• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim varkoselden ameliyat oldu sperm syısı 20 milyon morfoloji%3 22 mayısta purogen 300 lük hergün 75 ml koldan kullandım 28 mayısta estradiol hormon testi yaptırdım 3565 pg/ml çıktı çok iyi dedi doktorum 16-17-18 ml lik bir sürü yumurtam oluşmuş çatlatma iğnemi vuruldum 30 mayısta aşılama yapılacak inş tutar rabbim herkesin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım :18::18::18:

mrb arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim varkoselden ameliyat oldu sperm syısı 20 milyon morfoloji%3 22 mayısta purogen 300 lük hergün 75 ml koldan kullandım 28 mayısta estradiol hormon testi yaptırdım 3565 pg/ml çıktı çok iyi dedi doktorum 16-17-18 ml lik bir sürü yumurtam oluşmuş çatlatma iğnemi vuruldum 30 mayısta aşılama yapılacak inş tutar rabbim herkesin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım :18::18::18:

aşılaman hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin 14 gün sonra dualarımız seninle

jollyy ve tgbsr nerdesiniz kuzular hadi size ihtiyaç var burada :4:

canım nasılsın.sende herhangi birşey var mı cnm ben bugün sabahtan beri çok tuvalete cıkıyorum çok rahatsız hissettim kendimi sanki sistit olmuş gibiyim.ve biarzda akıntım var aşılamanın 3. gününe geldik acaba bu sefer kendimi çok mu dinliyorum diede düşünmeye başaldım :) abartıyorum galiba ama egilip kalkarken ve biraz ayakta kaldıgımda cok belim agrıyor.var mı sendede böyle şeyler cnm ben mi abarttım yoksa :)

sancılı geçmemesi ne kadar güzel (ben şu an ağrı kesici ile duruyorum:( ) bünye zamanla değişiyor belki de canım. inşallah o ağrıları tekrardan çekmezsin, olmadı doktora gittiğinde sorarsın. yeter ki tekrardan yaşama ağrıları.

evlenmeden önce ağrı bilmezdim evlendikten sonrada çok nadir ağrılı olurdu ama böylesi ilk oldu..inşallah devam etmez canım cevapladığın için sağol..

çok teşekkür ederim inş tutar bişey 14 gün nasıl geçer bilmiyorum :18: sormak istiyorum kullandığınız ilaçlar yüzünden sizde de karın şişliği oluyor mu benim karnım kocaman oldu :53:

çok teşekkür ederim inş tutar bişey 14 gün nasıl geçer bilmiyorum :18: sormak istiyorum kullandığınız ilaçlar yüzünden sizde de karın şişliği oluyor mu benim karnım kocaman oldu :53:

oluyor cnm olmaz mı kocaman oluyor her seferinde karnım ilaçlarla ben otomatik 2-3 kilo arası alıyorum eger tutmazsada adetle birlikte geri veriyorum alıştım artık :) inşallah bu sefer rabbim nasip eyler hepimize

inşllah hepimizin en büyük dileği :49:bu arada denizlide aşılıma yaptıran arkadaşlar var mı

Allahım nolurrrrrrrrrr bu 3'ümüzünküde tutmuş olsun. sonra diğer sonuç derman bekleyen arkadaşlarımınki...
Kızlar çok merak ediyorum. Nolur hemen gelin. Patlatın güzel haberleri.
Çok heycanlıyımmmmm.

evlenmeden önce ağrı bilmezdim evlendikten sonrada çok nadir ağrılı olurdu ama böylesi ilk oldu..inşallah devam etmez canım cevapladığın için sağol..

canım gecen ayki reglimde benim farklı bi agrılı olmustu.. belime dogru oyle bi sancı ki ve kasıklarımada ani kıramplar girdi.. ve ertesi gun regl sonra gecti o agrı . . sanırım seninkide boyle birsey regl gununde gelmis zaten bekle azcık bakalım en son gıttıgınde doktor muayene etmıstır senı zaten kist felan baska birsey gorseydi derdi zaten

bugün tesr sonuçları var dimi kızlarrrr bekliyoruz güzel haberleri inşallahhh :16:

nasılsınız bugün arkadaşlar :34: aşılama olanlarrr , hazırlananlarrr

oluyor cnm olmaz mı kocaman oluyor her seferinde karnım ilaçlarla ben otomatik 2-3 kilo arası alıyorum eger tutmazsada adetle birlikte geri veriyorum alıştım artık :) inşallah bu sefer rabbim nasip eyler hepimize

