kuzum sıcakta olsa çık dagıt kafanı etrafına bakınırken biraz daha iyi hissedersin kendini
yok canım yok çok sıcak film izliyorum az önce de oturup namaz kıldım rahatladım biraz çamaşır yıkadım bir de bu böyle olmayacak anladım haftasonu eşimden anneme götürmesini isticem biraz orda kalmak bana da iyi gelicek.
merhaba kızlar nasılsınız?yeni arkadaşlar katılmış aramıza.bizler eskilerden sayılır olduk bile.uzun zamandır giremiyordum.inşallah yeni hamilelerimiz vardır?mda,masal,ercelf ve diğer arkadaşlar ..merak ediyorum hepinizi..
canım maşallah iyi olmana sevindim.bana sıcaklar yaramadı tam devlette 2. aşılamamı yaptırıcaktım ki 20. günümde hala gelişen bir folikülüm bile olmadı ilaçlara tepki vermeyince iptal edildi.hayırlısı böyleymiş. bende yeniden heyete başvurdum.raporum çıkacak haftaya bir sonraki adetimle gidip 3. aşılamama başlicam inşallah bir yumurtam olurda aşılamam yapılır.zira artık 2. aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmek istiyorum.
tatlım bu kadar karamsar olma, inan 2 ay önce bende senin gibiydim, ama sonra birkaç müşterimle görüştüm hep aynı dertten muzdaripmişiz. Heleki birisi eczacı ve bu sektörde olmasına ragmen defalarca denemiş, saysını bile hatırlamıyor. Ama olmamış Fakat dünyanın sonu degil dedi bizde kendimizle haşır neşir olduk bahçeli bir ev aldık diyor.Onunla konuştuktan sonra anladımki çocuksuzda mutlu olunabiliyor.Şimdi kendimi daha rahat hissediyorum inan daha umutluyum.Ben doktorumuz bana ilk donör yapman lazım dediğinde eşimle konuştum illaki çocuk olmalımı senin hayatında diye oda bana benim için sen önemlisin dedi. Egerki cocuk önemliyse ayrılabilirim dedim.Oda tam tersine asla diye cevap verdi ve bana bir daha bu konuda senin yaptıgın yorumlar dışında senden hiç bir şey istemiyorum dedi. Egerki psikolojim kötü bırakmak istiyorum benden bu kadar dersen asla karşı çıkmam dedi. Bende şimdi elimden geleni yapacagım onun için maddi gücümün yettiği yere kadar şansımı deneyecegim.Evet maddi olarak çok agır heleki biz özelde yapıyoruz ama ne yapayım kredi çektik yavaş yavaş ödüyoruz. Ama eve kapanmak aglamak insanı iyice yıpratıyor çünkü bizzat denedi . Öyleki gözlerimin altı aglamaktan yanık gibi su topladı ama degişen de bişey olmadı anladımki üzülmek yerine daha güçlü olup sakin ilerlemeliyim.Sende aynısını yap tatlım hayatta yaşayacagımız nice güzellikler var. Yan komşum daha 28 yaşında geçen sene gögüs kanseri oldugu ögrendi 1-2 senedir işe bile gidemiyor durmadan kemoterapi görüyor. Bırak çocugu kendi canının derdine düşmüş iyileşse bile bu kadar kemoterapiden sonra çocugu olmayacakmış. O ne yapsın şimdi bizim en azından saglık ve sıhhatimiz yerinde çok şükür.
canım şükretmesini biliyorum da ara sıra umutsuzluğa kapılıyoruz işte bazı günler böyle oluyor işte bana geliyorlar sonra iyileşiyorum.benim eşimde olmazsa olmaz diyor hayatımıza bakarız diyor. o zaman biz de heralde bir bahçeli ev ve bir de köpek alır sevgimizi hayvanlara bağlarız. çok şükür ki kötü hastalığımız yok bana bu derdi veren de Allah dermanını vericek olan da Allah ben anne olacağıma inanıyorum aslında. canı gönülden hemde. sadece bu süreçte zamanın yavaş akması çok sinir bozucu beklemek ona odaklanmış olmak kötü. keske zaman su gibi akıp geçse:)
selam herkese . yarın 2 hafta olacak aşılama olalı . jel kullanıyorum ve pazartesi test yaptırcam . umutsuz değildim hiç varmış gibi konuşuyodum onunla hep ama ne bileyim belirti falan yok hayırlısı olsun allah verecek değilmi belirtiyi falan bekleyip görcem artık...
canım inşallah gebesindir.hayırlı haberini bekliyorum canım.