Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese hayırlı ramazanlar:16: eskilerden belki tanıyanlar olur nihayet 40 günün sonunda az da olsa adet olmak güzel bi duygu nette sorun olduğu için giremedim ama artık burdayım kızlar yarın ilk aşılama için dr gidiyorum malesef yaşadığım yere değilde başka ile gitmek zorundayım çok heyecanlıyım umutluyum kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama girdik bi yola hayırlısı bakalım veeee ilk aşılama maratonu başlaaasınn:32:
o
o zaman tekrardan h.g canım :-) baslayacagin tedavide ins mutlu sona ulaşırsınız canım bu mübarek ayda allah hepimizin yardımcısı olsun dualarimiz dileklerimizi kabul olsun yemeklerimiz boşa gitmesin ins

merhaba arkadaşlar.hayırlı ramazanlar hepinize.bende aranıza yeni katıldım.1.5 senedir malesef bizimde bebişimiz olmuyo.erkek faktörlü.ilk testlerde direk tüp bebek dendi.zeynep kamilde heyet raporu için testlere başladık.sonuçlar iyiye gittiği için aşılama olabilir dendi.raporumuz çıktı.ilaçlarımız yazıldı ve bu ayki regl dönemimi bekliyoruz ilaç kullanmaya başlıcam.az kaldı heyecan bastı şimdiden:) ama sanırım aşılamada çok düşükmüş gebe kalma şansı.nasip bakalım.Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sonucumuzu paylaşıcam umarım iyi haberlerle gelirim:):)

amin kardeşim rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine tüm çocuk isteyenlere ve sana seninle birlikte banada nasip etsin canım..

herkese hayırlı ramazanlar:16: eskilerden belki tanıyanlar olur nihayet 40 günün sonunda az da olsa adet olmak güzel bi duygu nette sorun olduğu için giremedim ama artık burdayım kızlar yarın ilk aşılama için dr gidiyorum malesef yaşadığım yere değilde başka ile gitmek zorundayım çok heyecanlıyım umutluyum kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama girdik bi yola hayırlısı bakalım veeee ilk aşılama maratonu başlaaasınn:32:

hoşgeldin melek ben seni tanıdım :) aramıza dönmene sevindim hevesle başlamış olman da çok güzel nasıl başlarsan öyle gidiyor çünkü.inşallah olumlu sonuçlar alırsın.

bu aşılama zorlu olcak galiba benim için sağlık ocağına gittim malesef orda vuramadilar hiç bilgileri bile yok eczane desen o apayrı igneme bakcam diye elinden yere düşürdü çocuk tabii allahtan kırılması orda da yardımcı olamadılar bebek tedavisi gören tanidigimiz birindn gonal f şırınga buldum doz ayarlamali son çarem bu artık doktoru aradim hastaneden numarasina ulasip olur dedi yarın kalemi aldircam ins bu tedavide başka sorunla karsilasmam herşey yolunda gider

canım bence iğnelerini kendin vur kendini kimsenin ellerine teslim etme. sağlık ocağındakiler cahil olur bu konuda anlamazlar yani onlar normal kalçadan iğne yapmayı bilirler. her gün aşılama için iğne yaptırıcak insanlar gelmiyordur oralara malum.eczaneler de iğne vurmuyor artık. ayrıca gonal f göbekten buruluyor diye biliyorum sen vurabilirsin bence. ben ilk aşılamamda menogon kullanmıştım 1 toz 1 su kaşırtırılıp kalçadan vuruluyordu. her gün aynı saatte sağlık ocağına git hemşireye dert anlat vurdur çok zor oluyordu.eğer cesaret edemiyorsan da bence eşine vurdur çünkü göbekten olanları çok kolay iğne ucu incenik aynı insülin iğnesi gibi.Allah yardımcın olsun canım.

hoşgeldin melek ben seni tanıdım :) aramıza dönmene sevindim hevesle başlamış olman da çok güzel nasıl başlarsan öyle gidiyor çünkü.inşallah olumlu sonuçlar alırsın.

canım bence iğnelerini kendin vur kendini kimsenin ellerine teslim etme. sağlık ocağındakiler cahil olur bu konuda anlamazlar yani onlar normal kalçadan iğne yapmayı bilirler. her gün aşılama için iğne yaptırıcak insanlar gelmiyordur oralara malum.eczaneler de iğne vurmuyor artık. ayrıca gonal f göbekten buruluyor diye biliyorum sen vurabilirsin bence. ben ilk aşılamamda menogon kullanmıştım 1 toz 1 su kaşırtırılıp kalçadan vuruluyordu. her gün aynı saatte sağlık ocağına git hemşireye dert anlat vurdur çok zor oluyordu.eğer cesaret edemiyorsan da bence eşine vurdur çünkü göbekten olanları çok kolay iğne ucu incenik aynı insülin iğnesi gibi.Allah yardımcın olsun canım.

