol canım gerçekten öyle bu durum daha zor seni çok iyi anlıyorum ben şuanda ikinciye dahi başlıyamıyorum yine aynı şeyleri yaşarım korkusuyla, sende en kısa zamanda atlatırsın inş...yanlız benim ilk testim katlamamıştı ondan sonrakiler hep ikiye hatta üçe katlıyordu en son kese için gün vermişti ama kanama parçalı olunca gittim baktı ve bebek gitmiş ama parça duruyor demişti yani senin değerin henüz çok düşük olduğu için muayne etmemiştir etsede bişey görmez onun için takip edecektir değeri birsüre.hayırlısı olsun inş hayırlı bir şekilde sonuçlanır seninkide bir müdahaleye gerk kalmadan.

Ancak girebildim. Rüya'm 28 günlük oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn :)
Resmini atıyomm size...

ahhh sana maşallah yaa nasıl güzel birşeysin sen ölerabbim analı babalı büyümesini nasip eylesin inşallah..

kızlar bebesko yorumlarınızı bekliyor kan değeri 1 kat katlamış sizce nasıl yarın bi daha verecekmiş ona göre gebelik devam edicekmi etmicekmi belli olacakmış şimdi yine konuştuk yorumlarınızı bekliyor hanımlar sizce katlanırmı kan değeri dualarınızı bekliyor

ohh yaa sonunda bir haber aldık..çok çok gecmiş olsun bebeşkoya..eminim degeri yarın dahada katlanıcaktır içini ferah tutsun meleği onu bırakmıycak canım..

Ancak girebildim. Rüya'm 28 günlük oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn :)
Resmini atıyomm size...

Ay ben senin saçlarını yerim ne tatlı bişeysin sen öyle. İsmide çok güzelmiş maşallah Rüya bebeğee darısı hepimizin başına olsunn bizde o günleri görelimm :16:

canım öncelikle geçmiş olsun. bende dış gebelik geçirdim. normal gebelik beklediğimiz bir dönemdi. beklenen adet günüm 1 gün varken değerim baya yüksekti. hatta ikinci günde çok güzel artış göstermişti. ama değerime göre görünmesi gereken kese görünmedi. ve ben ne olduğunu anlamadan sancılar başladı. bebek tüpe yerleşmişti. tespit etmek bile çok zor oldu. en son tüpte kanama tespit ettiler öyle anladılar. sonra ben laparoskopi oldum. henüz küçük olduğu için. o tüpümü aldılar. ameliyat sırasında zaten o tüpümün hasarlı olduğu hatta rahmimin o tarafınında sorunlu olduğu öğrendik filan. bizim için vesile oldu bir yerde. bir başka arkadaştan ilaçla düşürüldüğünü okumuştum. ama yakın bir arkadaşımda adet görüyordu. hamile olabileceği aklına bile gelmemişti. dr.larda zor buldu zaten ama onunki büyümüş onu sezeryan yaptılar. ve tüpünü aldılar. duruma göre değişiyor yani. inşallah tüpünde sorun yoktur ve almazlar. ilaçla düşürürsün. pazartesiye kadar senin tüpünede zarar verebilir gibi geldi bana. dış gebelik olup olmadığnı anlayabilecek başka bir dr.a görünmende fayda var bence.

canım öncelikle geçmiş olsun. bende dış gebelik geçirdim. normal gebelik beklediğimiz bir dönemdi. beklenen adet günüm 1 gün varken değerim baya yüksekti. hatta ikinci günde çok güzel artış göstermişti. ama değerime göre görünmesi gereken kese görünmedi. ve ben ne olduğunu anlamadan sancılar başladı. bebek tüpe yerleşmişti. tespit etmek bile çok zor oldu. en son tüpte kanama tespit ettiler öyle anladılar. sonra ben laparoskopi oldum. henüz küçük olduğu için. o tüpümü aldılar. ameliyat sırasında zaten o tüpümün hasarlı olduğu hatta rahmimin o tarafınında sorunlu olduğu öğrendik filan. bizim için vesile oldu bir yerde. bir başka arkadaştan ilaçla düşürüldüğünü okumuştum. ama yakın bir arkadaşımda adet görüyordu. hamile olabileceği aklına bile gelmemişti. dr.larda zor buldu zaten ama onunki büyümüş onu sezeryan yaptılar. ve tüpünü aldılar. duruma göre değişiyor yani. inşallah tüpünde sorun yoktur ve almazlar. ilaçla düşürürsün. pazartesiye kadar senin tüpünede zarar verebilir gibi geldi bana. dış gebelik olup olmadığnı anlayabilecek başka bir dr.a görünmende fayda var bence.

