Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar. bende de pko ve infertilite var. cuma gittim dr adetimin 3.günüydü.bütün hormon testlerim yapıldı prolaktin yüksek cıktı. onu düzenleyici dostinex miydi tam hatırlayamıyorum adını bi ilaç verdi. klomen verdi günde 3 tane 5gün iç dedi. ayrıca çatlatma iğnesi verdi. pazartesi gidicem tekrar kontrole eğer yumurtalıklarım büyüdüyse iğneyi vuracak.3 ay bunu denicez sonra rahim filmini cekeriz tüplere falan bakarız dedi.
ben psikolojik olarak cok kötüyüm.:43: cevremdeki bütün arkadaşlarımın cocuğu var yada hamile.akrabalarda desen gecen sene 3 kişi doğum yaptı. herkes bana soruyor artık bebek yok mu diye :43: eşim test yaptırmayıda kabul etmiyor.utanıyormuş bi yandan o geriyor beni. kimseyle konuşamıyorum:43::43:

Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz:16:
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:

jolly vala kalpten goturcektın bızı olcektık meraktan gelmıssın cok sukur sonucun gayet ıyı bence artıcak kesınlıkle canım hıc sıkılma hersey guzel olucak ınsallah pelıkancım bende cok bılgılı degılım ama bıldıklerımı tabıkı soylerım canım guzel dıleklerın ıcın cok sagol Rabbım kucagımıza almayı nasıpp etsın hepımıze

olsun bebeğim öyle deme hayatta hayal dediğimiz ne kadar cok sey geliyor basımıza aslındada bazen fark bile edemiyoruz.canım birde seninde karnın şişmi benim karnım çok şiş ve sert sanki kocaman bir gaz balonu varda içimde cıkmıyor gibi?
benim karnımda şiş canım ama geçen aşılamadada şişmişti sanırım ignelerine etkisinden bu onun haricinde hiç bir şey yok zaten
canım saol allah razı olsun evet çok az bir şans % 20 bile değil % 10 dedi dr ama işte umut dünyası ya tutarsa diye ümitlenmiştim ama olsun kısmet sabretcem rabbim bir gün nasip edecek bende hamileyimmmmmmmm diye yazıcam buraya inş.... inanıyorumm bakalım hayırlısı olsun balım yaaaa offffff sen nasılsın kuzum

tabiki yazacaksın kzuucum birgünsende bagıracaksın hamileyim diye
canım MDA incir kür tarifini sormuşsun bi kaba zeytinyağını koydum ben içine her gün 4 tane incir attım günlük 1 tane sabah 1 tane gece yatarken yağın içinden çıkarıp yedim bu kadar diğer 2 tenesini de eşime yedirdim faydası olsun onada:34:
tamam bebegim deneyecegim bende
Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz:16:
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:

yahu bence tamamdır bu iş :32: ama ben genede deger yükselecek diyorum oh be senide yolcu ettik hamişliğe dogru en son ben kalcam zaten buralarda :52::52: hepinizi dogurtacagım önce :46:

bebegim nasılsın , kendini nasıl hissediyorsun,
ikinci test yaptınmıydı ki sen merak ettim

slm arkadaşlar. bende de pko ve infertilite var. cuma gittim dr adetimin 3.günüydü.bütün hormon testlerim yapıldı prolaktin yüksek cıktı. onu düzenleyici dostinex miydi tam hatırlayamıyorum adını bi ilaç verdi. klomen verdi günde 3 tane 5gün iç dedi. ayrıca çatlatma iğnesi verdi. pazartesi gidicem tekrar kontrole eğer yumurtalıklarım büyüdüyse iğneyi vuracak.3 ay bunu denicez sonra rahim filmini cekeriz tüplere falan bakarız dedi.
ben psikolojik olarak cok kötüyüm.:43: cevremdeki bütün arkadaşlarımın cocuğu var yada hamile.akrabalarda desen gecen sene 3 kişi doğum yaptı. herkes bana soruyor artık bebek yok mu diye :43: eşim test yaptırmayıda kabul etmiyor.utanıyormuş bi yandan o geriyor beni. kimseyle konuşamıyorum:43::43:

hoşgeldin canımcım
sen tamamda eşinin test yaptırmasıda çok önemli
mesela biz hep doktora gittiğimizde eşime bakmadılar hep ugraştık bize sebebsiz infertilite dediler ama megerse benim eşimde sorun varmış ama bu süreçte bir sürü ilaç kullanıp yumurtalarımızı harcamışlar şimdide tüp bebek yaptırıyoruz ama yumurta çıkmıyor. o nedenle eşine söyle de elini çabuk tutsun derim.
şu an doktorunun önerdiği gidişat dogru görünüyor rahim filmi (hsg) çok fazla fikir verebiliyor.

