merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
Canım,,,kıyamam sana neden hemen yıprattın kendini dur bakalım daha arkadaşların dediği gibi hemen su koyma sen durumunu sorununu zaten biliyorsun bilinçlisin 3 günde olmadı diye bundan sonraki günlerde olmayacak diye birşey yok ,,hiç belli olmaz sabırla bekle arkadaşım ne olur sen diyorsun stres çok önemli diye sokma kendini strese herzamanki gibi olgun ve umutlu ol yarın umarım çok daha iyi haberlerle dönersin hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar sayfalar bayağı ilerlemiş ben dün kontrol oldum herşey güzel geçti haftayada kalp atışlarını dinliycez...
Sun1,,çok sevindim canım herşeyin normal seyretmesine ,,,devamını dilerim kalp atışlarını da dinle duy inşallah sağlıkla...
slm kızlar dün 2.aşılamamıda oldum bu sefer ilkine göre daha sıkıntılı bir işlem oldu dr rahim pozisyonunudn ötürü zorlandi (önde olduğunu söyledi) fazla ağrılı ve uzun süren bir işlemdi, ilki bu kadar acı vermemişti.dr yine umutlu konuştu benimde içimde busefer tutacağına dair hisler var zaten o yüzden geçen sefer işyerim için(bu arada ben 112 de çalışıyorum,ambulans ta düşünün)rapor almamıştım dün 10 günlük rapor aldım eşimde izinli bol bol kociş yemekleri yiyorum keyf benim :) geçenkinden farklı olarak bu sefer fazla bel ağrım var hamiş kalanlar sizde olmuşmuydu? daha 2.gün ama umut işte

bu arada sonuç 1 hazirann :)
tunamert 2.aşılaman hayırlkı olsun umarım ay başında hamile haberini alırsın,,,rapor da almışsın bol bol dinlen tadını çıkart..o bel ağrısı beni mahvetmişti,,malesef ki oluyor o ağrılar umarım 10 gün boyunca çektirmez sana da.
mrb kızlar nasılsınız artık fazla kalamıyorum hiç keyfim yok bir kaç gündür ama arada girip sizleri takip etmeye çalışıyorum...
mavicim,,bel fıtığın olduğunu okudum haklısın hamilelikte sorun çıkarır o illet çok geçmiş olsun kimbilir nekadar sıkıntı yaptı ki keyfim hiç yok diyebildin..kendine çok dikkat et hamileliğin ilk haftalarında bu iştahsızlıkta sık görülen bir durum galiba çok kişide olabiliyor bir an evvel toparlanmanı diliyorum ama ağırlaştıkça işin zor o fıtıkla bol bol istirahat et evde daha iyi dinlenirim diyorsan gerekirsede ileriki günlerde ayrıl arkadaşım işten...önce senin bebeğinin sağlığı
Oncelikle yeni topigimiz hayirli olsun girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis hepiniz aramiza hosgeldiniz arkadaslar benim asilama cok kotu sonlandi

(((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik dun biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine

(((kendimdende hayattandan herseyden nefret ediyorum

( acaba neden olabilir hep dusuncesi icindeyim ama icinden cikamadim geceden beri bendeki sorun ne anlamadim bu arada baya hamile arkadaslarimiz var hepinizin asilamasi hayirli ugurlu olsun rabbim hayirlisi ile kucaginiza versin
çok geçmiş olsun zor ve acı bir tecrübe,,sakın kontrol ve testlerini ihmal etme yaşadığın bu olumsuz durumun sebepleri iyice araştırılsın ki bir daha böyle bir kayıp göstermesin Allah tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkürler hepinize!
Yeni haberleri vereyim önce. :)
Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Bugün doktora gittik, çoğul gebelik gibi görünüyor dedi ve ultrasonla baktı.
Sonuç: üçüz! :)
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.
Doktor iyi yerleştiklerini ve güzel göründüklerini söyledi.
Açıkçası şaşkınlığım hala devam ediyor ama çok sevinçliyiz de tabii.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.
Minikbeyazbulut,,inanamıyorum üçüzzz demek Allah'ım sen büyüksün bir bebek için girilen yoldan üç bebek haberi aldın,, gözünaydın olsun Allah sağlıkla tamamını erdirsin İnşallah hamileliğin hayırlısı ile sağlıkla devam eder kucağına alırsın bebeklerini seni tebrik ediyorum xx 3 kere:))