• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok teşekkür ederim inş tutar bişey 14 gün nasıl geçer bilmiyorum :18: sormak istiyorum kullandığınız ilaçlar yüzünden sizde de karın şişliği oluyor mu benim karnım kocaman oldu :53:

canım dert etme benimde ilaçlar yüzünden 4-5 kilo aldım ve sanki hepsini karnımdan aldım.. karnım kocaman sanki 6 aylık hamile gibiyim...

ilk defa böyle bir ağrı oldu cnm anlamadım..adetim geçen ay gününden önce gelmişti bu sefer geç gelecek ve bana çektirecek gibi..kist olmuşmudur sence bu ağrının sebebi kistmidir?

cnm bence kist değildir bendede bi kaç kez oldu çünkü hiç sancılanmadım
üşüttün bence sen ayaklarını dikkat et

ben ilaçlarla 4-5 kilo aldım ve sanki o kiloyu sırf karnımdan aldım..

kızlarrr sanırımmm bu klomen olsun igneler olsun ... mutlaka kilo alınıyor sanırım :((((
ben pko oldugum icin kilo benım ıcın cok onemlı bır konuu ve endıselenıyorummm nasıll vercem dıye benım amacım hamıle kalmadan az daha vermekk 3 haftadır coook dıkkat edıyorum ..pko olanlar bılırler 300gr versem bıle basarıı.. her gun tartılıyorum .. yemeklerım daha dıkkatlı hazırlıyrum ve yuruyus ... ılk baslarda amannnn 20 kılo alayım umrumda degıl dıyodum :))) ama sımdı ısler degıstıı her verdıgım kıloyu sonradan hamıleyken almak ıstıyorum ....

benımle aynı durumda olan var mı ? sun sen baya almısın sankı kac gun kullandın igneyı canım ?

ah bebegim yazdıkların o kadar içtenki dün bütün gece seni düşündüm telefonun olsa seni arayacaktım .Canım ne olur üzülme bende dün akşam yürürken kaldırımlardan iner çıkarken yavaş hareket ediyordum eşimde ben dikkat ettiğim bi o kadar dikkatli davranıyordu sonra bir düşündümki ya dedim eşime olmayan çocugum için 4 yıldır dikkat ediyorum olmayan çocugumu korumaya çalıyorum ne kadar acı bebegimiz olmadan daha onu korumaya çalışan bizler için allahım hepimizin dualarını duysun[/QUOTE]

ahh bebeğim bizde seni çok seviyoruz inan bende dua ederken hepimize birden ediyorum..evet değişik oluyor dua sırasında haklısın kuzum :) yıllardır kullandıgım nick kayıt olurken ilk o geldi aklıma napayım :)

rabbim seni hiç ummadıgın anda anne yapıcak ben buna çok inanıyorum..seni daha tanımadan çok seviyorum canım kalbim dualarım seninle

karakedi canım inşallah seninde dediğin gibi rabbim hiç ummadığım anda anne yapar beni inşalalhh allahım ne olur en kısa zamanda yavrumu kucağıma almayı nasip et kurban olduğum ne olurr aminnn..12 gün sonrada senin güzel haberlerini alırız inşalla canımm kendine dikkat et öpüyorumm

mda canım sende o kadar samimisinki allah senden razı olsun bebeğini nasip etsin inşallhh 12 gün sonra aminnn.dualarımdasınız unutmayın hepimizde anne olcazz en kısa zamanda bu kadar iyisinizki rabbim niye vermesin bizlere demi canımm :))) verecek inşallhh...banada 2 ay sonra 4 yıl olcak allahın izni ile 4 yılım dolmadan gelir meleğim inşallah teyzesiii

hayırlı sonuclar alırsın insallah ...igneyi vurulmaya basladıgın gunden asılama gunune kac gun gectı 12 mı ? ben hic igneli olmadımda ondan soruyorum

canım iğneyi 22 mayısta vurulmaya başladım 28 i gece 11 de çatlatma iğnei vuruldum yani toplamda 5 iğne vuruldumsizde nasıl oldu iğne daha uzun süre mi vuruldunuz daha az mı?

kızlar sonucum negatif :14:

Canımmm lütfen üzülme! geçmiş olsun şimdiden, sakın takılma! 10 yıldır bebek için uğraşanlar var onlar bile pes etmiyor.
Sabır sabır...
Bana öyle geliyorki benimde negatif :(
Allah güç versin bize.Rabbim OL DEDİĞİ zaman olacak.
Güçlü ol. Dua etmeyi ihmal etme. napalım tatlım kısmet değilmiş.

