Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlısı ne ise o olsun bunu unutma öncelikle ben seni çok rahat görüyorum maşallah diyeyim nazar değmesin hep pozitifsin neşelisin stresten uzak gibi görünüyorsun zaten bunu başarabilmek çok güzel.perşembe ye kadar da kendini Rabbim e teslim et. o ol derse olur biliyosun canım.

kalabalık tabiki ama her bölüm ayrı kadın hastalıkları ve doğum hastanesi ve zaten devlet hastanesi ve aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesi.yani bu işinn okulu diyor herkes. kadın hastalıklarının da her bölümü ayrı menopoz ayrı kitler miyomlar kitleler ayrı gebe izlem ayrı doğum bölümü ayrı infertilite ve tüp bebek de ayrı bölümler beraber koordineli bir şekilde çalışıyorlar. randevuyla gidiyorsun ve sırasıyla her tahlilin yapılıyor devlet olmasının dez avantajı tahlilleri biraz beklemen. başka hiçbir kötü yanı yok.

ilgi her zaman güzel.her konuda rahatça bilgi alabiliyorsun. tüp bebek doktorlarını ben de gördüm henüz muayne olmadım onlara ama aşılamalarını orda yaptıran arkadaşlarım oldu çok memnunlar.her tedavin için rapor çıkartıyorsun zaten aşılama ve tüp bebek raporu ayrı. devlet ilaçları karşılıyor. tüp bebek için de ilk deneme için 500 tl sanırım para yatırılıyor. henüz o aşamaya gelmedik. ama kesinlikle tavsiye ederim. biraz sıra bekliyorsun bazen yoğun oluyor ama gidip geldikçe işi kapıyorsun:) inan bana okudum forumlarda özel tüp bebek merkezlerinde bile sıra olduğu oluyor. her yerde bekleyebiliyorsun. ve özel , her merkez aynı bilinçte değildir elbette çok başarılı hikayeleri olanlar da var ama neticede ticarethane..

bilmiyorum cnm benim kafam zaten karışıkkk hayırlısı ne diyeyim artık ,işyerinden izin alıp gitmekde ayrı bir dert benim için :4:

canım tebrikler....
bugün ne güzel iki güzel haber geldi...lütfen pozitif iyi düşün..
değerin inşallahh tavan yapacak :)
seninde adın JOLLY TÜP BEBEK HAMİLE yazıcak :)))

mrb arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim varkoselden ameliyat oldu sperm syısı 20 milyon morfoloji%3 22 mayısta purogen 300 lük hergün 75 ml koldan kullandım 28 mayısta estradiol hormon testi yaptırdım 3565 pg/ml çıktı çok iyi dedi doktorum 16-17-18 ml lik bir sürü yumurtam oluşmuş çatlatma iğnemi vuruldum 30 mayısta aşılama yapılacak inş tutar rabbim herkesin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım :18::18::18:

şimdiden hayırlı olsun aşılaman.inşallah tutar.
kızlar sonucum negatif :14:
çok ama çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki sefere olur.
ay kızlarr annemle babam hac a yazılmışlardı bugünde onun kurası çekiliyodu ve annemlere çıkmış rabbim ne kadar büyük bir kapıyı kapatıyo bir kapıyı acıyo rabbim hayırlara vesile olmasını nasip etsin
inşallah güzel yerlerden dualar alarak gelecek bebeğin...
masalcım her adet yeni bir heyecan demek öyle düşün lütfen.inşallah bu aşılamada herşey yolunda gider.hep dualarımdasın bunu sakın unutma...

Güzel anne...:)) Canım sana katılıyorum her adet bir heyecan şükür ki oluyor ,,hakikaten şu an hissettiğim de tam bu duygu beni her seferinde yaklaştırıyor gibi geliyor o tarafından düşünüyorum ... inan bana manevi desteğin çok oldu dualarında olmak ayrıca huzur veriyor ne mutlu bana..Allah razı olsun senden her duan temiz kalbinle kabul olsun canım

masalcım mrb canım eğer gerçekten sana destek olabiliyorsam ne mutlu bana.hep duamdasın hiç merak etme inanıyorum ben sende bu duyguyu yaşayacaksın.
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
pelikan gözünaydın.inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almakda nasip olur.

hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar,hayırlı olsun,darısı bizlere.
aşılamalayla gebelik elde eden arkadaşlar,
kaçıncı yılınızda mutlu sona erdiniz.bugün bi dr 5 yıl korunmayıp gebelik elde edilmediyse aşılama şansı çok düşük dedi,ne dersiniz?

