Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm arkadaslar bende 4 senedir tedavi oluyorum gecen sene asilama ile hamile kalmıştım maalesef 5 haftalik iken dusuk oldu şimdi yine asilama ile 5 haftalik gebeyim dün esimlen iliskiye girdim ve biraz kanamam oldu sonra gecti şimdide hafif lekelenmeler tekrar başladı dk. Konuştum sadece dinlen dedi sizce bebegim düştümü dünden beri ağlaya ağlaya bir hal oldum. Bu konuda bilgi olan varmi aranızda. :43::43:

Çok teşekkürler hepinize!
Yeni haberleri vereyim önce. :)
Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Bugün doktora gittik, çoğul gebelik gibi görünüyor dedi ve ultrasonla baktı.
Sonuç: üçüz! :)
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.
Doktor iyi yerleştiklerini ve güzel göründüklerini söyledi.
Açıkçası şaşkınlığım hala devam ediyor ama çok sevinçliyiz de tabii.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.

Bu arada, sonrasında en fazla ağrı çektiğim aşılamamdı bu.
On gündür falan adet sancısı çekiyorum.
Şimdi azaldı ama doktor normal olduğunu söyledi.
Bir de kahverengi akıntım oldu dün akşam, o da normalmiş.
Bundan başka gün içinde uyku basmaları ve iştah artışı oldu.
Başka belirgin bir belirtim yok şu an.
Hepinize sevgiler..

tebrikler RABBİM saglıklı kucagına almayı nasip etsin çok güzel haber bu ay çok ugurlu geldi tekrar tebrikler

ayyyy üçümüzmü maşallah
canım yaaaa.
Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Bende 2.aşılamamı oldum. tutar inşallah.
bu gün 4. günüm. Rabbim bizede sizler gibi pozitifleri nasip etsin.
3 KERE TEBRİKLER...

Slm arkadaslar bende 4 senedir tedavi oluyorum gecen sene asilama ile hamile kalmıştım maalesef 5 haftalik iken dusuk oldu şimdi yine asilama ile 5 haftalik gebeyim dün esimlen iliskiye girdim ve biraz kanamam oldu sonra gecti şimdide hafif lekelenmeler tekrar başladı dk. Konuştum sadece dinlen dedi sizce bebegim düştümü dünden beri ağlaya ağlaya bir hal oldum. Bu konuda bilgi olan varmi aranızda. :43::43:

inşallah bişey olmaz canım. Doktoruna bi danış hemen...

Aşılaması tutan anne adyları bize pozitifleri görmeden önce neler yaşadınız? belirtileriniz nelerdi, lütfen yazarmısınız?

arkadaslarım selam
yenı topiş hayırlı olsun ınsallah
ben de asılamaya baslıyorum bu ay hafta ıcı doktora gıdıcem 3. gunu klomenle baslıycaz ne olur dua edın aslında en cok ıhtıyacımız olan sey bu

neyyyy...
üçüz müüüüüü..
inanamıyorum ya süper bir şey bu:)))
inşalah sağlıklı olsunlar da...
madem gelişimleri iyiymiş o zaman maaşallah onlara:))))
ama sakın çok yorma kendini canım
bu arada seni kocaman kocaman tebrik ediyorum üçü için de üç kere:)))
ah ahhh benim de hayalimdi üçüz baksana avatsrıma:))) hep hayal olarak kalacak sanırım ama senin adına gerçekten çok sevindim
inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın canım..

:9: Üç kere çok teşekkürler!
Açıkçası benim hiç öyle bir hayalim yoktu. :)
Hem çok seviniyorum hem de korkuyorum biraz.
Ama duyan herkes çok seviniyor, benim de moralim daha iyi oluyor böylelikle.
Allah'ım sana da versin inşallah gönlüne göre en hayırlısını. Amin!

inanmıyorum üçüz müüü :53::53::53: şok oldum canım ya maşallah bebişlerine :nazar::nazar: topiğimizin ilk üçüz annesi sen olucaksın inşallah :49::49::49: çok sevindim gerçektende..doktorun üçüz olması konusunda bişey söylemedimi peki riskli falan diye..rabbim sağlıkla versin kucağına bebişlerini..

