Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne demek tatlım her zaman yardımcı olurum..doğru bölümden almışsın kadın doğumcuya gidip bu tahlilleri istiyorum diyeceksin kan verip sonuçlarını beklersin ne zaman verirlerse..denk gelmiş ne güzel..halledersin testlerde bir sıkıntı yok kan vericen bitecek işin o kadar..inşallah artar cnm bakalım görücez ama sanmıyorum artacağını hayırlısı..

sağol canım,eksik olma.
senin için de hayırlısı olur canım inşallah.

Arkadaslar merhaba ilk tup bebek tedavim ipptal oldu .e2 degeri dusunce yumilerin kaliteside dusuyormus ama halen 2 side oradalar birissi 18 mm birisi 15mm ve ben onlara sans vermek istedim doktorumla kararlastirdik cumartesi asilama yapacak .goz gore gore onlari cope gondermeye gonlum elvermedi. Sans yok ama umudum var ben bugun hayirlisi diye dua etmistim belkide hayirlisi budur

canım bence en dogrusunu dusunmussun sonucta asılamada bı tedavı e hazır ıkıde gelısmıs yumıs var nıye bosuna harcansınkı ınsallah hersey cok guzel olur canım Rabbım hakkında hayırlısını versın

hayırlı olsun arkadasımm:)
bşrsey sormak istiyorum,bende 2. asılamamı yaptırcam nasipse haziranda..eurofertili daha once duymustum ..kaca mal oldu soyleyebilirmisin ?

canım aşılama fiyatını hiç bilmiyorum ben tüp yaptırıyorum sen ara bir görüş nette adresleri vs var herkeze tavsiye edebilirim bu merkezi.

evet canım ben o dolunun mağdurlarındanım günlerdir izmir' e de yağacak şimdi yağar derken bugün patladı artık ve ben meteorolojiyi bir haftadır yalancı çoban ilan ettiğimden bugün hazırlıksızdım arabaya gidene kadar ayaklarımda ki babetler küçük su teknesine döndü bile...saç baş kalmadı:((

kıyamam canım yaaa, izmir hep böyle zaten ne yaptığı belli olmayan bir hava :)) bende dakika farkı ile iş yerine girdim ve ıslanmaktan kurtuldum... :))

Arkadaslar merhaba ilk tup bebek tedavim ipptal oldu .e2 degeri dusunce yumilerin kaliteside dusuyormus ama halen 2 side oradalar birissi 18 mm birisi 15mm ve ben onlara sans vermek istedim doktorumla kararlastirdik cumartesi asilama yapacak .goz gore gore onlari cope gondermeye gonlum elvermedi. Sans yok ama umudum var ben bugun hayirlisi diye dua etmistim belkide hayirlisi budur

Mda canım,doğru bir karar vermişsin boşa geçirmemek en iyisi inşallah bu aşılama ile gelir bebeğin sana.Allah'ım çabanı çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah...

kızlar merhaba. bugün ilk kez aşılama için bir adım attım sayılır.2-3 güne regl olmam lazım, ama doktor eşim ve benim tahlillerim dışında bir takın testler istedi. hormon testleri değil de(onlar zaten var diye) mesela hemogram, kan şekeri, hıv, kreatinin, kanama zamanı,serbest t3,serbest t4,,rubella vs.gibi, devletteı yaptırsam ne kadar sürede çıkar bu sonuçlar, veya özelde doktorun istediği testleri yaptırsam (sgk anlaşmalı) çok mu tutar. yarın yaptırmak istiyorum, çünkü bu ayı da boş geçirmek istemiyorum. teşekkürler...

tatlım okudum yazdıkalrını aynılarını bendende istemişti yaklaşık 450 tl civarında tutuyor özelde devlette yaptırman en iyisi olmuş cnm bende bugün gidicem kontrole bakalım yumoşlarım kaç mm oldu inşallah büyümüşlerdirde aşılamaya geceriz hemen kızlar..

tatlım okudum yazdıkalrını aynılarını bendende istemişti yaklaşık 450 tl civarında tutuyor özelde devlette yaptırman en iyisi olmuş cnm bende bugün gidicem kontrole bakalım yumoşlarım kaç mm oldu inşallah büyümüşlerdirde aşılamaya geceriz hemen kızlar..

