Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar,

aşılama sonrası 14.gün bhcg:338,6
16.gün bhcg:569,5

HAYIRLI OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM LİSTEDE İSMİN YOK SENİN KAÇINCI AŞILAMANDI.BİDE BELİRTİLKERİN NELERDİ BENİMDE BUGÜN 9.GÜNÜMDE

saol cnm. benim 4. aşılamamdı.
belirtilerim: 11. ve 12. gün kasıklarım çok ağrıdı.gögüsler şişti. bu kadar.değerim tam 2 katı artmadı diye korkuyorum ya..

CANIM DEĞERİN 338,6 DAN 569,5 ÇIKMIŞ 400 DE FALAN KALMAMIŞ YA BENCE İYİ DEĞERİN DAHADA YÜKSELİR MERAK ETME BENİMDE BU 3.AŞILAMA BENDE SALI GÜNÜ SONUÇ ALCAM İNŞALLAH BENDE POZİTİF ALIRIM BİZLER İÇİNDE DUA EDİN NE OLURR

Ah tatlımm inşallah bi an önce hayırlısıyla olur, beklemeye başlarsın...
benim bu gün 7 gün oldu yarıladım :))) 7 günüm kaldı.
Haftaya Çarşamba kısmetse kan tahlilimi yaptırıcam hiç belirtim yok!
1. aşılamamda belirtilerim vardı. sabırla bekleyişe geçtim...

inşallah canım ya biran önce olsun bitsin istiyorum..maşallah yolun yarısı gitmiş ne güzel..belirtin olsun yada olmasın kendini dinleme canım hiç belli olmuyo çünkü herkese göre değişiyo..inşallah haftaya senden güzel haberi alıcaz canım

kızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatif :25: moralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur :50::50:

Son düzenleme:
kızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatif :25: moralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur :50::50:

bence degerin iyi yükselirse kesin hamilesin canım tam emin degilim ama 5 olan degerler hamile oldugunu biliyorum hayırlısı inş güzel haberlerini bekliyoruz benim kuzeniminde böyle olmuştu dr ne var ne yok diyebilirim demişti sonuç oğlu 1 yaşında :16: geç döllenme olmuştur belki ama kullandıgın ilaç vs varsada oda etkiliyor degerleri:26::26:

kızlar herkese selamlar....
valla yetişemiyorum sizlere sadece bir gün girmedim vee nasıl ilerlemiş sayfalar sohbetler :))
mda sun su perisi masal jolly nasılsınız tabii diğer arkadaşlarda....
sanki günler geçmiyor bu ay nasıl geçecek bilmiyorum :( fsh lara bakmıyorum ve kurcalamıyorum artık bu değerleri...
Rabbim nasıl verdiyse imkansız dedikleri kişilere bizlere de hepimize de verir elbet
hepinize sevgiler selamlar...

kızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatif :25: moralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur

arkadaşım hamile olabilirsin daha adetine bir hafta varmış kan değerinde gebelik değeri.biliyosun kan testlerinde beş hamilelik değeri oluyo neden negatif diyosun anlamadım.belki yükselcek.

bence degerin iyi yükselirse kesin hamilesin canım tam emin degilim ama 5 olan degerler hamile oldugunu biliyorum hayırlısı inş güzel haberlerini bekliyoruz benim kuzeniminde böyle olmuştu dr ne var ne yok diyebilirim demişti sonuç oğlu 1 yaşında :16: geç döllenme olmuştur belki ama kullandıgın ilaç vs varsada oda etkiliyor degerleri:26::26:

cnm kullandığın ilaç derken ne gibi ilaçlardan bahsediyosun?bilmiyorum cnm ya kafam çok karıştı inanki..inşallah kuzeninki gibi olur durumum..

kızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatif :25: moralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur

arkadaşım hamile olabilirsin daha adetine bir hafta varmış kan değerinde gebelik değeri.biliyosun kan testlerinde beş hamilelik değeri oluyo neden negatif diyosun anlamadım.belki yükselcek.

biliyorum cnm ama 3 hafta için bu değer nasıl sence?hastaneden aldığım sonuçta 5,8 den itibaren pozitif yazıyo benim sonucumun karşısında negatif yazıyodu :50: off yaa çok kafam karışık ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum..eşimde umutlandı şimdi yükselmezse sonuç yıkım olcak onada..:43:

bu arada kızlar benim cuma kontrolüm var cumarteside aşılama olabilirsin dedi doktor.ama ben çatlatma iğnesinde 36 saat lik bir zaman oldugunu biliyorum 36 saat sonra aşılama yapılıyor böyle olunca catlatma iğnesinin ardından 24 saat gecmeden aşılama olucam sanırım daha önce böyle olan kimse oldu mu?

benimki ögle oldu 24saat sonra inşallah senin aşılaman tutar benimki tutunmadı

biliyorum cnm ama 3 hafta için bu değer nasıl sence?hastaneden aldığım sonuçta 5,8 den itibaren pozitif yazıyo benim sonucumun karşısında negatif yazıyodu :50: off yaa çok kafam karışık ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum..eşimde umutlandı şimdi yükselmezse sonuç yıkım olcak onada..:43:

canım şu an çin konuşmak çok erken ama bence adetine bir hafta kala beş çok iyi bence.yükselmezsede üzülme inşallah aşılamada hamile kalrsın