Çok sağol, inşallah siz de en yakın zamanda tadarsınız bu duyguları.
Doktorum açıkçası başından beri çoğul gebelik riskine karşı hem beni uyardı hem de temkinli olmaya çalıştı ama kısmet işte.
İlk etapta bu durumdan çok mutlu olmadı açıkçası yaşanabilecek sıkıntılar açısından ama tatlıya bağladık sonunda. :)

canım cok sevındım ya allah ucunude kucagına almayyı nasıp etsın ınsaallahhh

Amin canım, bütün isteyenlere inşallah!
Çok sağol.. :)

tebrikler RABBİM saglıklı kucagına almayı nasip etsin çok güzel haber bu ay çok ugurlu geldi tekrar tebrikler

Çok teşekkürler! :)
Evet bu ay çok güzel geçti gerçekten maşallah!

ayyyy üçümüzmü maşallah
canım yaaaa.
Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Bende 2.aşılamamı oldum. tutar inşallah.
bu gün 4. günüm. Rabbim bizede sizler gibi pozitifleri nasip etsin.
3 KERE TEBRİKLER...

Çok sağol arkadaşım..
İnşallah siz de en hayırlı zamanda kavuşursunuz bebeklerinize! :)

Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.

Hepinize sevgiler..

Gercekten tebrik ederim canim benim insallah hayirlisi ile saglikla kucagina almak nasip olur

Hepinize sevgiler..
:49::49::49:ya çok güzel bir haber bu çokk sevindim canım bende çoğul olsun isterim :) sen hangi ilacı kullandın, kaç doz ve kaç yumoş oldu boyutları, problem neydi senin?karşılaştırma yapalım diye amma soru sordum :P tekrar hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darıı tüm isteyen dostlara...:13:

aşılamadan sonra nelere dikkat etmek gerek, neler yapmak gerek acaba arkadaslar?her hareketimde korkuyorum artık asılamadan sonraki 2.günüm

mrb derya galiba aynı gün, ayın 18 inde aşılama olmuşuz:18: sonucuda beraber alıcaz anlaşılan, inan bende korkuyorum uzanıp birşey almaya, ani harekete, ağır kaldırmaya ama bunlara dikat etmemiz lazım. içimizde şu sıralar embrio için yolculuk başlamış olmalı rahime tutunması için bizim ona yardımcı olmamız gerek çalışıorsan bir süre izin al ve dikkatli ol ben maydonoz ve tarçın yemiyorum bu dönemde düşüğe sebep olurmuş öyle duydum bol bol protein al güzel sonuçlar alırız umarım sevgilerr

Hepinize sevgiler..

Oyy süper bişey yasa 3 tane birden Allah ins. Saglikla kucağına almayı nasip etsin. Bir ara sırf cok hoşuma gittiği icin her gun 3 'uz hamilelerin topigini okuyorum. Hepside saglikla aldılar bebislerii kucaklarına. Etrafdan gelicek saçma sapan tepkilerede kulaklarını kapat. İnsanlar bazen acımasız oluyorlar . Bu arada dr'larda vazife olarak 1 tanesini sonlwndirmak isteyecekler. Ama kararı tamamen anne babaya bırakıyorlar. Pozitif duşun ins. Sonrasi cok eğlenceli olucak. Evin icinde kıpirik kıpirik 3 tane velett:)

mrb derya galiba aynı gün, ayın 18 inde aşılama olmuşuz:18: sonucuda beraber alıcaz anlaşılan, inan bende korkuyorum uzanıp birşey almaya, ani harekete, ağır kaldırmaya ama bunlara dikat etmemiz lazım. içimizde şu sıralar embrio için yolculuk başlamış olmalı rahime tutunması için bizim ona yardımcı olmamız gerek çalışıorsan bir süre izin al ve dikkatli ol ben maydonoz ve tarçın yemiyorum bu dönemde düşüğe sebep olurmuş öyle duydum bol bol protein al güzel sonuçlar alırız umarım sevgilerr

merhaba cnm ben ayın 17sinde oldum dediğin gibi beraber alıcaz sonuçları fakat benim doktor adet gecikmesinden sonra gel diyor burda herkese 14.gün test yapmaları öneriliyor.verdiğin bilgiler için çok tşk ederim:) benim 2.aşılamam ya senin??inşallah bu sefer tutar da biz de bu mutluluğu yasarız hayırlısıyla...

kızlar kan tahlili yaptırdım bugün ve sonuç negatif . umarım en kısa zamanda bebişlerinize kzvuşursunuz. mda canım listeden silebilirsin . başka lşsteyede ekleme canım . hayırlısı böyleymiş.

