• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tgbeser ve jolly dualarımız sizinla kızlar sevindirin bizi inşaallah......

Çok üzüldüm bebesko.Diyecek bir şey yok gerçekten, zamanı değilmiş demekki. Allah çok büyük belkide hiç beklemediğin anda gelecek bebeğin.Kendine çok iyi bak, çok üzme kendini.

Merhaba arkadaşlar, moralim yine bozuk benim.Oysa tüp bebek sürecinde moralim iyi olsun istemiştim.Bugün ilk kontrolüm vardı.Yumurtalardan biri büyümüş diğerleri küçükmüş.Yarın yine çağırdılar. Benim tüp raporumu sonradan çıkartacaklardı.Ama yine hiçbir şey yapmamışlar.Özele dönebilir tedavim yada yarım kalacak.Şu ana kadar 1500 liralık ilaç kullandım.Yarım kalırsa boşa gidecek.Tedaviye devam edersem extradan 2500-3000 tl para ödemem gerekecek.Yumurtalarda büyümemiş.Çok kötü hissediyorum kendimi.Şimdiden çok yoruldum bu prosedürlerden.

ah bebeğim bebesko böyle yapma elbet birgün hepimizin yüzü gülecek rabbim en hayırlı zamanda bizleri anne yapacak..ben buna yürekten sonuna kadar inanıyorum ve bu inancım buradaki bu forumu keşfettikten sonra arttı ilk başaldıgımda cok umutsuzdum ama sizlerin sayesinde bu güzel hikayeler sayesinde umutlarıma yeniden kavustum ve artık inanıyorum mutlaka bir gün hepimiz anne olacagız..

siizn burda güzel haberleriniz alınca çokkkk mutlu oluyorum kötü haberlerdede o kadar üzülüyorum dualarım hep siznle rabbim çok sevdiği kullarına derdi çok verirmiş bizlerde sevdiği kulları arasındayız ben buna innaıyorum..hestaia canım inşallah sende bugün güzel haberlerle gelirsin .karakedi senle ilgili bi anımı anlatayım canım :)) geçenlerde seni tadıdıktan sonraki günlerde namazdan sonra bildiklerimin ismini sayarak isim isim dua ediyorum bilmedikleriminde hepsine diyorum saydım isimlerinizi tek tek sıra sana geldi allahım arkadaşım karakedininde evladı olsun dedim :))) içimden gülmek geldi düşündüm bi bua derken karakedi keşke başka bi isim taksaydı dedim kendi kendime yine gülümsedim :))))) sizleri çok seviyorum kuzularrrrrr

dualarımız sizinle kızlar inşallah bizlere güzel haberler vereceksiniz aminnn

siizn burda güzel haberleriniz alınca çokkkk mutlu oluyorum kötü haberlerdede o kadar üzülüyorum dualarım hep siznle rabbim çok sevdiği kullarına derdi çok verirmiş bizlerde sevdiği kulları arasındayız ben buna innaıyorum..hestaia canım inşallah sende bugün güzel haberlerle gelirsin .karakedi senle ilgili bi anımı anlatayım canım :)) geçenlerde seni tadıdıktan sonraki günlerde namazdan sonra bildiklerimin ismini sayarak isim isim dua ediyorum bilmedikleriminde hepsine diyorum saydım isimlerinizi tek tek sıra sana geldi allahım arkadaşım karakedininde evladı olsun dedim :))) içimden gülmek geldi düşündüm bi bua derken karakedi keşke başka bi isim taksaydı dedim kendi kendime yine gülümsedim :))))) sizleri çok seviyorum kuzularrrrrr

ahh bebeğim bizde seni çok seviyoruz inan bende dua ederken hepimize birden ediyorum..evet değişik oluyor dua sırasında haklısın kuzum :) yıllardır kullandıgım nick kayıt olurken ilk o geldi aklıma napayım :)

rabbim seni hiç ummadıgın anda anne yapıcak ben buna çok inanıyorum..seni daha tanımadan çok seviyorum canım kalbim dualarım seninle

Kizlar adetin 2. Gunu serephone diye bi ilaca basladim.klomen muadiliymis.ilaci 5gun ictim.bitti.bugun doktora gittim sagda guzel bir yumurta var solda kist olusmus ama problem degil dedi.e2 testi istedi.simdi sonuc bekliyorum.ama kist diyince korktum.normal mi bu.acaba asilamayi engeller mi

Kizlar adetin 2. Gunu serephone diye bi ilaca basladim.klomen muadiliymis.ilaci 5gun ictim.bitti.bugun doktora gittim sagda guzel bir yumurta var solda kist olusmus ama problem degil dedi.e2 testi istedi.simdi sonuc bekliyorum.ama kist diyince korktum.normal mi bu.acaba asilamayi engeller mi

islerin hayırlısı ile ilerlesin allah yuzunu guldursun insallahh..doktor problem degil dedigine gore bence merak etme sakin kal canım ..arkadasımın kardesinde kist vardı oylede hamile kaldı kız ..icini ferah tut deryacım:16:

daha once asılama oldun mu canım sen ..

