Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
masalcım nasılsın yoğunsun sende sanırım bu aralar pek giremiyosun..

superim canım .. nasılsın güzelim ..çalışınca topiğe girdiğimde uzun vakit ayıramıyorum..ama yinede hergün yada gün aşırı girmeye çalışıyorum bir tek hsonum var ona da tüm hayatı ... ev aile arkadaşlar sığdırmaya çalışıyorum işte buhaftasonuda arkadaşımın babası vefat ettiğinden onunla ilgilendik akşamlarıda evde değildim cumartesi gecesi girdim ama kimse yoktu geri çıktım ,,çarşamba gecesi Ankara ya gidicem mesela perşembe sabahı Yargıtayda duruşmam var yorucu geçecek yine bu haftam
nasılsa aşılama yakın artık bu kez evde dinlenmeyi düşünüyorum ilk hafta beklerken sonucu o zaman daha sık girerim

kızlar buarada sizlere bişey sorcam..ben aşılamayı 1 ay erteledim ya diyorumki bu adetimin 3.günü hormon testi yaptırayım en son 3-4 ay önce yaptırmıştım çünkü hem belki doktorda ilaçlara başlamadan önce ister o zaman zor yaptırırım diye düşünüyorum ne dersiniz?birde E2,FSH,LH,PROLAKTİN,TSH VE PROGESTERON dışında bir test varmıydı yaptırmam gereken?

canım saydıkların zaten genel hormon profilin adetin 3.günü yaptırdığında yeterli,,senin yumurta rezervinde sıkıntı yoksa başkaca teste de gerek yok bence ...doktor istemesede yaptırabilirsin neticede kaç aydır baktırmamışsın aynı şekilde bende yaptırıcam bu ay 3.günde doktorum gerek yok demiş olsa da çünkü tüp bebek ve 2.aşılama arasında karar verirken yol göstersin istiyorum karar senin canım

ay kuzum inş. hamilesindir canım benim benimde vallaaa gögüsler şiş değil gibii ama hafif acıma var dokununca acıyo gibi gene hafif hafif adet ağrısı gibi sancımda oluyo ama bakalım hayırlısı diyorum yaaa offfff valla akşama adet falan olmazsam eğer yarın sabah 8 de hastanede olucam inş. hemşireler kan istemi yapar hemen veririm kanımı sonrada gelirim işe orda beklemem çatlarım orda vallaa gelirim işe hemşirelerin telefonu var ararım onları 10 gibi falan benim planım bu bakalım hayırlısı olsun ayyy yazarken bile kalbim güm güm atıyooo :52::52::52::52::52:

inşallah cnm yarın güzel haberler verirsin bize inşallah

O dediğin Çıldırma bende de var,Kapkaranlık bir hava insanın kolunu kaldırası yok ki,eve gidip yatmak istiyorum ki sorma...

Benim pazar bitti reglim iğnelere perşembe başladım,dün gezmeye gittik inciraltına valla rezil oluyoruz :))) gittim otoparkta arabanın içinde yaptım iğnemi kalabalık gittik dönelim diyoz kimse dinlemiyor.Mecbur millete uyalım diye neler çektik :))

İlaçlardan şişmeyi bırak birde bir tatlı krizim var,Nasıl kilo vercem bilmiyorum.Kilo vermeyi geçtim almasam bari :)))

superim canım .. nasılsın güzelim ..çalışınca topiğe girdiğimde uzun vakit ayıramıyorum..ama yinede hergün yada gün aşırı girmeye çalışıyorum bir tek hsonum var ona da tüm hayatı ... ev aile arkadaşlar sığdırmaya çalışıyorum işte buhaftasonuda arkadaşımın babası vefat ettiğinden onunla ilgilendik akşamlarıda evde değildim cumartesi gecesi girdim ama kimse yoktu geri çıktım ,,çarşamba gecesi Ankara ya gidicem mesela perşembe sabahı Yargıtayda duruşmam var yorucu geçecek yine bu haftam
nasılsa aşılama yakın artık bu kez evde dinlenmeyi düşünüyorum ilk hafta beklerken sonucu o zaman daha sık girerim

iyiyim tatlım anladığım kadarıyla yoğun ve sıkıntılı günler bekliyo seni allah kolaylıklar versin işlerin yolunda gitsin inşallah..doğru söylüyosun çalışınca hafta sonuda daha bir yoğun geçiyo..başın sağolsun arkadaşının babası için allah ailesine sabır versin..sen işlerini hallet biz nasılsa bol bol görüşürüz burda canım..

O dediğin Çıldırma bende de var,Kapkaranlık bir hava insanın kolunu kaldırası yok ki,eve gidip yatmak istiyorum ki sorma...

