arkadaşlar haberler yine kötü çok kötü durumdayım şuan bugünki kontrolde yine folikül yok tayfun bey vardı sabır dedi yine pazartesi gel hala yoksa dozu arttırıcaz dedi. coraspin i sordum gerek yok dedi tüp bebekte veriyolarmış sadece.neden böyle oluyor diye sordum rahim anomalimden mi kaynaklanıyor neden yumurtlamıyorum diye hayır dedi tamamen yumurtalığın verdiği cevap falan dedi. çıktım öylece. eşimlede çok gerildik yolda izin alamıyor artık pazartesi de çağırdı deyince cinleri tepesine çıktı bütün sinirini benden çıkardı. üsküdardan gebze ye gelene kadar söylendi durdu.kendim giderim pazartesi diyorum nasıl gidip geliceksin giyor kolay değil gerçekten yolum çok uzun. onu da anlıyorum üst üste aldığı izinlerin haddi hesabı yok. tatil rezervasyonumuzu iptal ettirmek zorundayız. çünkü izini kalmıyor zaten gidemicemizi de biliyordum. sıkıntılar bitmiyor ki aşılama tutmazsa tüp bebek için koşturmaya başlicaz yine izin gerekicek. tatil bizim neyimize.bana da saydı sövdü buraya girip okuyup araştırıyorum diye de kızdı bu kadar uzak hastaneyi buldum diye de kızdı medicine da da rapor çıkarttırılıyomuş madem çok okuyup araştırıyosun onu niye bilemedin diye de söylendi. işi bırakmayı bile düşünüyorum dedi bana. herşeyin suçlusu ben oldum şimdi.özelde yaptırsaydık keşke kaynarca bari yakındı. raporla yaptırırsım 2 aşılamayı ne tutarsa tutsun. böyle mazot parasının da dibine vurduk. sonra tüp bebeğe geçerdim. ama emin olamadım işte yine de özelde raporla da olsa devlette sorun çıkabilir diye düşündüm. insanlar çok rahat özellerde oluyolar tedavileri sonra da işlerini kalıbına uyduruyolar. çok çaresizim. yol boyu sıktım kendimi. ağlamamak için zor tuttum.bana yazık değil mi daha ne kadar çekicem bu çileyi.neden 1 yumurta bile olmaz ki... daha kaç kez gidip gelicez. birbirimizi boğazlicaz en sonunda. tartışmamak için sustum. o kime patlasın ki onu da anlıyorum saydı sövdü eve bıraktı beni ve bastı gaza gitti. Allah vere de kaza filan yapmasa. Allahım yalvarıyorum nolur acı bize gör halimizi. bu günler böyle geçmez sıkıntı sinirden dermanım kalmadı.böyle giderse tüp bebek raporumu alınca tüp bebeği medicin da yaptırmak zorunda kalıcam yakın olduğu için.
herşeyi unutmak istiyorum şuan günlerce uyutan bir hap olsa.herşeyden tiksiniyorum yaşamaktan bile usanmış vaziyetteyim. canıma kıymayı bile geçirdim aklımdan.bir süre buraya da girmesem iyi olucak. bir de böylemi denemek lazım bilemiyorum ki........
sen demiyor mudun '' asla pestetmek yok , infertiliteyi yeneceğim'' diye .. şimdi canına kıymaktan bahsediyorsun ... lütfen aklının köşesinden geçirme bu düşünceyi.. eşlerimize daha fazla yük düşüyor aslında. onlarda bu kadar çok babalık duygusunu tatmak isterken bir de bizim teselli ediyorlar aslında.. eşinin yaklaşımı doğru değil ama anlık tepki... o da hatasını anlayıp kendini affettirir kendini.. Allah'tan ümit kesilmez canım benim bakarsın pazartesiye durum değişir... biraz beynini resetle. söylemesi kolay ama uygulamsı zor biliyorum..