hakkında hayırlısı olsun canım,,geçmiş olsun... mda'ya beni başka listeye de ekleme canım demişsin bu cümleni okuyunca üzüldüm ,,burada hepimiz birbirimize her yönden destek olma çabasındayız umudumuz kırıldığında gücümüz tükendiğinde negatif sonuçlar aldığımızda hep yine yeniden ayağa kalkmak için birbirimize güç vermeye çalışıyoruz ne kadar üzülsen haklısın ama hep söylüyoruz sen bile kendi hakkında karar veremezsin senin hayatında olacak herşey Yüce Rabbin yazacağı yazıda
sayfayı kapattım deyip küstürme kendini sen kapattım dersin Allah sana bembeyaz bir sayfa açar...umutlarını koy cebinde dursun bakarsın sana istediğini verirler...

Ne yaziik ki devami geldi ve adt oldum:( ilk asilamamdi ve tutmadi :43:Ne desem ne kadar uzulsemde sonuc degismeyecek nasilsa. Kizlar ara vermeyi dusunuyorum 2. Asilamaya gecmeden ne dersiniz ara vermek sorun olur mu yoksa arka arkaya yapilan assilamanin sansi daha mi cok?

geçmiş olsun canım benimde 1.aşılamam negatifti nisan ayında,mayıs ayında ara vermemi istedi doktorum o arayı yaşıyorum şimdi,,,bir an olsun neden ara verdik ki demedim ben iğneler ilaçlar bekleyiş süresi derken bir de ilk aşılama olmasının verdiği tecrübesizlikler fazla büyütmüştüm herşeyi bu ay benim için iyi oldu iyi geçti kendime geldim 15 günde,,tabi bu benim için geçerli şimdi Haziranda kısmetse tekrar tedavi başlayacak..sen de kendini için en uygun olanı seç arkadaşım önemli olan başta bizim nasıl hissettiğimiz hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.

Canım,,,kıyamam sana neden hemen yıprattın kendini dur bakalım daha arkadaşların dediği gibi hemen su koyma sen durumunu sorununu zaten biliyorsun bilinçlisin 3 günde olmadı diye bundan sonraki günlerde olmayacak diye birşey yok ,,hiç belli olmaz sabırla bekle arkadaşım ne olur sen diyorsun stres çok önemli diye sokma kendini strese herzamanki gibi olgun ve umutlu ol yarın umarım çok daha iyi haberlerle dönersin hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar sayfalar bayağı ilerlemiş ben dün kontrol oldum herşey güzel geçti haftayada kalp atışlarını dinliycez...

Sun1,,çok sevindim canım herşeyin normal seyretmesine ,,,devamını dilerim kalp atışlarını da dinle duy inşallah sağlıkla...

slm kızlar dün 2.aşılamamıda oldum bu sefer ilkine göre daha sıkıntılı bir işlem oldu dr rahim pozisyonunudn ötürü zorlandi (önde olduğunu söyledi) fazla ağrılı ve uzun süren bir işlemdi, ilki bu kadar acı vermemişti.dr yine umutlu konuştu benimde içimde busefer tutacağına dair hisler var zaten o yüzden geçen sefer işyerim için(bu arada ben 112 de çalışıyorum,ambulans ta düşünün)rapor almamıştım dün 10 günlük rapor aldım eşimde izinli bol bol kociş yemekleri yiyorum keyf benim :) geçenkinden farklı olarak bu sefer fazla bel ağrım var hamiş kalanlar sizde olmuşmuydu? daha 2.gün ama umut işte:1: bu arada sonuç 1 hazirann :)

tunamert 2.aşılaman hayırlkı olsun umarım ay başında hamile haberini alırsın,,,rapor da almışsın bol bol dinlen tadını çıkart..o bel ağrısı beni mahvetmişti,,malesef ki oluyor o ağrılar umarım 10 gün boyunca çektirmez sana da.

mrb kızlar nasılsınız artık fazla kalamıyorum hiç keyfim yok bir kaç gündür ama arada girip sizleri takip etmeye çalışıyorum...

