Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzum sıcakta olsa çık dagıt kafanı etrafına bakınırken biraz daha iyi hissedersin kendini

yok canım yok çok sıcak film izliyorum az önce de oturup namaz kıldım rahatladım biraz çamaşır yıkadım bir de bu böyle olmayacak anladım haftasonu eşimden anneme götürmesini isticem biraz orda kalmak bana da iyi gelicek.

merhaba kızlar nasılsınız?yeni arkadaşlar katılmış aramıza.bizler eskilerden sayılır olduk bile.uzun zamandır giremiyordum.inşallah yeni hamilelerimiz vardır?mda,masal,ercelf ve diğer arkadaşlar ..merak ediyorum hepinizi..

canım maşallah iyi olmana sevindim.bana sıcaklar yaramadı tam devlette 2. aşılamamı yaptırıcaktım ki 20. günümde hala gelişen bir folikülüm bile olmadı ilaçlara tepki vermeyince iptal edildi.hayırlısı böyleymiş. bende yeniden heyete başvurdum.raporum çıkacak haftaya bir sonraki adetimle gidip 3. aşılamama başlicam inşallah bir yumurtam olurda aşılamam yapılır.zira artık 2. aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmek istiyorum.

tatlım bu kadar karamsar olma, inan 2 ay önce bende senin gibiydim, ama sonra birkaç müşterimle görüştüm hep aynı dertten muzdaripmişiz. Heleki birisi eczacı ve bu sektörde olmasına ragmen defalarca denemiş, saysını bile hatırlamıyor. Ama olmamış Fakat dünyanın sonu degil dedi bizde kendimizle haşır neşir olduk bahçeli bir ev aldık diyor.Onunla konuştuktan sonra anladımki çocuksuzda mutlu olunabiliyor.Şimdi kendimi daha rahat hissediyorum inan daha umutluyum.Ben doktorumuz bana ilk donör yapman lazım dediğinde eşimle konuştum illaki çocuk olmalımı senin hayatında diye oda bana benim için sen önemlisin dedi. Egerki cocuk önemliyse ayrılabilirim dedim.Oda tam tersine asla diye cevap verdi ve bana bir daha bu konuda senin yaptıgın yorumlar dışında senden hiç bir şey istemiyorum dedi. Egerki psikolojim kötü bırakmak istiyorum benden bu kadar dersen asla karşı çıkmam dedi. Bende şimdi elimden geleni yapacagım onun için maddi gücümün yettiği yere kadar şansımı deneyecegim.Evet maddi olarak çok agır heleki biz özelde yapıyoruz ama ne yapayım kredi çektik yavaş yavaş ödüyoruz. Ama eve kapanmak aglamak insanı iyice yıpratıyor çünkü bizzat denedi . Öyleki gözlerimin altı aglamaktan yanık gibi su topladı ama degişen de bişey olmadı anladımki üzülmek yerine daha güçlü olup sakin ilerlemeliyim.Sende aynısını yap tatlım hayatta yaşayacagımız nice güzellikler var. Yan komşum daha 28 yaşında geçen sene gögüs kanseri oldugu ögrendi 1-2 senedir işe bile gidemiyor durmadan kemoterapi görüyor. Bırak çocugu kendi canının derdine düşmüş iyileşse bile bu kadar kemoterapiden sonra çocugu olmayacakmış. O ne yapsın şimdi bizim en azından saglık ve sıhhatimiz yerinde çok şükür.

canım şükretmesini biliyorum da ara sıra umutsuzluğa kapılıyoruz işte bazı günler böyle oluyor işte bana geliyorlar sonra iyileşiyorum.benim eşimde olmazsa olmaz diyor hayatımıza bakarız diyor. o zaman biz de heralde bir bahçeli ev ve bir de köpek alır sevgimizi hayvanlara bağlarız. çok şükür ki kötü hastalığımız yok bana bu derdi veren de Allah dermanını vericek olan da Allah ben anne olacağıma inanıyorum aslında. canı gönülden hemde. sadece bu süreçte zamanın yavaş akması çok sinir bozucu beklemek ona odaklanmış olmak kötü. keske zaman su gibi akıp geçse:)

selam herkese . yarın 2 hafta olacak aşılama olalı . jel kullanıyorum ve pazartesi test yaptırcam . umutsuz değildim hiç varmış gibi konuşuyodum onunla hep ama ne bileyim belirti falan yok hayırlısı olsun allah verecek değilmi belirtiyi falan bekleyip görcem artık...

canım inşallah gebesindir.hayırlı haberini bekliyorum canım.

kızlar bu pembe leke için doktorumu aradım izinliymiş hemşiresiyle konuştum olması normal muhtemelen yerleşme kanamasıdır dedi..yada jel kullanıyorum ya tahriş etmişsindir belki dedi..ama ben 13gündür kullanıyorum bugünmü tahriş ettide leke olduki..inanmıyorum tahriş olduğuna..içimden bi ses yerleşme kanaması diyo şuanda yok kesildi zaten..bana cumartesi testini yaptır konuşalım dedi..nolur dua edin bana yerleşme kanaması olsun bebeğim bana tutunsun dualarınıza ihtiyacım var..

kızlar bu pembe leke için doktorumu aradım izinliymiş hemşiresiyle konuştum olması normal muhtemelen yerleşme kanamasıdır dedi..yada jel kullanıyorum ya tahriş etmişsindir belki dedi..ama ben 13gündür kullanıyorum bugünmü tahriş ettide leke olduki..inanmıyorum tahriş olduğuna..içimden bi ses yerleşme kanaması diyo şuanda yok kesildi zaten..bana cumartesi testini yaptır konuşalım dedi..nolur dua edin bana yerleşme kanaması olsun bebeğim bana tutunsun dualarınıza ihtiyacım var..

