Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım listeye benide 2. aşılama olarak ekler msn senin altına..aynı gün olduk biliyorsun inşallah aynı günde hamile haberimizi yazarız beraber canım benim.
 
nabersiniz kızlar....ben bu ay beklemedeyim 10-11 haziran adet tarihim bakalım belki beklerken olur :emir_bebek:kim bilir

ben de 10 haziran da adet olucam canım ve 2. aşılamama başlicaz beraber ilerlicez yani...

sorma canım..inan pişman oldum bende...bi sürü masraf can sıkıntısı da yanıma kaldı...dün trabzona gittim..katü de bi prof varmış..tüp bebekte trbzonda 1 nurama dediler..üşenmedim gittim ..yorumlattım...ofis için günün geçmiş ama ultrosonda bakalım dedi..canım 7mm lik bir et parçası imiş...hamile kalmana kesinlikle engel değil dedi...sperm akışını etkilemezmiş...bence hiç gerek yok ofis e dedi...içim rahatladı...yalnız eğer tüp bebek e karar verimsem alması gerekiyormuş..yumurtalıkları alırken aletlerin geçişisin engelleyebilir dedi..ama aşılama için hiç gerek yok dedi...canım haklısın..artık tüp bebek aşamasına geldim bende..bu ay ilaç kullanmadım biliyorsun geçen ayda...yumartalıklarıma baktı fena değil dedi..yani yeterince büyümüyorlar ilaçsız..bir kez daha belli oldu...doktorum istersen önümüzdeki ay aşılama yapalım..olmassa tüp e geçeriz dedi...bende öyle yapacağım..yalnız haziranda izine cıkıyoruz..aşılama işi ni nasıl yapacağım düşünüyorum şimdi..eylül ayına kadar dinlensem mi.billmiyorum,,rahatlamana ve huzurlu birlikteliğin için cok sevindim..keşke moralimizi bozmamayı öğrenebilseydik..

canım benim ya kıyamam sana senin işin daha da zor sürekli il değiştirmek bir de çalışıyorsun ve bitane de yavrun var onuda mı alıyorsun yanına heryere giderken tedaviye aşılamaya vs..? bırakabileceğin birileri yok mu?
trabzondaki doktorun söylediklerine çok sevindim canım ben de hep mühim bişey olmadığını düşündüm hiç gerek yok histeroskopi ye. tıkalı olan tüp tıkalı çıkar bunun da bariz bir hsg görüntüsü vardır o baloncuk vs.. gibi şeyler o anki kabarcıklar bence hep insanları şüpheye düşürüp daha fazla para almak için operasyona yönlendiriyolar. sevdecim doktorun dediği doğrudur ve bence muhtemelen o 7mm lik parça senin kürtaj olmadığın düşüğünden kalmıştır.benim öyle geldi aklıma şimdi. o yüzden kürtajın daha temiz olduğu söyleniyor ya hep. aşılamada sorun teşkil etmez demesine de sevindim ama neticede aşılamada da içeriye kanül yerleştiriliyor ve spermler bırakılıyor ilerlemelerine sorun teşkil etmez mi? gerçi etmez demiş doktor ama onu laparoskopi ile aldırmalısın bence canım. çok kolay bir işlemmiş.bilemiyorum aşılama ile daha fazla zaman kaybetmemelisin bence ben öyle düşünüyorum.o da masraflı sen ilaçları kendi cebinden alıyorsun onlara para verene kadar tüp bebek için ilaç alırsın daha iyi. benim seninle ilgili tedavi fikrim eylül de kendini tüp bebeğe hazırlaman canım. ve bu sırada da doktorun dediği gibi o et parçasından kurtulman laparoskopi ile. bu arada hissettiklerin önemli tabiki istiyorsan deneyebilirsin 1 aşılama daha. ama bana kalırsa aşılamaya harcayacağın o parayla laparoskopi ni ol. hatta üniversite hastanesinde olursan bunun için para da ödemezsin. katü de yaptırırsan tüp bebeği ücretli olarak daha uyguna gelebilir özelden. benim arkadaşım kayseri üniv de yaptırdı aşılamalarını o da gitti geldi başka ilden senin gibi. nacizhane fikirlerim canım. ama insanın dinlenmesi de çok önemli. eşinle eski birlikteliğinize dönebilmeniz de önemli.stresten biraz uzak durmak akışına bırakmak da lazım. böyle işte canım..