bebegim nasılsın , kendini nasıl hissediyorsun,
ikinci test yaptınmıydı ki sen merak ettim

iyiyim tatlım kendimi yorgun hissediyorum ağrım hala var ama kırmızılardan ne gelen var ne giden..idrar testi yaptım negatif çıktı anlamadım valla ben bu işi :25:

benim karnımda şiş canım ama geçen aşılamadada şişmişti sanırım ignelerine etkisinden bu onun haricinde hiç bir şey yok zaten

yahu bence tamamdır bu iş :32: ama ben genede deger yükselecek diyorum oh be senide yolcu ettik hamişliğe dogru en son ben kalcam zaten buralarda :52::52: hepinizi dogurtacagım önce :46:

benide unutma bende varım bekleyennn :24:

kızlar ben de dün gittim zeynep kamil e 2. aşılama için ilaçlarımı aldım 9 haziran adet tarihim. o zaman başlicaz inşallah. ilk aşılamam infertilite polikliniğinde asistan doktorlar tarafından yapılmıştı. takipten memnundum ama aşılamam ultrasonla takip edilmeden yapılmıştı.2. aşılamam tüp bebek merkezinde uzman doktorlar tarafından yapılacak ben öyle istedim. zaten ümidim yok. bir tüp bebek adayıyım hem ön hazırlık olmuş olur benim için.

zeynep kamil hastanesinin tüp bebek bölümünden herkes çok memnun düşünen arkadaşlara şimdiden tavsiye edebilirim.

Jolyy umarım değerin iki katına çıkar tatlım. Banada değerin 13. güne göre 100 üstü olmalı dediler. perşembe ikiye katlaması lazım sabah gel bakalım dediler.
Şunu biliyorummmmm Rabbimmmm büyük ben 90.26' yı gördüm 13'cü günde.Bundan sonrasıda Allaha kalmış. Dua et değerin yükselsin. Moralini bozmaaaa.
benim bu kez hiç umudum yoktu sürüsüne idrar testi yapdım. Grip oldum yataklara düştüm. Hiç belirtim yoktu. Allah nasip edince ediyor işte. İnsallah sonunuda nasip eder.
Sen şimdi moralini yüksek tut. Perşembeyi bekle.bize burdan güzel haberler ver.

Heryerde aşağıdaki tablo var. Bunu baz alalım. Perşembeyi bekleyeylim olurmu?
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

3 hafta 10 – 50 ( sen daha bu süreçtesin dimi canımcım)
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Benim bugün 12.gün cnm. Yanlız senin 90 çok normal bir değer. Dr 'unda söylediği bhcg kişiden kişiye değişir önemli olan katlanması diyor. Senin bişey olmaz ama hiçç merak etmee :) Benim içinde hayırlısı artık bakalı m neler görücezz:16:

şükür yazdın valla,,sabahta çınlattık kulaklarını senin için girdim az önce tekrar bakayım diye ,,umarım değerin katlanır ve hamilesindir 12.gün de olumlu-olumsuz bir değerlendirme için dediğin gibi erken,,ama olsun en azından umutlanabileceğin bir sonuç hayırlısı olsun tekrar

Ayy valla cnm bir stres oldum sormaa. Kanı saat 9 buçukta verdim. Saat 4'e kadar aramadılar yahuu bende insanım yazık yanii :) Perşembe dahada stresli olucakk valla o zaman bakalım ne kadar bekleticekler :)

canım çok sevindim ilk aşamada ne olursa olsun sonuçta değer pozitif bunu unutma. ve 12. günde yapılmış. tabiki değerin 2 ye katlanması önemli kendine çok dikkat et bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun belki de yalnızca 1 i tutunuyordur :) değer, böyle olup sonradan artan çok insan tanıdım ben burda. 5-10 arası bişey olsa belli belirsiz derdim ama sen gebesin ve değerin yükselecek :)))))