offf ya klomen kullanırken bile sislik oluyordu hemen farkediliyordu eger doktor bana igneli derse kim bilir nasıl sisecem ... her gun yuruyuse devam etmem lazım sanırım!!2 hafta icinde biraz daha sıkılasmalıyım :)))

saolun canlar allah razı olsun hepinize ayrı ayrı dua ediyorum .biliyorum ki beni burdan başka kimse anlıyamaz.görümcemin 1 oğlu var 9 yaşında pazar bizdeydi 2.ciyi düşünüyorum diyo çekinmiyor bile onu yüzüme derken :(((( insanın en yakını bile anlamzken sizler anlıyorsnunuz .eskiden çok üzülürdüm evin tek kızıyım bebeğimin teyzesi olmayacak diye şimdi bebeğimin o kadar çok teyzesi varki o gelmeden onun için dua eden rabbim hepinizden razı olsun inşallahh sizleri çok seviyorum.yine ağlattınız beni:43::43:
canım benim sende hayırlısıyla hamişkalcan hiç merak etme
Merhaba arkadaşlar, moralim yine bozuk benim.Oysa tüp bebek sürecinde moralim iyi olsun istemiştim.Bugün ilk kontrolüm vardı.Yumurtalardan biri büyümüş diğerleri küçükmüş.Yarın yine çağırdılar. Benim tüp raporumu sonradan çıkartacaklardı.Ama yine hiçbir şey yapmamışlar.Özele dönebilir tedavim yada yarım kalacak.Şu ana kadar 1500 liralık ilaç kullandım.Yarım kalırsa boşa gidecek.Tedaviye devam edersem extradan 2500-3000 tl para ödemem gerekecek.Yumurtalarda büyümemiş.Çok kötü hissediyorum kendimi.Şimdiden çok yoruldum bu prosedürlerden.
kuzum hayırlısı olsun inş... 1 yumoşda meleğin olabilir ama hemşirelere çok kızdım ya ne işlerini yapmıyolar hayret bişey niye çıkarmıyolar raporunu yaaa:20:
Aynen canım umarım güzel haberlerle gelirler buraya Allahım nolur arkadaşlarımada banada pozitifi göster.
Bu topicde anne olmayan kalmasın YARABBİM.

KIZLAR NOLURRRRR HAMİLEYİMMMMMM HABERLERİNİ VERİN BANADA UMUT OLUNNN.

tgbeser ve jolly dualarımız sizinla kızlar sevindirin bizi inşaallah......

dualarımız sizinle kızlar inşallah bizlere güzel haberler vereceksiniz aminnn

ayyy kızlar saolun inş... saat 9 da kanuımı verdim saat 11 de arıcam bakalım hayırlısı olsun rabbim hayırlı sonuç ne ise onu nasip etsin kızlar çok heyecanlıyımm kalbim yerinden çıkacakkkk

canım benim sende hayırlısıyla hamişkalcan hiç merak etme

kuzum hayırlısı olsun inş... 1 yumoşda meleğin olabilir ama hemşirelere çok kızdım ya ne işlerini yapmıyolar hayret bişey niye çıkarmıyolar raporunu yaaa:20:

ayyy kızlar saolun inş... saat 9 da kanuımı verdim saat 11 de arıcam bakalım hayırlısı olsun rabbim hayırlı sonuç ne ise onu nasip etsin kızlar çok heyecanlıyımm kalbim yerinden çıkacakkkk

hadi cnm az kaldı saat 10:45 bizde merak içerisinde bekliyoruz hayırlı haberini inşallah.

ya kızlar heyecandan ölecem valla karnım ağrıyoo adet olacam herhalde oyyyyyyy vallaaaa elim ayağım buz kestiiii kalbimin güm gümm atıyooo

hayırlı sonuclar alırsın insallah ...igneyi vurulmaya basladıgın gunden asılama gunune kac gun gectı 12 mı ? ben hic igneli olmadımda ondan soruyorum

ben ilaçlarla 4-5 kilo aldım ve sanki o kiloyu sırf karnımdan aldım..

canım gecen ayki reglimde benim farklı bi agrılı olmustu.. belime dogru oyle bi sancı ki ve kasıklarımada ani kıramplar girdi.. ve ertesi gun regl sonra gecti o agrı . . sanırım seninkide boyle birsey regl gununde gelmis zaten bekle azcık bakalım en son gıttıgınde doktor muayene etmıstır senı zaten kist felan baska birsey gorseydi derdi zaten

ilk defa böyle bir ağrı oldu cnm anlamadım..adetim geçen ay gününden önce gelmişti bu sefer geç gelecek ve bana çektirecek gibi..kist olmuşmudur sence bu ağrının sebebi kistmidir?

Back
X