inşallah canım günler hemen geçer de şu stresten bir an önce kurtuluruz, bende dün iğnelerime başladım salı yumurta kontrolüne gidicem 2.aşılama gibi giderse herşey haftaya pazar veya pazartesi alışamam olur sanırım inşallah çabalarımızın sonu mutlu biter :)))

Şimdi hesapladım haftaya pazar aşılamam olursa eğer 14.günüm 17 Hazirana geliyor hem Babalar günü hem benim doğum günüm inşallah tutar da hem bana hemde eşime çok güzel bir hediye olur :))))

inşallah canım günler hemen geçer de şu stresten bir an önce kurtuluruz, bende dün iğnelerime başladım salı yumurta kontrolüne gidicem 2.aşılama gibi giderse herşey haftaya pazar veya pazartesi alışamam olur sanırım inşallah çabalarımızın sonu mutlu biter :)))

inşallah canım benim..benimde 2. aşılamam olucak rabbim inşallah bebişlerimizi gönderir bu sefer bize..

Şimdi hesapladım haftaya pazar aşılamam olursa eğer 14.günüm 17 Hazirana geliyor hem Babalar günü hem benim doğum günüm inşallah tutar da hem bana hemde eşime çok güzel bir hediye olur :))))

hadi bakalım inşallah hersey yolunda giderde hem babalar gününde eşine sürpriz olur hemde dogum gününde sana hediye olur canım benim..ayyy heyecanlandım birden :)

jolly çok heyecanlıyım senin adına arkadaşım inşallah tutar aksini düşünmek bile istemiyorum. çok az kalmış neler hissediyorsun canım?

Ayy cnmm hayırlısı bakalım artık neler görücezz. :) İnş. vardır bebişş:16:

Jolly canım benimmmm. İnşallah duaların kabul olur tatlım.
Bu gün aşılamadan sonraki 8. sünüm .Benimde sonuç günüm senden 1 gün sonra.
İnşallah Rabbim bu ay nasip eder bize.
Peşpeşe sonuç alıcazzzz.
Belirtin varmı canım.

İnş. hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bi ay burda peşpeşe çok güzel haberler çıkmıştı. Bu ayda biz patlatırızz inşallahhh :) Benim düne kadar hiç bir belirti yoktu. Dünden beri kasıklarım hafiften ağırmaya başladı. Ama günde 2-3 kez oluyo sürekli değil. Birde ben çatlama iğneside olmadığım için o hormonun etkilerinin hiç biri bende yok :)Hayırlısı bakalım yaa. Sende bi belirti var mı ?

arkadaşlar tüp bebekte e2 değeri kaç olmalı acaba benimkindede sorun varmı
şimdi aklıma geldi :26:

Cnm E2 değeri yumurtanın olgunluğunu gösteriyor. Yaklaşık 250 değeri 1 olgun yumurta anlamına geliyor. Ne kadar olgun yumurtan varsa değer o kadar yükseliyor ama çok yüksek olmasıda iyi değil. Benim 7.900 'e yükselmişti en son o yüzden çatlama iğnesi dahi vurulamadım. Çünkü o iğne etkisiyle yumurtalar birden büyüyüyor oda tehlikeli. İnş. istenilen seviyeye gelir.:16:

İnş. hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bi ay burda peşpeşe çok güzel haberler çıkmıştı. Bu ayda biz patlatırızz inşallahhh :) Benim düne kadar hiç bir belirti yoktu. Dünden beri kasıklarım hafiften ağırmaya başladı. Ama günde 2-3 kez oluyo sürekli değil. Birde ben çatlama iğneside olmadığım için o hormonun etkilerinin hiç biri bende yok :)Hayırlısı bakalım yaa. Sende bi belirti var mı ?

Cnm E2 değeri yumurtanın olgunluğunu gösteriyor. Yaklaşık 250 değeri 1 olgun yumurta anlamına geliyor. Ne kadar olgun yumurtan varsa değer o kadar yükseliyor ama çok yüksek olmasıda iyi değil. Benim 7.900 'e yükselmişti en son o yüzden çatlama iğnesi dahi vurulamadım. Çünkü o iğne etkisiyle yumurtalar birden büyüyüyor oda tehlikeli. İnş. istenilen seviyeye gelir.:16:

jolly çok az kaldı günün inşallah hayırlı haberler alıcaksınız bu ay yine hamiş dolucak topiğimiz..