canım benim çok doğru soylemissin bende eli mahkum gittim zaten ben purogenkullaniyorum hemsire puregon kalemini vermeyi unuttu bende soylemeyi kalem olmadığı için vuramadim eczanede ve sağlık ocaginda da kalem yokmus zaten insülin kalemleri var ama onlardaki doz ayarlaması farklı bende gonal f şırıngasi buldum onda doz ayarlamasi var onla vurdum şükür:-)yarın kalemi aldircam merkezden zaten ben evde kendim yapıyorum canım alıştık artık :-)

canım benim çok doğru soylemissin bende eli mahkum gittim zaten ben purogenkullaniyorum hemsire puregon kalemini vermeyi unuttu bende soylemeyi kalem olmadığı için vuramadim eczanede ve sağlık ocaginda da kalem yokmus zaten insülin kalemleri var ama onlardaki doz ayarlaması farklı bende gonal f şırıngasi buldum onda doz ayarlamasi var onla vurdum şükür:-)yarın kalemi aldircam merkezden zaten ben evde kendim yapıyorum canım alıştık artık :-)

dimple... Tedavin hayirli olsun canım bebeginin gelisine vesile olsun insallah.. İgnelerin icin sorun yasamissin okudugum kadari ile yarindan itibaren... Düzene girer dozlarına dikkat et canim bu arada dimple sen nerede yasiyorsun merak ettim

Pazartesi ye saat saydigim nadir zamanlardan dı bu iki gün hic bosta kalmadigim halde ne yapsam ne kadar kostursamda beni izledi pesimden o sıkıntı.... baktim gitmiyor varsin gelsin dedim elbet bıkar benden baktı yenemiyor nasılsa bırakıp gider... Oylede oldu simdi Dualarimi edince kaçtıı gitti ... Sükür saglikla huzurla her biten güne... Sükür Allah"ım icimde eksik koymadigin inancına varlıgına...!!!!

Bu hafta 3. aşılamam oldu, bu kez istanbul tüp bebekte yaptırdım. Gonal f kullandık. çok güzel bir hastane çok memnun kaldım, keşke en baştan oraya gıtseymısım. bugün hep idrar torbamın da oldugu bölgelerde dolgunluk ve agrı oldu. umarım bu kez tutar. Umarım herkesin gönlüne göre olur bu ramazanda. :49::35:

zuzujojo cum aramiza hosgeldin tatlim hayırlı haberlerini bekliyoruz ins hamis :49:haberini hemencecik aliriz ınş hakkında hayirlisi olur ins asilamada şans düşük diye kendini sartlandirma sen moralini yüksek tut canım allahtan umut kesilmez hiçbir zaman :16:

hosbuldum canım benim inşallah bakalım.yok yok şartlandırmıyorum Allah hayırlısını versin hepimize.umudum sonsuz çok şükür sağlığımız yerinde:):)

canım 3 yılı doldurmuş olmak gerekiyor 23 yaşından küçük 39 yaşından büyük olmaman gerekiyor.yani 23 yaşından küçük 39 yaşından büyük hastaları karşılamıyor devlet.ssk da 2 aşılama şart devletten ilaçları raporla alıp yaptırmış olman gerekiyor. özel de cebinden ödeyerek ilaçlarını alıp yaptırdıysan kabul edilmiyor.sanırım 900 gün primini doldurmuş olman gerekiyor. senin dolmadıysa eşinden de yararlanabiliyorsun canım.bu kadar.

aramıza hoşgeldin canım. ben de zeynep kamil de tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum şuan bu ay 2. aşılamam yapılacak kısmetse.aşılamanın zaten normal bir ilişkiden pek bir farkı yok ama eşinde sorun varsa tutma şansı daha yüksek tabiki.ben de pek duymadım zeynep kamil de aşılama ile hamile kalanı ama varmış.ben de hayırlısıyla tüp bebeğe geçmek istiyorum bu aşılamadan sonra.tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemini kullanıyorlar ve şansı çok yüksek. her gittiğimde hamile kalan insanları görüyorum. tüp de başarılılılar.

