Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın topicin güzel bayanları... yeni bir gün, yeni umutlar ... her geçen günün umudumuza umut katıp mucizlerimize yakınlaştırması dileğiyle ... :16:

bahceciye gitmeyin de nereye giderseniz gidin para tuzagıdır ve doktorlar diil hemsireler ilgilenir sizinle,
tüp denemesini bahceci fulya da yaptım ben,evet basarısız oldu ama ondan diil,psikolojimi bozdular benim..
bide şimdi buradakilerle konustukca görüyorum ki bizden nekadar fazla paraalr almışlar

bende bahçeci koşuyolundan son anda vazgeçtim ordaki dr bana gez toz dolaş dedi hiç ilgilenmedi nede olsa çocuğun var dedi
ağlaya ağlaya çıktım odadan , evet psikoloji çok önemliiiiiiii

günaydın topicin güzel bayanları... yeni bir gün, yeni umutlar ... her geçen günün umudumuza umut katıp mucizlerimize yakınlaştırması dileğiyle ... :16:

günaydın cnmmm

bende bahçeci koşuyolundan son anda vazgeçtim ordaki dr bana gez toz dolaş dedi hiç ilgilenmedi nede olsa çocuğun var dedi
ağlaya ağlaya çıktım odadan , evet psikoloji çok önemliiiiiiii

günaydın cnmmm

seyhancım canım geçmiş olsun canım .. umarım tez zamanda tedavi olmadan meleğin sana gelmiş olur ...

mikrop katmamak adına girmesen daha iyi gibi,

bu yaz her an acaba hamile miyim tedirginliği ile deniz falan yok şahsen bana :))))

kızlar ben bunu doktoruma sordum girebilirsin dedi ama ıslak mayoyla durma dedi ben hem aşılama sürecinde hemde aşılama olduktan sonra girdim çok şükür bişey olmadı

cnm bende memoriale başladım orayı sana tavsiye edebeilirim bi gör beğeneceksin bence
fiyat çok yüksek o ne öyle

merhaba seyhan daha önce konuşmuştuk.memoriale başladın demek.cem beyle mi başladın.bende araştırma içindeyim.fiyatlar nasıl ?memnun musun?

cnm ben ateşehir değil şişliye başladım aslında ataşehir bana daha yakın ama içimden gelen ses bu işin merkezi şişli dedi :1::1:
fiyatlar biraz diğer merkezlere göre daha pahalı gibi bence ama orda ekip çalışması var yani tek bi doktorla kalmıyosun
bilmiyorum bana güven verdi kalabalık bi hastane zaten yurtdışından şehir dışından gelen bir çok insan var
ben senin yerinde olsam cnm ilk görüşme ücretsiz git bi gör konuş ondan sonra karar ver , ben öyle yaptımmm :34:

7günmü az kalmış diycem ama kalmış baya neyse geçecek bugünler derinde aynıymış hadi hayırlısı:16::16::16:

KIZLARRRRR benim 1,5gün neyyyy az kalmış ama geçmiycek gibi inme inecek gibi oluyor KOR KU YO RUM:52::52:

RABBİM NE OLUR DUY SESİMİZİ SIRAYLA ANNE OLALIM:26::26:

ranacım ilk haberi güzel senden alıcaz o zaman hadi hayırlısı

inşallah cnm kocam rüyasında dün akşam kavanoz içinde küçük bebek gibi bişey gördüm dedi , tüp olmasın o dedim :1::1::1:

ayy seyhancım ne alemsin ya :))) Allah iyiliğini versin canım :)) mesajını okurken suyu yudumluyordum sayende pc de dahil olmak üzere ben de tabiii su içinde kaldık :))) bundan sonra rüyalarımı sana yorumlatacağım :))

günaydın kızlar bugün benimde aşılamamın 6.günü.ama hiç belirtim yok yani ne göğüslerde ne kasıklarda.
birde progestanı kaç gün alıcaz.

günaydın kızlar bugün benimde aşılamamın 6.günü.ama hiç belirtim yok yani ne göğüslerde ne kasıklarda.
birde progestanı kaç gün alıcaz.

günaydın canım ... belirtilere kafaya takıp kendini sıkıntıya sokma ... hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..

kızlar hepınıze selam ;
inşallah hepımız bır gun hamilelık duygusunu yasarız ben sızlere bısey sorucam ist avrupa yakasında aşılama ıcın fıyat ve doktor bakıyorum benım doktorum özel muayene oldugu ıcın asılama 2 bucuk mılyar ıgneler hariç ..bu ay gonal f ıgne oldum sonucu beklyorum ama olumsuz olucagı kesin dıye dusunuyorum .pko var bende bırde.. aşılama yaptırıcam ıyı bır doktor ve ıyı bır fıyat bulablırsem bu konuda yardımlarınızı beklıyorummm :16:

international hospital yeşilköy fiyatı 1600tl

cnm ben ateşehir değil şişliye başladım aslında ataşehir bana daha yakın ama içimden gelen ses bu işin merkezi şişli dedi :1::1:
fiyatlar biraz diğer merkezlere göre daha pahalı gibi bence ama orda ekip çalışması var yani tek bi doktorla kalmıyosun
bilmiyorum bana güven verdi kalabalık bi hastane zaten yurtdışından şehir dışından gelen bir çok insan var
ben senin yerinde olsam cnm ilk görüşme ücretsiz git bi gör konuş ondan sonra karar ver , ben öyle yaptımmm :34:

saol canım.bende kadıköy şifa ve memorial arasında kararsızım.ikisiyle de görüşeceğim.bakalım hayırlısı.

