Hepimiz bahar rehavetine girdik herhaldee :) Bir değişiklik yok bizde aynı artık 2 haftada 1 kontrole gidiyoruz. Yakında haftada 1 'e düşücekmiş. Dr'um normal doğumu kesinlikle aklından bile geçirme sezeryan olacaksın dedi ve birden normal doğum aşkım tuttu benimdeAllahım ne yasaksa onu yapmak istiyor insan :) Artık test felan birşeyde kalmadığı için sadece boy,kilo,suyu kan akımına felan bakıp dönüyoruz eve hee bide elimizde 1 vesikalık resimle çok pozcu bir kızım var. Her ultrosonda tam yüz resimini veriyor. Elini bile hemen çekiyor yüzünden :) Dr bile kendine benzetememişsin aynı babası diyo bakalım nasıl birşey çıkıcak :) Muhtemelen Haziran 24-27 arasında doğrucakmışım :) Maşallahh senin kuzuyada bak günler geçtikçe insanın kaygılarıda azalıyor. Şu 2'liyide atlattımı dahada rahatlıyacaksın. 2'li test sırasında prof. amca cinsiyetinide büyük ihtimalle söyler. Çok heyecanlıı :)
Ayy kıyamam minik pıtırcığına. En çok uykusuzluk problemimi var yoksa gaz problemi mi ? İnsan dediğin gibi ne kadar hazır ve istekli olsa bile o sürece girdidiği zaman neye uğradığını şaşırır. Birde her bebekte bir olmuyor ki. Hamilelikte herşey tozpembe. Bebeğimizi alıp sevip yerine koyucaz normal hayatımıza devam edicez gibi geliyor :) Ailen yakınındamıydı bilmiyorum ama bol bol destek al onlardan. Bırak sütünü at kendini arada dışarı. 1 ayı daha atlattı mı bebekte yeni dünyaya alışıcak herşey daha keyifli olucaktır bence.![]()
Az kalmış artık doğuma.Son haftalar insanı biraz zorluyor ama sonra hiç yaşamamışsın gibi geliyor.Jollycim sezaryen olacak diye hiç moralini bozma.Artık sezaryende çok kolay.Sezaryenden 4 saat sonra hastane koridorlarında tek başıma geziyordum.Yatağıma bile kendim yatıp kalktım.Üstelik 2 tanede kocaman miyom alındı benden.Herkes çok şaşırmıştı halime.Belki mutluluktandı o enerji bilmiyorum ama şimdi bile şaşırıyorum o halime.İnşallah seninde çok güzel bir doğumun olur.Sana tavsiyem eğer olanaklar elveriyorsa bir doğum fotoğrafçısı ile anlaş.Öyle güzel anlar yakalamışki ileride oğluma çok güzel bir anı olacak bir sürü fotoğraf karemiz var.Bugün psikiyatristime gittim artık dayanamadım.Aslında kuzucuğum çok sorunsuz bir bebek.Sanki halimi anlıyorda işimi kolaylaştırmak için sorun çıkarmıyor yavrum.Ben doğumdan önce de uzun süre depresyon tedavisi gördüğümden hamilelikten sonra da olması beklenen bir durumdu.İnşallah geçecek.İyi uyuyamamın nedeni oğlumun gece uyandığında tekrar uykuya dalamaması.Dün gece 2 buçuk saat uyutmaya çalıştım mesela.İyi uyuyamamakta beni yorgun, bitkin, dalgın yapıyor.Organize olamıyorum.Mükemmeliyetçi kişilik yapısında olmamın dezavantajı işte.Bebekten sonra hiç birşeye yetişememek de beni üzüyor.Annem, kayınvalidem başka şehirdeler İzmirde hiç akrabamız yok sadece arkadaşlar var tabi onlarında işi gücü var.Annem yanımdaydı ama gidecek o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum.Ayyy ne kadar dert yandım sana , kusura bakma.Neyse geçer bunlar.Dediğin gibi bir ay daha geçerse daha keyifli olabilir.