simdi mesajini okudum ve dikkate alip eski doktoruma yani tup bebekten once surekli gittigim doktora durumu ve degerleri anlatan bi mesaj yazdim. doktorum da degerin cok dusuk oldugunu testle takip edilmesi gerektigini soyledi. diger doktor gibi. duyarliligin icin tesekkur ederim sayende ben de bi doktora daha danismis oldum. bakalim pazartesi sonuc ne olacak.

kizlarrr bugun hastanedeydim yarinda gidixem.yumurtalar buyumemis uc adet ve hepsi 5-6-6 kixlar kafam oyle dagibikki sozun bittigi yerdeyim memegon iki katina cikti.kalca gobek kol vurunuyorumm..cok kotuyunm

kizlarrr bugun hastanedeydim yarinda gidixem.yumurtalar buyumemis uc adet ve hepsi 5-6-6 kixlar kafam oyle dagibikki sozun bittigi yerdeyim memegon iki katina cikti.kalca gobek kol vurunuyorumm..cok kotuyunm

Cansucum kac gun oldu iğne olalı ? Benim ilk asilama hariç diğerlerinde ve tüplerde 15 gun iğne vuruldum Anca büyüdüler. Hem Gonal f hem menegon kullandım. Bırak ağır büyüsünler . Benimkiler 10 gun cok direniyorlar 9'u geçmiyor büyüklükleri. Sonra hergün 3mm birden büyüyorlar. Sağlıklı olsunlarda zamanın önemi yok :)

valla cansucum hiç canını sıkma ben 1. aşılamamda çok streliydim yumurtalarım hiç gelişmedi 13mm yumurtayla aşılama yaptılar bana .2. aşılamada çok ferah durdum ister büyüsün ister büyümesin düşüncesindeydim kafaya hiç takmadım 2.sinde yumoşlar bi büyüdüki bende inanamadım o yüzden üzülme canını sıkma hiç oluruna bırak canım valla değmez hiç üzülme

Cansucum kac gun oldu iğne olalı ? Benim ilk asilama hariç diğerlerinde ve tüplerde 15 gun iğne vuruldum Anca büyüdüler. Hem Gonal f hem menegon kullandım. Bırak ağır büyüsünler . Benimkiler 10 gun cok direniyorlar 9'u geçmiyor büyüklükleri. Sonra hergün 3mm birden büyüyorlar. Sağlıklı olsunlarda zamanın önemi yok :)

oylemı dıyosunn yanı daha buyur oylemı yanı bılmıyorum ılk tup bebek ve asılamalarda hep buyudu hıc ugrasmadım yanı.benım daha cok dollencekmı dıye dusunurken bıde yumurta buyume ısı cıktıı.sagoll jollycım ınsallah dedın gıbı olur.bugun benım ucuncu gunum gonal f 225 menegon 75 ve lucrın 10 dusmustu.ucuncu gunumdu ama bıde doktor bana nasıl vurunuyosun vururken sorun cıkmıyo dımı aslında buyumesı lazımdı dıyınce ıyce kotu oldum..hemsıreler falan zor sakınlestırdı..

ınsallahh buyurlerrr yarında gıtcem hamılelerın duası gerı cevrılmez hepınızın duasına ıhtıyacım varr

valla cansucum hiç canını sıkma ben 1. aşılamamda çok streliydim yumurtalarım hiç gelişmedi 13mm yumurtayla aşılama yaptılar bana .2. aşılamada çok ferah durdum ister büyüsün ister büyümesin düşüncesindeydim kafaya hiç takmadım 2.sinde yumoşlar bi büyüdüki bende inanamadım o yüzden üzülme canını sıkma hiç oluruna bırak canım valla değmez hiç üzülme

sagol rukışimmm ınsallahhh olurunaa bıraktımm ve ıncır yıyorumm sureklıı herseyın hayırlıısı orda cok yumurta toplanmıs ama bı tane bıle kalıtelı cıkmayan yumurtalar duydukcaa bundada bı hayır var dedımm ınsallahhh dedınızz gıbı olurr

canımmm hastaymıssınnn rabbım ıylık saglık versın moral versın ahh su morel ne onemlı seymişşş..bebcının degerıde nsallahh uc katı katlanır sasırtır senııı senıı bırakmaz ınsallahhh...

