kızlar iyi akşamlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim bütün gün evde yoktum akşamüstü geldim anca kociş i doyurdum sofrayı falan topladım ve işte yanınızdayım. ben neden bütün gün girip haber vermedim çünkü dün akşam saat 21:30 da 3,5 saat su içmeyip bişey yemeyip tuttuğum biriktirdiğim çişimle idrar testi yaptım ve negatif çıktı

ikinci çizgi çıkmadı. sanki böyle derinlerden taa testin beyaz yerinin içinden gelen bir kırmızılık görür gibi oldum ama hayal görüyorumdur dedim ama testi atmadan bir kenara koydum. sabah da bakmayı unuttum. akşam 6 da eve geldim bir bakayım dedim ve silik bir şekilde ikinci çizgi gözle görülür biçimde çıkmıştı:) heyecanlandım. daha çnce de negatif testlerimi atmazdım hep bakardım hiçbirisinde de sonra ikinci çizgi belirmemişti.sizce ben hamile miyim? idrarda daha belli olmuyor olabilir mi adetim 4 gün gecikti. kasık ağrılarım var iğne batması gibi o kadar bir de 15 gündür yoğun şekilde bel ağrılarım oldu ama o da geçti. şuan çok şaşkınım. kocişle yaptık akşam testi çıkmayınca üzülmedik zaten alışkın olduğumuz bir manzara dedik tüpü koydurucaz zaten bikaç ay sonra dedi merak etme sen üzülme dedi bana yavrum. sonra akşam işten geldi testi aldım elime göstermeye gidiyorum yanına anladı tabi bişeyler olduğunu "hadi canım" dedi gülerek. sen de görüyomusun dedim ikinci çizgiyi evet dedi :) bir sırıtma yüzünde o da heyecanlandı. hemen yap dedi tekrar test 2 tane almıştım eczaneden ama ben yarın sabah ilk idrarımla yapıcam. belki 2 gün daha geçince daha koyu bir ikinci çizgi karşılar beni. hissediyorum galiba ben hamileyim. negatif sonuç aldığım aylarda hiç içimden test yapmak bile gelmemişti. bu sefer istekliydim 4 gün de geçince yapasım geldi negatif çıkınca da üzülmedim aslında dün akşam çünkü içimden bir his var diyor idrarda çıkmamış olabilir. benim için dua edin. çok istiyorum artık dayanamıyorum bebek hasretime. dün akşam da testten sonra yatsı yı kılarken rabbime hikmetinden sual olunmaz vardır herşeyde bir hayır dedim sen ne uygun görüyosan kabulum dedim .. ama inşallah bebeğim benimledir beni muradıma erdirmişsindir diye de ekledim :)
kızlar siz ne düşünüyosunuz yani bunca saat sonra çıkan 2. çizgi de aslında bir anlam ifade etmiyor olabilir. neticede 1 dakikada okunur diyor test ve 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor ama içimdeki hislere engel olamıyorum. aslında çok sakinim doktora gitmekte bile acele etmiyorum hemen progestan a başlamak gibi bir hevesim de yok. çünkü inanıyorum ki rabbim izin verirse bebeğim bana tutunur. yarın sabah ilk idrarımla testi tekrarlicam. eğer pozitifse gidip jan vericem. öğlenden sonra yazarım sizlere sonucu. benim için dua edin.