Oyyy cnmya hayırlısı olsun. Zamanı geldiyse herşey bahane . Tüplede gelir,Aşılamaylada gelir,kendiliğindende. İnş. zamanı gelmiştir bu aşılamanda gelir bebişin. Çok iyi düşünmüşsünüz.
2 tanede yumoşçuğun var. Hadi bakalımm gün saymalar başlıycak yine :)

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
bu güzel gece için bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim eşim için..
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..

SABAH MSJ OKUDUM HEMEN LİSTEYE BAKTIM BU AY 3 KİŞİDE NEGATİF ALDI :((( SENDEN SONRA LİSTEDE BEN VE TBGESR VAR SONUÇ ALCAK ALLAHIM NE OLUR BİZLER POZİTİF ALALIM TOPİKTE Bİ BAYRAM HAVASI YAŞANSIN YARABBİM GÜN YAKLAŞTIKÇA TIRSIYORUM.SENDE BENİM GİBİ DİK DURANLARDANSIN AFERİM SANA RABBİM VERECEKTİK EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALALH HAYIRLI EVLATLAR AMİNNNN
AKŞAM HEPİNİZ İÇİN DUA ETTİM RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAHH AMİNNN

Sanada iyi kandiller mda.İnşallah bu hayırlı günde herşey yolunda gider ve tedavin iptal olmaz.İyi düşünelim iyi olsun.

canım rabbim hakkında hayırlısını versin şu mübarek günde inşallahh herşey çok güzel olcak

cnm inşallah değerin yükselmiştir ve iptal edilmez tedavin..güzel haberlerle gel bizlere..dualarımız seninle..

Salı günü test günüm cnm 5 günüm kaldı :)

Cnm yaa ağır büyür belki iptal olmaz ben 14 gün iğne kullandım. Ağır ağır yükselir belkim değerin. Kanama neden olmuş olabilir ki Allah allah o çok ilginç :/ Hadi bu mübarek günde inş. hayırlı haberle dönersin cnmm dualarımız seninlee :16:

mda'cım canım inşallah herşey yolunda girer. bu mübarek günde dularımız seninle. hakkında hayırlısı olsun güzelim.

tatlım inş. hamilesindir ki bence hamilesin neden dersen daha adetine 6 gün var bu değer 2 gün sonra 20 olsa kaldı 4 gün 2 gün daha 40 olsa kaldı 2 gün 2 gün sonra 80 olsa ki genelde adet geçiktikten 2 gün sanra falan test yapıyoruz ve bu 80 değeri bence 160n falan olur ayyy çok güzel bir sağlama yaptım inş. hamilesindir bitanem

canım valla bende aşılamada başıma gelmedik kalmadı ben pes etmiştim ama rabbiminde mücizeleriyle e2 değerim ve yumoşum pes etmemişti ki çok şükür aşılama yaptık seninde inş.. e2 değerin yükselmiştir rabbim yardımcın olsun canım benim bu mübarte günde dualarımızı kabul etsin rabbim Amin

kimseleri tanımıyorum ama sayfanıza tesadüf eseri geldim. bu zamana kadar da yazıyorum,okuyorum hatta dediklerinizi yapmaya bile çalışıyorum..
Sizleri tanımasam da emin olun Allah ım yazıştıgım arkadaslarıma da tüm isteyenlere de hayırlı bebişler nasip et diyorum..
Önce başkası için sonra kendiniz için dua edin denilmiş..bende bunu yapıyorum..
özellikle bu hafta ya da bugünlerde sonuç bekleyen arkadaşlar sizler için ayrıca dua ediyorum inşallah rabbim dualrını kabul eder güzel haberler verirsiniz bizlere de...
Sevgiyle kalın...
Hayırlı kandiller diliyorum..
Dualarınız kabul olsun..
:nazar:

değerinin kaç olması gerekiyordu lütfen yine yiyip bitirme kendini, bir görüş muayene ol bakalım hadi bekliyorum şu mübarek günde iyi haberini

canım hayırlı duaların kabul olsun Rabbim razı olsun senden. hoşgeldin sefalar getirdin...

mda'cım üzülme lütfen, sen çok çaba gösteriyosun Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah. Bu gün dua et bol bol. Allah yardımcın olsun tatlım.

canım 3. denemende bebişini yakalarsın inşallah. İnşllah bu kez olur bebişin cnaım benim.

