Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
delisin sen kuzum ya bizim takımlar şampiyonlar liğini bekliyorlar , büyük oynayacaklar nede olsa ,
bu arada elbetteki yazmam umudunu devrEtti diye hadi bakalım sanırım bu ay tüp bebekte yalnızım sonrada arkadan kısmetse sen geleceksin.herşeye ragmen hayat pek güzel öpüyorum seni çirkin şey.:16::54:

:)))))))))) bende seni öpüyorum hayatım,, aşılama devri kapandı ...artık bu ay kendiliğinden mi gelir ileri de tüple mi gelir nine dede olmadan bilemem..millet uzaya çıkmadan gelecek ben de astronot yapacağım bizimkileri....bu arada unutma gelme planlarını yaparken tarih düşüncelerini bildir de buluşmak için ayarlama yapalım canım.

canım bende şaşırdım 20 çıkmış ve hamile degilim yazmışsın sonraki yazılarında açıklamışsın o zaman anladım . tüp yolları gözükmüş tatlım hayırlısı nasılsa öyle olsun sendeki bu moral ve güç olduktan sonra dagları devirirsin. mda arkasından sen tüpe girişeceksiniz kısmetse bende eylülde vira tüüüüüüp:nazar:

geçmiş olsun canım enerjine hayranım hakkında hayırlısı olsun tatlım...

aynı enerji... herkese aksın bol bol enerjiniz olsun sağol canım benim.

canım geçmiş olsun...Keyfinin yerinde olmasına sevindim :))

hepimiz tüpçüyüz artık :)))

saol güzelim,,yerinde yerinde hafta sonu deniz yasağı kalktığı için doğruuu denize arkadaşlarla balık-rakıya...madem gelmedi bebiş bari yasakları delelim.acaip yorucu bir hafta geçirdim zaten istanbula bile gidip geldim..anca dinlenirim.2 gün..pazartesi tekrarr iş başııııı :(((((

canım bende şaşırdım 20 çıkmış ve hamile degilim yazmışsın sonraki yazılarında açıklamışsın o zaman anladım . tüp yolları gözükmüş tatlım hayırlısı nasılsa öyle olsun sendeki bu moral ve güç olduktan sonra dagları devirirsin. mda arkasından sen tüpe girişeceksiniz kısmetse bende eylülde vira tüüüüüüp:nazar:

olmadı sevocum nasip aşı maşı bizimkiler içeride bulamıyorlar birbirlerini şimdilik..temmuz ayı serbest tatlım..yine bulaşamazlarsa kendiliğinden artık onları bir tüpe sokup burun buruna bırakmayı deneyeceğiz bakalım...dağları birlikte devireceğiz arkadaşım birlikte...:))

Son düzenleme:
masalcım yazdım ama görmedin sanırim, aşağıya kopyalıyorum ;)

canım benım cevap verdiğin için teşekkür ederim, aydınlatmış oldun. peki 2. çatlatma iğnesini neden oldun ? gelişen yumurtan var ise normal şekilde bebiş olabilir diye mi ki? bu arada benm doktorum 2. çatlatma iğnesi filan vermedi, tahlil yaptırdığımda 15 gün olcak iğne olalı(yani pazartrsi günü), kanda çıkmayacak kadar etkisi gitmiş olur dimi ? ay çok mu soru sordum ne :D

canım benım cevap verdiğin için teşekkür ederim, aydınlatmış oldun. peki 2. çatlatma iğnesini neden oldun ? gelişen yumurtan var ise normal şekilde bebiş olabilir diye mi ki? bu arada benm doktorum 2. çatlatma iğnesi filan vermedi, tahlil yaptırdığımda 15 gün olcak iğne olalı, kanda çıkmayacak kadar etkisi gitmiş olur dimi ? ay çok mu soru sordum ne :D

RİCA EDERİM CANIM.doktorumun aşılamada ki yöntemi bu demek her iki aşılamam da da 7.günü 2.kez ovitrelle vuruluyorum çoğu doktorda veriyor biliyorum demek ki senin doktorun gerek görmemiş.döllenme gerçekleştiğinde rahim destekleyici etkisi nedeni ile ve yumurtanın çatlamamış olma ihtimaline binaen veriliyor..
Sana verilmedi ise 15.gün test yaptırdığında benim kadar yüksek çıkar mı bilemiyorum progestan desteği dahi etkileyebiliyor.
Her iki halde de ...2.çatlatma veya progestan bunlar yaratabilecek etkiler ..herkeste olacak diye bir kaide de yok...öyle yada böyle beklenen bir değer var ..çok üstünde isen zaten gebesin ortada değerse 2 günlük ara ile ilerleyişi gözetlenir..aşağılarda ama sıfır olmayan değerler ise zaten gebelik olarak değerlendirilmiyor bile.
hakkında hayırlısı güzelim.

