Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Superimmm Günaydınn tatlımmm,
Günaydın anneler, anne adayları, anne aday adayları,
Mutluluk, huzur, sağlık ve bol hamiş haberleri olan bir hafta diliyorum hepimiz için.
Rabbim sesimizi duysun, bebişlerimizi kucaklarımıza versin inşallah...

Bakalım bu hafta kaç kişi pozitidlerle bizlere umut olacak, kaç kişi negatiflerle yola devam edecek?
Çok heycanlıyım sadece 2 günüm kaldı. Çarşamba sabahı gidip kan vericem.
İnşallah gelmiştir bebeğim, inşallah gelmiştir gelecektir bebişleriniz.
İyi haftalar hepimize canlarrrrr.

günaydın canımm inşallah pozitifi görüp hem kendini hemde bizi mutlu edeceksin hayırlısıyla..nerde kan vercen fulyaya mı gidiceksin?

aşılamalarınız hayırlı olsun. rabbim gönlünüzün muradını bu sefer nasip eder inşallah. 11 haziranda mutlu haberlerinizle bizlerde mutlu oluruz.

günaydın canımm inşallah pozitifi görüp hem kendini hemde bizi mutlu edeceksin hayırlısıyla..nerde kan vercen fulyaya mı gidiceksin?

canım bilmiyorum normalde fulyaya gitmem gerekiyo ama şeytan dürtüklüyo git bu 12. gün kan ver gel diye.
acaba gidip versemmi. çıkarmı 12.günde?

arkadaşlar merhaba sizi hep takip ediyorum fakat yazıcak birşeyim yoktu,ege ünüversitesinde hayırlısıyla tedavime başlıyacağım bu sabah hastaneden aradılar aşılama yapılacağını söyledi yarın saat 9.00 da gelin dediler,bugün reglimin ilk günü çok mutlu oldum ,inşallah hayılısı olur benim ve benim gibi bebek hasreti çeken bütün arkadaşlaım için...

Herkese Günaydın,

Hafta sonu aşılaması olan arkadaşlarımızın inşallah dilekleri kabul olur ve anne olurlar.Bizide umutlandırıp sevindirirler :)))

önce onlar sonra da biz anne oluruz inşallah :))

arkadaşlar merhaba sizi hep takip ediyorum fakat yazıcak birşeyim yoktu,ege ünüversitesinde hayırlısıyla tedavime başlıyacağım bu sabah hastaneden aradılar aşılama yapılacağını söyledi yarın saat 9.00 da gelin dediler,bugün reglimin ilk günü çok mutlu oldum ,inşallah hayılısı olur benim ve benim gibi bebek hasreti çeken bütün arkadaşlaım için...

inşallah canım hayırlısı olur. tutar bebişin Allah gönlüne göre versin inşallah...

Hadi hayırlısı,yarın bende egedeyim,yumurta takibim için gidicem :))

Senden de e2 ve fsh kan değerlerini isterler muhtemelen, iğne ise iğneye başlarsın akşam hap ise 5.günü hapa başlıyorsun :))

artık ezberledik bu yolları :))

canım bilmiyorum normalde fulyaya gitmem gerekiyo ama şeytan dürtüklüyo git bu 12. gün kan ver gel diye.
acaba gidip versemmi. çıkarmı 12.günde?

verme canım beklemişsin bugüne kadar 2 gün daha dayan kanda 12.günde çıkar diyolar mesela mavi58 arkadaşımızın 12.gün çıkmıştı ama ben olsam beklerim..sen bilirsin yinede..

kızlar çok fena grip oldum hep yatasım var ve üşüyorum..sizlerden ne haber nasılsınız? ben çok fazla nete giremiyorum işler çok yoğun bu aralar topikde günden güne bayağı ilerliyor.. maşşallah diyelim bol hamişli günler diliyorum...

kızlar çok fena grip oldum hep yatasım var ve üşüyorum..sizlerden ne haber nasılsınız? ben çok fazla nete giremiyorum işler çok yoğun bu aralar topikde günden güne bayağı ilerliyor.. maşşallah diyelim bol hamişli günler diliyorum...

