Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz, koskoca 7 seneyi bititirp 8. seneye girmişiz.Zaman o kadar çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorsun bile , ama hayatımdaki iyikilerin en başındada eşimle evlenmiş olmak geliyor.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

nice senelere inşallah torunlarınızın torunlarınıda görürsünüz inşaallah bide seneye bebeşinle kutlarsınız inşallah

MDA .....................canım biliyorum bugün yogunsun ilk fırsata beni listeden düzeltirmisin 2. aşılama olacak tarihi 4haziran şimdiden teşekkürler

tabi ama aşılamadan 5 gün sonra birdaha olacaksın dedi ,benim gibi başka hastalarada öyle denildi

canım ne durumlardasın..düne kadar gelmemiş gelecek olanlar...bugün merak ettim geldimi gelecek olanlar diye..gelecek olanlar geldiyse haber ver olmaz mı..yada gelmediyse tahlilin ne durumda onu diyiver...tekerleme gibi oldu..öpüyorum seni..
sevde nasılsın canım . ecelf meraklandırdı yok oldu . bende bakıyorum arada sesi çıkmıyor buda beni umutlandırıyor ne güzel olur süpriz olsa tedavisiz gün saymasız. ilaçsız gelişen yumoşlar daha kaliteli oluyormuş .
slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...:72:

özüldüm canım. zaten zor geçti aşılama diyordun. istanbulda daha rahat edersin canım inşallah burada yakalarsın bebişini.

Merhabalar herkese,

Başlığı düzenli takip edemiyorum maalesef artık.
Bu arada güzel haberler alan kim varsa Allah hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun.
Uğraşan arkadaşlara da Allah kolaylık versin.
Umarım tez zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

Sevgiler herkese..

arkadaşlar bugün 3. iğnemi vurdum doktorlada randevum vardı doktor yumurtalar daha yeni görünmeye başlamış dedi 75 lik vuruluyodum 100 e çıkardı cuma tekrar gitcem inşallah büyür ve birkaç yumurtam olur geçen sefer 2 taneydi biri çatladı sadece tutmadı

kızlar iyi akşamlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim bütün gün evde yoktum akşamüstü geldim anca kociş i doyurdum sofrayı falan topladım ve işte yanınızdayım. ben neden bütün gün girip haber vermedim çünkü dün akşam saat 21:30 da 3,5 saat su içmeyip bişey yemeyip tuttuğum biriktirdiğim çişimle idrar testi yaptım ve negatif çıktı :( ikinci çizgi çıkmadı. sanki böyle derinlerden taa testin beyaz yerinin içinden gelen bir kırmızılık görür gibi oldum ama hayal görüyorumdur dedim ama testi atmadan bir kenara koydum. sabah da bakmayı unuttum. akşam 6 da eve geldim bir bakayım dedim ve silik bir şekilde ikinci çizgi gözle görülür biçimde çıkmıştı:) heyecanlandım. daha çnce de negatif testlerimi atmazdım hep bakardım hiçbirisinde de sonra ikinci çizgi belirmemişti.sizce ben hamile miyim? idrarda daha belli olmuyor olabilir mi adetim 4 gün gecikti. kasık ağrılarım var iğne batması gibi o kadar bir de 15 gündür yoğun şekilde bel ağrılarım oldu ama o da geçti. şuan çok şaşkınım. kocişle yaptık akşam testi çıkmayınca üzülmedik zaten alışkın olduğumuz bir manzara dedik tüpü koydurucaz zaten bikaç ay sonra dedi merak etme sen üzülme dedi bana yavrum. sonra akşam işten geldi testi aldım elime göstermeye gidiyorum yanına anladı tabi bişeyler olduğunu "hadi canım" dedi gülerek. sen de görüyomusun dedim ikinci çizgiyi evet dedi :) bir sırıtma yüzünde o da heyecanlandı. hemen yap dedi tekrar test 2 tane almıştım eczaneden ama ben yarın sabah ilk idrarımla yapıcam. belki 2 gün daha geçince daha koyu bir ikinci çizgi karşılar beni. hissediyorum galiba ben hamileyim. negatif sonuç aldığım aylarda hiç içimden test yapmak bile gelmemişti. bu sefer istekliydim 4 gün de geçince yapasım geldi negatif çıkınca da üzülmedim aslında dün akşam çünkü içimden bir his var diyor idrarda çıkmamış olabilir. benim için dua edin. çok istiyorum artık dayanamıyorum bebek hasretime. dün akşam da testten sonra yatsı yı kılarken rabbime hikmetinden sual olunmaz vardır herşeyde bir hayır dedim sen ne uygun görüyosan kabulum dedim .. ama inşallah bebeğim benimledir beni muradıma erdirmişsindir diye de ekledim :)

