Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HERKESE DUALARI İLGİSİ İÇİN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİM...YEMEĞİMİ YEMEĞE GİTTİM...YERKEN MAİLİM GELDİ...LABAROTUVARIM BENDEN HEYECANLIYDI HERALDE DAMARIDA PATLATINCA KIYAK GEÇMİŞLER BANA :))) SERİ ÇALIŞMIŞLAR.
SONUCUM BELLİ KIZLAR....

SUPERİMM...CANIM KÜME DÜŞTÜM BİRTANEM..:)) BİZİM TAKIMLAR YİNE GÜZEL OYNAYAMAMIŞ SAHADA...DEMEK Kİ ONLARI BİR SONRAKİ LİGE DAHA İYİ HAZIRLAMAM GEREKİYOR....
MDA..CIM SEN ZATEN İLK DAKİKADA SENİ TELEFONLA ARADIĞIM İÇİN ÇOKTAN BİLİYORSUN..KAHKAHALARLA KAPATTIK TELEFONU TÜPÇÜ SÜTÇÜ UNUTMA..:))
BAK TELEFONDA SÖYLEMEYİ UNUTTUM...BENİ SAKIN HA UMUDUNU BİR SONRAKİ AYA DEVRETTİ FALAN DİYE ATMA AŞAĞILARA BOZUŞURUZ OOOO BİR TÜP BEBEK ADAYI YAZACAKSIN ONA GÖRE...:))))

SONUCUM.....20,04.....biliyorum yine ilk aşılamam daki 9.9 sonucuma göre çoğunuz heLe ki bu kez hamile olma ihtimalin var iki gün sonra tekrarla diyeceksiniz...ben şimdiden söyleyeyim doktorumun yanıtı.....GEBE DEĞİLSİNİZ!! 15.günde benden benim bedenimden beklediği bu değil.ama hakikaten bende ki bir hoş yani..hadi 0,1 i geçtim..2 çıksın 3 çıksın ay ne bileyim 5 çıksın 9.9...20,04....insanı şüpheye götürür valla ama değilim değilmişim bizimki yine akşam arayacakmış...heralde kısa bir konuşma yapıp iyi tatiller diler...

HAMİLE OLSAM TABİKİ ÇOKK SEVİNECEKTİM ÇOKK SEVİNECEKTİK...AMA KISMET DEĞİLMİŞ BU AY DA NAPALIM SAĞLIĞIMIZ HUZURUMUZ NEŞEMİZ HEP BÖYLE BOL OLSUN..Kİ BİR GÜN BEBEK TE OLSUN:)))) DÜN NASILSAM BUGÜNDE GAYET MUTLU VE İYİYİM...DAHA ÇOK İNANÇ VE SABIRLA DAHA DA ÇOK ENERJİ İLE YAKALAYACAĞIM BEN BU VELETİ ELBET BİR GÜN...UMUTSUZ KALAN YORULAN TÜM ARKADAŞLARIMA AYNI KARARLILIK SABIR VE İSTEKLE UMUTLA YOLLARINA DEVAM ETMELERİNİ DİLİYORUM..HAYATIN İYİ VE SAĞLIKLI GEÇEN HER ANI YAŞAMAYA DEĞER VE BİR LÜTUF BUNU UNUTMAYIN...

SUPERİM.....FISTIK...BAK SON MAÇ SENİN SKORUN BENİMKİNE BENZEMESİN TATLIM..