Benim pazar bitti reglim iğnelere perşembe başladım,dün gezmeye gittik inciraltına valla rezil oluyoruz :))) gittim otoparkta arabanın içinde yaptım iğnemi kalabalık gittik dönelim diyoz kimse dinlemiyor.Mecbur millete uyalım diye neler çektik :))

İlaçlardan şişmeyi bırak birde bir tatlı krizim var,Nasıl kilo vercem bilmiyorum.Kilo vermeyi geçtim almasam bari :)))

bu iğneler şişirecekmi bizi :18::18::18:

canım saydıkların zaten genel hormon profilin adetin 3.günü yaptırdığında yeterli,,senin yumurta rezervinde sıkıntı yoksa başkaca teste de gerek yok bence ...doktor istemesede yaptırabilirsin neticede kaç aydır baktırmamışsın aynı şekilde bende yaptırıcam bu ay 3.günde doktorum gerek yok demiş olsa da çünkü tüp bebek ve 2.aşılama arasında karar verirken yol göstersin istiyorum karar senin canım

sağol canım cevapladığın için..yaptırmak istiyorum evet iyi olur benim içinde..bende 2.aşılamayı yaptırırken iyi olur sonuçların olması..eşimde sperm testi vericek aynı zamanda..aşılamaya hiç sorunsuz başlamak istiyorum çünkü..

Merhaba şekerler. biraz moralim bozuldu gibi. bugün dr. gittim. dr. 2 hafta sonra demişti dayanamadım 1 hafta olmuştu gittim. kese iki katına çıkmış. ama bebişimin kalp atışlarını duyamadım. zaten duyamayabiliriz dedi ama sat 16 nisan. 6. haftadayım. ama 5+3 görünüyor dedi. öyle oluncada 6. hafta oluyormuş gerçi ama yinede acaba geridenmi geliyor dedim. dr. şu anda böyle bişey söyleyemeyiz dedi. 2 hafta sonra mutlaka duymalıyız dedi ama. karından baktı. inşallah iki hafta sonra herşey yolunda olur. bitmeyecek benim bu korkularım. hamişler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını.

Ay Allah'ım dediğin gibi halimiz trajik komedi aslında..ilk aşılamamda bende bir hsonu çiçekliköyde arkadaşlarla gittiğimde elimde buzlar içinde sarılı iğne ile gidip meze buzdolabına emanete iğne koydurup arabada akşam üzeri vurmuştum insülün hastası gibi ,,napalım hastalık olmasında yapacak bişey yok sen başlamışsın hayırlı olsun İnşallah banada yakındır tahmini 7-8 gün sonra bende başlıyorum iğnelere Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

akşam tekrar gördük bebeğimizi kalp atışını falan dinledik tekrar baya büyümüş ellerini ayaklarını gördük bu sefer.akşam eve geç geldik doktordan sonra biyerlere uğradık yazamadım.doktor herşey normal dedi çok şükür hep muayneye gittğimde endişe içinde oluyorum.rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.darısı herkesin başına....
slm maşallah çok sewidim

sağol canım cevapladığın için..yaptırmak istiyorum evet iyi olur benim içinde..bende 2.aşılamayı yaptırırken iyi olur sonuçların olması..eşimde sperm testi vericek aynı zamanda..aşılamaya hiç sorunsuz başlamak istiyorum çünkü..

rica ederim canım atlarmıyım hiç buradaysam ve cevap verebileceğim birşey ise mutlaka:)) hayırlısı olsun yiğenin içinde hayırlısı olsun bu arada sana şans getirsin minik melek

Merhaba şekerler. biraz moralim bozuldu gibi. bugün dr. gittim. dr. 2 hafta sonra demişti dayanamadım 1 hafta olmuştu gittim. kese iki katına çıkmış. ama bebişimin kalp atışlarını duyamadım. zaten duyamayabiliriz dedi ama sat 16 nisan. 6. haftadayım. ama 5+3 görünüyor dedi. öyle oluncada 6. hafta oluyormuş gerçi ama yinede acaba geridenmi geliyor dedim. dr. şu anda böyle bişey söyleyemeyiz dedi. 2 hafta sonra mutlaka duymalıyız dedi ama. karından baktı. inşallah iki hafta sonra herşey yolunda olur. bitmeyecek benim bu korkularım. hamişler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını.

leylacım bozma moralini inşallah 2 hafta sonra meleğinin minik kalp atışınıda duyacaksın içini ferah tut..

malesef ki hamile olmadığım için soruna ben cevap veremeyecek olsam da yine de es geçemedim seni leylacım moralini bozma ,,doktorunun dediği gibi zamanını bekle kötü şeyler de getirme aklına olumlu düşün canım duyacaksın Allah'ın izniyle.

Ay Allah'ım dediğin gibi halimiz trajik komedi aslında..ilk aşılamamda bende bir hsonu çiçekliköyde arkadaşlarla gittiğimde elimde buzlar içinde sarılı iğne ile gidip meze buzdolabına emanete iğne koydurup arabada akşam üzeri vurmuştum insülün hastası gibi ,,napalım hastalık olmasında yapacak bişey yok sen başlamışsın hayırlı olsun İnşallah banada yakındır tahmini 7-8 gün sonra bende başlıyorum iğnelere Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

Amin canım,inşallah şu emeklerimizin karşılığını alırız.Dileklerimiz kabul olsun da şu yaşadıklarımızı unutur gideriz. :)))

Başladı benim yarın kontrolüm var yumurtaların durumuna bakacaklar,sanırım pazar veya pazartesi aşılama olur.

Masal bizim bu İzmir'den çektiğimiz nedir yaa yine yağmur başladı,İyi ki dışarda gezmek zorunda değiliz de yağmuru camdan izliyoruz.

Back
X