Bunu sorayim doktora jolly.yeniden test yaptirinca haber verecegim ne de olsa.hala inanamiyorum nasil olmadi gene diye ama yapacak bisey yok olsem bile neye yarar bu saatten sonra..Mcancım benim 3. gün donduruldu ve hepsi çözülüp 5. güne gidildi. 5. gün transfer yapıldı ve kalanlar tekrardan donduruldu. Hatta dr ne zaman çözdürmek istersen hepsini çözüp transfer yapıp kalanları defalarca dondurabileceğimizi söylemişti. Elde bi sürü bebiş var daha hiç moralini bozma 1 ay geç olsun hayırlısı olsun .
Bunu sorayim doktora jolly.yeniden test yaptirinca haber verecegim ne de olsa.hala inanamiyorum nasil olmadi gene diye ama yapacak bisey yok olsem bile neye yarar bu saatten sonra..
mcan geçmiş olsun, üzülme , vardır her şerde bir hayr. elinden geleni yapıyorsun sonuçta.
bundan sonrası için sağlık olsun inşallah.
jolly sana da hayırlı olsun cnm, inşallah bu sefer sağ salim kucağına almak nasip olur.
selam karakedi, 3. cü mü geliyor yoksa? öyle ise hayırlısı olsun inşallah.Kızlar herkese selamlar nasılsınız ne uzun zaman olmuş girmeyeli uzun zamandır da yazmamış kimse herkes bir koşturma telaş içerisinde valla
hayırlısı olsun canım. en azından denemedim demeyeceksin, ne zamanki gücün kuvvetin yerinde olur başka bir yerde denersin olmadı, çünkü çok istiyorsun biliyorum. bakarsın kendiliğinden gelir..herkese merhaba ben 2 transfer daha oldum ve toplamda 6 tane dondurulmuş embriyo ve 3 transferle gene hamile kalamadım.
Evet canım sorma bir tane olsun diye okadar uğraştık peşinden hiç plansız 2 tane daha geldi. Araları hep 2 yaş nasıl büyütecekler bakalımselam karakedi, 3. cü mü geliyor yoksa? öyle ise hayırlısı olsun inşallah.
merhaba:) ne güzel bir haber, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.Uzun zamandır kimseler uğramamış buralara nerelerdesiniz kızlar nasılsınız..epeydir bende giremedim..bu sürede Jolly Doğum yapmışsındır sanırım bebiş büyümeye başlamıştır bile..bana gelecek olursak 8 haftalık hamileyim sürpriz oldu beklemiyordum hiç..şuan için herşey yolunda kalp atışını duyduk büyüyoruz bakalım..kendimi 2.çocuğa daha hazır hissedemiyorum ama bakalım neler bekliyor beni..
Herkes gelsin buralara merak ediyorum hepiniz iyisinizdir inşallah..
merhaba:) ne güzel bir haber, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
ben de iş ev çocuklar derken ayakta kalmaya çalışıyoruz işte:)
oooo her günümüz kavga, okula gidiyorlar özlemeleri lazım birbirlerini derken iyice giriyorlar birbirlerine. Bir gün biri fena oluyor başka zaman diğeri. Önceden küçük koruyamazdı kendisini, artık genelde dayak yiyen büyük oluyor:) Tabi bu durumda evde sürekli bir sinir harbi, diğerini azarlama kızma durumları, çünkü çok can sıkıcı durumlar oluşabiliyor maalesef. Karakterleri de çok farklı, beyinleri de gerçekten çok farklı çalışıyor ikisinin de , allah can sağlığı versin ama iyi geçindikleri zamanlar çok az sanırım, ama birbirlerinden de pek ayrılmıyorlar:)Sonunda birileri geldi ya özledim..amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma canım..sen büyüttün tabi çocukları nasıl gidiyor, araları nasıl kavga falan var mı, kıskançlık?ben kıskançlıktan korkuyorum biraz ama illaki olacak..senin iş durumları nasıl bir ara kötü gidiyordu düzeldi mi..