Hayırlısı olsun masal.Kısmet bu aya değilmiş demekki.Bu arada enerjıne neşe hayranım...

canım hakkında hayırlı olsun inş pes etmeyişin inançlı oluşunda ayrıca çok tatlı:54: sağlık olsun tez zamanda karnın bebek dolsun inş:34:
yinede degerden bişey anlamadım ama sanki hamile degeri gibi hayret:44:

kızlar sizler nasılsınız takip edemedim formu azcık toz aldım vs korkarak:52::52:
mda canım o kist adetinle atılacak benimde öyle olmuştu hap kullandıkya sorun degil:54:

HERKESE DUALARI İLGİSİ İÇİN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİM...YEMEĞİMİ YEMEĞE GİTTİM...YERKEN MAİLİM GELDİ...LABAROTUVARIM BENDEN HEYECANLIYDI HERALDE DAMARIDA PATLATINCA KIYAK GEÇMİŞLER BANA :))) SERİ ÇALIŞMIŞLAR.
SONUCUM BELLİ KIZLAR....

SUPERİMM...CANIM KÜME DÜŞTÜM BİRTANEM..:)) BİZİM TAKIMLAR YİNE GÜZEL OYNAYAMAMIŞ SAHADA...DEMEK Kİ ONLARI BİR SONRAKİ LİGE DAHA İYİ HAZIRLAMAM GEREKİYOR....
MDA..CIM SEN ZATEN İLK DAKİKADA SENİ TELEFONLA ARADIĞIM İÇİN ÇOKTAN BİLİYORSUN..KAHKAHALARLA KAPATTIK TELEFONU TÜPÇÜ SÜTÇÜ UNUTMA..:))
BAK TELEFONDA SÖYLEMEYİ UNUTTUM...BENİ SAKIN HA UMUDUNU BİR SONRAKİ AYA DEVRETTİ FALAN DİYE ATMA AŞAĞILARA BOZUŞURUZ OOOO BİR TÜP BEBEK ADAYI YAZACAKSIN ONA GÖRE...:))))

SONUCUM.....20,04.....biliyorum yine ilk aşılamam daki 9.9 sonucuma göre çoğunuz heLe ki bu kez hamile olma ihtimalin var iki gün sonra tekrarla diyeceksiniz...ben şimdiden söyleyeyim doktorumun yanıtı.....GEBE DEĞİLSİNİZ!! 15.günde benden benim bedenimden beklediği bu değil.ama hakikaten bende ki bir hoş yani..hadi 0,1 i geçtim..2 çıksın 3 çıksın ay ne bileyim 5 çıksın 9.9...20,04....insanı şüpheye götürür valla ama değilim değilmişim bizimki yine akşam arayacakmış...heralde kısa bir konuşma yapıp iyi tatiller diler...

HAMİLE OLSAM TABİKİ ÇOKK SEVİNECEKTİM ÇOKK SEVİNECEKTİK...AMA KISMET DEĞİLMİŞ BU AY DA NAPALIM SAĞLIĞIMIZ HUZURUMUZ NEŞEMİZ HEP BÖYLE BOL OLSUN..Kİ BİR GÜN BEBEK TE OLSUN:)))) DÜN NASILSAM BUGÜNDE GAYET MUTLU VE İYİYİM...DAHA ÇOK İNANÇ VE SABIRLA DAHA DA ÇOK ENERJİ İLE YAKALAYACAĞIM BEN BU VELETİ ELBET BİR GÜN...UMUTSUZ KALAN YORULAN TÜM ARKADAŞLARIMA AYNI KARARLILIK SABIR VE İSTEKLE UMUTLA YOLLARINA DEVAM ETMELERİNİ DİLİYORUM..HAYATIN İYİ VE SAĞLIKLI GEÇEN HER ANI YAŞAMAYA DEĞER VE BİR LÜTUF BUNU UNUTMAYIN...

bak sen şu takımın yaptığına..halbuki ben kesin şampiyon olursun diye bekliyodum..dediğin gibi onları bir sonraki lige daha iyi hazırlaman lazım :1: canımcım hakkında hayırlısı olsun inan çok istedim senden o güzel haberi duymayı..artık tüpe kaldı o müjdeli haberi almak sanırım..ama olsun geç olsun sağlıklı olsun inşallah..senin her halükarda dimdik durmana mutlu olama hayranım unutmadan..allahım hep yüzünü güldürsün inşallah :16:

son maç için 1 hafta canım bakalım skor kaç çıkacak bende :1:

SONUCUM BELLİ KIZLAR....

masalcım canım nasip değilmiş napalım vardır bunda da bir hayır hep öyle düşün.yeni ay yeni umutlar canım belki sonuç değişmeyecek ama kan değerin gerçekten şüpheli ama sağlıksız birşey varsa umarım en kısa zamanda adet olursun çünkü dediğin gibi adet gününde beklenen değer bu değil gerçekten. ama rabbimin işi belli olmaz canım ne diyimmm...:( biz bööyle birbirimize moral vere vere selamete ericez inşallah. sen aşılamanı oldun da sonucunu negatif olarak aldın bile ben hala aşılamam yapılacak mı onu bile bilmiyorum gelişen bir folikülüm bile yok. keşke yapılsa da sonucu umrumda değil.

rica ederim canım, bir tek hız tek başına önem kazanmıyor. sayının 15-20 milyon üzerinde olması beklenir(1mm.de) ileri hareket daha yüksek olsa iyi olur tabi ama (benim eşimin hep %7 de kaldı) ama yavaş hareketli ile %50 yi geçtiği oldu, toplam hareket sayısının %50 ve üzerinde olmasını ister doktorlar, o nedenle toplam hareketiniz kaç bu önemli. bir de morfoloji(bunu doktorlar önemsemiyor ama önemli) - bu da spermin yapısını gösteren bir değer ve min.%4 olması beklenir. varikosel ameiyatı olup bebek sahibi olan çok insan var, varikosel bebek sahibi olmaya engel değil ama sperm değerlerinin durumu önemli. hız için keçiboynuzu kullanabilirsiniz. ya da sorun sadece hız ise aşılamala ile spermlere hareket kazandırılıyor ve direkt yumurtaların yanına zaten bırakılıyor spermler. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

internette hep araştırdığım için biliyordum keçi boynuzunu ama itiraf edeyim siz diyene kadar çok da önemsememiştim:) gerçi alıp yedirdik ama:) önümüzdeki ay düğünüm var, bu durumda hemen doktora gitmeliyiz galiba.

SONUCUM BELLİ KIZLAR....

Masal'cım bizlerin sana söyleyebileceği her detayı sen öyle güzel yazmışsınki. BİL MUKABELE demekten başka bişey bulamıyorum. Ranadan sonraki Tüp bebekler sen ve Mda'dan gelir inşallah...

Son düzenleme:
peki, ilaçla tedaviyi hangi durumlarda öneriyorlar? aşılamada çok ağrı oluyormuş galiba, gerçi razıyım her acıya da, yine de alternatif varsa değerlendirilebilir sanki:)

masalcım hakkında hayırlısı olsun canım, gücüne hayran kaldım. allahım böyle devam etmeni nasip etsin, güçlü ve bir sonraki denemende bebkli ... yalnız sana sormak istediğim bişey var değerlerin 20 küsür çıkmış, 5'in yukarısında yani. tahlilden nasıl karar verebiliyorlar hamile olmadığını:S yükselme ihtimali yok mu yani ? kafam karıştı biraz, cevaplarsan sevinirim canım .

herkese duaları ilgisi için bir kez daha teşekkür ederim...yemeğimi yemeğe gittim...yerken mailim geldi...labarotuvarım benden heyecanlıydı heralde damarıda patlatınca kıyak geçmişler bana :))) seri çalışmışlar.
Sonucum belli kızlar....