Mdacimmmdaha erken degil mi uzulmek icin ? Dualrimiz seninle hadi guzel haberlerle gelll ve simdiden uzme kendini lutfennn

cnm benim üzülme nolur inşallahhh güzel haberler bizde alacağızzz

tatlım üzme kendini doktorunla konuş bakalım ne diyecek hiç umudunu yitirme tatlım

opu yapılacağı dönem nasıl adet görüyosun anlayamadım ki ben kafam karıştı merakla bekliyorum seni

canım niye hemen bu kadar üzdün kendini doktor ne diyecek onu bekleyelim bırakma kendini lütfen..haberini merakla bekliyorum

mda kuzum üzülme nolur.

su perisi inanmıyorum ya sen ne zaman test yaptırdın ikinci test ne zaman olacak.inşallah hamilesindir canım

Sana zahmet olacak ama listemizi yayınlarmısın tatlım son halini.
(musait olduğun zaman öptmmm çokkkkkk)

ay tatlım anlamadım şimdi nasıl adet gördün yaa yumurtalar toplancak ne adeti bu yaa ayy hayırlısı olsun balım yaaaa

ayyy gözün aydın kuzum yaa süper hep güzel haberlerle gel inş.

ay tatlım kesinlikle ne beklicen 1 haftayı yap gene test o zaman belli olur ayy inş........ kuzummm artarrr

canım inşallah dr.un güzel haberler verir. merakla bekliyourz.

peri bencede yarın yaptır testini, kaç gün merakla beklemektense.

bende yaşamadım kasık ağrısı.

allah gonlune gore versin insallah ; ser gordugunde vardır bi hayır , hayır gordugunde vardır bir ser ...
insallah bu mubarek gunde allah dualarını kabul eder ctesı guzel bı asılama gecırırsın :16:

yüreğinin götürdüğü yere gidiyorsun :) bugün güzel bi karar vermişsin canım tabii ki göz göre göre tamamen iptal etmek olmazdı...inşallah daha güzel haberler vereceksin bize

kuzum ya inşallah böylesi daha hayırlı olacaktır senin için.tüm kalbimle senin için dua edeceğim sende çok çok dua et bugün böyle bir gecede eminim Allah hiçbir kulunuın elini boş çevirmeyecektir.

canım benim belkide aşılamada olacak bundada vardır bir hayır.iyi düşünmüşsün mübarek gündeyiz inşallah allahın izniyle sende kavuşucaksın bebeğine....:16::16::16:

cnm inşallah hayırlısı olur bu mübarek günün hürmetineee
e 2 değeri hakkında hiç bilgim yok cnm kaç olmalıki bu değer
aklıma takıldı şimdi :26:

tatlım en doğru kararı vermişsin yumurtalarını kaybetmektense aşılama yapmak daha mantıklı..belkide bu şekilde gelicek bebeğin ve bahane oldu sana..bu mübarek günde duaların,dualarımız kabul olucaktır inşallah senin adına..hayırlısı olur inşallah canım..

melegin inşallah aşılamayla gelir hayırlısı

canım gözünaydın devamı sağlıkla olsun inşallah ...kandilinde mübarek olsun.

Mda'cım her şerde bir hayır var biliyorsun ,,,varolan yumurtalarını elbette boşa bırakmaktansa değerlendirmek en doğru karar neye niyet neye kısmet hiçbirşey planlayamıyoruz malesef,, ama hiç üzülecek bir şey yok bakarsın tüpe neden gerek kalmadığını aşılama sonucunda hamile kalınca anlayacaksın..İnşallah Rabbim az kaldı olacak gelecek bu bebekler öyle yada böyle bu gece dualardasın arkadaşım lütfen umuduna sarıl ...hakkında hayırlısı olsun canım

canım hakkında hayırlısı inş aşılamayla hamile kalırsın. dualarım seninle:54::54:

su perisi niyeyse ben hala ümitliyim senden:44::44: olmazsada aşılama yaptıracakmışın inş sonucu koskocaman pozitif olur.