kızlar siz ne düşünüyosunuz yani bunca saat sonra çıkan 2. çizgi de aslında bir anlam ifade etmiyor olabilir. neticede 1 dakikada okunur diyor test ve 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor ama içimdeki hislere engel olamıyorum. aslında çok sakinim doktora gitmekte bile acele etmiyorum hemen progestan a başlamak gibi bir hevesim de yok. çünkü inanıyorum ki rabbim izin verirse bebeğim bana tutunur. yarın sabah ilk idrarımla testi tekrarlicam. eğer pozitifse gidip jan vericem. öğlenden sonra yazarım sizlere sonucu. benim için dua edin.

allah yardımcın olsun canım hayırlıysa olsun hayırsızsa geri dursun derler eskiler sen yinede hayırlısı diye dua et canım

kızlar iyi akşamlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim bütün gün evde yoktum akşamüstü geldim anca kociş i doyurdum sofrayı falan topladım ve işte yanınızdayım. ben neden bütün gün girip haber vermedim çünkü dün akşam saat 21:30 da 3,5 saat su içmeyip bişey yemeyip tuttuğum biriktirdiğim çişimle idrar testi yaptım ve negatif çıktı :( ikinci çizgi çıkmadı. sanki böyle derinlerden taa testin beyaz yerinin içinden gelen bir kırmızılık görür gibi oldum ama hayal görüyorumdur dedim ama testi atmadan bir kenara koydum. sabah da bakmayı unuttum. akşam 6 da eve geldim bir bakayım dedim ve silik bir şekilde ikinci çizgi gözle görülür biçimde çıkmıştı:) heyecanlandım. daha çnce de negatif testlerimi atmazdım hep bakardım hiçbirisinde de sonra ikinci çizgi belirmemişti.sizce ben hamile miyim? idrarda daha belli olmuyor olabilir mi adetim 4 gün gecikti. kasık ağrılarım var iğne batması gibi o kadar bir de 15 gündür yoğun şekilde bel ağrılarım oldu ama o da geçti. şuan çok şaşkınım. kocişle yaptık akşam testi çıkmayınca üzülmedik zaten alışkın olduğumuz bir manzara dedik tüpü koydurucaz zaten bikaç ay sonra dedi merak etme sen üzülme dedi bana yavrum. sonra akşam işten geldi testi aldım elime göstermeye gidiyorum yanına anladı tabi bişeyler olduğunu "hadi canım" dedi gülerek. sen de görüyomusun dedim ikinci çizgiyi evet dedi :) bir sırıtma yüzünde o da heyecanlandı. hemen yap dedi tekrar test 2 tane almıştım eczaneden ama ben yarın sabah ilk idrarımla yapıcam. belki 2 gün daha geçince daha koyu bir ikinci çizgi karşılar beni. hissediyorum galiba ben hamileyim. negatif sonuç aldığım aylarda hiç içimden test yapmak bile gelmemişti. bu sefer istekliydim 4 gün de geçince yapasım geldi negatif çıkınca da üzülmedim aslında dün akşam çünkü içimden bir his var diyor idrarda çıkmamış olabilir. benim için dua edin. çok istiyorum artık dayanamıyorum bebek hasretime. dün akşam da testten sonra yatsı yı kılarken rabbime hikmetinden sual olunmaz vardır herşeyde bir hayır dedim sen ne uygun görüyosan kabulum dedim .. ama inşallah bebeğim benimledir beni muradıma erdirmişsindir diye de ekledim :)

kızlar siz ne düşünüyosunuz yani bunca saat sonra çıkan 2. çizgi de aslında bir anlam ifade etmiyor olabilir. neticede 1 dakikada okunur diyor test ve 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor ama içimdeki hislere engel olamıyorum. aslında çok sakinim doktora gitmekte bile acele etmiyorum hemen progestan a başlamak gibi bir hevesim de yok. çünkü inanıyorum ki rabbim izin verirse bebeğim bana tutunur. yarın sabah ilk idrarımla testi tekrarlicam. eğer pozitifse gidip jan vericem. öğlenden sonra yazarım sizlere sonucu. benim için dua edin.