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve bebeğine..salgın var sanırım herkes grip oluyo..

kızlar ilk defa tüp bebek merkezi araştırması yaptım şuan ruhum bile yorgun düşmüş durumda çok moralim bozuldu ben ikinci aşılamam da daha olmadan hiç umutlu değilim nedense. sonrasında yeni bir koşturmaca başlicak bizim için. tüp bebek raporu merkez araştırması vs.. işin bir de ticari yönü var çok korkuyorum. sanırım ben tüp bebekde de devlete güvenebilicem ilk etapta.
adetime 10 gün var daha. bu arada 2. aşılama raporum çıktı yarın gidip ilaçlarımı alıcam. sonra adetimi beklicem.

ah canım ya..rabbim şu emeklerimizi boşa cıkarmasın güldürsün yüzümüzü...bencede tüp bebek bölümünde yaptır canım..mümkünse bir doç veya prof gözetiminde...asistanlara bırakma kendini...2. aşılamada umarım sonuç alırsın..eğer olmassa tüp için ikimiz birden kolları sıvayacağız..zira bende artık tüpün kapısına geldim dayandım..ikinci aşılamayı düşünmüyorum şimdilik canım..izin planımız var..hesapladım yaptırsam bile aşılama gününün bir gün sonrası yola cıkmam gerekiyor..havuz ve termal tarzı bi yere yer ayırttırdık..şimdi ikisine de giremeyeceğim aşılama olursa...sonuç negatif olur sa da cektiğim tedirginlik ve izin yine boşa gidecek..en iyisi hiç uyraşmayayım dedim bende..temmuz da memlekette şu et parçasından kurtulayım dönüşte eylüle de eğer duruma göre ya 2. aşılama yada direk tüp yaptırırım..o zaman karar veririm..şimdidin plan yapmak düşünmek istemiyorum.şimdi katü ye git gel halim yok..evet ya..oğlumu da sürüklüyoruz peşimizden..o da herşeyi duyuyuor görüyor..etkileniyor ister istemez..burda kimse yok ki bırakabileceğim..hep sıkıntı..hep sıkıntı..bıkıtm vallahi..

günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz :16:

herkese güzel haftalar
Superimmm Günaydınn tatlımmm,
Günaydın anneler, anne adayları, anne aday adayları,
Mutluluk, huzur, sağlık ve bol hamiş haberleri olan bir hafta diliyorum hepimiz için.
Rabbim sesimizi duysun, bebişlerimizi kucaklarımıza versin inşallah...

Bakalım bu hafta kaç kişi pozitidlerle bizlere umut olacak, kaç kişi negatiflerle yola devam edecek?
Çok heycanlıyım sadece 2 günüm kaldı. Çarşamba sabahı gidip kan vericem.
İnşallah gelmiştir bebeğim, inşallah gelmiştir gelecektir bebişleriniz.
İyi haftalar hepimize canlarrrrr.
inşallah bol pozitifli bir hafta olur çarşamba günü sende pozitif sonucunu yazarsın.

geçmiş olsun sun.dikket et kendine

Sanırım Mda bu aralar yoğun.
Bir iki kez listeyi yenilemesini rica ettim ama napsın cancağzım işlerinden dolayı atamadı listeyi.
Bu hafta kimler sonuç alıcak kızlar...
Benim hatırladığım:

Jolly, Tgbsr ve ben başka varmı bildiğiniz.

Ohhh en güzelini yapmissinn:) Cok az kaldı Yaff salı ins. Guzel haberlerle donerizz. Bende idrarda bakmadım. Bebesko yapacaktı sanırım bugun test ne oldu acabaa:18:
ay canım bende yapmadın idrar testi cesaret edemedim ki evdede 50 tane test var yanii :1: bebesko test yapmadı ama pazar günü konuştuk malesef adet oldu ve ben çok üzgünüm canım arkadaşıma destek dahi olamadım kaldım öyle şok oldum yaaa ben ondan çok ümitliydim :14:
bende merak ediyorummm Jolly:) girmedi sanırım bugun hic denk gelmedimm hayırlısı olsun insallah zaten salı beta baktırcaktı

günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz :16:
ayyy kuzum valla geçen ay pozitif patlaması olmuştu ama bu ay öyle olmadı kime sorsak negatif cvp aldık benimde ümidim gitti açıkcası valla yarın kan vercem ama bakalım pozitif olursa süpriz olucak inan
günaydın kızlar, müjdeli haberlerle dolu bir hafta olur inşallah.

ay inş. kuzum ama hiç umudum yokkk

Back
X