Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı olsun sağlıkla büyüt inşallah.:)

kızlar dün nihayet transfer oldum. bundan sonra artık sadece testi beklemek kaldı.inşallah bu defa pozitifi görürüm.herkesten ayrı ayrı dua bekliyorum...

kızlar dün nihayet transfer oldum. bundan sonra artık sadece testi beklemek kaldı.inşallah bu defa pozitifi görürüm.herkesten ayrı ayrı dua bekliyorum...
ben de merak etmiştim, 9 un da transferi vardı ama kendisi yazar zaten demiştim:)
hadi hayırlısı olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallah, dularım seninle.

ben de merak etmiştim, 9 un da transferi vardı ama kendisi yazar zaten demiştim:)
hadi hayırlısı olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallah, dularım seninle.
canım çok eşekkür ederim çok dua et bana nolur tamam mı.önümüzdeki çarşamba test yaptıracağım tabi adet falan olmazsam. gene o negatif acısını yaşamak istemiyorum.

canım çok eşekkür ederim çok dua et bana nolur tamam mı.önümüzdeki çarşamba test yaptıracağım tabi adet falan olmazsam. gene o negatif acısını yaşamak istemiyorum.
iyi düşün güzel düşün güzel olsun sonu. bu sefer pozitifi göreceksin inşallah. bu arada dondurulmuş var mı hiç kalan?

Hadi hayırlı olsun mcan inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine..merakla haberlerini bekliyorum takipteyim dualarım seninle..

Selam kızlar nasılsınız?ben iyiyim koşturmaca kızımın okulunu değiştirdik onu alıştırma süreci falan bakamadım buralara..benimde bikaç aydır adwtlerimin düzeni şaştı gelmiyo bi türlü doktora gittim ilaçla getirdik ama hep pko yüzünden oluyomuş Ne çektim bu kistlerden ya ameliyatla alınsa aldırıp kurtulucam ama yok işte..düzene girer inşallah artık..
Jolly hamile misin takvim koymuşsun geriye dönüp okudum ama göremedim haberini eğer öyleyse çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah canım..
Cy sen nasılsın işlerin nasıl düzeldimi biraz daha?2 çocuklu hayat zorluyo dimi bazen düşünüyorum ben olsam neler yaparım diye..nasip bakalım belli olmaz bu işler..

Selam su perisi . Bendede pco var ama ilginç bir şekilde 2 yıldır sanırım kalmadı. Bu süreçtete 3 kere hamile kaldım zaten. Yumurtlama günleri artık anlayabiliyorum. Gerçi ilk 2 hamilelik kürtaj ve düşükle sonuçlandı. Şu anda tekrar hamileyim şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Sadece 12. hafatada çekilen doplerde damarlada daralma çıktı. Yani pıhtılaşma olasılığı yüksek olacağı için 9 ay kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanmam gerekecek.Yaşta geçtikçe Sürekli yeni bir şeyler çıkıyor yani anlayacağın :) Benim kızımda bir süredi inanılmaz olgunlaştı. Bebekten henüz haberi yok ancak sanki abla moduna geçti :)Rahatlığa eremeden yeniden bir bebek serüveni olacak ama daha fazlada beklesem hiç gözüm yemeyecekti. Dondurucuda bebeklerimizde var onlarıda çözün demeye kıyamadım öylece duruyorlar bakalım hayırlısı artık :)

yarın sabah kan testi yaptıracağım.dualarınızı bekliyorum kızlar...

Çok üzüldüm Mcancım ya Gerçekten vakti gelmeden olmuyor işte. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bu yola baş koyduysan zaten dondurulmuş transfer ile olmuştu adetin ile birlikte dene tekrardan . En azından bekleyen bebeklerin var. 5. güne gitmeyi deneseniz bu kez ?İlaçları bırakınca 4-5 güne adet gelir zaten .

Bilmiyorum jolly denesem sonuc degisirmi degismezmi.dondurulmuslari 5. Gune goturme sansi yok galiba en bastan embriyo elde etmeyide bilmiyorum bi daha denermiyim.suan ne desem bos ama cok agrima gidiyor.o kadar emek,o kadar hayal,o kadar umut hepsi bosa cikti.

İnsâllah su perisi.ama uzulmemek elde degil.kolum kanadim kirildi resmen

Mcancım benim 3. gün donduruldu ve hepsi çözülüp 5. güne gidildi. 5. gün transfer yapıldı ve kalanlar tekrardan donduruldu. Hatta dr ne zaman çözdürmek istersen hepsini çözüp transfer yapıp kalanları defalarca dondurabileceğimizi söylemişti. Elde bi sürü bebiş var daha hiç moralini bozma 1 ay geç olsun hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…