kızlar konyada şivlilik yani şeker dağıtma adeti var bütün çocuklar kapı kapı gezip şeker toplarlar öyle şekerlerdiki poşetlerini açarken:1::1: tek güzel olayım buydu diyebilirim.
sabah narkoz alacak hastada yeni kanun gelen kan testleri ekg vs için hastaneye gittim herşey için ayrı ayrı ödeme yaptım ve kan testleri ankara gidip gelecekmiş ne alakaysa:19::19:tüp bebek merkezime gittim lucrin iğnesiyle bugün 5.denememe başlıyorum inş ve ordada ödeme yaptım yolda gelirken emniyet kemeri cezası yedim 72lira:52: okadar ödeme yetmezmiş gibi tuz biber oldu tüpe zar zor denklerken iğnemid aldım tam oldu ooof sağlık olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun tek dileğim buu
bu arada
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZDAN UNUTMAYIN.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
bu güzel gece için bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim eşim için..
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu güzel gecede dualarda buluşmak dileğiyle...

canım bence en dogrusunu dusunmussun sonucta asılamada bı tedavı e hazır ıkıde gelısmıs yumıs var nıye bosuna harcansınkı ınsallah hersey cok guzel olur canım Rabbım hakkında hayırlısını versın

Mda canım,doğru bir karar vermişsin boşa geçirmemek en iyisi inşallah bu aşılama ile gelir bebeğin sana.Allah'ım çabanı çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah...

Oyyy cnmya hayırlısı olsun. Zamanı geldiyse herşey bahane . Tüplede gelir,Aşılamaylada gelir,kendiliğindende. İnş. zamanı gelmiştir bu aşılamanda gelir bebişin. Çok iyi düşünmüşsünüz.
2 tanede yumoşçuğun var. Hadi bakalımm gün saymalar başlıycak yine :)

yukarıda bu kadar mesaj varken hiç insan kendini yalnız hissedebilirmi? Elbette yalnız degilim sizin gibi güzel dostlarım arkadaşlarım var. Akşam yatsı namazından sonra birde hacet dilek namazı kıldım gene herzamanki gibi hepimiz için hayırlısını istedim ,umarım herkesin hakkında hayırlı olan göbeklerine ve kucaklarına gelsin iyi varsınız yanımda .Keşke hepimiz aynı şehirde olsak buluşup dertleşebilsek ne güzel olurdu.Sizleri çok seviyorum.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle... Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Eyle... (Amin)

Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz
doktorum bana bıesteron kullan biraz mutlu olursun demişti sanırım işe yaradı :1::1:
hatta akşam kuförüm kaşın dökülmüş hayırdır dediği halde üzülmedimmm :21:

mda cnm nasılsınnnn

cnm bana 1 kez bakıldı oda adetim 3. günü yapılan testimdi 80 civarındaydııı normalmi acaba :26::26::26:

kızlarr akşammm kızıma yaterken dua et senin duan kabul olur kuzum dedim kardeş için
etmiycemde etmiycem benimle bi inatlaştıki sormayınn inşallahh içinden etmiştir:1::1::1:

yukarıda bu kadar mesaj varken hiç insan kendini yalnız hissedebilirmi? Elbette yalnız degilim sizin gibi güzel dostlarım arkadaşlarım var. Akşam yatsı namazından sonra birde hacet dilek namazı kıldım gene herzamanki gibi hepimiz için hayırlısını istedim ,umarım herkesin hakkında hayırlı olan göbeklerine ve kucaklarına gelsin iyi varsınız yanımda .Keşke hepimiz aynı şehirde olsak buluşup dertleşebilsek ne güzel olurdu.Sizleri çok seviyorum.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle... Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Eyle... (Amin)

tatlım biz hep yanındayız çünkü seni en iyi anlayanlar hep bizleriz o yüzden bu zorlu süreçleride birbirimize olan desteklerimizle aşacağız inşallah aşılamada bebişin gelir sana .hersey yaradanın elinde aşılama olsun tüp olsun farketmiyor o istedikten sonra ol dedikten sonra elbet bebişlerimiz bize gelicek..sen gönlünü ferah tut bir gün mutlaka hepimiz anne olacagız

Back
X