• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun diyorum eldende bişey gelmiyo bu sefer ümitliydim bu aşılamayı yaparken çok engeller çıktı karşıma ama rabbim en sonunda hep bir ısık göndermişti ilacım olsun kan sonucum olsun yumoşun büyümesi olsun hep aşılamaya devam için hep bişekilde yardım etti dedim bu sefer olacak rabbim yardım ediyo dedim ama olmadı negatif aldım sonucu ümitliydim çokk ümitliydimm kızlarr şimdi herşeye sil baştan başlıcam offfff artık bu yükü kaldırmak çok zor geliyo rabbim yar ve yardımcım olsun Amin

canım geçmiş olsun. allah bundan sonra yüzünü güldürür inşallah.

hayırlısı olsun diyorum eldende bişey gelmiyo bu sefer ümitliydim bu aşılamayı yaparken çok engeller çıktı karşıma ama rabbim en sonunda hep bir ısık göndermişti ilacım olsun kan sonucum olsun yumoşun büyümesi olsun hep aşılamaya devam için hep bişekilde yardım etti dedim bu sefer olacak rabbim yardım ediyo dedim ama olmadı negatif aldım sonucu ümitliydim çokk ümitliydimm kızlarr şimdi herşeye sil baştan başlıcam offfff artık bu yükü kaldırmak çok zor geliyo rabbim yar ve yardımcım olsun Amin

güzel arkadaşım demekki bebişinin birazcık daha zamana ihtiyacı var. seninde bir gıdım daha sabıra. herşeyin hayırlısı.

Bir sürü idrar testi yaptım tık yok. Büyük ihtimalle benimde tutmadı. Sanırım bende Temmuzda başlıycam tekrardan.
Bu ay ara vericem gibi geliyo.Allahtan ümit kesilmez ufacıkta olsa bi ümidim var. Bahçecide yaptırmıştım.
Herşey çok iyiydi. Ama rabbim ol demesiyse olmaz Canımcım.
Hep beraber olana kadar devam kuzum. Üzülmemek elde değil biliyorum. Ama eldende bişey gelmiyor. Zaman su gibi akıp geçiyor.

ben hic igneli vurulmadım arkadasım ogrenmek ıstıyorum ama:) klomen kullanmıstımda ben
9.gunde asılama olcaksın 30 mayıs demıstın demi??:46:

evet canım yani yarın ben ilaçlarla birlikte hergün sabah akşam zeytin yağında incir yedim belki çabuk gelişmesine onlarında faydası olmuştur.

canım çok üzüldüm seni en iyi anlayanlar bizleriz ama yıpratma sakın kendini pes etmek yok elbet rabbim dogru zamanda bebeğini sana göndericek demekki daha zamanı gelmemiş canım.herzaman yanındayız..

canım inşalah rabbim yüzünü güldürür.

canım geçmiş olsun. allah bundan sonra yüzünü güldürür inşallah.

canım çok üzüldüm :14:kendini üzme diycem ama o anki pskolojiyi çok iyi biliyorum :14: inş bir daha ki sefere pozitif sonuçlarını alırsın tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

saolun kızlar evet üzülüyorum ama elden hiç bir şey gelmiyo ne yaparsak yapalım rabbim ol demezse olmuyo bu olay böylee hayırlıs olsun bakalımm şimdi ne yapıcam nereye gidicem dr ne dicek hiç bilmiyorum sanırım tüp bebek dicem bende bakıcam duruma göre inş.

saolun canlar allah razı olsun hepinize ayrı ayrı dua ediyorum .biliyorum ki beni burdan başka kimse anlıyamaz.görümcemin 1 oğlu var 9 yaşında pazar bizdeydi 2.ciyi düşünüyorum diyo çekinmiyor bile onu yüzüme derken :(((( insanın en yakını bile anlamzken sizler anlıyorsnunuz .eskiden çok üzülürdüm evin tek kızıyım bebeğimin teyzesi olmayacak diye şimdi bebeğimin o kadar çok teyzesi varki o gelmeden onun için dua eden rabbim hepinizden razı olsun inşallahh sizleri çok seviyorum.yine ağlattınız beni:43::43:

Allah hakkında hayırlı yazılar yazmış olsun canım..duygularını düşüncelerini en güzel şekilde aktarmışsın..hepimizin hep söylediği gibi en kısa zamanda sen kendini rahat bıraktığında sana süpriz olup gelsin evladınız..bu hepimiz için geçerli belkide program plan yaptıkça herşeyi araştırıp öğrendikçe hesap kitap yapınca aklımıza yer ettiğimiz takıntılar psikolojimizi derinden etkiliyor biz farketmeden...sağlıklı olduğunu bildikten sonra yada en azından sorunlar varsa bunların tedavisini olduktan sonra sanırım en doğrusu herşeyi akışına bırakmak...dediğin gibi önce senin ve eşinin sağlığı mutluluğu...bizler sağlıklı ve huzurlu olmadıkça herşey boş..mda yazmıştı bir ara aşılamasına girmeden önce yanılmıyorsam,,,Allah'ım hakkımda hayırlısını ver,,hakkımda hayırlı olana da gönlümü razı eyle ..herşey gönlünce ve güzel olsun canım..sakın kaybolup ta gitme .....

