ay ben yazanakadar güzel sonuç geldi bileSlm kızlar nasılsınız benım canım sıkkın bıraz dun yıgenım olmustu bılıyosunuz bugun kulak testı yapmıslar ve bı kulagı duymuyomus lutfen dua edın ınsallah yanlıs bakmıslardır
ay kuzumm hayırlı olsun inş.. tutarr benimde 2 gün kasık ağrım oldu ama sonra geçti şu anda hiçbir belirti yok bakalım hayırlısı olsunbende aşılamamı yaptırdım ayın 18inde cuma günü ve tam cuma vaktinde yapıldı benimde gelişen 4 tane yumurtam vardı inş en azından 1 tanesi tuttmuştur dokyot herşeyin çok güzel yumurtaların gelişimi ve akıntında dedi.
ama hala kasıklarımda ve göbeğimde ağrı var özellikle tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum sizdede aşılamadan sonra bu şekilde ağrı olmuşmuydu
sonucumu haziranın 3 ünde öğrenicem
hepimizin allah yardımcısı olsun .....
kuzumm gözünüz aydın çok şükür bişey çıkmamış canım benimKızlar bıseyı yokmus yıgenımın cok sukur Allahıma cok sukur bosu bosuna korkutular bızı tıkalıymıs ama acılmıs devlet hastanesı ıste ılla ugrastırcaklar ınsanı neyse sonu guzel olde eve cıktı melegımız bende yarın solugu yanında alıcam nasıpse daha sımdıden ozledım kucucuk yuzunu:)
Kızlar kafam çok karışık bana bir akıl verin.Bugün benim tüp bebeğe başlanacaktı ama raporumu çıkarmayı unutmuş hastanedekiler.Hemşire önümüzdeki aya kaldı dedi.Bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok diyerek döndüm hastaneden.Çok ağladım tabi hazırlamıştım kendimi.Eşimde üzüldüğümü görünce bana hastaneyi aramamı rapor işlemlerini başlatmalarını rapor çıkarsa zaten devlet karşılar çıkmazsa da özel ücreti neyse ödeyeceğimizi tedaviye başlamak istediğimizi söyle dedi.(üniversitede yaptırıyorum devletteki hakkımı kullanıyorum öncesindede 2 aşılama yapıldı devlette)Bende aradım.Hemşire rapor çıkmazsa özel ücretini karşılamayı kabul ederseniz başlayalım yarın dedi.Bende rapor yetişir diye umarak, tamam yarın gelirim dedim.Şimdide acaba çok mu acele ediyorum, ya rapor çıkmazsa 5000-5500 tl bir para ödememiz gerekecek, beklesemiydim önümüzdeki aya kadar kesinleşsemiydi rapor diye kafam karıştı.Rapor normalde çıkar diye düşünüyorum ama birde onu düşünmek istemiyorum.Napayım ben şimdi???
canımm rapor neden hazırlanmamış yani evraklarınmı eksik sen başla bence kuzum benimde raporum çıkmadan aşılamaya başladım aşılamanın ortasında raporum onaylandı eczacıyada dedim rapor çıkmış gibi ilaç parasını aldı