canım iğneyi 22 mayısta vurulmaya başladım 28 i gece 11 de çatlatma iğnei vuruldum yani toplamda 5 iğne vuruldumsizde nasıl oldu iğne daha uzun süre mi vuruldunuz daha az mı?

ben hic igneli vurulmadım arkadasım ogrenmek ıstıyorum ama:) klomen kullanmıstımda ben
9.gunde asılama olcaksın 30 mayıs demıstın demi??:46:

cnm yaa geçmiş olsun üzülme lütfen inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın..

cnm ne güzel yazmışsın rabbim ol de olsun diye
vakti saatimizi bekliyoruz üzme kendini ne olur :(

hayırlısı olsun diyorum eldende bişey gelmiyo bu sefer ümitliydim bu aşılamayı yaparken çok engeller çıktı karşıma ama rabbim en sonunda hep bir ısık göndermişti ilacım olsun kan sonucum olsun yumoşun büyümesi olsun hep aşılamaya devam için hep bişekilde yardım etti dedim bu sefer olacak rabbim yardım ediyo dedim ama olmadı negatif aldım sonucu ümitliydim çokk ümitliydimm kızlarr şimdi herşeye sil baştan başlıcam offfff artık bu yükü kaldırmak çok zor geliyo rabbim yar ve yardımcım olsun Amin

kızlarrr sanırımmm bu klomen olsun igneler olsun ... mutlaka kilo alınıyor sanırım :((((
ben pko oldugum icin kilo benım ıcın cok onemlı bır konuu ve endıselenıyorummm nasıll vercem dıye benım amacım hamıle kalmadan az daha vermekk 3 haftadır coook dıkkat edıyorum ..pko olanlar bılırler 300gr versem bıle basarıı.. her gun tartılıyorum .. yemeklerım daha dıkkatlı hazırlıyrum ve yuruyus ... ılk baslarda amannnn 20 kılo alayım umrumda degıl dıyodum :))) ama sımdı ısler degıstıı her verdıgım kıloyu sonradan hamıleyken almak ıstıyorum ....

benımle aynı durumda olan var mı ? sun sen baya almısın sankı kac gun kullandın igneyı canım ?

merhaba canım
ben aşılama öncesi puregonu 14 gün kullandım yanlış hatırlamıyorsam ve hiç kilo almadım hatta yediklerime dikkat ettiğim için kilo verdim bile. aşılama sonrası progestan kullanırsan eğer o göbekte şişkinlik yapıyor. şişkinlik de ilacı bırakınca kayboluyor. umarım senin şişkinlik kaybolmaz ve 9 ay boyunca artarak devam eder:))
yedikleriine dikkat ettikten sonra kilo almaktan korkmana gerek yok..
her şey yolunda gidr umarım allah yardımcın olsun

ben iğnede kullanmadım canım hap kullandım ama bayağı aldım bendede pko başlangıcı var dr kilo almayacaksın diodu vereceksin ama daha öncede klomen kullanmıştım oda aldırmıştı nasıl vercem bilmiyorum sonra..

kızlar sonucum negatif :14:

canım çok üzüldüm seni en iyi anlayanlar bizleriz ama yıpratma sakın kendini pes etmek yok elbet rabbim dogru zamanda bebeğini sana göndericek demekki daha zamanı gelmemiş canım.herzaman yanındayız..

sureklı bunu soyle kendıne arkadasım , uzulme dıyemeıycem cunku bende her negatıf aldıgımda icim gidiyodu..ama

mutlaka POZITIF olacagı gunde gelecek :))))) boyle dusun ok :54:

Canımmm lütfen üzülme! geçmiş olsun şimdiden, sakın takılma! 10 yıldır bebek için uğraşanlar var onlar bile pes etmiyor.
Sabır sabır...
Bana öyle geliyorki benimde negatif :(
Allah güç versin bize.Rabbim OL DEDİĞİ zaman olacak.
Güçlü ol. Dua etmeyi ihmal etme. napalım tatlım kısmet değilmiş.

üzülme canım daha zamanı gelmemiş demekki senin için hakkında hayırlısı olsun moralini bozma..

üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo hayırlısı olsun başka bişey diyemiyorum

Back
X