Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlarrrr 2 gündür size yazamadım çok hastaydım boğazlarım falan şişti işe gelemedim leptomumda işyerinde kaldı yazamadım sizelere ama beni çok merak etmişiniz tek tek okudum yazdıklarınızı allah hepinizden tek tek razı olsunn..şimdi işteyimm birzadan çıkıcam kan vermek için bakalım bugün ne çıkacak değerim çok korkuyorumm kızlar ya katlamazsa değerim diye ne olur dua edin bana bol bolll çok ihtyacım var meleğim benimledir inşlalah hiç bırakmaz annesini :14::14::14:

Herkese hayırlı akşamlar kızlarr.. sizlere bir sorum olacak şimdi ben 2010 eylül 19 da evlendim tabi evlendiğim zamandan beride bebek istiyorduk ama olmadı ve ben tedaviye başladım eşimin hareket sorunu var o yüzden 2 defa klomen hap ile aşılama denendi ama tutmadı maalesef en son dr bir daha aşılama demişti ama aynı zamanda eşimde hareket sorunu olduğu için tüp bebekte şansınız yüksek dedi aşılamada sperm hareketi az olanlarda genelde tutması zor demişti. şimdi benim anlamadığım neden 2. aşılamadan sonrada tekrar aşılama yapalım dedi dr yani ben direk tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum ama dr lar yine aşılama deniliyor acaba tüp bebek için şartlar nelerdir bir bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi ? buarada yaşım 30 oldu :(((

aaaa medne seni hatirladim asilama topigin vardi:)))) nasilsin? devlet hastanesinde tedavi gormedigim icin bir yorum yapamadim senin durumuna insallah artik sen de sonuca ulasirsin

Günaydın kızlarrrr 2 gündür size yazamadım çok hastaydım boğazlarım falan şişti işe gelemedim leptomumda işyerinde kaldı yazamadım sizelere ama beni çok merak etmişiniz tek tek okudum yazdıklarınızı allah hepinizden tek tek razı olsunn..şimdi işteyimm birzadan çıkıcam kan vermek için bakalım bugün ne çıkacak değerim çok korkuyorumm kızlar ya katlamazsa değerim diye ne olur dua edin bana bol bolll çok ihtyacım var meleğim benimledir inşlalah hiç bırakmaz annesini :14::14::14:

canım dualarım seninle inşallah hayırlı haberle gelirsin.meleğin seninle olacak inşallah hiç gitmeyecek...:16::16::16:

Günaydınnnn Ayy cnm varya en az senin kadar heyecanlıyız. Dualarımız seninle inş. bugün sevindir hepimizii :16: Çok geçmiş olsun bu aradaa ama bugün bekletme bizii hemen haber verr :)

günaydın kızlarrrr 2 gündür size yazamadım çok hastaydım boğazlarım falan şişti işe gelemedim leptomumda işyerinde kaldı yazamadım sizelere ama beni çok merak etmişiniz tek tek okudum yazdıklarınızı allah hepinizden tek tek razı olsunn..şimdi işteyimm birzadan çıkıcam kan vermek için bakalım bugün ne çıkacak değerim çok korkuyorumm kızlar ya katlamazsa değerim diye ne olur dua edin bana bol bolll çok ihtyacım var meleğim benimledir inşlalah hiç bırakmaz annesini :14::14::14:

inşşşşşşşşşşşş değerlerin gerektiği gibi katlamıştırrr bebeğin seninledir

hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim dualrımızı kabul etsin inş

Herkese hayırlı akşamlar kızlarr.. sizlere bir sorum olacak şimdi ben 2010 eylül 19 da evlendim tabi evlendiğim zamandan beride bebek istiyorduk ama olmadı ve ben tedaviye başladım eşimin hareket sorunu var o yüzden 2 defa klomen hap ile aşılama denendi ama tutmadı maalesef en son dr bir daha aşılama demişti ama aynı zamanda eşimde hareket sorunu olduğu için tüp bebekte şansınız yüksek dedi aşılamada sperm hareketi az olanlarda genelde tutması zor demişti. şimdi benim anlamadığım neden 2. aşılamadan sonrada tekrar aşılama yapalım dedi dr yani ben direk tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum ama dr lar yine aşılama deniliyor acaba tüp bebek için şartlar nelerdir bir bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi ? buarada yaşım 30 oldu :(((

CANIM KLOMENLE YAPILAN AŞILAMALAR RAPOR İÇİN DİKATE ALINMAZ (işte bu yüzden)2 DEFA İĞNE İLE AŞILAMA .... 24 İLA 39 YAŞ ARALIĞI ...5 YILIK SGK YA GİRİŞ...900 İŞ GÜNÜ PİRİM YATIRMIŞ OLMANIZ GEREKİYOR EVLİLİKTE 3 YILI DOLDURMUŞ OLMANIZ GEREKİYOR ...BİRDE EĞERKİ İLK EVLİLİĞİ DEĞİLSE HASTANIN ÖNCEKİ EVLİLİĞİNDE HER İKİ ÇİFTİNDE ÜZERİNE ÇOCUK OLMADIĞINA DAİR NÜFUSTAN BELGE

canım dualarım seninle inşallah hayırlı haberle gelirsin.meleğin seninle olacak inşallah hiç gitmeyecek...:16::16::16:

canımm allah razı olsunn rabbim yardımcımız olsunn inşalalh meleğim benledir teyzesi çınar bebek gibi beni hiç bırakmazzz :16::16::16:

günaydınnnn ayy cnm varya en az senin kadar heyecanlıyız. Dualarımız seninle inş. Bugün sevindir hepimizii :16: çok geçmiş olsun bu aradaa ama bugün bekletme bizii hemen haber verr :)