bana gelince 2. aşılama raporum çıktı yarın gidip ilaçlarımı alıcam. zeynep kamil de tedavi gören arkadaşlar var 2. aşılamalarını tüp bebek bölümünde yaptırıyolar. orda hep uzman doktorlar var onlar yapıyor takibini. infertilite de her ay değişiyor doktorlar ve hep asistan. gerçi artık bir de uzman doktor koymuşlar başlarına ama o pek durmuyor yani her seferinde denk gelmeyebilir. bir de ben zaten bir tüp bebek adayıyım. doğuştan tek tüplü birisi olarak. ve tüpümün olduğu taraftaki yumurtalığı zayıf birisi olarak uzman doktorlar tarafından takip edilirsem daha iyi olacağını düşünüyorum. ben de tüp bebek bölümünde yaptırıcam 2. aşılamamı. adetimin 19. günü bugün daha 10 gün var adet olmama. bu ay rahat oldu benim için. yarın gidip ilaçlarımı alıcam sonra 1 hafta 10 gün daha beklicem ve dinlenicem. sonra yine başlicak 2 günde bir z. kamil telaşesi :)

kızlar selam herkese doktordan geliyorum ilaç yazdırdım yani yazılmıştı zaten ben başka bi doktordan rapor çıkardım ilaçlar için . çok fazla söyledi eczane 600-700 ödersiniz dedi .bi de 2 kez hakkımız varmış rapor için . siz nasıl aldınız ilaçlarınızı?

canım hangi ilaçları yazdığına bağlı olarak değişir.devletten 3 aşılama raporu çıkartma hakkın var canım. 3 ünü de ödüyor.ben ilk aşılamamda 3 kutu puregon300 ve 1 kutu ovitrelle çatlatma iğnesine 300 tl ödedim. normalde 1 kutusu puregon un 140 tl sanırım ilaçlar zaten pahalı. bir de gonal f yazdıysa devlet onun sadece %50 sini karşılıyor canım. soruların sayfalar çok çabuk ilerlediği için bazen cevapsız kalabilir israrla sormaya devam etmelisin :))malum herkesin kendi telaşı oluyor bazen canım.

merhaba canım dostum .
iyi geçti ama gene aksilikler oldu malesef
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
birde sizlere sormak istedim bişey var
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.

canım atlatmana çok sevindim inşallah hakkında hayırlısı olur kendini rahat bırak bu süreçten sonra sakın takip etme kendini dinleme emi kendine meşgale bul zaman aksın gitsin senin için...
 
slm herkese bende yarin 3 te oluyorum asilama Allah nasip ederse hayirlisiyla listeniz mi var benide eklermisiniz ilk asilamam olacak ve pkoyum
 
slm herkese bende yarin 3 te oluyorum asilama Allah nasip ederse hayirlisiyla listeniz mi var benide eklermisiniz ilk asilamam olacak ve pkoyum

canım hayırlı olsun inşallah ilk seferde bebeişin sana gelir csnım.evet cnm liste var topiğin en başındaki sayfada mda ekler senide cnm
 
kızlar hepinize günaydın

dün aşılamam 2 de yapılıcaktı ama daha gec yapıldı saat 16:00 fln dı yapıldıgında.çok rahat gecti aşılamam hiçbişey hissetmedim ilk aşılamamda cok canım yanmıştı ve kanamam olmuştu çok bunda hiç hissetmedim ve kanamam flnda olmadı aşılamadan sonra 15 dk yatırdılar beni.sonrada cıktık hastaneden doktor bana jeli salı günü kullanmaya başla dedi.

mda cım sanada öyle dedi mi?ben ilk aşılamada hemen ertesi gün kullanmaya başlamıştım.bunda pazar pazartesi ilişki verdi salıdan itibaren yasagımız yok size kalmış dedi ve salı günü başla dedi jele.eger kanaman olmazsa jelden 13. yü yaptıgında jeli yap sonrada git kan testi yaptır dedi.yani bende seninle aynı gün ayın 11 inde yaptıracagım canım testi.