ya kızlar dünden beri çok ağrım olduğunu yazmıştım birkaç sayfa önce..unuttuğum bişey daha var kasıklarımın tam ortası çok sert neden böyle?daha önce hiç böyle bişey olmamıştı :18:

ah bebegim yazdıkların o kadar içtenki dün bütün gece seni düşündüm telefonun olsa seni arayacaktım .Canım ne olur üzülme bende dün akşam yürürken kaldırımlardan iner çıkarken yavaş hareket ediyordum eşimde ben dikkat ettiğim bi o kadar dikkatli davranıyordu sonra bir düşündümki ya dedim eşime olmayan çocugum için 4 yıldır dikkat ediyorum olmayan çocugumu korumaya çalıyorum ne kadar acı bebegimiz olmadan daha onu korumaya çalışan bizler için allahım hepimizin dualarını duysun

karakedi canım inşallah seninde dediğin gibi rabbim hiç ummadığım anda anne yapar beni inşalalhh allahım ne olur en kısa zamanda yavrumu kucağıma almayı nasip et kurban olduğum ne olurr aminnn..12 gün sonrada senin güzel haberlerini alırız inşalla canımm kendine dikkat et öpüyorumm

mda canım sende o kadar samimisinki allah senden razı olsun bebeğini nasip etsin inşallhh 12 gün sonra aminnn.dualarımdasınız unutmayın hepimizde anne olcazz en kısa zamanda bu kadar iyisinizki rabbim niye vermesin bizlere demi canımm :))) verecek inşallhh...banada 2 ay sonra 4 yıl olcak allahın izni ile 4 yılım dolmadan gelir meleğim inşallah teyzesiii[/QUOTE]

canım rabbimde sizlerin güzel kalbine göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. birbirini tanımayan bu kadar insan birbiri için dua ediyor. rabbim bebeksiz bırakmasın hiç birimizi.

ya kızlar dünden beri çok ağrım olduğunu yazmıştım birkaç sayfa önce..unuttuğum bişey daha var kasıklarımın tam ortası çok sert neden böyle?daha önce hiç böyle bişey olmamıştı :18:

Geçmiş olsun canımcım.Bence doktorunla bi görüş.Yada hemen muayeneye git olurmu?
Aklını kemirmesin düşünceler...

islerin hayırlısı ile ilerlesin allah yuzunu guldursun insallahh..doktor problem degil dedigine gore bence merak etme sakin kal canım ..arkadasımın kardesinde kist vardı oylede hamile kaldı kız ..icini ferah tut deryacım:16:

daha once asılama oldun mu canım sen ..
Ccanim cok tesukkur ederim.dualarinin bin misli seni de bulsun insallah.benim ilk asilamam olacak.o nedenle bilgisizim biraz.:45:

kızlar sonucum negatif :14:

canım sağlıkla nefes almaya devam ettiğimiz sürece çocuk beklentimiz ve çabalarımız hiç bitmesin...sözün bittiği yer hiç gelmeyecek...
biliyorsun...umutlanmaya ...umutları yaşatmaya....sabırla isyan etmeden beklemeye devam....geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun

güzel arkadaşım demekki bebişinin birazcık daha zamana ihtiyacı var. seninde bir gıdım daha sabıra. herşeyin hayırlısı.

Bir sürü idrar testi yaptım tık yok. Büyük ihtimalle benimde tutmadı. Sanırım bende Temmuzda başlıycam tekrardan.
Bu ay ara vericem gibi geliyo.Allahtan ümit kesilmez ufacıkta olsa bi ümidim var. Bahçecide yaptırmıştım.
Hep beraber olana kadar devam kuzum. Üzülmemek elde değil biliyorum. Ama eldende bişey gelmiyor. Zaman su gibi akıp geçiyor.

ayy kızlar nedense ağlayamıyorum bile dondum kaldım valla şokdayım

arkadaşım allah yardımcın olsun sana dayanma gücü versin..
ben de aşılamadan olumsuz sonuç aldığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. nasıl bir hayal kırıklığı, yorgunluk, ümitsizlik biliyorum..
bu süreç çok yıpratıcı olduğu için tedavilerden biraz uzaklaşmak iyi geliyor insana..ben oyle yaptım. kendime zaman verdim. mümkün olduğunca güzel bir yaz geçirmeyi ve bu ilaçlardan doktorlardan tedavilerden uzak kalmayı planlıyorum. ben bu şekilde kendimi rahatlattım..herkesin kendine göre bir yolu var mutlaka..belki uzaklaşmak sana da iyi gelir..
zamanı geldiğinde hiç bir şey bebeğine kavuşmana engel olamayacak canım,allah hakkında hayırlısını versin

aşılama için siz rapor çıkarttınız mı ben 70 tl ye rapor çıkarttım (raporu 10 dk da çıkardılar hemen )240 tl (3 kutu purogen 300 ml ilaç + otvirelle)ilaçlara verdim gerçi 1 kutusu bana yetcekmiş diğerleri elimde kaldı tutmazsa bi daha ki sefere kullanılcakmış inş gerek kamaz 200 tl hastaneye ödeyeceğiz, 90 tl sperm yıkama , 20 tl est2 testi için 20 ti,32 tl hastane ücreti toplam 652 tl siz ne kadar ödediniz aşılma için ?

Son düzenleme:

pelikancım..bir sürü idrar testi neden yaptın hayatım ya,,kan testi ne zaman yaptıracaksın sen

evet canım yani yarın ben ilaçlarla birlikte hergün sabah akşam zeytin yağında incir yedim belki çabuk gelişmesine onlarında faydası olmuştur.

aaa ilk defa duyuuyorum canım zeytin yagında incir ...incir kurunu duymustum kaynatıp felan yapılıyodu ama bu ilkkez duydum :))

Back
X