Merhaba ercelf,
İnsallah hamilesinde canim. Çok güzel dua ermişsin. Allah insallah dualarını kabul eder canim. İnsallah isteyen herkese hayirli , saglikli evlatlar nasip eder.
Canim seni umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin bence. Benim kuzenim de hamilelik testi yapmıştı ve sadece tek çizgi çıkmış. Sonra o da çamaşır makinesinin uzerine bırakmış. Unutmuş onu orda. Sonra aradan bir kac saat gecmis. Testi yeniden gordugundecok az ikinci çizgi belirginmis. O da hemen ertesi gun kan testine gittiğinde hamile çıkmış. İnsallah güzel Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

insallah cnm insallah sen yarin guzel haber verirsin bende sali gunu ama benim agrilarim basladi azar azar adet olmaktan korkuyorum insallah olmam..mesela benim asilamamda cok aksilikler oldu ama dusunuyorum diyorum Rabbim yeterki ol desin.. Rabbim diledikten sonra hersey olur sonra ferahlatiyorum kendimi birde butun cevrmden cok dua istedim arkadaslarim tanidiklarim hep biliyordu asilama olacagimi hepsindende Allah razi olsun bol bol dua ettiler biliyosun muminin mumine ettigi dua daha cok kabul olur. suan hic belirtim yok bugun progesteron fitilide kestim normal sartlarda bugun yada yarin adet olmam gerek dilerim olmam:1: yarin insallah hayirli haberler verirsin bize ercelfcim :16:

benim de kan testim yarın sabah yağacağım idrar testine göre şekillenecek aslında kan testi için randevumu aldım. rabbimden hayırlısını diliyorum. canım eğer ben gebeysem koca ayda eşimle sadece 1 kere birlikte olduk. kısırlıkla geçen 2 senenin ardından mucize değil mi sence. ama daha büyük konuşmamak gerekir. rabbim den hayırlısını diliyorum hakkımda.

canım ne durumlardasın..düne kadar gelmemiş gelecek olanlar...bugün merak ettim geldimi gelecek olanlar diye..gelecek olanlar geldiyse haber ver olmaz mı..yada gelmediyse tahlilin ne durumda onu diyiver...tekerleme gibi oldu..öpüyorum seni..

canım benim yerim seni ben çok güldüm, gelecek olanlar hala gelmediler zaten gelmesinler. gelmezse gelmesin beaaaa :) hatta gelmesin. hala gelmedi. oh oh oh :)
silik bir ikinci çizgim var artık sevde, dün akiam negatif ti bu akşam ikinci çizgi oluşmuş şaşırdı mı ne testte kafayı yedi. sakinliğimi korumaya çalışıyorum gülüm Allah a teslim ettim kendimi varsa eğer o beni ve bebeğimi korusun. ya çok tuhaf. hamile olduğum ayda beklemiştim test için 4 gün. bu sefer de bekledim 4 gün. akiam negatif çıkınca hiç üzülmedim. biliyorum var dedim ama eşime de söylemedim.silik de olsa bir ikinci çizgi bekliyordum dedim ona olsun üzülme dedi ama bugün olmuş silik çizgi. bilemiyorum tabiki bir anlam ifade etmiyor olabilir onca saat geçtikten sonra. ama idrarda azdır belkide henüz. içim içime sığmıyor. bugün en sevdiğim arkadaşıma gittim 3 aylık bir kız var. o da tedavi gördü. içime sokasım geliyor bebeği dayanamıyorum artık. Allahım inşallah duymuştur sesimi. çok garip bir huzur var içimde artık ayaklarım daha sağlam basıyor sanırım acı geçen ilk hamilelik tecrübesinden sonra artık saf değilim sanırım. şuanki hislerim bir karışık. olmak la olmamak arası bir şey.. dostum bana dua et bu akşam. seni çoook seviyorum sevde :)

cnmmmm insallah hamilesindir bende yaptigim testleri hemen atmazdim hep bekletir bakardim ama hic ikinci cizgi cikmazdi sen yinede sabah tekrarla hatta kan testi ver cnm Rabbim insallah bebegini sana vermistir cnm icimde acayip bi umit var senin adina insallahhhhhhh bebeginin var olma vakti gelmistir..bende hep merak ediyorum esimin tepkisini cunku benim kadar oda cok istiyo ama beni uzmemek icin hic dile getirmiyor..yarin hayirli haberlerini bekliyorum :emir_bebek:

slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...:72:

cnmmm ne yaptin merak ettim senii insallah adet olmamamissindir ben umuduma veda ettim :50: insallah sen hayirli haberler verirsin bize :49:

vardır bunda da bir hayır canım ben bu sözü öğrendiğimden ve inandığımdan beri kabullenmek daha kolay oldu kötü giden tedavileri negatif aşılamalarımda hep vardır bunda da bir hayır dedim geçen ay sağ tarafım coştu neye yarar orda tüpüm yok dedim ama neden sol gelişmiyor diye hiç oturup üzülmedim vardır bunda da bir hayır dedim ve belki de geçrekten bir hayır var bu işte. çok isterim bebeğimin kendiliğinden gelmesini. hayallere kapılmal istemiyorum şimdiden buraya yazarken içim coşuyor ama sakinliğimi korumaya devam edicem her şey olabilir şuan yüce rabbim neylerse güzel eyler.sen de sakın üzülme önümüzdeki ay bakarsın sana güler haya:)

sevde nasılsın canım . ecelf meraklandırdı yok oldu . bende bakıyorum arada sesi çıkmıyor buda beni umutlandırıyor ne güzel olur süpriz olsa tedavisiz gün saymasız. ilaçsız gelişen yumoşlar daha kaliteli oluyormuş .

özüldüm canım. zaten zor geçti aşılama diyordun. istanbulda daha rahat edersin canım inşallah burada yakalarsın bebişini.

sevo, canım ben çok mutluyum. okumuşsundur yazdığım mesajları sonradan beliren bir ikinci çizgim var artık buna bile şükür inşallah daha da belirginleşir. yarın sabah ilk idrarımla yapıcam. eğer belirgin çıkarsa kan vericem gidip. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah bu hallerimi.

allah yardımcın olsun canım hayırlıysa olsun hayırsızsa geri dursun derler eskiler sen yinede hayırlısı diye dua et canım

sağol canım aynen öyle. herşeyden önce hayırlısı,rabbimin uygun gördüğü..

Merhaba ercelf,
İnsallah hamilesinde canim. Çok güzel dua ermişsin. Allah insallah dualarını kabul eder canim. İnsallah isteyen herkese hayirli , saglikli evlatlar nasip eder.
Canim seni umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin bence. Benim kuzenim de hamilelik testi yapmıştı ve sadece tek çizgi çıkmış. Sonra o da çamaşır makinesinin uzerine bırakmış. Unutmuş onu orda. Sonra aradan bir kac saat gecmis. Testi yeniden gordugundecok az ikinci çizgi belirginmis. O da hemen ertesi gun kan testine gittiğinde hamile çıkmış. İnsallah güzel Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

ağzından bal damlıyor güzel arkadaşım inşallah ben de aynı şeyleri yaşarım.

cnmmmm insallah hamilesindir bende yaptigim testleri hemen atmazdim hep bekletir bakardim ama hic ikinci cizgi cikmazdi sen yinede sabah tekrarla hatta kan testi ver cnm Rabbim insallah bebegini sana vermistir cnm icimde acayip bi umit var senin adina insallahhhhhhh bebeginin var olma vakti gelmistir..bende hep merak ediyorum esimin tepkisini cunku benim kadar oda cok istiyo ama beni uzmemek icin hic dile getirmiyor..yarin hayirli haberlerini bekliyorum :emir_bebek:

benim eşim de çok sessiz bu konuda neden heyecanlanmıyorsun diyorum seni üzmek istemiyorum diyor içimde yaşıyorum heyecanımı diyor aklına getirmemeye çalışıyorum senin odaklanmanı istemiyorum hayal kırıklığına uğramandan korkuyorum diiyor. düşünceliler eşlerimiz sağolsunlar.Allah istemedikçe hiçbirşey olmaz canım ben buna artık çok inandım. evet hala ve hep deli gibi anne olmayı istiyorum içim yanıyor bebek hasretiyle ama yapmam gerekeni yapıp gerisini Allah a bırakıyorum. eğer gebe değilsem de tedavi sürecimize devam edicez. önce 2. aşılama sonrasında tüp bebek eğer nasip se elbet bu sürede gelir bebeğimiz. Allah ol dedikten sonra kaç tüp denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalanlar yok mu? işte bu Allahın hikmeti...

ilk önce senden gelecek güzel haber bizde bunun motivasyonuyla gerisini getircez inşallah benimde bu sefer içimde sanki olcakmış gibi bi his var hatta içime hep ikiz doğuyor bakalım

ilk önce senden gelecek güzel haber bizde bunun motivasyonuyla gerisini getircez inşallah benimde bu sefer içimde sanki olcakmış gibi bi his var hatta içime hep ikiz doğuyor bakalım

Allah hepimizin gönlüne göre versin. bunca sıkıntıya hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

Back
X