Bugün yine hastanedeydim.Bugün düne göre daha iyi haberlerim var.allahın izniyle Perşembe günü yumurtalarım toplanacak.Kaç tane yumurtam var boyutları ne hiiçç bilmiyorum.Şu anda bunu öğrenmekde istemiyorum. İnşallah kaliteli olur ve transfer edebilirler. Günler yine geçmek bilmeyecek.Çok heyecanlıyım.Benim için de dua edermisiniz??

hestia inşallah herşey gönlünce olur.
kızlar benim bugün ilk günü sayarsak aşılamada 13. günüm ve perşembe raporum bitiyor işe başlamam gerek doktorum adet olmayı bekle olmazsan 2-3 gün geçerse gel dedi ama daha haziaran 3 de hasta olmam gerek yarın yaptırsam çıkar mı acaba nasıl yapayım:26:26:
ben hep 15.günde yaptırdım ama 14 .gündede doğru sonuç verir.önemli olan ilk sonuç pozitifse artış göstermesi.
arkadaşlar herkese merhaba,
uzun süredir girmiyordum foruma ama arada bakıyordum.maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş.hepsini okuyamadım.hamilelerimiz varsa hepsini tebrik ediyorum.
ben hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekti aşılamanın olduğu ay.şimdi düşmüş.bir de E2 diye bir değer var.sonuç:41 çıkmış.acaba bu değer iyi midir?yardımcı olsanız...
sardunya e2 için 41 düşük bir değer.ben o e2 den çektiğimi hiçbişeyden çekmemiştim.
Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz:16:
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:
jolly canım ya inşallah değerin artarak devam eder sağ salim kavuşursun bebeğine.

arkadaşlar bugün benim içinde heyecanlı bir gündü,hayırlısıyla aşılama ya başlıyorum,iğnelerimi aldım,8 gün yapıcam,6 haziranda konturolum olucakmış,

hamile olduğu müjdesini alan arkadaşları tebrik ediyorum,olumsuz sonuçlanan arkadaşlarada sabır diliyorum,beklemek çok zor,zaman akıp gidiyor,Allahım bu yolda bizim yar ve yardımcımız olsur inşallah.....

Dostlarım hepiniz ayrı ayrı kutlayıp sormuşsunuz genel durumumu Allah razı olsun.

Sabah kimselere haber vermeden gittim kan verdim. Aşılamamın 13. günüydü. Öğlen 12:00 gibi aradım hastaneden sonucunuz 90.26 dediklerinde yanımda arkadaşım ağladı
ben dondum kaldım. Tepki sıfır. Hiç umudum yoktu. Bu benim 2. aşılamamdı. Fulya Bahçeci Klinliğinde oldum aşılamamı. Doktorum Erbil Yağmur.
Şokun etkisiyle hemen kendi doktoruma ulaşmaya çalıştım. Onunda izin günüymüş.Hemşiresi sonucumu doktoruma söyledikten sonra büyük ihtimal gebesiniz.doktor bey Perşembe sizi tekrar çağırdı değer ikiye katlanmışmı bakalım dedi.Normalde 100 olmalıydı demiş.

Benim 2. aşılamamda hiç belirtim olmadı diyebilirim. Sadece göğüslerimde şişme ve hassaslaşma. Bunuda adet dönemine bağlamıştım.Aşılamanın 10igününden itibaren bir sürü idrar testi yaptım negatif! Hatta merak edenler için biraz önce gülümseyerek son testimi yaptım hala negatif. SAKIN EVDE YAPILAN TESTLERE MORALİNİZİ BOZMAYIN.
bütün bunlar olurken bide grip olup yataklara düştüm çok üzülmüştüm tutmayacak diye AMA OLDU.