masalcım yazdım ama görmedin sanırim, aşağıya kopyalıyorum ;)

canım benım cevap verdiğin için teşekkür ederim, aydınlatmış oldun. peki 2. çatlatma iğnesini neden oldun ? gelişen yumurtan var ise normal şekilde bebiş olabilir diye mi ki? bu arada benm doktorum 2. çatlatma iğnesi filan vermedi, tahlil yaptırdığımda 15 gün olcak iğne olalı(yani pazartrsi günü), kanda çıkmayacak kadar etkisi gitmiş olur dimi ? ay çok mu soru sordum ne :D

gördüm gördüm canım cevap yazdım bile ancak anında yazamıyorum iş başındayım gelen giden ve telefonum susmuyor kusura bakma ama yazdım cevap yinede bu arada.

sağol tatlım. hayırlısı bakalım. bekleyip görcem artık. destek olarak her sabah crinone jel kullanıyorum malesef :S pazartesi günü görcem bakalım bir etkisi olmuş mu ? ne alemlerdeyim diye :S gün azaldıkça zaman ağırlaşıyor. allah biliyor içimi senden çok ümitliydim, sanki senden alacağım olumlu bir haber benmkini de olumlu yapacak gibi geliyordu ama dillendirmiyordum işte. şimdi sanki bende negatifi görcem gibi geliyor, hoş içimde hala daha bir ümit kırıntısı var. çünkü eşim hamile olduğuma o kadar inandırıyor ki kendini (olumlu düşünürse olumlu olcak diye düşündüğünden) beni de ümitlendiriyor.. bugün işteyim çalıyorum ama vakit geçmek bilmiyor, yarın işe gelmeyeceimden dolayı yiğenimi alcam bugün yanıma, bizde kalsın diye, yarın en azından onun peşinden koştururken oyalar beni diye düşünüyorum. :)) sıpaya kardeş geliyor da annesi doğuma gittiğinde bizde kalması için ön alıştımalar yapıyoruz :D

hakkınızda hayırlısı olsun o zaman cnm,ilk olarak eşinin sperm testi yaptırmasıyla başlarsınız o zaman. 3 yıl çok olmuş çünkü. belki düzelmiştir herşey, sorun yoktur. bence şimdiden kendini üzme, dediğim gibi varikosel sperm yapısını sayısını etkileyebilirim ama çocuksuz bırakacak diye bir şey yok. inşallah hepimiz bir gün anne oluruz.

inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız

masalım canım sonucun 20 çıkmış hem üzüldüm hem üzülmedim diyebilirim.çünkü hep dua etmiştim senin için hayırlısını hayırlı olan zamanda ver Allahım diye.demek ki zamanı gelmemiş.inşallah bundan sonraki tedavilerinde hayırlı sonuçlar alırsın.her zaman böyle güçlü ve sabırlı ol...

Guzelim simdi girebildim nete ve sonucunu gordum. Moraline hayran kaldim. Herkese ornek olabilecek bir tavir sergiliyorsun. Inaniyorum ki gecen her gun seni bebegine daha da yaklastiriyor. Hakkinizda hayirlisi olsun guzelim. Tup bebek yolunda sansiniz bol olsun.

Canim merhaba
Gun icerisinde ara ara girip merakla baktim sonucun belli oldu mu diye. Burdan senin heycanini paylastim cnm
Sonuc hakkinda diyecek bir seyim yok cunku sen durumu en iyi sekilde ozetlemissin. Bana da hayirlisi demekten baska bisey kalmiyor... Yumurtan sirasini bekliyor canim insallah bundan sonra sira ona gelmistir:) cok opuyorum canim
Bu arada tuzlu su bedene ve ruha cok iyi geliyor unutma sakin:)))

masall35

hakkında hayır
lısı neyse o olsun canım .. sen çok güçlü bir kadınsın 2 gündür ben bunu anladım.. olaya her yönüyle bakmasını çok iyi biliyorsun..

elbet bir gün bizde bebeklerimizi alıcaz kucaklarımıza ben inanıyorum.. birbirmize bol bol dua edelim ve hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyelim..

aynı enerji... herkese aksın bol bol enerjiniz olsun sağol canım benim.

