canım benim inşallah hayırlısıyla o günleri görürürm.bana bol bol dua et lütfen...bu sefer pozitifi görürsün inşallah cnm, hayırlısı olsun.
İyi geceler arkadaşlar.
Buraya hamileyim diye yazmıştım şimdide oğlumu sağ salim kucağıma aldım diye yazıyorum.
36+0 da sürpriz mi şekilde oğlum gelmek istedi ve normal doğumla kucağımıza almak nasip oldu. 9 yıl bekleten oğlum 9 ay bekleyemedi
Annelik gerçekte çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
ben de merak etmiştim, 9 un da transferi vardı ama kendisi yazar zaten demiştim:)kızlar dün nihayet transfer oldum. bundan sonra artık sadece testi beklemek kaldı.inşallah bu defa pozitifi görürüm.herkesten ayrı ayrı dua bekliyorum...
canım çok eşekkür ederim çok dua et bana nolur tamam mı.önümüzdeki çarşamba test yaptıracağım tabi adet falan olmazsam. gene o negatif acısını yaşamak istemiyorum.ben de merak etmiştim, 9 un da transferi vardı ama kendisi yazar zaten demiştim:)
hadi hayırlısı olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallah, dularım seninle.
iyi düşün güzel düşün güzel olsun sonu. bu sefer pozitifi göreceksin inşallah. bu arada dondurulmuş var mı hiç kalan?canım çok eşekkür ederim çok dua et bana nolur tamam mı.önümüzdeki çarşamba test yaptıracağım tabi adet falan olmazsam. gene o negatif acısını yaşamak istemiyorum.
canım 4 tane daha dondurulmuşum var ama inşallah gerek kalmaz...iyi düşün güzel düşün güzel olsun sonu. bu sefer pozitifi göreceksin inşallah. bu arada dondurulmuş var mı hiç kalan?
kızlar dün nihayet transfer oldum. bundan sonra artık sadece testi beklemek kaldı.inşallah bu defa pozitifi görürüm.herkesten ayrı ayrı dua bekliyorum...
Selam kızlar nasılsınız?ben iyiyim koşturmaca kızımın okulunu değiştirdik onu alıştırma süreci falan bakamadım buralara..benimde bikaç aydır adwtlerimin düzeni şaştı gelmiyo bi türlü doktora gittim ilaçla getirdik ama hep pko yüzünden oluyomuş Ne çektim bu kistlerden ya ameliyatla alınsa aldırıp kurtulucam ama yok işte..düzene girer inşallah artık..
Jolly hamile misin takvim koymuşsun geriye dönüp okudum ama göremedim haberini eğer öyleyse çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah canım..
Cy sen nasılsın işlerin nasıl düzeldimi biraz daha?2 çocuklu hayat zorluyo dimi bazen düşünüyorum ben olsam neler yaparım diye..nasip bakalım belli olmaz bu işler..
teşekkürler su perisi.inşallah 4-5 gün sonra güzel haber vermek nasip olur.Hadi hayırlı olsun mcan inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine..merakla haberlerini bekliyorum takipteyim dualarım seninle..
hadi güzel haberlerin olsun inşallah.yarın sabah kan testi yaptıracağım.dualarınızı bekliyorum kızlar...
Sonuc gene 0.1.
Sonuc gene 0.1.
İnsâllah su perisi.ama uzulmemek elde degil.kolum kanadim kirildi resmenMerakla girdim negatif haberini gördüm..doktorunla görüştün mü peki sonuç için?üzülme vakti zamanını bekliyo belli ki hayırlısıyla dondurulmuşlardı denersin tekrar bu sefer kavuşursun inşallah
Bilmiyorum jolly denesem sonuc degisirmi degismezmi.dondurulmuslari 5. Gune goturme sansi yok galiba en bastan embriyo elde etmeyide bilmiyorum bi daha denermiyim.suan ne desem bos ama cok agrima gidiyor.o kadar emek,o kadar hayal,o kadar umut hepsi bosa cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?