Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nabersiniz kızlar....ben bu ay beklemedeyim 10-11 haziran adet tarihim bakalım belki beklerken olur :emir_bebek:kim bilir

beni çok duygulandırdın okuyunca agladım ALLAHIM SANA EN KISA ZAMANDA HATTA BU AŞILAMAN DA HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN...................... bunu yaşamayan bilemez biz bizi anlarız cuma saatinde hepinize dua ettim herzaman ediyorum ALLAHIN İZNİYLE bir gün hepimiz anne olucaz

ağlama bebegim ya ben zaten 2 gündür aglamaktan gözlerim etrafı su topladı , allahım hepimize versin tabiki ama O öyle yüceki ol demeden olmuyor kısmetimizi beklemekten başkada çare kalmıyor

ağlama bebegim ya ben zaten 2 gündür aglamaktan gözlerim etrafı su topladı , allahım hepimize versin tabiki ama O öyle yüceki ol demeden olmuyor kısmetimizi beklemekten başkada çare kalmıyor

allah yardımcın olsun canım . konuya çok hakim değilim ama doktor değiştirsen nasıl olur? yokmuymuş başka çaresi?

allah yardımcın olsun canım . konuya çok hakim değilim ama doktor değiştirsen nasıl olur? yokmuymuş başka çaresi?

merhaba canım
doktorumdan memnunum gidenleride tanıyorum kendisi çok ünlü ve bilgilide bir prof sorun bende bu belli, tahillerimde dogruluyor bunu

seni üzmek istemem ama ne diyor doktor ne yapılacak bundan sonra?

bebesko nun dediği gibi yarın aşılama olacak içeride 2 yumruta var şu anda bu tutmazsa ki tutmama ihtimali çok var sonra tekrar tüp bebek deneyecegim.Daha dogrusu yumurta geliştirmeyi deneyecegim.Zaten kullandıgım dozlar en yüksek doz 550 ünite alıyorum şu an gidişatta pek eksiklik yok gibi .Belkide önümüzdeki ay farklı bir tedavi de uygulayabilir sonucu aldıktan sonra konuşalım dedi.

RABBİM ÇOK BÜYÜK aşılman hayırlı olsun saat kaçta olacak aşılaman senin için dua edeyim

bebesko nun dediği gibi yarın aşılama olacak içeride 2 yumruta var şu anda bu tutmazsa ki tutmama ihtimali çok var sonra tekrar tüp bebek deneyecegim.Daha dogrusu yumurta geliştirmeyi deneyecegim.Zaten kullandıgım dozlar en yüksek doz 550 ünite alıyorum şu an gidişatta pek eksiklik yok gibi .Belkide önümüzdeki ay farklı bir tedavi de uygulayabilir sonucu aldıktan sonra konuşalım dedi.

allah yardımcın olsun o zaman allahtan umut kesilmez olması muhtemel olmaz bak bunun olacağı varsa olur çok özlemiştir bebişin annesini hooop bi bakmışsın 15 gün sonra hamilesin . olmadı diyelim imkanın var sanırım tüp bebek denersin . sen elinden geleni yap bol bol dua et allahım kabul etsin dualarını....tekrar hayırlı olsun ...

allah yardımcın olsun o zaman allahtan umut kesilmez olması muhtemel olmaz bak bunun olacağı varsa olur çok özlemiştir bebişin annesini hooop bi bakmışsın 15 gün sonra hamilesin . olmadı diyelim imkanın var sanırım tüp bebek denersin . sen elinden geleni yap bol bol dua et allahım kabul etsin dualarını....tekrar hayırlı olsun ...

öyle canım ne yapalım kısmet deyip bekleyecegiz.
İmkanlara gelince malesefki yok zaten ilk tüp bebekte özelde yapıldı , çünkü kanunen 3 aşılamadan sonra tüpe geçebiliyorsun benim aşılama ve prosedürlerle oyalanacak vaktim yoktu hemen özele geçtik kredi çektim , şimdi ikincisinede ne yapıp edip bulacagım yapacak bişey yok rabbim saga salim versinde borç ödenir gider.

ALLAH çok büyük dualarım seninle telefonumu kurdum herşey iyi olcak..........
sağol bitanem , inaşllah dualrımız kabul olsun

Son düzenleme:
İmkanlara gelince malesefki yok zaten ilk tüp bebekte özelde yapıldı , çünkü kanunen 3 aşılamadan sonra tüpe geçebiliyorsun benim aşılama ve prosedürlerle oyalanacak vaktim yoktu hemen özele geçtik kredi çektim , şimdi ikincisinede ne yapıp edip bulacagım yapacak bişey yok rabbim saga salim versinde borç ödenir gider.

amin canım inşallah sonucunu en güzel şekilde alırsın...

olucak canım emin ol inşallah o güzel haberini alıcaz..dualarım hep seninle..

iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum gece telefondan takip ederim sizi, yarın sabah erken izmir yolcusuyum, saat 9 da eşim sperm verecek 11 de de aşılamam olacak .
Allaha emanet olun sizleri öpüyorum hepiniz benim bebeklerimsiniz.:9:

iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum gece telefondan takip ederim sizi, yarın sabah erken izmir yolcusuyum, saat 9 da eşim sperm verecek 11 de de aşılamam olacak .
Allaha emanet olun sizleri öpüyorum hepiniz benim bebeklerimsiniz.:9:

Dualrımız seninle mdacım...
Aşılaman şimdiden hayırlı olsun dua okumayı sakın ihmal etme..
öpüyorum

tüp bebek fiyatlarını merak ediyorum.yardımcı olurmusunuz arkadaşlar..

olucak canım emin ol inşallah o güzel haberini alıcaz..dualarım hep seninle..

Dualrımız seninle mdacım...
Aşılaman şimdiden hayırlı olsun dua okumayı sakın ihmal etme..
öpüyorum
teşekkür ederim kuzular, allah razı olsun

tüp bebek fiyatlarını merak ediyorum.yardımcı olurmusunuz arkadaşlar..
canım ben izmirde yaptırıyorum ilaçlar hariç 3500 tl ilaçla fiyat degişiyor kimisi 1000 tl ilaç alıyor kimisi 3000 tl o belli olmaz tabi bu rakamlar özelde ben 2500 tl sadece ilaç aldım ama onlarda fayda etmedi. kısmet yani 5000-7000 tl arası toplamda

Back
X