Uzun zamandır kimseler uğramamış buralara nerelerdesiniz kızlar nasılsınız..epeydir bende giremedim..bu sürede Jolly Doğum yapmışsındır sanırım bebiş büyümeye başlamıştır bile..bana gelecek olursak 8 haftalık hamileyim sürpriz oldu beklemiyordum hiç..şuan için herşey yolunda kalp atışını duyduk büyüyoruz bakalım..kendimi 2.çocuğa daha hazır hissedemiyorum ama bakalım neler bekliyor beni..
Herkes gelsin buralara merak ediyorum hepiniz iyisinizdir inşallah..
oooo her günümüz kavga, okula gidiyorlar özlemeleri lazım birbirlerini derken iyice giriyorlar birbirlerine. Bir gün biri fena oluyor başka zaman diğeri. Önceden küçük koruyamazdı kendisini, artık genelde dayak yiyen büyük oluyor:) Tabi bu durumda evde sürekli bir sinir harbi, diğerini azarlama kızma durumları, çünkü çok can sıkıcı durumlar oluşabiliyor maalesef. Karakterleri de çok farklı, beyinleri de gerçekten çok farklı çalışıyor ikisinin de , allah can sağlığı versin ama iyi geçindikleri zamanlar çok az sanırım, ama birbirlerinden de pek ayrılmıyorlar:)
İş yerinde sıkıntı kalmadı, daha doğrusu akışına bıraktım, rahatım en azından, karışanım pek yok, müdürüm bir çok şeyi tolere edebiliyor, o nedenle dedim boşver, başka yer olsa kim bilir nasıl olacak.
diğerlerinden ses soluk çıkmıyor, yok mu başka hamiş kızlar:)
oooo hamilelik bitti bebiş 6 aylık olmuş bile, maşallah tebrikler:)Seninkiler büyüdü artık bak biz başa döndük bez temizle ek gıdaya nasıl geçeceğiz felan düşünüyoruz halenBende 8 aydır izinliyim . 6 ay daha uzattım . Sonra dönüş nasıl olacak Allah bilir Bu arada 3. Yü düşünmüyorsun değil mi
oooo hamilelik bitti bebiş 6 aylık olmuş bile, maşallah tebrikler:)
cinsiyeti neydi ikincinin?
ben de iki numara hep abinin taklidini yapma telaşında, ama her şeyde. mesela elma yer misin abi yiyecek mi diyen bir çocuk:)o yerse yer yemezse yemez:) artık tabi biz bez derdini falan çok oldu geçtik, çok şükür. okullu bile olduk, her sabah 8 de okuldalar, akşamda iş çıkışı alıyorum. yoruluyorlar ama yapacak bir şey yok ne yapalım.
iznin bitince annen bakacak yine sanırım, büyüğü zaten okula gidiyordur, alıp götürmeler yorucu olacak işte sadece...
Ay hayırlı olsun Supericim ya çok sevindim Benim bebik büyüyor sorma 6 aylık oldu bile. Kız 5.5 a yaklaştı ve kardeş diye çıldırıyor . Bir tane daha olsun kardeşim diye çok ısrarcı bakalım Kıskançlık illaki oluyor . Gerçi ben ona kıskançlık bile demiyorum tamamen doğal süreç . Kardeşe alınan şeyleri birlikte seçmek çok hoşuna gidiyor . İlk kendisi denemek istiyor tabi ama oda çok normal . Biz bile yenş bir oyuncak alınca ilk önce kendimiz tuşlarına basmıyormuyuz Çocuk özlemişim ben herhalde bana iyi geldi . Birde ilkinde çok uğraştık bu daha zahmetsiz olunca mıdır yoksa tecrübemidir daha kolay büyüyor .ilk 2 ay biraz zor Cinsiyet belli olmuştur artık .Sağlıkla gelsin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?