kızlar birde bana çok su içirdiler ve ultrasyonla hemşire karnıma bastırırken doktor yumurtaları görerek bıraktı spremleri içeri.ilk aşılamamda su fln içirmemişlerdi ve karnımdanda bakmamışlardı yani rastgele yolladılar sanırım ilk sefer sanki bunda daha bilinçli yaptılar gibi geldi bana

kızlar hastaneden çıktıktan sonra da sol yumurtamda bişey hissettim bilmiyorum ama sanki bu sefer olucak gibi hissediyorum inşallah mda da bende tüm sonuç bekleyenlerde buraya hayırlı haberlerimizi yazarız en kısa sürede

hepimizin :49::49::49::49::49: olması dileğiyle ..

Karakedi,seninde hayirli olsun asilaman..ins sende diger arkadaslar gibi guzel mutlu haberler verirsin...tabii Mda yi da unutmuyoruzzz :-)
 
Karakedi,seninde hayirli olsun asilaman..ins sende diger arkadaslar gibi guzel mutlu haberler verirsin...tabii Mda yi da unutmuyoruzzz :-)

inşallah canım benim mda ile aynı gün sonuc alacagız hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda meleklerimiz bize gelir.
 
kızlar hepinize günaydın

dün aşılamam 2 de yapılıcaktı ama daha gec yapıldı saat 16:00 fln dı yapıldıgında.çok rahat gecti aşılamam hiçbişey hissetmedim ilk aşılamamda cok canım yanmıştı ve kanamam olmuştu çok bunda hiç hissetmedim ve kanamam flnda olmadı aşılamadan sonra 15 dk yatırdılar beni.sonrada cıktık hastaneden doktor bana jeli salı günü kullanmaya başla dedi.

mda cım sanada öyle dedi mi?ben ilk aşılamada hemen ertesi gün kullanmaya başlamıştım.bunda pazar pazartesi ilişki verdi salıdan itibaren yasagımız yok size kalmış dedi ve salı günü başla dedi jele.eger kanaman olmazsa jelden 13. yü yaptıgında jeli yap sonrada git kan testi yaptır dedi.yani bende seninle aynı gün ayın 11 inde yaptıracagım canım testi.

kızlar birde bana çok su içirdiler ve ultrasyonla hemşire karnıma bastırırken doktor yumurtaları görerek bıraktı spremleri içeri.ilk aşılamamda su fln içirmemişlerdi ve karnımdanda bakmamışlardı yani rastgele yolladılar sanırım ilk sefer sanki bunda daha bilinçli yaptılar gibi geldi bana

kızlar hastaneden çıktıktan sonra da sol yumurtamda bişey hissettim bilmiyorum ama sanki bu sefer olucak gibi hissediyorum inşallah mda da bende tüm sonuç bekleyenlerde buraya hayırlı haberlerimizi yazarız en kısa sürede

hepimizin :49::49::49::49::49: olması dileğiyle ..


canım aşılaman hayırlı olsun evet sıkışık olarak nereye gittiğini görebiliyorlar inş ordada sımsıkı tutunur. o jelide ihmal etmeyin tüp bebekte veriyorlar nasıl bişeyse tutmasını sağlıyor .
 
canım aşılaman hayırlı olsun evet sıkışık olarak nereye gittiğini görebiliyorlar inş ordada sımsıkı tutunur. o jelide ihmal etmeyin tüp bebekte veriyorlar nasıl bişeyse tutmasını sağlıyor .

inşallah bitanem inşallah..rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise bize onu nasip eyler inşallah..yok cnm ihmal etmeyeceğim gecen seferki aşılamamdada vermişti doktor sonuna gelemden adet oldum inşallah bu sefer öyle birşey olmazda bebişim meleğim gelir bana rabbimin izniyle..
 