Superimm...canım küme düştüm birtanem..:)) bizim takımlar yine güzel oynayamamış sahada...demek ki onları bir sonraki lige daha iyi hazırlamam gerekiyor....
Mda..cım sen zaten ilk dakikada seni telefonla aradığım için çoktan biliyorsun..kahkahalarla kapattık telefonu tüpçü sütçü unutma..:))
bak telefonda söylemeyi unuttum...beni sakın ha umudunu bir sonraki aya devretti falan diye atma aşağılara bozuşuruz oooo bir tüp bebek adayı yazacaksın ona göre...:))))

sonucum.....20,04.....biliyorum yine ilk aşılamam daki 9.9 sonucuma göre çoğunuz hele ki bu kez hamile olma ihtimalin var iki gün sonra tekrarla diyeceksiniz...ben şimdiden söyleyeyim doktorumun yanıtı.....gebe değilsiniz!! 15.günde benden benim bedenimden beklediği bu değil.ama hakikaten bende ki bir hoş yani..hadi 0,1 i geçtim..2 çıksın 3 çıksın ay ne bileyim 5 çıksın 9.9...20,04....insanı şüpheye götürür valla ama değilim değilmişim bizimki yine akşam arayacakmış...heralde kısa bir konuşma yapıp iyi tatiller diler...

Hamile olsam tabiki çokk sevinecektim çokk sevinecektik...ama kısmet değilmiş bu ay da napalım sağlığımız huzurumuz neşemiz hep böyle bol olsun..ki bir gün bebek te olsun:)))) dün nasılsam bugünde gayet mutlu ve iyiyim...daha çok inanç ve sabırla daha da çok enerji ile yakalayacağım ben bu veleti elbet bir gün...umutsuz kalan yorulan tüm arkadaşlarıma aynı kararlılık sabır ve istekle umutla yollarına devam etmelerini diliyorum..hayatın iyi ve sağlıklı geçen her anı yaşamaya değer ve bir lütuf bunu unutmayın...

Superim.....fıstık...bak son maç senin skorun benimkine benzemesin tatlım..

delisin sen kuzum ya bizim takımlar şampiyonlar liğini bekliyorlar , büyük oynayacaklar nede olsa ,
bu arada elbetteki yazmam umudunu devrEtti diye hadi bakalım sanırım bu ay tüp bebekte yalnızım sonrada arkadan kısmetse sen geleceksin.herşeye ragmen hayat pek güzel öpüyorum seni çirkin şey.:16::54:

Son düzenleme:
peki, ilaçla tedaviyi hangi durumlarda öneriyorlar? aşılamada çok ağrı oluyormuş galiba, gerçi razıyım her acıya da, yine de alternatif varsa değerlendirilebilir sanki:)

nişanlın ne zaman ameliyat olmuştu ve %9 hareket yeni çıkan sonuçlar mı? ameliyattan sonra 1 yıl içinde değerlerin takip edilmesi gerekiyor,yani evli olmadığınız için 1 yıl içinde gebelik olmazsa aşılama tüp ne gerekiyorsa onu yapıyor doktorlar. eğer sayı ve morfoloji çok yüksek değilse doktora gidin tabi ve bebek ne kadar düşünmezsiniz bilmiyorum ama korunmanızı tavsiye etmem. aşılama ağrılı bir süreç değil, sadece çok yumurta oluşuyorsa çatlarlarken kasık ağrın olabiliyor, aşılama yapılırken bir ağrın olmuyor cnm. keçiboynuzu biz pekmez olarak kullandık sonuçta zarar gelmez, faydası olur:)

SONUCUM BELLİ KIZLAR....

SONUCUM.....20,04.....biliyorum yine ilk aşılamam daki 9.9 sonucuma göre çoğunuz heLe ki bu kez hamile olma ihtimalin var iki gün sonra tekrarla diyeceksiniz

ya masalcım bu ay sana söylemedim ama senden çok umutluydum.ya neden bu kadar yüksek çıkıyor sonuç anlamadım.hayırlısı olsun canım .demekkki tüple beraber dalacağız :)

masalcım hakkında hayırlısı olsun canım, gücüne hayran kaldım. allahım böyle devam etmeni nasip etsin, güçlü ve bir sonraki denemende bebkli ... yalnız sana sormak istediğim bişey var değerlerin 20 küsür çıkmış, 5'in yukarısında yani. tahlilden nasıl karar verebiliyorlar hamile olmadığını:S yükselme ihtimali yok mu yani ? kafam karıştı biraz, cevaplarsan sevinirim canım .

