selam canım,,biliyorum neden çok girmediğini konuşmuştuk önceden..sen de haklısın bakış açın da hiç yanlış değil...Ben de çalışıyorum canım..ev-iş ,,hafta içi akşamları eve gidince ağzım açık kalıyor ...hsonları da her çalışan gibi diğer sorumluluklar aktivitelerle geçip gidiyor günler şükür iyiyim geceleri fazla giremiyorum bende gündüzleri fırsat buldukça uğruyorum kızlara bakmaya..
Karar aşamasına az kaldı canım..bu hafta sonu adet bekliyorum zaten belirtilerim başladı iki üç gündür ,,olunca doktoru arayıp 3.güne randevu alıp gidicem muayene olup kist falan yoksa o gün hemen iğnelere başlar 2.aşılama için..konuştuğumuzda netleşecek ama sanırım doktorun dediği gibi 2.aşılamaya gireceğim aşılama tedavisi hakkında hiç olumlu düşünmesemde ,,2çaşılamadan sonra yine olmazsa hemen tüp bebeğe başlayacağım Allah'tan bir aksilik çıkmaz herşey yolunda giderse tabi.Gün sayıyorum şimdiden anlayacağın canım,,bu yaz bana tatil falan pek yok yani en azından yazın ara veriyorum gibi bir lüksüm yok benim canım.
Yarın gece Ankara'ya gidiyorum perşembe sabahı Yargıtay'da duruşmam var ,,aşılama olaylarına girmeden elimdeki işleri eritmeye çalışıyorum benden de haberler böyle canım ...bu ay hamile kalmış olmam % 0,1 çünkü hep yorgunduk ve özel günlerde uyuyacağımız tuttu kasmadım bende vardır bir hayır diye :)))