hayır kaçmadı gözümden en kısa zaman diyelim.Geçen oraya kadar gelipte ugramadıgıma çok pişma oldum ya.
ne bileyim bebeğeem bu konuda cevap yazmayınca olur ya okurken unutmuşsundur diye düşündüm,, bu sefer burnumun dibin geleceğin zaman haber ver kavuşalımm artık.
yok bu sefer mutlaka ararım artık , o zaman azıcık bir çekiniklik vardı ama geçti gitti.
senelerdir özel sağlık sigortası yaptırırken doğum paketli yaptırıyorum tüm primler sigorta şirketinin cebinde kar kaldı...benim gibiler sayesinde
bak şimdi birazdan sigortacım gelecek poliçem doldu yenileme yapıyorum doğum teminatınıda yükseltiyorum umarım yine 2013 yılı için ödediğim primler bana kaçmaz bir umut....inşallah bu kez bu yıl ödediklerimi doğum yaptığımda çatır çatırr alırım sigorta şirketinden
sorma al bendende o kadar 5 yıldır ödüyorum dogum yaparım diye.Umarım daha fazla bekletmezler bunlara yatırdıgım parayla kaç
tüp bebek daha yapardım kimbilir.
canım ya ilk hamişimisin sen zaman ne çabuk geçiyor biraz daha geçecek ve dogumunu beklemeye başlayacagız Allahım ya senin kadar heyecanlıyım mavişim.