günaydın kızlar inşallah bugün jollyy ve tğbesrden hamile haberi alıcaz merakla bekliyorum..

günaydın canım. inşallah dediğin gibi güzel haberler gelir bugün. bende tahlillerimi yaptırdım,sonuçlar iyi çıktı çok şükür, bugünde regl oldum, perşembe içinde randevumu aldım aksilik olmazsa sonunda aşılama serüvenine bende dahil oluyorum.

kızlar bişey sorucam sizlere dün gece aniden kasıklarıma yada yumurtalıklarıma öyle birağrı girdiki acıdan ağrıdan bağıra bağıra ağladım kramplar giriyodu falan bacaklarıma sıcak su torbası koydu eşim o şekilde uyumuşum..şuanda hala devam ediyo ama dünkü kadar şiddetli değil..sizce bu ağrı neden kaynaklanıyodur?

günaydın canım. inşallah dediğin gibi güzel haberler gelir bugün. bende tahlillerimi yaptırdım,sonuçlar iyi çıktı çok şükür, bugünde regl oldum, perşembe içinde randevumu aldım aksilik olmazsa sonunda aşılama serüvenine bende dahil oluyorum.

çok sevindim canım tahlillerin iyi çıkıp aşılamaya başlamana.inşallah bu sefer hamile kalıcaksın..

kızlar bişey sorucam sizlere dün gece aniden kasıklarıma yada yumurtalıklarıma öyle birağrı girdiki acıdan ağrıdan bağıra bağıra ağladım kramplar giriyodu falan bacaklarıma sıcak su torbası koydu eşim o şekilde uyumuşum..şuanda hala devam ediyo ama dünkü kadar şiddetli değil..sizce bu ağrı neden kaynaklanıyodur?

canım kasık ağrısı hamilelikte de oluyormuş ama adet önceside oluyor. benim de başıma gelmişti, hatta artık bir şey mi var diye korkup doktora gitmiştim, ondan sonra da doktorlardan çıkamadım zaten:) bunlar olabilecek şeyler demişti.

arkadaşlar herkeze iyi akşamlar,ege de tedaviye başlıyorum hayırlısıyla,aşılama olucak ,sizlere bir şey sormak istiyorum,yarın reglimin ikinci günü acaba muayene ediceklermi,iğnelere ne zaman başlanıyor acaba...

muhtelemelen muayane edeceklerdir canım hayırlı olsun tedavin

bugün kendimi daha iyi hissediyorum mda canımm o kadar özlem doluyumki minik yavruma onu koklamak istiyorum allahım ne olur duy sesimi en kısa zamanda bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip et inşalalhh aminnn...bura deselerki en çok kimin haberini alsdan mutlu olursun inan senin haberini duymak isterim ilk senin canım benimm inşalkalh en kısa zamandada alcaz haberlerini aminnn.

ah bebegim yazdıkların o kadar içtenki dün bütün gece seni düşündüm telefonun olsa seni arayacaktım .Canım ne olur üzülme bende dün akşam yürürken kaldırımlardan iner çıkarken yavaş hareket ediyordum eşimde ben dikkat ettiğim bi o kadar dikkatli davranıyordu sonra bir düşündümki ya dedim eşime olmayan çocugum için 4 yıldır dikkat ediyorum olmayan çocugumu korumaya çalıyorum ne kadar acı bebegimiz olmadan daha onu korumaya çalışan bizler için allahım hepimizin dualarını duysun

hadi bakalım hayırlısı canım tahlillerin iyi çıkmasına çok sevindim cnm

canım kasık ağrısı hamilelikte de oluyormuş ama adet önceside oluyor. benim de başıma gelmişti, hatta artık bir şey mi var diye korkup doktora gitmiştim, ondan sonra da doktorlardan çıkamadım zaten:) bunlar olabilecek şeyler demişti.

bugün adet günüm zaten ama gelen giden yok..ve benim adetlerim sancılı geçmezdi anlamadım canım yaa

bugün adet günüm zaten ama gelen giden yok..ve benim adetlerim sancılı geçmezdi anlamadım canım yaa

sancılı geçmemesi ne kadar güzel (ben şu an ağrı kesici ile duruyorum:( ) bünye zamanla değişiyor belki de canım. inşallah o ağrıları tekrardan çekmezsin, olmadı doktora gittiğinde sorarsın. yeter ki tekrardan yaşama ağrıları.

canım nasılsın.sende herhangi birşey var mı cnm ben bugün sabahtan beri çok tuvalete cıkıyorum çok rahatsız hissettim kendimi sanki sistit olmuş gibiyim.ve biarzda akıntım var aşılamanın 3. gününe geldik acaba bu sefer kendimi çok mu dinliyorum diede düşünmeye başaldım :) abartıyorum galiba ama egilip kalkarken ve biraz ayakta kaldıgımda cok belim agrıyor.var mı sendede böyle şeyler cnm ben mi abarttım yoksa :)

Back
X