kızlar ben bunu doktoruma sordum girebilirsin dedi ama ıslak mayoyla durma dedi ben hem aşılama sürecinde hemde aşılama olduktan sonra girdim çok şükür bişey olmadı

haklısın canım, belki bişey olmaz ama ben tedbirli olmaktan yanayım.
Ne bileyim herşeye dikkat ediyorum.Gerçi olduğunda yok ama :)) olursa benim bir hatam yüzünden bişey olmasın diye herhalde, normalde de biraz fazla temkinliyim zaten. :))))

Vallahi akşam bekle bekle helak oldum.En sonunda sevgili kocam yeter artık kapta şu bilgisayarı deyince 23:25 ten sonra çıkmak zorunda kaldım.İlgine alakana sabrına arkadaşlığına çok teşekkür ederim canım.Verdiğin bilgiler gerçekten bana ışık tuttu.Ne yapmam gerektiğini daha iyi anladım şimdi diyebilirim.
Ha bir de avukata ihtiyacım olursa bir gün mutlaka seni bulacağım:D

YAB....rica ederim canım... Valla sen beklerken helak olduysan canım birde beni düşün hem yazmak istiyorum girmişim gece sancım varken söz verdim diye yazmışım sayfalarca...site habire atıp durur beni ben inadına giriş yaparım:)) buarada yazdıklarım silinir ufak çapta bir kriz geçirip baştan üşenmeden yazarım ..saat oldu gece yarısı hala debeleniyorum parçalayarak göndereyim bari iki etaplı dedim...saat 01.00 di yattığımda..belim sırtım kopmuş durumdaydı ama başardım...AZMİN SONU SELAMET..
ohhh yarasın arkadaşlarıma...avukata ihtiyacın olmasa da bul beni sen:)))

güzel bir gün diliyorum hepinize,

Masal baya döktürmüşsün hepsini üşenmedim okudum valla Erol bey'i aklıma not ettim :))

MEDİDS.....evet,,döktürdüm canım biraz zorlandım delirdim ama yaptımmmm:)))))

Masal'cım bugün ben israil aruh'a gidicem ilk randevu ,ama belki erol tavmergen'e de giderim onuda cok duydum fakat ,ben ksk da oturuyorum kent bana yakın hem diye ona gideyim demiştim .bakalım bugun elektrik tutacak mı ..busefer acele etmeyeceğim ..
birde İrenbe 'de Aral Bey varmiş onu da hastaları cok iyi anlatıyor hep just for your info,

DENİZGEL........Canım fazla doktor doktor gezmemeni tavsiye edebilirim sana..iyice kafan karışıp yıpranmayasın..isimler belli ...içine en çok sinende kendini rahat hissedeceğin doktorda biran evvel karar kıl...herbirine baştan muayene olup dert anlatıp yorulma canım...bende karşıyakalıyım...mavişehirde oturuyorum kent hastanesi bana çok daha yakın...çok gitmişliğimiz var kalmışlığım da var benim.başka rahatsızlıklardan..bir çok doktoruda tanıdığımız...Bu arada komik olacak ama İsrail Aruh uda tanıyorum....hakkında hayırlısı olsun...

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
masalcım valla bravo yazdıklarına hayran kaldım:)

sardunya...cım TEŞEKKÜRLER ÖPÜYORUM ÇOK SENİ...

Son düzenleme:
7günmü az kalmış diycem ama kalmış baya neyse geçecek bugünler derinde aynıymış hadi hayırlısı:16::16::16:

Kızlarrrrr benim 1,5gün neyyyy az kalmış ama geçmiycek gibi inme inecek gibi oluyor kor ku yo rum:52::52:

Rabbim ne olur duy sesimizi sırayla anne olalım:26::26:

ranacım seninle yarın sonuç öğreniyoruz ...tabi ben yaptırabilirsem test...hadi bakalım umarım hamilesindir canım

mrb canım aşılama öncesi benden bu tahlilleri istemişlerdi e2 sonucuma göre hemen çatlatma iğnesini vuralım demişti yüksek çıkmıştı benim e2 değeri progestron da yumurta kalitesini gösteriyormuş sen tahlillerini ihmal etme canım hakkında hayırlısı olsun inş. aşılama sonucunda bebeğin seninle olur...

teşekkür ederim o zaman yarın ben de bi sorayım doktora :))

Back
X