Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım eve peri bizi biraz daha meraklandıracak sanırım.hoşgeldin canım .. ben de sabırsızlıkla su perisinden gelecek haberi bekliyorum...
bu arada senin doktorun Sefa bey miydi ?
KUZULAR GÜNAYDINLARRRRR,
BENDE BUGÜN ADET OLDUM SONUNDA NEREDEYSE İLAÇ BİTELİ YARIN BİR HAFTA OLACAKTI. DÜNDE EŞİMİN İZMİRDE İŞİ VARDI GİTMİŞKEN İLAÇLARIMIZIDA ALDIK KOYDUK BUZDOLABIMIZA. AMA NE VARDI SANKİ DÜN OLUVERSEYDİMDE DOKTORADA GİTSEM OLMAZMIYDI KISMET DEGİLMİŞ PAZARTESİ GECE GİDECEGİM ARTIK UMARIM BU SEFERKİ TEDAVİ ÇOK GÜZEL GEÇER VE BEBEGİM HOP DİYE GELİVERİR.![]()
merhaba canım eve peri bizi biraz daha meraklandıracak sanırım.
benim doktorum Sait Yücebilgin canım
günaydın canım... hadi gözün aydın kırmızıların gelmiş :)) hayırlı olsun yeni tedavin canım ... hayırlısıyla son tedavin olup sonu güzel olur inşallah... bu sefer motivasyonun moralin bir öncekine ( bilmiyorum ilkini ama anlattığın kadarıyla tahminde bulunuyorum ) oranla gayet iyi.. inşallah sonuna kadar böyle gider canım...
aklımda Sefa bey gibi kalmış .. dün bir arkadaşımla sohbet ederken ortak bir arkadaşımız vardı yeni doğum yaptığını söyledi. ege tıp mı dedi tam da emin değilim doktorunun sefa bey olduğunu söyledi. daha önceki gittiği doktorların tüp bebekle hamile kalmasının mucize olduğunu söyleyip tedaviye başlatma gereği bile duymamış.. sonra kendisi izmir de sefa bey e gitmiş ilk denemesinde başarılı olup bebişine hamile kalmış.. hatta 2 gün öncede oğluşuna kavuşmuş. bana da onu tavsiye edince aklıma senin de doktorun olabilceği geldi. ondan sordum canım....
KUZULAR GÜNAYDINLARRRRR,
BENDE BUGÜN ADET OLDUM SONUNDA NEREDEYSE İLAÇ BİTELİ YARIN BİR HAFTA OLACAKTI. DÜNDE EŞİMİN İZMİRDE İŞİ VARDI GİTMİŞKEN İLAÇLARIMIZIDA ALDIK KOYDUK BUZDOLABIMIZA. AMA NE VARDI SANKİ DÜN OLUVERSEYDİMDE DOKTORADA GİTSEM OLMAZMIYDI KISMET DEGİLMİŞ PAZARTESİ GECE GİDECEGİM ARTIK UMARIM BU SEFERKİ TEDAVİ ÇOK GÜZEL GEÇER VE BEBEGİM HOP DİYE GELİVERİR.![]()
canım adet olasın diye ilaç mı kullandın:26: benim hala gelmedi adetim gelmediği için de tedaviye de başlayamıyorum sait beyi aradım ezbere ilaç kullanmak yok dedi yanıma gel bakalım galiba yine dr yolu gözüktü
ne güzel canım tadviye başlamışsın hayırlı olsun canım inşş ilkin de tutar bebğine kavuşursun![]()
KUZULAR GÜNAYDINLARRRRR,
canım merhaba
adet olmak için ilaç almadım zaten benim problemim ara kanamalardı bir ayda 3-4 kez adet görüyordum sonra 1,5 yıl önce sait bey le tedaviye başaldık. Ben geçen tüp bebek tedavimden sonra yenisine başlamak iin dogum kontrol hapı kullanmoştım pazartesi sonuncuyu içtim ama bu sefer 1-2 gün geç geldi adetim hepsi bu. Umarım hepimizin dilekleri kabul olur.