tahlilden karar vermiyorlar güzelim doktorumun ekibine sonucu hemen ulaştırdım..kongredeymiş fakat sağolsun döndü hemen akşamı beklemeye gerek kalmadı..
ben zaten daha evvel ki sonucumda da 9.9 olduğum için neyin neden olduğununa vakıftım..bir kez daha aynı durumu hatta bir öncekinden de yüksek beni şaşırtmadı.
AŞILAMANIN 7.GÜNÜ 2.KEZ VURULDUĞUMUZ OVİTRELLE YANİ ÇATLATMA İĞNESİ KANDA BETAHCG Yİ YÜLSELTEBİLİYOR..DEĞERİMİN 0,1 ÇIKMAMA NEDENİ BU..
AŞILAMA SONRASI VURULDUĞUM 2.ÇATLATMA İĞNESİ YÜZÜNDEN..

ORTADA ....HERHANGİ BİR DÖLLENME...DÜŞÜK...GİBİ ANORMAL BİR DURUM KESİNLİKLE YOK. AŞILAMALARDA KİMYASAL GEBELİK TE ASLA OLUŞMAZMIŞ İŞLEM ZATEN UYGUN DEĞİL ÇÜNKÜ SANA VERİLEN SPERM DÖLLENMİŞ EMBRİYO DEĞİL...TÜP BEBEKTE KİMYASAK GEBELİK YAŞANIR

KISACASI HİÇBİR ŞEKİLDE HAMİLE DEĞİLİM SEN SORDUĞUN İÇİN VE YANLIŞ BİLİNMESİN DİYE BİLGİ MAKSATLI YAZIYORUM...

TEMENNİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.

Son düzenleme:
SONUCUM BELLİ KIZLAR....

SONUCUM.....20,04.....biliyorum yine ilk aşılamam daki 9.9 sonucuma göre çoğunuz heLe ki bu kez hamile olma ihtimalin var iki gün sonra tekrarla diyeceksiniz

ya masalcım bu ay sana söylemedim ama senden çok umutluydum.ya neden bu kadar yüksek çıkıyor sonuç anlamadım.hayırlısı olsun canım .demekkki tüple beraber dalacağız :)

sardunyacım...yazdım neden yüksek çıkabileceğini okursun birazdan...valla hayatım birlikte dalacağız tüple....:))))))))))))))))))))))))))))

nişanlın ne zaman ameliyat olmuştu ve %9 hareket yeni çıkan sonuçlar mı? ameliyattan sonra 1 yıl içinde değerlerin takip edilmesi gerekiyor,yani evli olmadığınız için 1 yıl içinde gebelik olmazsa aşılama tüp ne gerekiyorsa onu yapıyor doktorlar. eğer sayı ve morfoloji çok yüksek değilse doktora gidin tabi ve bebek ne kadar düşünmezsiniz bilmiyorum ama korunmanızı tavsiye etmem. aşılama ağrılı bir süreç değil, sadece çok yumurta oluşuyorsa çatlarlarken kasık ağrın olabiliyor, aşılama yapılırken bir ağrın olmuyor cnm. keçiboynuzu biz pekmez olarak kullandık sonuçta zarar gelmez, faydası olur:)