biliyorum canımmmm inan imkan yoktu haber vercek leptobum işyerinde kaldı alamadım uğrayıp bugün inşallah güzel heberlerele dönerim size kanı verdim geldim beklmedim zaten telefon açıcam heberi alır almaz yazarım size .jolyyy canım meleğim ben hiç bıramazsın dua et canımmm:16::16:

inşşşşşşşşşşşş değerlerin gerektiği gibi katlamıştırrr bebeğin seninledir

inşallah yetercimmmm değerim katlanmıştır meleğim benledirr.rabbim sanada tez amanda hayırlı bi evlat nasip etsin tedavisiz şu mübarek günün yüzü suyu hörmetine :16::16::16:

inşallah Yüce rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, ümitlerini de değerin gibi katlasın ve seni de hayırlısıyla evlat sahibi güzel bir anne yapsın, Aminn :)))))

hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim dualrımızı kabul etsin inş

Amiin bu mübarek günler bolbol tövbe ve dua edip dileklerimizi rabbime bildirme günleridir, hepimizin hayırlı dilekleri kabul olur inşallah :))

CANIM KLOMENLE YAPILAN AŞILAMALAR RAPOR İÇİN DİKATE ALINMAZ (işte bu yüzden)2 DEFA İĞNE İLE AŞILAMA .... 24 İLA 39 YAŞ ARALIĞI ...5 YILIK SGK YA GİRİŞ...900 İŞ GÜNÜ PİRİM YATIRMIŞ OLMANIZ GEREKİYOR EVLİLİKTE 3 YILI DOLDURMUŞ OLMANIZ GEREKİYOR ...BİRDE EĞERKİ İLK EVLİLİĞİ DEĞİLSE HASTANIN ÖNCEKİ EVLİLİĞİNDE HER İKİ ÇİFTİNDE ÜZERİNE ÇOCUK OLMADIĞINA DAİR NÜFUSTAN BELGE

bunlar tüpbebek raporu için gerekli şeyler sanırım ??? buradan şunu anladım, en az 2 defa iğne ile aşılama yapılması şart mı yani tüpe geçmeden önce???? direk tüpe geçilmiyor mu yani ?? diğer koşulları karşılayabiliyorum ama bunu anlamadım ???

bu arada herkese merhaba ... topikteki herkes hayırlısıyla anne olur inşallah sağlıkla inşallah .. Amin ...

inşallah yüce rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, ümitlerini de değerin gibi katlasın ve seni de hayırlısıyla evlat sahibi güzel bir anne yapsın, aminn :)))))

amiin bu mübarek günler bolbol tövbe ve dua edip dileklerimizi rabbime bildirme günleridir, hepimizin hayırlı dilekleri kabul olur inşallah :))

bunlar tüpbebek raporu için gerekli şeyler sanırım ??? Buradan şunu anladım, en az 2 defa iğne ile aşılama yapılması şart mı yani tüpe geçmeden önce???? Direk tüpe geçilmiyor mu yani ?? Diğer koşulları karşılayabiliyorum ama bunu anlamadım ???

aminnnnn canımmmmmmmmmm aminn inşalalh değerim bugün çok güzel çıkarda yavrumu sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip ederr:16::16:

aminnnnn canımmmmmmmmmm aminn inşalalh değerim bugün çok güzel çıkarda yavrumu sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip ederr:16::16:

amiiin tatlım benm bunu can-ı gönülden dilerim, şu mübarek Cumalar hürmetine, bunca okunan dualar hürmetine, günahsız kulları hürmetine bizim de dualarımızı kabul etsin inşallah, sakin olmaya çalış olur mu canım :31::31:

aşılamamıydı senin canım ne kadar oldu ???

canım hiç merak etme meleğin seninle olucak değerinde yükselicek gör bak içini ferah tut..merakla değerini bekliyorum..:16:

superisi selam canım nasılsın ?? topikte genelde aşılama ve tüpbebek detayları mı var acaba???
benm de sorunlarm var da burdan bilgi çıkar mı merak ettim :44::44::44:

canım yeni gördüm haberini maşallah hamileymişsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:her zaman iki katına katlanmasını bekleme:54::54:inşallah bebeğin seninledir sıkma canını:54::54: rabbim yardımcın olsun:54: bu yazıyı yazarkene kızımda tepik atıyo ..dua edicez size :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

superisi selam canım nasılsın ?? topikte genelde aşılama ve tüpbebek detayları mı var acaba???
benm de sorunlarm var da burdan bilgi çıkar mı merak ettim :44::44::44:

hoş geldin canım iyiyim sağol sen nasılsın..topikte detaylar vardı canım ama ilgilenen arkadaşımız bebeğini kaybettiğinden beri aramıza gelmiyor biraz uzaklaşmak istedi haklı olarak..sen aklında merak ettiğin ne varsa sor hepimiz yardımcı olmaya çalışırız emin ol..

amiiin tatlım benm bunu can-ı gönülden dilerim, şu mübarek cumalar hürmetine, bunca okunan dualar hürmetine, günahsız kulları hürmetine bizim de dualarımızı kabul etsin inşallah, sakin olmaya çalış olur mu canım :31::31:

Aşılamamıydı senin canım ne kadar oldu ???

inşallah canımmm dualarımız kabul olcak allahın izniyle rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsinn...canım bu benim 2.tüp bebek denemem bu dondurulmuşlarla oldu :16::16::16:

rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürsün sevinçlere boğsun seni inşalllah aynı sevinçleri bizlerede yaşatsin en kısa zamanda inşallah

Back
X