Öyle mi diyosun . 2 gün daha hamilecilik oynıyım o zaman ben evdee :P :)) İnş. kuzucum bakalımm :16:

kızlar ben de dün gittim zeynep kamil e 2. aşılama için ilaçlarımı aldım 9 haziran adet tarihim. o zaman başlicaz inşallah. ilk aşılamam infertilite polikliniğinde asistan doktorlar tarafından yapılmıştı. takipten memnundum ama aşılamam ultrasonla takip edilmeden yapılmıştı.2. aşılamam tüp bebek merkezinde uzman doktorlar tarafından yapılacak ben öyle istedim. zaten ümidim yok. bir tüp bebek adayıyım hem ön hazırlık olmuş olur benim için.

zeynep kamil hastanesinin tüp bebek bölümünden herkes çok memnun düşünen arkadaşlara şimdiden tavsiye edebilirim.

banada yakın aslında ama orada annemameliyat olmuştu çok kalabalık ve devlet hastanesi tarzında bir hastane
sanki tüp bebek işini orda yaptıramam gibi geliyo sakın yanlış anlama benim eskiyle ilgili kafamda kalan düşünceler bunlar
ilgili alaka sıra nasıl cnm ??? fiyatda uygundur herhalde :26:

olsun cnm gec olsunda güç olamsın yeterki sonucu pozitif olsun pozitif olunca güzel beklemeler oluyor bunlar :)

Ay şikerim dimii olucağını bilsemm 1 ay daha beklemeye razıyımm :)

çok güzel bir haber. inşallah herşey yolunda gider.

Aminn inşallahh öyle olurr :)

jolly vala kalpten goturcektın bızı olcektık meraktan gelmıssın cok sukur sonucun gayet ıyı bence artıcak kesınlıkle canım hıc sıkılma hersey guzel olucak ınsallah pelıkancım bende cok bılgılı degılım ama bıldıklerımı tabıkı soylerım canım guzel dıleklerın ıcın cok sagol Rabbım kucagımıza almayı nasıpp etsın hepımıze

Valla bende resmen kalp krizi geçiricektimm :)) Perşembe herhalde dahada sancılı geçicek ehehe :)))

Ahhh kuzumm ne güzell yazmışsınnn :) Hayırlısı artık bakalım. Olursada Olmazsada yine burda yola devam :))

cnmmmm çok sevindim allah hayırlı şekilde kucağınada almak nasip eder inşallahhh :16::16::16:

Şu perşembeyi bi atlatalımda anca o zaman tamam diycem artık bakalım 2 gün daha dualara devamm :))

canım inş ikiye katlanır ve devam eder hamileliğin aynısını bende yaşadım 2 defa tüp bebek yaptırdım 1. de 28 çıktı aynen dediğin gibi hayırlı olsun demişler eşime baya sevinmiş sonra ben aradım ve 28 çıktığını öğrendim 2 gün sonra tekrar kan tahlili dediler bu arada hemşireylede konuştum böyle olduğunda yükselen de oluyo yükselmeyen de dedi ama benimki yükselmedi ve 2 gün sonra 14 e düştü hasta oldum.2. tüp bebkte çift embriyo yerleştirildi bu defa başka bir yerde o da 17 çıktı yine aynı şeyler 2 gün sonra 10 düştü ve iikisindede kimyasal gebelik dendi.sonra kromozomlarıma baktırdım pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı ve buda kimyasal gebeliğe sebep oluyomuş.inş senin sonucun katlanır çok sevinirim inş olur ama olmazsa üniversitede bi tahlilllerini yaptır derim boş yere tekrarlama inş Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder....

iyiyim tatlım kendimi yorgun hissediyorum ağrım hala var ama kırmızılardan ne gelen var ne giden..idrar testi yaptım negatif çıktı anlamadım valla ben bu işi :25:

Bebegim kan testi yatırsana be öldürdün beni meraktan , ama banada yazık degilmi bittim kaç gündür çok merak ediyorum ama hadi bakayım yürü :36:

benide unutma bende varım bekleyennn :24:

hehe delü senide göndercem üst listeye yakında az kaldı az:34:

ayy canım benim evet telefonla konuştuk ama burdanda yazmak istedim evet benim için zaman daha gelmemiş demekki hayırlısı diyip otururyorum ama sana çok sevindim balım yaa rabbim değerinin 2 katına çıkmayı nasip etsin bitanem :16:

Back
X