canım inşallah yerleşme kanamasıdır. dualarım seninle...

canım inşallah öyledir bebeğin eşelene eşelene kendisine yer açıyodur ama neden cumartesi yi bekliyorsun madem lekelenmen de var. belki bebek var yarın da devam edicek lekelenmen? kesildi diye boşverme kanda belli olur varsa bence yarın yada bugün git kan ver.

canım benim içini ferah tut.. içine ne doğuyorsa onu kabullen ve tadını çıkart.. muhtemelen doktorunun söylediği gibi yerleşme kanamasıdır. ama sen her söyleneni kulak asıp kendini huzursuz ederk kendine zarar veriyorsun arkadaşım.. evet elde olmuyor bu durum ama sen positive odaklanıp hayırlsını iste Allah'tan. dualarım seninle bu arada.. her şey güzel olacak canım :48:

canım inşallah öyledir bebeğin eşelene eşelene kendisine yer açıyodur ama neden cumartesi yi bekliyorsun madem lekelenmen de var. belki bebek var yarın da devam edicek lekelenmen? kesildi diye boşverme kanda belli olur varsa bence yarın yada bugün git kan ver.

canım özellikle sordum bugün test yaptırayımmı diye yaptırma dedi 2 gün boyunca yatıp dinlenicem..cumartesi yaptır testini dedi..en iyisi o zamana kadar beklemek..dinlenmekten ve dua etmekten başka yapacak bişeyim yok malesef..

inşallah canım inşallah öyledir, dualrım seninle dinlen bol bol kalkma ayaga falan işte yapma sakın

kızlar bişey sorucam siz biliyormusunuz bilmiyorum ama özellikle umut ve eurofertil tüp bebek merkezlerine raporlu gidince ödenen fiyat ne oluyor acaba?

kimseyi bulamıyorum nezaman konuşuyorsunuz anlamadımki:1:bugün kalkıp evimi süpürüp sildim aman ne kirlenmişim tvler kat kat toz dinlene dinlene yaptım ooh içim rahat etti:21::21:
su perisi
canım inş yerleşma kanamasıdır digerini aklıma getirmek istemiyorum ama jelde tahriş ediyor bakalım ben nazmana kadar kullanıcam:19:

mda sen nasılsın canım? buarada tüp annesi diye yazmışın beni içim bir tuhaf oldu :17:ama çalışma yılım 2003:30:

Son düzenleme:
günaydın kızlar dünden beri kimse girmemiş unutuluyomuyuz ne :30: hepimize hayırlı cumalar olsun..yarın test günüm hepinizin dualarını bekliyorum canlarım..

Her nerede iseniz ve yüreğiniz ne için yanıyorsa, Bu Günaydın bir çiğ tanesi gibi düşsün yüreğinize,serinletsin...
Ve şair eşlik etsin bu sabah hepimize...
Sevdiğiniz kadar sevilin desin...
Gönlünüzden geçen iyilik ve güzellikler sizlerin olsun BEBEKLERİMİZ EN KISA ZAMANDA BİZİMLE OLSUN :) GÜNAYDINNNN..;)) :16::16::16:

HAYIRLI CUMALAR....

$582588_387605107972821_1729825262_n.webp

günaydın kızlar dünden beri kimse girmemiş unutuluyomuyuz ne :30: hepimize hayırlı cumalar olsun..yarın test günüm hepinizin dualarını bekliyorum canlarım..

GÜNAYDIN superisi yarın büyük gün inş pozitiffffff sonuç alır bebeğine kavuşursun tatlım :54: bu hayırlı günde dualarım seninle hayırlı cumalar....

canım çok üzüldüm keşke olsaydı ama napalım kısmet değilmiş umudumuzu kaybetmek yok bu inatçı bebişler bizi iyice savaşçı yaptı üzülme tatlım zamanı geldiğinde bebeğin seninle olacaktır inş...rabbim hepimizindualarını tez zamanda kabul eder inşallahhhh

günaydın topicin birbirinden tatlı anne aday adayları... öncelikle cumanız hayırlı olsun gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inşallah... güzel ve mutlu bir gün bizleri bekliyor olsun ...
bu arada dünden beri kimsecikler uğramamış... aslında iyi olmuş :) geçmişi okumak ilk defa bu kadar kolay oldu benim için :))

günaydın topicin birbirinden tatlı anne aday adayları... öncelikle cumanız hayırlı olsun gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inşallah... güzel ve mutlu bir gün bizleri bekliyor olsun ...
bu arada dünden beri kimsecikler uğramamış... aslında iyi olmuş :) geçmişi okumak ilk defa bu kadar kolay oldu benim için :))

günaydın gayemm hayırlı cumalar nasılsın canım

inşallah yarın bu saatlerde senden hayırlısıyla bebişinin seninle birlikte olduğu haberini duymuş olacağız... :nazar: bir ihtimalle duyamamış olsak bile umutlarımızı bir sonraki aya bırakıp yılmadan yola devam edeceğini de biliyoruz.. Allah'ım inşallah son tedavi sürecini yaşatıp özlemle beklediğin meleğinin seninle birlikte olduğunu gösteren sonucu aldırır..

günaydın canım ... san da hayırlı cumalar... iyiyim canım teşekkürler sen ? sıcak ve nemle boğuşup yuvarlanıp gidiyoruz :))

tşklr iyi bende canım sıcak her yerde bir de deniz olsa :) siz şanslısınız bu konuda tadını çıkarın :D

Back
X