RABBİM böyle uygun görmüş aşılamamın 13 günü adet oldum artık umudumuz başka aylara kaldı ama üzülmek yok ............... yola devam durmak yok
canım geçmiş olsun dik durup hemen pes etmemene çok sevindim en kısa zamanda hamile kalıcaksın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RABBİM böyle uygun görmüş aşılamamın 13 günü adet oldum artık umudumuz başka aylara kaldı ama üzülmek yok ............... yola devam durmak yok
allahım herkesin gönlüne göre versin daha önce acı tecrübelerim oldu alıştım artık bide eşim ben üzülünce daha çok üzülüyo ben onun üzülmesine dayanamıyorum onun için sakin olmalıyım rabbim isteyen herkese evlat versin.........
mesal benim 2 aşılamada kist olmadı çok şükür hastanede ilk aşılama olan arkadaşımda kist olmuş ona ilaç verdiler hemşire dedi ki bazı hastalarda yumurtalar kiste dönüşüyo dedi riske atma kendini bide kistle uğraşma canımm
canım geçmiş olsun dik durup hemen pes etmemene çok sevindim en kısa zamanda hamile kalıcaksın inşallah
allahtan eşlerden yana şanlıyız çok şükür allahımaa
canım çok üzüldüm hayırlısı daha zamanı değilmiş inşaalah 2. aşılamayla gelir bebişin. üzülmemek elde değil ama vermiyorsa rabbim vardır bir hayır.yada zamanı gelmemiştir canım..
Slm kızlar nasılsınız benım canım sıkkın bıraz dun yıgenım olmustu bılıyosunuz bugun kulak testı yapmıslar ve bı kulagı duymuyomus lutfen dua edın ınsallah yanlıs bakmıslardır
Slm kızlar nasılsınız benım canım sıkkın bıraz dun yıgenım olmustu bılıyosunuz bugun kulak testı yapmıslar ve bı kulagı duymuyomus lutfen dua edın ınsallah yanlıs bakmıslardır
mrb derya galiba aynı gün, ayın 18 inde aşılama olmuşuz:18: sonucuda beraber alıcaz anlaşılan, inan bende korkuyorum uzanıp birşey almaya, ani harekete, ağır kaldırmaya ama bunlara dikat etmemiz lazım. içimizde şu sıralar embrio için yolculuk başlamış olmalı rahime tutunması için bizim ona yardımcı olmamız gerek çalışıorsan bir süre izin al ve dikkatli ol ben maydonoz ve tarçın yemiyorum bu dönemde düşüğe sebep olurmuş öyle duydum bol bol protein al güzel sonuçlar alırız umarım sevgilerr
inşallah yanlış bakılmıştır ALLAH şifasını versin
Selam.Öncelikle gözünüz aydın.Anneli babalı, sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz.Doğar doğmaz hemen belli oluyormuymuş duyup duymadığı?? sanki daha sonra belli olur gibi geliyor.İnşallah yanlış bakmışlardır.Zaten çoğu şeye yanlış bakıyorlar. Ama buna inşallah yanlış bakmışlardır.Hemen üzülmeyin bence.söyledikleri şeyler bazen insanı tedirgin etmekten başka bişeye yaramıyor..
canım inşallah düzelir varsa öyle bişey ama inşaallah yanlışlık olmuştur benim bildiğim bir hafta sonra yapılıyor işitme testi.
benimde ayın 18 inde oldu aşılamam inş hepimize uğurlu gelir ve hamile kalırız..
canım benimmm ne güzel bende üçüz istiyorum ama bu ay iki follop görünüyor inşallah ikiz olur benimde dualarını bekliyorumm her zamann![]()
canım çok sevindim bir tane isterken RABBİM üç tane birden vermiş çok sevinmelisin bence çok şükretmelisin bu tam bir mucize. inşallah bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın canım ...
canım tebrikler darısı hepimizin başına inşallah.böyle güzel haberleri okudukça umutlarım artıyor içim açılıyor.rabbim hepimize nasip eyler inşallah.ayrıca 3 üz oldukları için ayrıca ve kocaman tebrikler.inaşlalh saglıklı sıhhatli kucagına alırsın canım.gelişimlerinden haberdar et bilzeri mutlaka..![]()
MAŞALLAHHH MAŞALLAHHHH DİYECEK TEK BİŞEY BULAMADIM![]()
allah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin cnm
ay tatlım bu çok güzel bir haberrrrrrr benim hep gönlümden ikiz geçer ama üçüzz hiç düşünmemiştimm ayyy süperr inş. üçüde sağlıklı olurlar tatlım tabiki sende senin sağlığında çok önemli hayırlısı olsun balımmm![]()
adına çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin bende çoğul gebelik isterdim ama dr yapmadı önermiyorum dedi tek yumurtayla yaptı..gerçi çok şükür allaha oldu birde hayırlı ve sağlı bir şekilde kucağımıza alsak... :)
Çok sağol canım, Allah'ım gönlüne göre versin! :)
Çok teşekkürler! İlk başta tam idrak edemedim ama gün geçtikçe daha da çok alışıyorum üçüz fikrine. :)
Amin! Hiç umutsuz olmayın. Açıkçası ben de çocuğum olmayacak herhalde gibi düşünmeye başlamıştım ama bak Allah ne gösterdi? :)
Amin! Çok teşekkürler.. :)
Çok sağol arkadaşım! :) İnşallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz..
Amin, çok sağol! Benim doktorum da istemiyordu çoğul gebelik ama daha önceki aşılamalarda da birden çok yumurta olmasına rağmen hiçbiri tutmamıştı, bu sefer üçte üç tuttu. :)
bende aşılamamı yaptırdım ayın 18inde cuma günü ve tam cuma vaktinde yapıldı benimde gelişen 4 tane yumurtam vardı inş en azından 1 tanesi tuttmuştur dokyot herşeyin çok güzel yumurtaların gelişimi ve akıntında dedi.
ama hala kasıklarımda ve göbeğimde ağrı var özellikle tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum sizdede aşılamadan sonra bu şekilde ağrı olmuşmuydu
sonucumu haziranın 3 ünde öğrenicem
hepimizin allah yardımcısı olsun .....