üç sene önce olmuş ama ondan sonra zaten evli olmadığı için gerek de duymamış takibe. şimdi ben başının etini yiyorum hatta zaman zaman ağlıyorum üzüntümden. her şeyin hayırlısı ama ben de anne olmak istiyorum o yüzden korkularım var, ya olmazsa diye.hemen düşünüyoruz o yüzden düğünden sonra iyi bir dmerkez ya da oktor arayışına girerim yine buradan:)

bak sen şu takımın yaptığına..halbuki ben kesin şampiyon olursun diye bekliyodum..dediğin gibi onları bir sonraki lige daha iyi hazırlaman lazım :1: canımcım hakkında hayırlısı olsun inan çok istedim senden o güzel haberi duymayı..artık tüpe kaldı o müjdeli haberi almak sanırım..ama olsun geç olsun sağlıklı olsun inşallah..senin her halükarda dimdik durmana mutlu olama hayranım unutmadan..allahım hep yüzünü güldürsün inşallah :16:

son maç için 1 hafta canım bakalım skor kaç çıkacak bende :1:

inşallah.....60,70,80,90,100......... leri görürsün tatlım:))))

üç sene önce olmuş ama ondan sonra zaten evli olmadığı için gerek de duymamış takibe. şimdi ben başının etini yiyorum hatta zaman zaman ağlıyorum üzüntümden. her şeyin hayırlısı ama ben de anne olmak istiyorum o yüzden korkularım var, ya olmazsa diye.hemen düşünüyoruz o yüzden düğünden sonra iyi bir dmerkez ya da oktor arayışına girerim yine buradan:)

hakkınızda hayırlısı olsun o zaman cnm,ilk olarak eşinin sperm testi yaptırmasıyla başlarsınız o zaman. 3 yıl çok olmuş çünkü. belki düzelmiştir herşey, sorun yoktur. bence şimdiden kendini üzme, dediğim gibi varikosel sperm yapısını sayısını etkileyebilirim ama çocuksuz bırakacak diye bir şey yok. inşallah hepimiz bir gün anne oluruz.

canım geçmiş olsun...Keyfinin yerinde olmasına sevindim :))

hepimiz tüpçüyüz artık :)))

Son düzenleme:
tahlilden karar vermiyorlar güzelim doktorumun ekibine sonucu hemen ulaştırdım..kongredeymiş fakat sağolsun döndü hemen akşamı beklemeye gerek kalmadı..
ben zaten daha evvel ki sonucumda da 9.9 olduğum için neyin neden olduğununa vakıftım..bir kez daha aynı durumu hatta bir öncekinden de yüksek beni şaşırtmadı.
AŞILAMANIN 7.GÜNÜ 2.KEZ VURULDUĞUMUZ OVİTRELLE YANİ ÇATLATMA İĞNESİ KANDA BETAHCG Yİ YÜLSELTEBİLİYOR..DEĞERİMİN 0,1 ÇIKMAMA NEDENİ BU..
AŞILAMA SONRASI VURULDUĞUM 2.ÇATLATMA İĞNESİ YÜZÜNDEN..

ORTADA ....HERHANGİ BİR DÖLLENME...DÜŞÜK...GİBİ ANORMAL BİR DURUM KESİNLİKLE YOK. AŞILAMALARDA KİMYASAL GEBELİK TE ASLA OLUŞMAZMIŞ İŞLEM ZATEN UYGUN DEĞİL ÇÜNKÜ SANA VERİLEN SPERM DÖLLENMİŞ EMBRİYO DEĞİL...TÜP BEBEKTE KİMYASAK GEBELİK YAŞANIR

KISACASI HİÇBİR ŞEKİLDE HAMİLE DEĞİLİM SEN SORDUĞUN İÇİN VE YANLIŞ BİLİNMESİN DİYE BİLGİ MAKSATLI YAZIYORUM...

TEMENNİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.

canım benım cevap verdiğin için teşekkür ederim, aydınlatmış oldun. peki 2. çatlatma iğnesini neden oldun ? gelişen yumurtan var ise normal şekilde bebiş olabilir diye mi ki? bu arada benm doktorum 2. çatlatma iğnesi filan vermedi, tahlil yaptırdığımda 15 gün olcak iğne olalı, kanda çıkmayacak kadar etkisi gitmiş olur dimi ? ay çok mu soru sordum ne :D

Back
X