Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah hayırlısıyla başlar 3. tedavin su perisi...

inşallah mcan teşekkür ederim..

superim yeni tedavinde inş bu kez beklenen mutlu haberi alırız tatlım hayırlısı olsun kızlar hızınıza yetişilmiyor valla ben hala beklemede :8:

sağol canımcım inşallah bu sefer kavuşurum artık bebeğime

Gunaydın herkese nasılsınız kızlar yenı tedavıler baslamıs hemen ne guzel mda masal superısı Allah ısınızı rastgetırsın kuzularınıza kavustursun sızı

aminn canım inşallah bu sefer hepimizin tedavileri başarıyla sonuçlanır..

yok tatlım cuma günü dönecek sanırım.Ama bugün taburcu edecekler herhalde.

tabiki canımıniçin 2 haftaya kadar muayeneye gelirim ama tedavi sırasında beni yalnız bırakmayın oralarda 15 gün

merak etme canım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım sana..

arkadaşlar ben konuyu bi kaç gündür takip etmeye başladım sizlerin nerde oturduğunuzu merak ediyorum

sağol canım inşallah bu sefer son olur..seninde inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın..

inşallah bi tanem rabbim nelerle sınıyor bizi ama biz buna dayanıklı insanlar olduğumuz için seçildik ..
ve yürekten dua ederek içten sabır göstererek kazanacağız inşallah..

bebek sıkıntısından biraz rahatlayalım.. ve dua toplayalım mı
yasini şerif okuyalım arapça bilen arapça okur bilmeyen türkçe okur haftada 41 tane toplayalım her hafta bi arkadaşımıza okuyalım dua edelim 41 yasinin fazileti çoktur her derde devadır..inanın bende çok okuma isteği var eğer kebul ediyorsanız okuyalım

yasini şerif okuyalım arapça bilen arapça okur bilmeyen türkçe okur haftada 41 tane toplayalım her hafta bi arkadaşımıza okuyalım dua edelim 41 yasinin fazileti çoktur her derde devadır..inanın bende çok okuma isteği var eğer kebul ediyorsanız okuyalım

çok güzel bir fikir. ben katılırım. bebeğim benimle ama doğuma kadar çoook duaya ihtiyacım var. hatta her zaman ihtiyacımız var.

mda canım en yakın zamanda bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum. her zaman aklımdasınız. fazla giremiyorum ama dualarımdasınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

masalcım rahim filmi çektirmişsin ve histereskopi olmuşsun. bebeğine adım adım yaklaşıyorsun inşallah. biz kadınlar gerçekten çok sabırlıyız. ne kadar zor aşılması güç problemlerle canı gönülden baş ediyoruz. Allah kolaylık versin canım.

yok tatlım cuma günü dönecek sanırım.Ama bugün taburcu edecekler herhalde.

tabiki canımıniçin 2 haftaya kadar muayeneye gelirim ama tedavi sırasında beni yalnız bırakmayın oralarda 15 gün

evet cnm akşama çıkar bende öyle olmuştum çünküüü

su perimm sende memorialle bi ön görüşme yapsan en azından ne dersin ???
bizde burda memorialin elemanı gibi olduk :1::1:
ya iyimi değilmi bilmiyorum bu işler birazda kısmet işi ama o kadar yurtdışı ve şehir dışından gelenler varki
ayrıca masal ve mda bence bayağı araştırmışlardır buna eminimmm :34:

haftada 41 tane toparlayabilirmiyizki :26:
bende zor okuyorum ama okurum ben varımmmm :46:

bende varım canım okurum tabi seve seve..

evet cnm akşama çıkar bende öyle olmuştum çünküüü

su perimm sende memorialle bi ön görüşme yapsan en azından ne dersin ???
bizde burda memorialin elemanı gibi olduk :1::1:
ya iyimi değilmi bilmiyorum bu işler birazda kısmet işi ama o kadar yurtdışı ve şehir dışından gelenler varki
ayrıca masal ve mda bence bayağı araştırmışlardır buna eminimmm :34:

valla canım düşünmüyor değilim inanki..şu 3.aşılamayı yaptırayım sonucum kötü olursa gidip görüşecem bakalım..bundan sonra memorialda buluşuruz o vakit :1::1:

valla canım düşünmüyor değilim inanki..şu 3.aşılamayı yaptırayım sonucum kötü olursa gidip görüşecem bakalım..bundan sonra memorialda buluşuruz o vakit :1::1:

ben hatta 3. aşılamaya orda başlasan diyorum :34:
cnm ben ramazan dolayısıyla boş ay geçecek temmuz sonrasında bakalım benim nazlı yumurtalar ne tepki verecekler hanfendiler tüpe henüz hazır değiller:1::1:
yani ben her daim ordayım galiba görüşürüz tabikiiii:24::24::24::24:

dün dr a gittim 6 aylık diana 35 kullanmıştım hormon seviyelerimin yüksekliğinden dolayı ve dün tahlilim normal çıktı tabi bu düzenin ilacı bıraktıktan sonra bozulma ihtimalide yüksekmiş.dr. durum düzelmişken bozulmadan aşılamayı önerdi ve önümüzdeki ay aşılama için baştan tahliller yapılacak ve uygulanacak... bu ay kullanmam için progestan verdi inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz başka şeylere
inşallah bu ay hamile kalırsın...
haftada 41 tane toparlayabilirmiyizki :26:
bende zor okuyorum ama okurum ben varımmmm :46:

haftada 41 tane çok rahat okunur seyhan nem 2-3 günde okumuştum tek başıma 41 yasin.bu arada arapça bilmiyorum ama türkçesinden bende okurum sizler için.sadece ne zaman başlanacak ne zaman bitecek onu iyi planlayın.

günaydın kızlar nasılsınız..beklenen kırmızılar sabah itibariyle geldi geçen seferde böyle gelmişti sonucu öğrendikten 3 gün sonra..3.aşılama için görüşmeye gidicez sanırım cumaya kadar..

canım arka arkaya denemek en iyisi bende arka arkaya deniycem hayırlısı hakkımıza

Back
X