Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mda cım ve yeni tedaviye başlamış ve başlayacak tüm arkadaşlarım hepiniz ins güzel sonuçlar alırsınız bu son tedavi olurda bebeklerini kavuştursunz ınş allahim dileyen isteyen herkse anne baba olmayi nasip eder ins..
:24

mda cım ve yeni tedaviye başlamış ve başlayacak tüm arkadaşlarım hepiniz ins güzel sonuçlar alırsınız bu son tedavi olurda bebeklerini kavuştursunz ınş allahim dileyen isteyen herkse anne baba olmayi nasip eder ins..
:24

amin canımıniçi hepimiz bir an önce kurtulalım bu arayışlardan , gelsinler artık bekletmesinler bizleri :49:

hayırlısı bakalım geri sayım başladı ilkinde pozitifleri görünce mükemmeldi ama sonu hüsrandı allahım sen hayırlısıyla koolarımızı doldur bizlerinde yüzünü güldür amin

ve sonuç erkek.:emir_bebek:içime erkek doğuyodu hep yanılmadım.doktorumda harikaydı bütün ayrıntısıyla inceledi parmakları burnu ayak tabanı her yerini ölçtü baktı çok memnun kaldık.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.17. haftasında demek artık belli oluyor zaten doktorlar kemik yapısından falan anlayabliyorlarmış ne kadar heyecanlı bir süreç cinsiyet öğrenmekte dimi. şimdi sen maviş maviş hazırlarsın bütün cicişleri :)

Kizlarr hapisiniz bakimm:) Pek giremiyorum bu aralar malumm izin donemlerii:)

Su perim üzüldüm sonucuna ins. İyi haberler alırım diye actım topigi:/ Ama öyle hemen moral bozmak yok . 3 asilama,1 tup fos çıktı bak hala debeleniyorumm :)Dr en az 3 beklememiz gerekiyor dedi resmen gun sayıyorum tedavi sürecinde daha mutluyum çünkü:) Sende toparlan ve sakın cokta fazla ara verme.İns. Seninde gelicek Bebisin :16:

Mda'cim Yeni tedavi sürecine giriyorsun sanırımm hadi bakalimm bu sefer sevindir hepimizi:)

Mavicim bebik erkekmiss hadi bakalimm gelecegin kaynana adayı oldun hee erkek annesi seni:)

Masalcan,Hestia,Erclf ve diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarimmm:16:

Canım benimmm, bütün gün dışardaydım yeni geldim eve. elimi yüzümü yıkamadan bilgsayarımı açtım.dün geceden beri dua ettim senin için. bende çok ümitlenmişim.
Üzüldüm çokkk. ama senin azmin ve sabrın başka bambaşka. ben biliyorum çok yakın zamanda anne olacaksın. ve MÜKEMMEL bir anne olacaksın tüm kalbimle bunu hissediyorum. Biraz ara ver kafanı topla güzelim... tekrardan geçmiş olsun canımmmm.

Kizlarr hapisiniz bakimm:) Pek giremiyorum bu aralar malumm izin donemlerii:)

Su perim üzüldüm sonucuna ins. İyi haberler alırım diye actım topigi:/ Ama öyle hemen moral bozmak yok . 3 asilama,1 tup fos çıktı bak hala debeleniyorumm :)Dr en az 3 beklememiz gerekiyor dedi resmen gun sayıyorum tedavi sürecinde daha mutluyum çünkü:) Sende toparlan ve sakın cokta fazla ara verme.İns. Seninde gelicek Bebisin :16:

Mda'cim Yeni tedavi sürecine giriyorsun sanırımm hadi bakalimm bu sefer sevindir hepimizi:)

Mavicim bebik erkekmiss hadi bakalimm gelecegin kaynana adayı oldun hee erkek annesi seni:)

Masalcan,Hestia,Erclf ve diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarimmm:16:

Bu aralar yoktun merak ettim neler yaptığını.Sanırım tatil yapıyorsun, güzelce dinlen. Malum beklemedeyim bende o yüzden pek yazacak birşeyim olmuyor buraya ama takip ediyorum arkadaşları. Benim değerim bir süre sonra düştü ve ardındanda reglim geldi. Kimyasal gebelikmiş.Sanırım ekim gibi tekrar deneyeceğim.4 ay ara vermiş olacağım.Aslında 3 ay sonrada yaptırabilirdim ama eşimin işleri çok yoğun o dönemde.Sanırım senin tüp denemen benden önce olacak. Umarım bu defa güzel haberler alırız senden ve benimde umudum biraz daha artar. Onun dışında iyiyim.Yarın tatile çıkıyoruz.Şu bebek fikrini bir süreliğine tatile gönderiyorum bende :) 5 ayda 2 aşılama 1 tüp hepside negatif.Tüm bunlarla uğraşırken aslında çok yorulmuş bedenim ve zihnim.Bunu farkettim.İyice dinlenip bir süre sonra tekrar başlamalıyım.Umudumuzu yitirmeyelim yeterki, nasılsa gelir bebişler değil mi??

selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum 2.aşılamamında sonucu 6,57 yani negatif..eşimle beraber aldık sonucu bakınca çok üzüldüm eve gelene kadar çok ağladım..bağırdım çağırdım isyan ettim ama yapacak bişey yok..doktorumun hemşiresiyle konuştu eşim pazartesi bidaha yaptırsın testi demiş ama ben yaptırmıcam..biliyorum yükselmeyeceğini yeniden negatif görmek istemiyorum..eşim hala umutlu dikkat et sen yinede diyo kıyamıyorum oda çok üzüldü ama yapacak bişey yok..daha zamanı değilmiş demekki..dün gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sonucum 50 çıkmıştı nasıl sevindim anlatamam..sabaha kadar uyuyamadım ama sonuç ortada..bundan sonraki tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum ama sanırım baya bir ara vericem..geçen sefere göre daha güçlüyüm ama psikolojik olarak bu süreç yoruyo beni..geldiğimden beri kendimi temizliğe vurdum kafamı dağıtmak için..ama şimdi çok daha iyiyim toparladım kendimi..allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin en kısa zamanda diyecek bişey yok..unutmadan hepinize teşekkür ederim benim sonucumu merak etmişsiniz allahım inşallah sizlere nasip eder meleklerinizi..

su pericim, üzüldüm canım ... vakti ,zamanı değilmiş.. ama dediğin gibi pes etmek yok bizim için.. bir gün hayalini kurduğumuz meleklerimizin mis kokularını doyasıya koklayacağız nasipse..tedaviye uzatmadan ara vermen senin açından iyi gelebilir.. ben şu an tedavi sürecinde değilim ama her sonuç bekleyenle heyecanlanıyorum ve ben tadamıyorum o duyguyu siz tadın istiyorum bir an önce hayırlısıyla..hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.. emeklerimizi boşa çıkartmasın Rabbim...

günaydın arkadaşlar,
bugün çok üzgünüm canım çok sıkkın.Eşimin 1-2 senedir sol tarafında agrılar oluyordu, bir kez gece nefesi kesildi acile gitmiştik acildeki doktor bizi kardiyolojiye yönlendirdi.İzmir de özel bir hastahaneye gittik. ama sonrasında gittiğimiz kardioloji doktoru tüm tetkikleri yaptı sorun yok demişti.
Geçen gün gene bana ya benim sol tarafımdaki şah damarım bazen çok hızlı atıyor çok hissediyorum aklıma takılıyor ve halen halsizliğim ve baş agrılarım boyun agrılarım geçmedi dedi. Bizde dahiliyeye gittik oradan boyun doppleri ve akciger filmi istediler çektirdik dün kontrolü vardı eşimden acil olarak ekg çektirmesinide istediler ve sonuç olarak şah damarında aritmi varmış ekg de çok kötü çıktı sanırım önemliymişte yarın tekrar kardiolojiye gidecegiz ama ben o kadar kötüyümki anlatamam yeni tedavi öncesi çok mutluydum iki gündür eşimden gizli gizli aglıyorum ya ona bişey olursa ben ne yaparım canlarım . Allahım çok agrı sınavlardan geçiyorum bazen dayanamayacagımı hissediyorum artık .Çok üzülüyorum ne olur dua edin bize yarın kötü sonuç çıkmasın lütfen buna çok ihtiyacım var .

Canım benimmm, bütün gün dışardaydım yeni geldim eve. elimi yüzümü yıkamadan bilgsayarımı açtım.dün geceden beri dua ettim senin için. bende çok ümitlenmişim.
Üzüldüm çokkk. ama senin azmin ve sabrın başka bambaşka. ben biliyorum çok yakın zamanda anne olacaksın. ve MÜKEMMEL bir anne olacaksın tüm kalbimle bunu hissediyorum. Biraz ara ver kafanı topla güzelim... tekrardan geçmiş olsun canımmmm.

