Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mda cım ve yeni tedaviye başlamış ve başlayacak tüm arkadaşlarım hepiniz ins güzel sonuçlar alırsınız bu son tedavi olurda bebeklerini kavuştursunz ınş allahim dileyen isteyen herkse anne baba olmayi nasip eder ins..
:24
ve sonuç erkek.içime erkek doğuyodu hep yanılmadım.doktorumda harikaydı bütün ayrıntısıyla inceledi parmakları burnu ayak tabanı her yerini ölçtü baktı çok memnun kaldık.
Kizlarr hapisiniz bakimm:) Pek giremiyorum bu aralar malumm izin donemlerii:)
Su perim üzüldüm sonucuna ins. İyi haberler alırım diye actım topigi:/ Ama öyle hemen moral bozmak yok . 3 asilama,1 tup fos çıktı bak hala debeleniyorumm :)Dr en az 3 beklememiz gerekiyor dedi resmen gun sayıyorum tedavi sürecinde daha mutluyum çünkü:) Sende toparlan ve sakın cokta fazla ara verme.İns. Seninde gelicek Bebisin
Mda'cim Yeni tedavi sürecine giriyorsun sanırımm hadi bakalimm bu sefer sevindir hepimizi:)
Mavicim bebik erkekmiss hadi bakalimm gelecegin kaynana adayı oldun hee erkek annesi seni:)
Masalcan,Hestia,Erclf ve diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarimmm![]()
selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum 2.aşılamamında sonucu 6,57 yani negatif..eşimle beraber aldık sonucu bakınca çok üzüldüm eve gelene kadar çok ağladım..bağırdım çağırdım isyan ettim ama yapacak bişey yok..doktorumun hemşiresiyle konuştu eşim pazartesi bidaha yaptırsın testi demiş ama ben yaptırmıcam..biliyorum yükselmeyeceğini yeniden negatif görmek istemiyorum..eşim hala umutlu dikkat et sen yinede diyo kıyamıyorum oda çok üzüldü ama yapacak bişey yok..daha zamanı değilmiş demekki..dün gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sonucum 50 çıkmıştı nasıl sevindim anlatamam..sabaha kadar uyuyamadım ama sonuç ortada..bundan sonraki tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum ama sanırım baya bir ara vericem..geçen sefere göre daha güçlüyüm ama psikolojik olarak bu süreç yoruyo beni..geldiğimden beri kendimi temizliğe vurdum kafamı dağıtmak için..ama şimdi çok daha iyiyim toparladım kendimi..allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin en kısa zamanda diyecek bişey yok..unutmadan hepinize teşekkür ederim benim sonucumu merak etmişsiniz allahım inşallah sizlere nasip eder meleklerinizi..
Canım benimmm, bütün gün dışardaydım yeni geldim eve. elimi yüzümü yıkamadan bilgsayarımı açtım.dün geceden beri dua ettim senin için. bende çok ümitlenmişim.
Üzüldüm çokkk. ama senin azmin ve sabrın başka bambaşka. ben biliyorum çok yakın zamanda anne olacaksın. ve MÜKEMMEL bir anne olacaksın tüm kalbimle bunu hissediyorum. Biraz ara ver kafanı topla güzelim... tekrardan geçmiş olsun canımmmm.
günaydın arkadaşlar,
bugün çok üzgünüm canım çok sıkkın.Eşimin 1-2 senedir sol tarafında agrılar oluyordu, bir kez gece nefesi kesildi acile gitmiştik acildeki doktor bizi kardiyolojiye yönlendirdi.İzmir de özel bir hastahaneye gittik. ama sonrasında gittiğimiz kardioloji doktoru tüm tetkikleri yaptı sorun yok demişti.
Geçen gün gene bana ya benim sol tarafımdaki şah damarım bazen çok hızlı atıyor çok hissediyorum aklıma takılıyor ve halen halsizliğim ve baş agrılarım boyun agrılarım geçmedi dedi. Bizde dahiliyeye gittik oradan boyun doppleri ve akciger filmi istediler çektirdik dün kontrolü vardı eşimden acil olarak ekg çektirmesinide istediler ve sonuç olarak şah damarında aritmi varmış ekg de çok kötü çıktı sanırım önemliymişte yarın tekrar kardiolojiye gidecegiz ama ben o kadar kötüyümki anlatamam yeni tedavi öncesi çok mutluydum iki gündür eşimden gizli gizli aglıyorum ya ona bişey olursa ben ne yaparım canlarım . Allahım çok agrı sınavlardan geçiyorum bazen dayanamayacagımı hissediyorum artık .Çok üzülüyorum ne olur dua edin bize yarın kötü sonuç çıkmasın lütfen buna çok ihtiyacım var .
günaydın arkadaşlar,
bugün çok üzgünüm canım çok sıkkın.Eşimin 1-2 senedir sol tarafında agrılar oluyordu, bir kez gece nefesi kesildi acile gitmiştik acildeki doktor bizi kardiyolojiye yönlendirdi.İzmir de özel bir hastahaneye gittik. ama sonrasında gittiğimiz kardioloji doktoru tüm tetkikleri yaptı sorun yok demişti.
Geçen gün gene bana ya benim sol tarafımdaki şah damarım bazen çok hızlı atıyor çok hissediyorum aklıma takılıyor ve halen halsizliğim ve baş agrılarım boyun agrılarım geçmedi dedi. Bizde dahiliyeye gittik oradan boyun doppleri ve akciger filmi istediler çektirdik dün kontrolü vardı eşimden acil olarak ekg çektirmesinide istediler ve sonuç olarak şah damarında aritmi varmış ekg de çok kötü çıktı sanırım önemliymişte yarın tekrar kardiolojiye gidecegiz ama ben o kadar kötüyümki anlatamam yeni tedavi öncesi çok mutluydum iki gündür eşimden gizli gizli aglıyorum ya ona bişey olursa ben ne yaparım canlarım . Allahım çok agrı sınavlardan geçiyorum bazen dayanamayacagımı hissediyorum artık .Çok üzülüyorum ne olur dua edin bize yarın kötü sonuç çıkmasın lütfen buna çok ihtiyacım var .
günaydın kızlar dünden beri kimse girmemiş unutuluyomuyuz nehepimize hayırlı cumalar olsun..yarın test günüm hepinizin dualarını bekliyorum canlarım..
superısııı canım ınsallahh hamılesındırr...
butun guzell dıleklerımı sana gonderıyorummmm
guzel haberler verrr bızee
su presı test yaptın mı? sonucu mrak edıyorum
gercekten mı? kac cıktı değerın? bugun mu yaptırdın testını? durmak yok yola devam. umıdını yıtırme. sadece daha zamanı gelmemıs dıye dusun.
gerı donup okudum meğer dun yaptırmıssın testı, bende senı merak edıp gırmıstım dırek son sayfaya baktığımdan dırek sonucu gordum. uzuldum doğrusu ıns onumuzdekı ay doğal yoldan gelır. ısteyen tum arkadaslarıma da dua edeyım ramazan hepımız ıcın bereketlı ve hayırlı olur ıns. ben de salı gunu test yaptıracağım bakalım ne cıkacak? olmazsa ramazanda beklemek ıstıyorum bayramdan sonra da tup denerız dıye dusunuyorum. herseyın hayırlısı olsun ıns. sevgıler
günaydın arkadaşlar,
günaydın arkadaşlar,