Akşama kadar eşime söylemedim. Akşam eve giderken yolda söyledim.ŞOK OLDU. Arabayı deli gibi kullandı :)))))))))))
Hala inanamıyor. Perşembe olsun değer katlansın diyor. Olayın şokunda kendisi. Şimdi bana meyve almaya gitti :))))
Rabbim ol deyince oluyor gerisi ufak defek teferruat. bu arada Bahçeci Fulya'yıda es geçmemek gerekyor.
Taze bir anne adayı olarak herkese tavsiye ediyorumm.
Aşılama süreci harika geçti tek bir aksilik olmadı moralimi inanılmaz düzelttiler.Allah onlardan razı olsun.

Çok bilgili bir anne adayı değilim.Ama ne takılırsa kafanıza bildiğim kadarıyla anlatırım size.
inşallah hepiniz bu duyguyu tadarsınız.
Sevgiler....

çok güzel anlatmışsın okurken öyle duygulandımki Allah kucağına almayı nasip etsin,bu duyguları yaşamayı ve eşiminde yaşamasını çok isterim,bizler için de dua edermisin....

Dostlarım hepiniz ayrı ayrı kutlayıp sormuşsunuz genel durumumu Allah razı olsun.

Sabah kimselere haber vermeden gittim kan verdim. Aşılamamın 13. günüydü. Öğlen 12:00 gibi aradım hastaneden sonucunuz 90.26 dediklerinde yanımda arkadaşım ağladı
ben dondum kaldım. Tepki sıfır. Hiç umudum yoktu. Bu benim 2. aşılamamdı. Fulya Bahçeci Klinliğinde oldum aşılamamı. Doktorum Erbil Yağmur.
Şokun etkisiyle hemen kendi doktoruma ulaşmaya çalıştım. Onunda izin günüymüş.Hemşiresi sonucumu doktoruma söyledikten sonra büyük ihtimal gebesiniz.doktor bey Perşembe sizi tekrar çağırdı değer ikiye katlanmışmı bakalım dedi.Normalde 100 olmalıydı demiş.

Benim 2. aşılamamda hiç belirtim olmadı diyebilirim. Sadece göğüslerimde şişme ve hassaslaşma. Bunuda adet dönemine bağlamıştım.Aşılamanın 10igününden itibaren bir sürü idrar testi yaptım negatif! Hatta merak edenler için biraz önce gülümseyerek son testimi yaptım hala negatif. SAKIN EVDE YAPILAN TESTLERE MORALİNİZİ BOZMAYIN.
bütün bunlar olurken bide grip olup yataklara düştüm çok üzülmüştüm tutmayacak diye AMA OLDU.

Akşama kadar eşime söylemedim. Akşam eve giderken yolda söyledim.ŞOK OLDU. Arabayı deli gibi kullandı :)))))))))))
Hala inanamıyor. Perşembe olsun değer katlansın diyor. Olayın şokunda kendisi. Şimdi bana meyve almaya gitti :))))
Rabbim ol deyince oluyor gerisi ufak defek teferruat. bu arada Bahçeci Fulya'yıda es geçmemek gerekyor.
Aşılama süreci harika geçti tek bir aksilik olmadı moralimi inanılmaz düzelttiler.Allah onlardan razı olsun.

Çok bilgili bir anne adayı değilim.Ama ne takılırsa kafanıza bildiğim kadarıyla anlatırım size.
Sevgiler....

canım ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi tekrar tebrik ediyorum.rabbim bu güzel duyguları bu mutlulugu bizede tattırmayı nasip eyler inşallah..saglıkla sıhhatle kucagınada almayı nasip eylesin..

Sonucunu bende diğer arkadaşlar gibi merakla bekledim. Ve şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum. Sanırım perşembe kesinleşecek.İnşallah değerin yükselir ve bizde emin olarak tebrik ederiz seni burdan.Kendini çok yorma, dikkat et ve perşembe günü bize güzel haberleri ver.Benimde o gün yumurtalarım toplanacak.Herhalde ancak akşam güzel haberlerini okuyabilirim burdan.

