canım hayırlısı ne ise o olsun bunu unutma öncelikle ben seni çok rahat görüyorum maşallah diyeyim nazar değmesin hep pozitifsin neşelisin stresten uzak gibi görünüyorsun zaten bunu başarabilmek çok güzel.perşembe ye kadar da kendini Rabbim e teslim et. o ol derse olur biliyosun canım.
kalabalık tabiki ama her bölüm ayrı kadın hastalıkları ve doğum hastanesi ve zaten devlet hastanesi ve aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesi.yani bu işinn okulu diyor herkes. kadın hastalıklarının da her bölümü ayrı menopoz ayrı kitler miyomlar kitleler ayrı gebe izlem ayrı doğum bölümü ayrı infertilite ve tüp bebek de ayrı bölümler beraber koordineli bir şekilde çalışıyorlar. randevuyla gidiyorsun ve sırasıyla her tahlilin yapılıyor devlet olmasının dez avantajı tahlilleri biraz beklemen. başka hiçbir kötü yanı yok.
ilgi her zaman güzel.her konuda rahatça bilgi alabiliyorsun. tüp bebek doktorlarını ben de gördüm henüz muayne olmadım onlara ama aşılamalarını orda yaptıran arkadaşlarım oldu çok memnunlar.her tedavin için rapor çıkartıyorsun zaten aşılama ve tüp bebek raporu ayrı. devlet ilaçları karşılıyor. tüp bebek için de ilk deneme için 500 tl sanırım para yatırılıyor. henüz o aşamaya gelmedik. ama kesinlikle tavsiye ederim. biraz sıra bekliyorsun bazen yoğun oluyor ama gidip geldikçe işi kapıyorsun:) inan bana okudum forumlarda özel tüp bebek merkezlerinde bile sıra olduğu oluyor. her yerde bekleyebiliyorsun. ve özel , her merkez aynı bilinçte değildir elbette çok başarılı hikayeleri olanlar da var ama neticede ticarethane..
bilmiyorum cnm benim kafam zaten karışıkkk hayırlısı ne diyeyim artık ,işyerinden izin alıp gitmekde ayrı bir dert benim için