bende çok ümitliydim canım ama daha zamanı değilmiş demekki..sağol tatlım ne güzel yazmışsın..inşallah en yakın zamanda kavuşurum bebeğime..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
bugün çok üzgünüm canım çok sıkkın.Eşimin 1-2 senedir sol tarafında agrılar oluyordu, bir kez gece nefesi kesildi acile gitmiştik acildeki doktor bizi kardiyolojiye yönlendirdi.İzmir de özel bir hastahaneye gittik. ama sonrasında gittiğimiz kardioloji doktoru tüm tetkikleri yaptı sorun yok demişti.
Geçen gün gene bana ya benim sol tarafımdaki şah damarım bazen çok hızlı atıyor çok hissediyorum aklıma takılıyor ve halen halsizliğim ve baş agrılarım boyun agrılarım geçmedi dedi. Bizde dahiliyeye gittik oradan boyun doppleri ve akciger filmi istediler çektirdik dün kontrolü vardı eşimden acil olarak ekg çektirmesinide istediler ve sonuç olarak şah damarında aritmi varmış ekg de çok kötü çıktı sanırım önemliymişte yarın tekrar kardiolojiye gidecegiz ama ben o kadar kötüyümki anlatamam yeni tedavi öncesi çok mutluydum iki gündür eşimden gizli gizli aglıyorum ya ona bişey olursa ben ne yaparım canlarım . Allahım çok agrı sınavlardan geçiyorum bazen dayanamayacagımı hissediyorum artık .Çok üzülüyorum ne olur dua edin bize yarın kötü sonuç çıkmasın lütfen buna çok ihtiyacım var .

canım günaydın,öncelikle kötü düşünceleri at kafandan eşine allahın izniyle hiçbişey olmayacak o her zaman senin yanında olacak..çok geçmiş olsun allahtan nedenini anlayabilmişler durumunun..şuanda onun sana daha çok ihtiyacı var sakın yanında üzgün durma..inşallah yarın bütün sonuçları temiz çıkacak dualarım sizinle..bu zor günlerin sonunda herşey daha güzel olacak sizin için inan buna ben inanıyorum..

günaydın arkadaşlar,

canım günaydın ... Allah acil şifalar versin tatlım... lütfen olumsuz düşüncelerinden sıyrıl arkadaşım .. senin moralini yüksek tutman gerekir ki eşine destek olasın.. o seni üzgün gördükçe daha çok üzülür canım.. inşallah hayırlısıyla yarınki sonuçları da temiz gelecek..içini ferah tutmaya çalış arkadaşım .. Allah en kısa sürede eşini eski sağlığına kavuşturur inşallah..

günaydın kızlar dünden beri kimse girmemiş unutuluyomuyuz ne :30: hepimize hayırlı cumalar olsun..yarın test günüm hepinizin dualarını bekliyorum canlarım..

superısııı canım ınsallahh hamılesındırr...
butun guzell dıleklerımı sana gonderıyorummmm

guzel haberler verrr bızee

gercekten mı? kac cıktı değerın? bugun mu yaptırdın testını? durmak yok yola devam. umıdını yıtırme. sadece daha zamanı gelmemıs dıye dusun.

gerı donup okudum meğer dun yaptırmıssın testı, bende senı merak edıp gırmıstım dırek son sayfaya baktığımdan dırek sonucu gordum. uzuldum doğrusu ıns onumuzdekı ay doğal yoldan gelır. ısteyen tum arkadaslarıma da dua edeyım ramazan hepımız ıcın bereketlı ve hayırlı olur ıns. ben de salı gunu test yaptıracağım bakalım ne cıkacak? olmazsa ramazanda beklemek ıstıyorum bayramdan sonra da tup denerız dıye dusunuyorum. herseyın hayırlısı olsun ıns. sevgıler

su presı test yaptın mı? sonucu mrak edıyorum

gercekten mı? kac cıktı değerın? bugun mu yaptırdın testını? durmak yok yola devam. umıdını yıtırme. sadece daha zamanı gelmemıs dıye dusun.

gerı donup okudum meğer dun yaptırmıssın testı, bende senı merak edıp gırmıstım dırek son sayfaya baktığımdan dırek sonucu gordum. uzuldum doğrusu ıns onumuzdekı ay doğal yoldan gelır. ısteyen tum arkadaslarıma da dua edeyım ramazan hepımız ıcın bereketlı ve hayırlı olur ıns. ben de salı gunu test yaptıracağım bakalım ne cıkacak? olmazsa ramazanda beklemek ıstıyorum bayramdan sonra da tup denerız dıye dusunuyorum. herseyın hayırlısı olsun ıns. sevgıler

evet cnm dün yaotırdım malesef negatif..inşallah senden güzel haberler alırız salı günü..

günaydın arkadaşlar,

canım cok gecmıs olsun ınsallah kotu bısey cıkmaz moralını yuksek tut esıne destegın onemlı sen guclu dur tatlım Rabbım sızı bırbırınızden ayırmasın kotu gunler gostermesın ınsallah tekrar gecmıs olsun

günaydın arkadaşlar,

canım benim çok geçmiş olsun.inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınız.güçlü olmaya çalış bu günleride aşacaksınız allahın izniyle...

Back
X