saol güzelim,,yerinde yerinde hafta sonu deniz yasağı kalktığı için doğruuu denize arkadaşlarla balık-rakıya...madem gelmedi bebiş bari yasakları delelim.acaip yorucu bir hafta geçirdim zaten istanbula bile gidip geldim..anca dinlenirim.2 gün..pazartesi tekrarr iş başııııı :(((((

bende koyverdim bu ay yasaklara :))) hafta sonu içtim biraları ohh bu hafta sonu rakı balık düşünüyoruz bizde yeter valla o yasak bu sakıncalı :)))

ki bide bende baş ağrısı var kronik girdimi 4 gün geçmeyen eskiden kaç tane majezik içerdim geçmesi için şimdi ha oldu ha olacak ayağına ilaçta içmiyorum çeke çeke canım çıktı :)))

aaa valla yüz güneşlen eğlen iç boşver olacak neyse onu yaşıycaz, koyver gitsin :))))

masalım canım sonucun 20 çıkmış hem üzüldüm hem üzülmedim diyebilirim.çünkü hep dua etmiştim senin için hayırlısını hayırlı olan zamanda ver Allahım diye.demek ki zamanı gelmemiş.inşallah bundan sonraki tedavilerinde hayırlı sonuçlar alırsın.her zaman böyle güçlü ve sabırlı ol...

mcan'ım canım...dediğin gibi hayırlısı hayırlı zamanda olsun ...gücümü ve sabrımı Allah'ım veriyor ruhuma içime şükürler olsun O'na herşey için......eksik de etmesin canım hiçbirimizden..inşallah bir zaman gelir..bu arzum isteğim gönlümce olur kısmet dualarını eksik etme mutlak kabul oluyor inanıyorum..herkesin her anı bir sınav..çok teşekkür ederim sevgiyle öpüyorum.

Guzelim simdi girebildim nete ve sonucunu gordum. Moraline hayran kaldim. Herkese ornek olabilecek bir tavir sergiliyorsun. Inaniyorum ki gecen her gun seni bebegine daha da yaklastiriyor. Hakkinizda hayirlisi olsun guzelim. Tup bebek yolunda sansiniz bol olsun.

Canım komşum:)) Burada paylaştığım ne varsa hayat'ımdan ben'den duygularımdan aklımdan kesintiler..ne isem ne biliyorsam ne hissedip ne yapıyorsam olduğu gibi aktarıyorum yazdıklarımla...elbet bende yıpranıyorum herkes kadar tabi ki o an üzülüyorum fakat bu sonuçlarla gelen üzüntüden çok daha büyük üzüntüler var hayatta..
o yüzden ne bu konuda ne hayatta ki başka bir konuda yaşadığım aksilik yada sıkıntıları akebinde hemen geriye atıp sindirmeye geçmişe gömmeye çalışıyorum yapıyorum da biraz karakter biraz mesleğim ve hayatım boyunca gördüklerim yaşadıklarım ailemdeki kayıplar hastalıklar bana çok şey öğretti o yüzden ayakta ve mutluyum ..Moralli...mutlu...olumlu ...olgun ..neşeli olmak zorla ve zorlama ile yapılacak davranışlar değil ..içinden kendiliğinden gelmeli ruhunda bunu hissetmelisin...ben böyle hissettiğim için hissettirdiği için bana Allah..şükrediyorum.Arkadaşlarada hep söylüyorum.... olumsuz sonuçlar aldığınızda yaşadığımız üzüntünün içinden silkelenip çıkmaya çalışmaz aksine içine düşüp boğulursanız başta kendinizi kaybedersiniz mutsuzluğunuz olumsuzluğunuz stresinizden etrafınızda yakınınızda kim varsa etkilenir sizin olumsuzluğunuzdan çünkü bu duygular insanı hırçın hatta huysuz geçimsiz hallere bile sokar hepimiz yaşadık yaşıyoruz önemli olan uzatmamak toparlanmak...düzelmezseniz gün gelir eşiniz bile uzaklaşır soğur sizden ...eğer burada bir tutam bile olsa ben bu duyguları düşüncelerimi hissettirebiliyorsam...ve destek olup örnek olabiliyorsam aynı derdi paylaştığım arkadaşlarıma burada bulunma amacıma da ulaşıyorum demektir...Hepimiz sabırlı dirayetli umutlu olacağız..zaman zaman aksilikler yada başarısız sonuçlar aldığımızda üzülüp bozulsak ta bu böyle hemen hemen hemen...toparlanıp işimize gücümüze önümüze bakacağız..her sabah uyanmak sağlıkla...ve ve sevenlerimizin olması sağlıklı olmaları zaten bir lütuf...önce biz...sonra sağlıklı annelere sağlıklı bebekler gelsin inşallah..kısmetse yazılıysa hayırlısı ise olsun inşallah...değilse zaten önüne hiçbir güç geçemez geriye yine şükürle kabullenmek kalır.Ölüm....doğum.....önüne geçilmez.

