günaydın nasılsın cnm yoktun 2 gündür nasıl gidiyo çalışmalar![]()
ahh perimm benim aklına gelmek ne güzel ,,ilgi alaka sevgiler karşılık bulunca çok daha güzel..öyle alışmışızki buraya birbirimize sadece cumartesi giremedim ama bana da daha uzun muş gibi geldi inan..Çalışmalara gelince anlatayım da gül sana pazar neşesi olsun...
Cuma günü 12.gündü ya,,yani çalışılması gereken ilk gün hani misafirlerimde iptal olunca ohh dedim rahat rahat akşam işten geldim yemek faslı falan eşimin uzun süren toplantısından eve gelmesi gece dokuzbuçuğu buldu zaten bizim meslek iğrenç o benden çok daha yoğun ve fazla çalışır..uzatmayayım geldi gözler kanlı bitkin yemeğini yiyip kanepede anında uykuya geçti,,benim cinlerde ayağa kalktı tabi neyse sesimi çıkartmadım ben tv..na takıldım nasılsa uyanacak diye uyandı fakat sonra tekrar uyudu...ayrıntılara girmiyorum anlamışsındır ,,,kıyamadım olmayacaksa olmuyor günlerdir yorgundu bugünde çalışıyor mesela ,,sen okadar 15 gündür bekle 12.günü o güne kadar say... o gün geldiğinde o an uyu..bende yorgundum işin ilginç yanı gözümü kaldıramadım koca hafta bitirmiş bizi ,, anlayacağın arkadaşım cuma gecesi bir hayallll oldu fakat dün cumartesi sabah testim 13.gün pozitif verdi üstelik çok net... bizde dün gece gerekeni yaptık artık kısmet ....
Hayatta hiçbirşey planlanmıyor sen iste istediğin kadar ...:))))) bakalım artık 17.güne kadar elimizden ne gelirse ,,,her ay sadece bir kez şansın var o da ortalama % 15
kaçtı mı güle güle koca ay...gelsin yeni ay.....mucize bu.beklersin planlarsın olmaz tamam bitti olmadı der unutursun gelir...yerinden kıpırdamaz dikkat edersin olmaz hoplar zıplar sın aaa varmış dersin...Kader:))