Evet cnm yaa Perşembe kesinleşsin artık önümü göreyim bende . Arada kalmak en sınır oldugum şey oda basıma geldiii :)) Hadi bakalim sende ins. Rahat ağrısın sizimiz bol Bebisli olarak gecirirsin opu 'yu:16:

CANIMMM HAYIRLI OLSUN GOZUN AYDIN :)))
ınsallahh saglıkla hayırlısı ıle devamm eder gebelıgınn :nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla cnm sağolasın hayirlisi artık bakalimm negatif yada pozitif oncesi hazırlık oldu benim icin. Yalnız deger artarsa daha cok şaşıracağım:))

canım tebrikler....
bugün ne güzel iki güzel haber geldi...lütfen pozitif iyi düşün..
değerin inşallahh tavan yapacak :)
seninde adın JOLLY TÜP BEBEK HAMİLE yazıcak :)))

Sagol cnmm birrgun yazacak insallahh bakalim o gun ne zamann:))

jolly canım ya inşallah değerin artarak devam eder sağ salim kavuşursun bebeğine.

Aminn kuzumm insallahh:16:

pelikan ve jolllyyyyy...
szileri tebrik ediyorum çokkkk sevindim sizin adınıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşalah..

tgbsr canım rabbim senin için de en hayırlı olacak zamanda göndersin bebişini....

pelikancım tebrik ederim inşaallah kucağına almakda nasip olur canım bizlerede dua et canım olurmu jolly senide tebrik ederim canım bebişlerin seninledir stres yapa değerin katlanacak ALLAH'IN izniyle... tgbeser canım bizlerde bir gün anne olacağız inşaallah vakti gelince. üzülme olurmu rabbim bizede yaşatacak inşaallah o duyguyu ben inanyorum sende inan canım. sonuçlara baktım ama misafirim vardı yazamamıştım arkadaşlar ancak yazabildim.

kızlarr günler yaklaştıkça heyecanım artıyor cumaya sonuç alıcam ama ilkindeki gibi ağrılarım başladı yine adet olacağım sanırım hayırlısı artık hamile olan arkadaşlara çok seviniyorum olmayanlar üzülmesin elbet birgün yüzümüz gülecek ben bundan sonra tüp bebeğe geçiyorum hayırlısı artık bakalım cumaya sonucu yazarım..

Sevgiler....

canım senın gıtıgın doktora baska topkten bı arkadasımda gıdıyordu ve onun tup bebekte ılk seferde tutu oda cok memnundu cok ınce eleyıp sık dokudugunu soylemıstı yanı hıcbırseyı goz ardı etmeyıp rıske atmadan yapıyomus tedavıyı tabı onlar vesıle Rabbım ol desın yeterkı Yuce Yaradan herkese nasıp etsın kucagımıza allalım hayırlısıyla

günaydın kızlar nasılsınız bugün?benim ağrım sancım geçti fakat hala adet olmadım :26:

günaydın canım. ateşini ölçtün mü peki? birazda kafamıza takıyoruz yaa ondan da oluyor sanırım. benim de bu ay ilk kez 1 gün gecikmeli oldu, sanırım stresten oldu.

kızlarr günler yaklaştıkça heyecanım artıyor cumaya sonuç alıcam ama ilkindeki gibi ağrılarım başladı yine adet olacağım sanırım hayırlısı artık hamile olan arkadaşlara çok seviniyorum olmayanlar üzülmesin elbet birgün yüzümüz gülecek ben bundan sonra tüp bebeğe geçiyorum hayırlısı artık bakalım cumaya sonucu yazarım..
tunamert ümidini kaybetme sakın.benimde testten iki gün önce acayip şekilde belim ağrımaya başlamıştı.test yaptırmadan adet olacam diyordum ama sonucum pozitif çıktı.
günaydın kızlar nasılsınız bugün?benim ağrım sancım geçti fakat hala adet olmadım :26:

günaydın su perisi ağrılarının geçmesine sevindim adetinde bekledikçe gelmiyodur boşver bekleme rahat ol biraz.

Back
X