canım sana bişey sorucaktım sanırım sendin 2. aşılamam adetimin 23. günü yapılmıştı demiştin dimi. o tutmadı sanırım çünkü sen 3. aşılamanda hamile kaldın diye hatıylıyorum. cumma günkü bunalımımmdan sonra toparlandım iğnelere hala 75 dozla devam ediyorum dotkorum 2 haftadan sonra büyümezse doz arttırımı yapıcaz demişti o da pazartei günü oluyor ve adetimin 18. günü

yani yarın 14 mm bir yumurta görse bile aşılamanın yapılması benim de 23. günü hatta 24. günü bulacak. bu kadar geç yapılan aşılamanın tutma şansı da olmaz değil mi.gerçi öyle yada böyle prosedür gereği yapılsın da umrumda değil. ama yine de insan düşünüyor tutabilir mi diye.ben çok korkuyorum puregon u 2. kullanışım her ilaca vücudum ilkinde güzel tepki veriyor. ilk klomen kullanışımda hamile kaldım sonrakiler fayda etmedi ilk puregonda yumurtalığım coştu ama tutmadı. bu ay puregon a alıştı sanırım banamısın demiyor.artık son imidim gonal f ve tüp bebek ama bende tüp bebekte de yumurta bulamicaklar bu gidişle.
canım bence adet oluyorsun ama moralini boozma test gününü bekleme madem zaten yarın 12. günün ve belli olur pazartesi gidip kan ver.