sagol rukışimmm ınsallahhh olurunaa bıraktımm ve ıncır yıyorumm sureklıı herseyın hayırlıısı orda cok yumurta toplanmıs ama bı tane bıle kalıtelı cıkmayan yumurtalar duydukcaa bundada bı hayır var dedımm ınsallahhh dedınızz gıbı olurr

hurmada çok iyi geliyo canım ben tp bebek tedavisinde sabah hastaneye giderken çantama koyuyodum yiyodum aç karnına çok iyi gelmişti benim yumurtalara.birde sana moral olsun bi arkadaşım var 14 senelik evli ondada pko vardı 3 tane yumurtası varmış tüp bebek yaptılar tutmuş 5aylık hamile arkadaşım şimdi. bide kiloluki bi görsen şimdi hamile valla 3,de tuttu.o yüzden hiiiiiç o yumurtaları düşünme bırak kendi hallerine onları

hurmada çok iyi geliyo canım ben tp bebek tedavisinde sabah hastaneye giderken çantama koyuyodum yiyodum aç karnına çok iyi gelmişti benim yumurtalara.birde sana moral olsun bi arkadaşım var 14 senelik evli ondada pko vardı 3 tane yumurtası varmış tüp bebek yaptılar tutmuş 5aylık hamile arkadaşım şimdi. bide kiloluki bi görsen şimdi hamile valla 3,de tuttu.o yüzden hiiiiiç o yumurtaları düşünme bırak kendi hallerine onları

rukiss demekki olcak olduktan sonraa elden gelen bisii yokk dimiii..yaradan yazdi alnimizaa insallahh bu sefer tutarrr:51:

kızlar bebesko yorumlarınızı bekliyor kan değeri 1 kat katlamış sizce nasıl yarın bi daha verecekmiş ona göre gebelik devam edicekmi etmicekmi belli olacakmış şimdi yine konuştuk yorumlarınızı bekliyor hanımlar sizce katlanırmı kan değeri dualarınızı bekliyor

öncelikle geçmiş olsun değerleri normalde 2 ye katlaması lazım fakat tüp bebek dr ŞÖYLE SÖYLEDİ BAZAN İLK BAŞLARDA İKİYE KATLAMAYAN FAKAT İLERLEYEN GÜNLERDE YÜKSELMEYE BAŞLAYAN DEĞERLER OLUR VE GAYET SAĞLIKLI GEBELİKLER OLUR DEMİŞTİ İNŞ ARKADAŞIN DURMUDA BÖYLEDİR VE DEĞERLERİ KATLAR BEBEĞİ SIMSIKI TUTUNUR

cansu sen cebeci tıp fakültesindemi başladın bu sefer ztb daydın yanlış hatırlamıyosam

rukiSSS BEN HEP ZTB İDİM AMA TİP FAKULTESİNE MENEGON İGNE VURUNMAK İCİN GİDİYODUMM..GERCİ TİP FAKULTESİ GİTMEDİMEDE PİSMAN OLDUM.ORDA BEBESKOYA CİFT EMBRİO KOYDULAR BURDA KOYMUYOLARR CNMCİMM

Herkese hayırlı akşamlar kızlarr.. sizlere bir sorum olacak şimdi ben 2010 eylül 19 da evlendim tabi evlendiğim zamandan beride bebek istiyorduk ama olmadı ve ben tedaviye başladım eşimin hareket sorunu var o yüzden 2 defa klomen hap ile aşılama denendi ama tutmadı maalesef en son dr bir daha aşılama demişti ama aynı zamanda eşimde hareket sorunu olduğu için tüp bebekte şansınız yüksek dedi aşılamada sperm hareketi az olanlarda genelde tutması zor demişti. şimdi benim anlamadığım neden 2. aşılamadan sonrada tekrar aşılama yapalım dedi dr yani ben direk tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum ama dr lar yine aşılama deniliyor acaba tüp bebek için şartlar nelerdir bir bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi ? buarada yaşım 30 oldu :(((

Back
X