mavicim,,bel fıtığın olduğunu okudum haklısın hamilelikte sorun çıkarır o illet çok geçmiş olsun kimbilir nekadar sıkıntı yaptı ki keyfim hiç yok diyebildin..kendine çok dikkat et hamileliğin ilk haftalarında bu iştahsızlıkta sık görülen bir durum galiba çok kişide olabiliyor bir an evvel toparlanmanı diliyorum ama ağırlaştıkça işin zor o fıtıkla bol bol istirahat et evde daha iyi dinlenirim diyorsan gerekirsede ileriki günlerde ayrıl arkadaşım işten...önce senin bebeğinin sağlığı

Oncelikle yeni topigimiz hayirli olsun girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis hepiniz aramiza hosgeldiniz arkadaslar benim asilama cok kotu sonlandi:((((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik dun biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine:((((kendimdende hayattandan herseyden nefret ediyorum:(( acaba neden olabilir hep dusuncesi icindeyim ama icinden cikamadim geceden beri bendeki sorun ne anlamadim bu arada baya hamile arkadaslarimiz var hepinizin asilamasi hayirli ugurlu olsun rabbim hayirlisi ile kucaginiza versin

çok geçmiş olsun zor ve acı bir tecrübe,,sakın kontrol ve testlerini ihmal etme yaşadığın bu olumsuz durumun sebepleri iyice araştırılsın ki bir daha böyle bir kayıp göstermesin Allah tekrar geçmiş olsun.

Minikbeyazbulut,,inanamıyorum üçüzzz demek Allah'ım sen büyüksün bir bebek için girilen yoldan üç bebek haberi aldın,, gözünaydın olsun Allah sağlıkla tamamını erdirsin İnşallah hamileliğin hayırlısı ile sağlıkla devam eder kucağına alırsın bebeklerini seni tebrik ediyorum xx 3 kere:))

merhaba cnm ben ayın 17sinde oldum dediğin gibi beraber alıcaz sonuçları fakat benim doktor adet gecikmesinden sonra gel diyor burda herkese 14.gün test yapmaları öneriliyor.verdiğin bilgiler için çok tşk ederim:) benim 2.aşılamam ya senin??inşallah bu sefer tutar da biz de bu mutluluğu yasarız hayırlısıyla...

canim benimde 2.aşılama bu, her ikisindede 14.gün test dedi dr, zaten ortalama adet tarihine denk geliyor bu süre o nedenle söylememş olabilir senin dr. bence sen ayın 30 u gibi tahlili yap hazirana güzel haberlerle gireriz inşallah.:49:

günaydın nasılsın cnm yoktun 2 gündür nasıl gidiyo çalışmalar :34:

Son düzenleme:
Kizlaar asilamadan sonra adet miktariniz azmi oldu sizlerinde? Benim hem dun vok sgrili oldu dayanamadim igne vurumdum fakat sonrasinda azaldi ki benim normalde 2. Gunum en cok adetimin yogun gunudur. Birde cok pihti seklinde gelior :37:Kaf iyice karisti ve moralimi duzeltmeye calistica olmuyor. Robot gibi ruhsuzum dunden beri:43:

Hepinize sevgiler..

canım tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin minikleri. tek atışta 3 bebiş. inşallah herşey yolunda gider.

Kizlaar asilamadan sonra adet miktariniz azmi oldu sizlerinde? Benim hem dun vok sgrili oldu dayanamadim igne vurumdum fakat sonrasinda azaldi ki benim normalde 2. Gunum en cok adetimin yogun gunudur. Birde cok pihti seklinde gelior :37:Kaf iyice karisti ve moralimi duzeltmeye calistica olmuyor. Robot gibi ruhsuzum dunden beri:43:

canım yaptırdığın iğneden olabilir. benimkinde birfark yoktu.

iyi pazarlar çok masalcım. çok haklısın. umut hiç bir zaman bitmemeli. birinci aşılamada gerçekten başından beri olumsuz düşündüm. test sonucunu bile beklemeden geldi kırmızılar. ikici aşılamada ise daha ilaçlara başlamadan içimde bir heycan vardı. olacak dedim. bu sefer olacak. tüm aşamalarda ters giden durumlarada bile yoluna girecek olacak bu defa dedim. rabbim nasip etti şükür. inşallah sonuda güzel olur. bu sefer kucağımıza alabiliriz sağlıklı bir şekilde. psikoloji çok etkiliyor.

elyana progestan kullanıyormusun. benimde başından beri lekelenmem vardı. progestanla geçti. dr.na danış mutlaka.

Back
X