Ben pek anlamıyorum bu değerlerden ama senin daha 1 hafta varmış adetine. Sıfırda çıkabilirdi.Umutlanmamak elde değil.İnşallah hamilesindir yaa.Valla çok güzel olur. Ne diyelim inşallah yükselir ve burda kutlarız seni.Merakla bekliyorum sonucu..

canım raporun hazırsa yarın alırsın hemen . en son gittiğim doktor 2. veya 3. günü başlanacak demişti bana . kaç gün olduğuna doktorun karar veriyor. seni sık sık çağırır sanırım uygun büyüklüğe geldiyse iğneyi bırakır çatlatma iğnesi yaparsın. inan iğneyi çok kolaylıkla yapabilirsin. ben de çok tereddüt ettim 5 dakika bekledim ilkini yaparken cesaretmendirecek kimse de yoktu yanımda allah yardım etti vurdum kendim . eşin evdeyken yapabiliyosan ona yaptır. acı olmadı sayılır yani normal iğne gibi değil zaten çok ince. bi de aklında olsun hergün aynı saatte yapacaksın iğneleri.hadi hayırlı olsun tedavin son olsun inşallah allah kucağını doldursun...hepimizin inşallah...

eksik okumuşum kusura bakma . sağlık ocağında yaparlar canım niye yapmasınlar ellerine yapışmaz ya . çok basit zaten
çok teşekkür ederim canım.sanırım korksam da kendim yapıcam.eşim 1 hafta yok.araya haftasonu da giriyor sağlık ocağı çözüm değil.e hastaneye de bunun için gidilmez.boşuna acili meşgul etmemek lazım.tekrar teşekkür...

çok teşekkür ederim canım.sanırım korksam da kendim yapıcam.eşim 1 hafta yok.araya haftasonu da giriyor sağlık ocağı çözüm değil.e hastaneye de bunun için gidilmez.boşuna acili meşgul etmemek lazım.tekrar teşekkür...

bende kurkuyorum yapmaya dün aldıgım yerde yaptırdım bugün başka eczanede yarın neyapcam bilmem igneleri kendi yapanlar yardım edermisiniz

Ben pek anlamıyorum bu değerlerden ama senin daha 1 hafta varmış adetine. Sıfırda çıkabilirdi.Umutlanmamak elde değil.İnşallah hamilesindir yaa.Valla çok güzel olur. Ne diyelim inşallah yükselir ve burda kutlarız seni.Merakla bekliyorum sonucu..

canım valla bende pek anlamıyorum ilk aşılamamın sonucuda aynıymış baktım şimdi ama o adetimden 30 gün sonra yapılan sonuç buda 25 gün sonra çıkan sonuç aynı yani..arada bakıldığında 5 gün var..dediğin gibi umutlanmamak elde değil eşimde bir umutlu görsen..inşallah hamileyimdir canım inşallah değer yükselir ve hep beraber kutlarız..

merhaba canım moralini bozmak değil amacı herşeyin en iyisini mevlam bilir benim ilk değer 8,46idi sonra 20,65 oldu sonrada 26 da kaldı şimdi sıfırlandı sen yinede kendini kolla dikkat et rabbim nasiplendirdiyse ol dediyse vakti geldiyse olur elbet hakkında hayırlısı ne ise o olsun kendine dikkat et

merhaba canım moralini bozmak değil amacım herşeyin en iyisini mevlam bilir benim ilk değer 8,46idi sonra 20,65 oldu sonrada 26 da kaldı şimdi sıfırlandı sen yinede kendini kolla dikkat et rabbim nasiplendirdiyse ol dediyse vakti geldiyse olur elbet hakkında hayırlısı ne ise o olsun kendine dikkat et

arkadaşlar kusura bakmayın ancak toparlanabildim ama hepinizi(karakedi,hestia,pelikan,masall,leyla,medids,tgbeser,bebesko,yeliz,superisi ve diğer arkadaşlar) çok seviyorum çok teşekkür ederim iyiki varsınız. RABBİM bana size tedavisi devam eden ,bebek bekleyen ,sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasib eder inşaallah.

rica ederim ne demek . inan bak çok kolay stres yapmana hiç gerek yok...

bende kurkuyorum yapmaya dün aldıgım yerde yaptırdım bugün başka eczanede yarın neyapcam bilmem igneleri kendi yapanlar yardım edermisiniz

canım ınan hıc zor degıl bende kendım yaptım hep hata aılem bıle ınanamadım nasıl yaptıgıma ama cok fazla acıtmıyo kı normal ıgne kadar ıgnenı yap sonra otur bı yarım saat ve yaptıktan sonra kolanyalı pamukla bastırmayı unutma ve herzaman aynı saate yap gercekten sende yapınca cok kolaymıs dıyceksın Rabım yardımcınız olsun bebıslerınızı versın sıze hayırlısıyla ve tez zamanda ınsallah

Back
X