kızlar ilk defa tüp bebek merkezi araştırması yaptım şuan ruhum bile yorgun düşmüş durumda çok moralim bozuldu ben ikinci aşılamam da daha olmadan hiç umutlu değilim nedense. sonrasında yeni bir koşturmaca başlicak bizim için. tüp bebek raporu merkez araştırması vs.. işin bir de ticari yönü var çok korkuyorum. sanırım ben tüp bebekde de devlete güvenebilicem ilk etapta.
adetime 10 gün var daha. bu arada 2. aşılama raporum çıktı yarın gidip ilaçlarımı alıcam. sonra adetimi beklicem.
 
merhaba canım dostum .
iyi geçti ama gene aksilikler oldu malesef
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
birde sizlere sormak istedim bişey var
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.

evet hayatım doktor 11 haziran test dedi biz koşuşturmadan ona hiç dikkat etmemişiz bile egerki tüp olsaydı 15/05 e falan gelecekti ona bakmıştık ama buna bakmamıştık biz doktor söyleyince birbirimize bakakaldık doktorda sordu hayırdır diye evlilik yıldönümümüz deyince oda bize iyi tesadüfler yaşadın bu süreçte umarım sonuçta bizi şaşırtsın hep beraber sevinelim dedi.



Arkadaslar benim leke olarak pembe akinti geliyor gecen asilamada olmamisti normaldir degilmi

mda canım benim herşeye rağmen bak ne kadar başarılı geçmiş aşılaman.spermde geri gelmemiş.lütfen hep olumlu bakki sonucunda olumlu olsun.ayrıca sonuç günü gerçekten çok büyük tesadüf.inşallah bebeğin anne ve babasına evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir.bu rada benim sadece 2.aşılamada biraz almıştı o da dinlenirken hastanede.doktor normol dedi.3.de de çok az geldi galibaki doktor kalkmadan peçete istedi hemşi,reden sildi bi güzel.ay ne rezillik aslında.her neyse kıvamlar konundada ne jöle kıvamındaydı ne su ama 3.yü doğru düzgün göremedim bile doktorun odasına girer girmez ben daha hazırlanmadan hemşire geldi hadi hemen yat diye.ay inanamıyorum süreçte aşılamada çok acayip hızlıydı.inşallah seninde güzel haberini alacağız.akıntınada kafayı takma bende hiç olmadı ama hep okuyorum hemen herkeste görülen bir şey.
Bu arada aşılamaya iki ay ara vermek doğrumu sizce

doktor ara verelim demidiyse bence ara verme.
Kızlarrr çok kafama takıldı sabahtan beri araştırıyorummm.
Grip oldum aşılamamın 10. gününde. sizce bu zarar verirmi aşılamaya????
ben maalesef 2. aşılamda grip oldum tutmadı ama grible ilgisi var mı yokmu tam bilmiyorum.
canım listeye benide 2. aşılama olarak ekler msn senin altına..aynı gün olduk biliyorsun inşallah aynı günde hamile haberimizi yazarız beraber canım benim.
karakedi inşallah iki güzel haberi aynı gün alırız.
slm herkese bende yarin 3 te oluyorum asilama Allah nasip ederse hayirlisiyla listeniz mi var benide eklermisiniz ilk asilamam olacak ve pkoyum
hasretimsin şimdiden hayırlı olsun aşılaman inşallah başarılı bir aşılama olur ve hamile kalırsın.
 
mda canım benim herşeye rağmen bak ne kadar başarılı geçmiş aşılaman.spermde geri gelmemiş.lütfen hep olumlu bakki sonucunda olumlu olsun.ayrıca sonuç günü gerçekten çok büyük tesadüf.inşallah bebeğin anne ve babasına evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir.bu rada benim sadece 2.aşılamada biraz almıştı o da dinlenirken hastanede.doktor normol dedi.3.de de çok az geldi galibaki doktor kalkmadan peçete istedi hemşi,reden sildi bi güzel.ay ne rezillik aslında.her neyse kıvamlar konundada ne jöle kıvamındaydı ne su ama 3.yü doğru düzgün göremedim bile doktorun odasına girer girmez ben daha hazırlanmadan hemşire geldi hadi hemen yat diye.ay inanamıyorum süreçte aşılamada çok acayip hızlıydı.inşallah seninde güzel haberini alacağız.akıntınada kafayı takma bende hiç olmadı ama hep okuyorum hemen herkeste görülen bir şey.


doktor ara verelim demidiyse bence ara verme.

ben maalesef 2. aşılamda grip oldum tutmadı ama grible ilgisi var mı yokmu tam bilmiyorum.

karakedi inşallah iki güzel haberi aynı gün alırız.

hasretimsin şimdiden hayırlı olsun aşılaman inşallah başarılı bir aşılama olur ve hamile kalırsın.

inşallah canım inşallah rabbim bu süreçteki herkese yardım etsin..
 
