HERKESE DUALARI İLGİSİ İÇİN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİM...YEMEĞİMİ YEMEĞE GİTTİM...YERKEN MAİLİM GELDİ...LABAROTUVARIM BENDEN HEYECANLIYDI HERALDE DAMARIDA PATLATINCA KIYAK GEÇMİŞLER BANA :))) SERİ ÇALIŞMIŞLAR.
SONUCUM BELLİ KIZLAR....
SUPERİMM...CANIM KÜME DÜŞTÜM BİRTANEM..:)) BİZİM TAKIMLAR YİNE GÜZEL OYNAYAMAMIŞ SAHADA...DEMEK Kİ ONLARI BİR SONRAKİ LİGE DAHA İYİ HAZIRLAMAM GEREKİYOR....
MDA..CIM SEN ZATEN İLK DAKİKADA SENİ TELEFONLA ARADIĞIM İÇİN ÇOKTAN BİLİYORSUN..KAHKAHALARLA KAPATTIK TELEFONU TÜPÇÜ SÜTÇÜ UNUTMA..:))
BAK TELEFONDA SÖYLEMEYİ UNUTTUM...BENİ SAKIN HA UMUDUNU BİR SONRAKİ AYA DEVRETTİ FALAN DİYE ATMA AŞAĞILARA BOZUŞURUZ OOOO BİR TÜP BEBEK ADAYI YAZACAKSIN ONA GÖRE...:))))
SONUCUM.....20,04.....biliyorum yine ilk aşılamam daki 9.9 sonucuma göre çoğunuz heLe ki bu kez hamile olma ihtimalin var iki gün sonra tekrarla diyeceksiniz...ben şimdiden söyleyeyim doktorumun yanıtı.....GEBE DEĞİLSİNİZ!! 15.günde benden benim bedenimden beklediği bu değil.ama hakikaten bende ki bir hoş yani..hadi 0,1 i geçtim..2 çıksın 3 çıksın ay ne bileyim 5 çıksın 9.9...20,04....insanı şüpheye götürür valla ama değilim değilmişim bizimki yine akşam arayacakmış...heralde kısa bir konuşma yapıp iyi tatiller diler...
HAMİLE OLSAM TABİKİ ÇOKK SEVİNECEKTİM ÇOKK SEVİNECEKTİK...AMA KISMET DEĞİLMİŞ BU AY DA NAPALIM SAĞLIĞIMIZ HUZURUMUZ NEŞEMİZ HEP BÖYLE BOL OLSUN..Kİ BİR GÜN BEBEK TE OLSUN:)))) DÜN NASILSAM BUGÜNDE GAYET MUTLU VE İYİYİM...DAHA ÇOK İNANÇ VE SABIRLA DAHA DA ÇOK ENERJİ İLE YAKALAYACAĞIM BEN BU VELETİ ELBET BİR GÜN...UMUTSUZ KALAN YORULAN TÜM ARKADAŞLARIMA AYNI KARARLILIK SABIR VE İSTEKLE UMUTLA YOLLARINA DEVAM ETMELERİNİ DİLİYORUM..HAYATIN İYİ VE SAĞLIKLI GEÇEN HER ANI YAŞAMAYA DEĞER VE BİR LÜTUF BUNU UNUTMAYIN...
SUPERİM.....FISTIK...BAK SON MAÇ SENİN SKORUN BENİMKİNE BENZEMESİN TATLIM..
Hayırlısı olsun masal.Kısmet bu aya değilmiş demekki.Bu arada enerjıne neşe hayranım...