çok geçmiş olsun.ama sakın bırakma tedavini.biraz dinlenmek istiyorsan dinlen ama mutlaka devam et ...başlıktada sölediğim gbi oldu kızlar test günü adet oldum yine çoooooook ümitliydim ama rabbim nasip etmedi 2.evlilik yıldönümümde aldığım en kötü hediye oldu banada artık doktora gitmiyoruz zira piskoloğun verdiği ilaçlara başladım aralığa kadar tatil ilan ediyorum doktorum 3.aşılamaya gerek yok 2.ci tutmazsa tüp bebek yapalım demişti ama hiç bi sorunumuz olmadı için ben tüp bebek de düşünmüyorum hayırlısı allahtan diyorum rabbim hepimizn gönlüne göre versin gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın bizim için hayırlı olanları gönlümüze razı etsin inşllh...![]()
geçmiş olsun nisbhr inşallah bi dahaki sefere olur.kızlar benimde ilk aşılamam tutmadı malesef.............
yarın nasip kısmetse ikinci aşılamam var hayırlısı olur inşallah üzerimde acayip stres var elimde değil yumurtam en son çarşamba günü 16,5 olmuştu dün gece çatlama iğnemi yaptım hayırlısıyla yarınıda atlattık mı ok günler geçer mi diğeri geçtiki elbet buda geçer bana çok dua edin olurmu kızlar hastanede bi ablayla karşılaşmıştım ilk tedaviye başladığımda tel nosunu almıştım aklıma takılan soruları sorardım kendisine çarşamba günü hastanede gördüm bebeğiyle beraber aşılama die tedaviye başlamıştı sonrada tüpe çevirmişti dr çok tatlı ballı bi oğlu olmuş o kadar güzel bi duygu ki kendimi onun yerinde hayal ettim bir an yarabbim her ne kadar bebek için dr dr gezen kardeşlerime hayırlısıyla güzel sağlıklı bebeler nasiplendir bu mübarek aylar hürmetine (amin)
merhaba arkadaşlar, bu benim ilk aşılamam. 34 yaşındayım.istanbul memorial ataşehir hastanesinde oldu aşılamam. aşılama günüm 26 hazirandı. test günün 10 temmuz. ben de merakla bekliyorum. ama hiçbir belirtim yok teste 2-3 gunum kaldığı halde. aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan arkadaşlar teste bir kaç gün kala hiç belirti oluyor mu? bekleyip göreceğiz sonucu.inş sevindirici bir haber gelir. sonuna kadar da hep oyle guzel gıder inş. sevgilerimle. hayırlı geceler
KUZULAR GÜNAYDINLARRRRR,
mda kuzum demek adet oldun inşallahbu defa herşey çok güzel olur.Allah kalbine göre versin...
selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum 2.aşılamamında sonucu 6,57 yani negatif..eşimle beraber aldık sonucu bakınca çok üzüldüm eve gelene kadar çok ağladım..bağırdım çağırdım isyan ettim ama yapacak bişey yok..doktorumun hemşiresiyle konuştu eşim pazartesi bidaha yaptırsın testi demiş ama ben yaptırmıcam..biliyorum yükselmeyeceğini yeniden negatif görmek istemiyorum..eşim hala umutlu dikkat et sen yinede diyo kıyamıyorum oda çok üzüldü ama yapacak bişey yok..daha zamanı değilmiş demekki..dün gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sonucum 50 çıkmıştı nasıl sevindim anlatamam..sabaha kadar uyuyamadım ama sonuç ortada..bundan sonraki tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum ama sanırım baya bir ara vericem..geçen sefere göre daha güçlüyüm ama psikolojik olarak bu süreç yoruyo beni..geldiğimden beri kendimi temizliğe vurdum kafamı dağıtmak için..ama şimdi çok daha iyiyim toparladım kendimi..allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin en kısa zamanda diyecek bişey yok..unutmadan hepinize teşekkür ederim benim sonucumu merak etmişsiniz allahım inşallah sizlere nasip eder meleklerinizi..
selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum 2.aşılamamında sonucu 6,57 yani negatif..eşimle beraber aldık sonucu bakınca çok üzüldüm eve gelene kadar çok ağladım..bağırdım çağırdım isyan ettim ama yapacak bişey yok..doktorumun hemşiresiyle konuştu eşim pazartesi bidaha yaptırsın testi demiş ama ben yaptırmıcam..biliyorum yükselmeyeceğini yeniden negatif görmek istemiyorum..eşim hala umutlu dikkat et sen yinede diyo kıyamıyorum oda çok üzüldü ama yapacak bişey yok..daha zamanı değilmiş demekki..dün gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sonucum 50 çıkmıştı nasıl sevindim anlatamam..sabaha kadar uyuyamadım ama sonuç ortada..bundan sonraki tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum ama sanırım baya bir ara vericem..geçen sefere göre daha güçlüyüm ama psikolojik olarak bu süreç yoruyo beni..geldiğimden beri kendimi temizliğe vurdum kafamı dağıtmak için..ama şimdi çok daha iyiyim toparladım kendimi..allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin en kısa zamanda diyecek bişey yok..unutmadan hepinize teşekkür ederim benim sonucumu merak etmişsiniz allahım inşallah sizlere nasip eder meleklerinizi..
canım aşılama için 5 milyon olması yeterli unutma olacagı varsa olur, üzme kendini şimdi keyfini çıkartselam kızlarr bende dün ilk asılamamı yaptırdım fakat biraz canım sıkıldı ..
benim ilk muayenelerde 15 e yakın yumurtam vardı..son günlere kadar 2 tane si güzel büyüdü.sagdaki 16.5mm soldaki 13mm ama muayene oldugum gün son bir igne daha kullandım biraz daha büyüdüler..yani yaklasık 19 ve 16 mm le catlatma ignemi vurdum carsamba günü..cuma günüde asılamaya gittim..buraya kadar hersey normall..
..ilk kez sperm testi verdigimizde daha önceleri 14 milyon cıkmıştı ..ondan sonraki aylarda tekrar yaptırdık 81 milyon cıkmıştı..asılama için örnek verdigimizde de yani cuma günü 9 milyon cıktı cok moralim bozuldu bilmiyorum ne olacak..doktorumuza sorduk sürekli degişir sperm sayısı dedi..her insanda böyle dedi..sürekli sayı degişiyormuş ..sizce nasıl bu degerlerle hamile kalma sansım..yada kalan oldumu bu topicte???
KUZULAR GÜNAYDINLARRRRR,
canım merhaba
adet olmak için ilaç almadım zaten benim problemim ara kanamalardı bir ayda 3-4 kez adet görüyordum sonra 1,5 yıl önce sait bey le tedaviye başaldık. Ben geçen tüp bebek tedavimden sonra yenisine başlamak iin dogum kontrol hapı kullanmoştım pazartesi sonuncuyu içtim ama bu sefer 1-2 gün geç geldi adetim hepsi bu. Umarım hepimizin dilekleri kabul olur.
selam kızlarr bende dün ilk asılamamı yaptırdım fakat biraz canım sıkıldı ..
benim ilk muayenelerde 15 e yakın yumurtam vardı..son günlere kadar 2 tane si güzel büyüdü.sagdaki 16.5mm soldaki 13mm ama muayene oldugum gün son bir igne daha kullandım biraz daha büyüdüler..yani yaklasık 19 ve 16 mm le catlatma ignemi vurdum carsamba günü..cuma günüde asılamaya gittim..buraya kadar hersey normall..
..ilk kez sperm testi verdigimizde daha önceleri 14 milyon cıkmıştı ..ondan sonraki aylarda tekrar yaptırdık 81 milyon cıkmıştı..asılama için örnek verdigimizde de yani cuma günü 9 milyon cıktı cok moralim bozuldu bilmiyorum ne olacak..doktorumuza sorduk sürekli degişir sperm sayısı dedi..her insanda böyle dedi..sürekli sayı degişiyormuş ..sizce nasıl bu degerlerle hamile kalma sansım..yada kalan oldumu bu topicte???