Canim merhaba
Gun icerisinde ara ara girip merakla baktim sonucun belli oldu mu diye. Burdan senin heycanini paylastim cnm
Sonuc hakkinda diyecek bir seyim yok cunku sen durumu en iyi sekilde ozetlemissin. Bana da hayirlisi demekten baska bisey kalmiyor... Yumurtan sirasini bekliyor canim insallah bundan sonra sira ona gelmistir:) cok opuyorum canim
Bu arada tuzlu su bedene ve ruha cok iyi geliyor unutma sakin:)))

unutmam canım ...düşünüyorum gitmeyi bende açılıp hız kesmeden harıl harıl yüzmeyi hayal ediyorum şuan hamladı vücut zaten şişlikten...iyi gelir dediğin gibi..
ilgin alakan için teşekkür ederim...KENDİNE ÇOK İYİ BAK.konuşur görüşürüz öpüyorum seni de....

veeeee HEPİNİZE...BURADA OLAN OLMAYAN MUTLUUUU.....SAĞLIKLIIII........HUZURLUUUU.......UMUTLUUUU...NEŞELİİİ......HAFTA SONLARI DİLİYORUM..
BU HAFTADA BİTTİ..BEN ARTIK ÇIKAYIM BU HAFTA MALUM İSTANBUL...DU...SANIKTI...DURUŞMAYDIII TEST SONUCUYDU DERKEN YORULDUM İYİCE ..
ÖNCE KUAFÖR.. SONRA BİR AVM TURU...GİDİP KENDİME UFAK BİR HEDİYE DE ALIP VEREYİM...AKŞAM İÇİNDE PROGRAM YAPAYIM AKIL KAFA DAĞILSIN SEVİNSİN RUHUM

SEVGİLERİMLE......

bende koyverdim bu ay yasaklara :))) hafta sonu içtim biraları ohh bu hafta sonu rakı balık düşünüyoruz bizde yeter valla o yasak bu sakıncalı :)))

ki bide bende baş ağrısı var kronik girdimi 4 gün geçmeyen eskiden kaç tane majezik içerdim geçmesi için şimdi ha oldu ha olacak ayağına ilaçta içmiyorum çeke çeke canım çıktı :)))

aaa valla yüz güneşlen eğlen iç boşver olacak neyse onu yaşıycaz, koyver gitsin :))))

koyverdim gitti hayatım...sanada bol keyifli h.sonları canım

masall35

hakkında hayır
lısı neyse o olsun canım .. sen çok güçlü bir kadınsın 2 gündür ben bunu anladım.. olaya her yönüyle bakmasını çok iyi biliyorsun..

elbet bir gün bizde bebeklerimizi alıcaz kucaklarımıza ben inanıyorum.. birbirmize bol bol dua edelim ve hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyelim..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...KENDİME HER DUA EDİŞİMDE HEPİNİZ DİLİMDE NİYETİMDE DUALARIMDASINIZ...ALLAH İSTEYEN HER KADINA HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN...görüşmek üzere canım

mcan'ım canım...dediğin gibi hayırlısı hayırlı zamanda olsun ...gücümü ve sabrımı Allah'ım veriyor ruhuma içime şükürler olsun O'na herşey için......eksik de etmesin canım hiçbirimizden..inşallah bir zaman gelir..bu arzum isteğim gönlümce olur kısmet dualarını eksik etme mutlak kabul oluyor inanıyorum..herkesin her anı bir sınav..çok teşekkür ederim sevgiyle öpüyorum.

masalcım canım dualarım her daim seninle.biliyoruki gün gelecek sende masal gibi günler yaşayacaksın.ama sadece vakti zamanın gelmesi gerekiyor.umarım en kısa sürede gelir bu vakit saat...

hem üzüldüm, hem de moralli olmanıza sevindim.sanırım ben de aynı yollardan geçeceğim, durum onu gösteriyor.sizleri örnek alıp moralimi sağlam tutmaya çalışacağım.

Back
X