Kızlarrr çok kafama takıldı sabahtan beri araştırıyorummm.
Grip oldum aşılamamın 10. gününde. sizce bu zarar verirmi aşılamaya????

canım bende aşılamadan hemen sonra grip oldum ve çok ağır geçirdim.gribin bir sakıncası olmuyo zarar verse ben şimdi hamile olmazdım canım endişelenme sakın ilaç falan kullanma bol bol c vitamini al dinlen....
 
merhaba canım dostum .
iyi geçti ama gene aksilikler oldu malesef
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
birde sizlere sormak istedim bişey var
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.

canım hadi hayırlı uğurlu olsun inş. pozitif sonuç alırsın


ben bugün kuzenimin nişnına gittim ve bir güzel oynadımm valla esirgemedim kendimi napayım tuttumu tutmadımı bilmiyom bende aşılama yapmamış gibi davrandım ve bir güzel kurtlarımı döktüm bakalım salı günü test günüm korkumdan idrarda bakmıyom hayırlısı olsun inş. pozitifi görürüm
 
canım hadi hayırlı uğurlu olsun inş. pozitif sonuç alırsın


ben bugün kuzenimin nişnına gittim ve bir güzel oynadımm valla esirgemedim kendimi napayım tuttumu tutmadımı bilmiyom bende aşılama yapmamış gibi davrandım ve bir güzel kurtlarımı döktüm bakalım salı günü test günüm korkumdan idrarda bakmıyom hayırlısı olsun inş. pozitifi görürüm

Ohhh en güzelini yapmissinn:) Cok az kaldı Yaff salı ins. Guzel haberlerle donerizz. Bende idrarda bakmadım. Bebesko yapacaktı sanırım bugun test ne oldu acabaa:18:
 
Ohhh en güzelini yapmissinn:) Cok az kaldı Yaff salı ins. Guzel haberlerle donerizz. Bende idrarda bakmadım. Bebesko yapacaktı sanırım bugun test ne oldu acabaa:18:

bende merak ediyorummm Jolly:) girmedi sanırım bugun hic denk gelmedimm hayırlısı olsun insallah zaten salı beta baktırcaktı
 
canım bende aşılamadan hemen sonra grip oldum ve çok ağır geçirdim.gribin bir sakıncası olmuyo zarar verse ben şimdi hamile olmazdım canım endişelenme sakın ilaç falan kullanma bol bol c vitamini al dinlen....

AYYYY Maviii canımbenimm çok sağol. Vallahi içime buz gibi sular serptin.
Bi kaç arkadaşımda sağolsun cevap vermişti ama hamişten duymak inanılmaz güzel.
Canım 3 gün sonra sonuç alıcam ama herşey kafaya takar oldum valla.Allah razı olsun sende.
 
günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz :16:
 
günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz :16:

Superimmm Günaydınn tatlımmm,
Günaydın anneler, anne adayları, anne aday adayları,
Mutluluk, huzur, sağlık ve bol hamiş haberleri olan bir hafta diliyorum hepimiz için.
Rabbim sesimizi duysun, bebişlerimizi kucaklarımıza versin inşallah...

Bakalım bu hafta kaç kişi pozitidlerle bizlere umut olacak, kaç kişi negatiflerle yola devam edecek?
Çok heycanlıyım sadece 2 günüm kaldı. Çarşamba sabahı gidip kan vericem.
İnşallah gelmiştir bebeğim, inşallah gelmiştir gelecektir bebişleriniz.
İyi haftalar hepimize canlarrrrr.
 
Back
X