hosbuldum canım ewet tüpte cok basarılılarmış bu olmazsa umudumuz war yanı cok sukur.eşimde sorun.ilk tüp dediler sonra degrler yukseldı asılama yapılcak dendı basta nerdeyse hıc umut yoktu ama Allahtan umut kesılmez ıste.bende bısey yok sukurkı.ya okadar gıdıp gelıyoruz hastaneye tanısalım bulusalım inşallah bebişlerimizide kucağımıza alıp gün yapalım heheheh:):):)

bu aşılama zorlu olcak galiba benim için sağlık ocağına gittim malesef orda vuramadilar hiç bilgileri bile yok eczane desen o apayrı igneme bakcam diye elinden yere düşürdü çocuk tabii allahtan kırılması orda da yardımcı olamadılar bebek tedavisi gören tanidigimiz birindn gonal f şırınga buldum doz ayarlamali son çarem bu artık doktoru aradim hastaneden numarasina ulasip olur dedi yarın kalemi aldircam ins bu tedavide başka sorunla karsilasmam herşey yolunda gider

bizim sıpaların mücadeleci ve zoru sevecekleri kesin zaten :16::16: ama iğneni bu kadar sorunun üzerine olmana sevindim canım ... inşallah bundan sonrası pürüzsüz ve sorunsuz şekilde ilerler... güzel haberlerini bekliyor olacağım.. öptüm çok...

hayırlı olsun tedavin canım ...inşallah beklediğin sona hayırlsııyla ulaşırsın ... şansın bol olsun ...

Pazartesi ye saat saydigim nadir zamanlardan dı bu iki gün hic bosta kalmadigim halde ne yapsam ne kadar kostursamda beni izledi pesimden o sıkıntı.... baktim gitmiyor varsin gelsin dedim elbet bıkar benden baktı yenemiyor nasılsa bırakıp gider... Oylede oldu simdi Dualarimi edince kaçtıı gitti ... Sükür saglikla huzurla her biten güne... Sükür Allah"ım icimde eksik koymadigin inancına varlıgına...!!!!

masalcım ya sen de farklı bir şeyler var ... seninle ilk karşılaştığımızdan itibaren bana hep tanıdık geldin.. satırlarındaki samimiyet , düşüncelerini dile getirişin olsun , olaylara yaklaşımın olsun bende uyandırdığı izlenim çok farklı.. sevgiyle kal yüreği güzel kadın :16:

Bu hafta 3. aşılamam oldu, bu kez istanbul tüp bebekte yaptırdım. Gonal f kullandık. çok güzel bir hastane çok memnun kaldım, keşke en baştan oraya gıtseymısım. bugün hep idrar torbamın da oldugu bölgelerde dolgunluk ve agrı oldu. umarım bu kez tutar. Umarım herkesin gönlüne göre olur bu ramazanda. :49::35:

doktorunun içine sinmesi ve ona güvenmende tedavinin gidişatını çok etkiliyor arkadaşım .. inşallah sonu da hayırlısıyla güzel olur.. belirtilere takılıp stress yaratma kendine... Allah yardımcın olsun...

selam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum HEPİNİZDEN BİŞEY İSTİYORUM 1.aşılama... 2.aşılama... ve doktorum tüp bebek öneriyor sizce 3.aşılamayı mı yaptırmalıyım yoksa tüp bebek mi yaptırmalıyım.??? Neden soruyorum onuda açıklıyım bazı arkadaşlarım tedaviye uzun süre ara verme dediler ben bir sene ara vercektim aşılama olursam eylül tüp bebek olursa ekimde yaptırırım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...:emir_bebek:
canım merhaba,
bence sorun maddiyat ise 3. aşılamayı yaptır degilse beklemeden tüp bebek te şansını dene derim en azından tutma ihtimali yüksek.

slm kızlar kırmızılar yine geldii hayırlısı bakalım birazcık tatil sonrasıda bakak görek 3.aşılama mı yoksa tüpe mi giderim hayırlısı ya nasip
hayırlısı olsun canım arkadaşım , doktorun hangisi derse onda şansını dene,ben genede vakit kaybetmemekten yana oldugum için tüp yaptır diyecegim.

merhaba arkadaşlar.hayırlı ramazanlar hepinize.bende aranıza yeni katıldım.1.5 senedir malesef bizimde bebişimiz olmuyo.erkek faktörlü.ilk testlerde direk tüp bebek dendi.zeynep kamilde heyet raporu için testlere başladık.sonuçlar iyiye gittiği için aşılama olabilir dendi.raporumuz çıktı.ilaçlarımız yazıldı ve bu ayki regl dönemimi bekliyoruz ilaç kullanmaya başlıcam.az kaldı heyecan bastı şimdiden:) ama sanırım aşılamada çok düşükmüş gebe kalma şansı.nasip bakalım.Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sonucumuzu paylaşıcam umarım iyi haberlerle gelirim:):)

aramıza hoşgeldin canım umarım , tedavin sana bebegini getirsin ama erkek infertilitesi biraz daha şanslı bir grup en iyi ihtimal ile tüp bebek veya tese ile çözülebiliyor , bir arkadaşım daha yeni tese ile tüp bebek yaptırdı maşallah ki hamile şu anda umarım herşey gönlünce olsun

melekcim tekrar hoşgeldin asılsın görüşmeleyi yeni tedavinde hayırlı olsun

ayyy sorma canım ya benimde öyle oldu bu hafta ben oruç oldugum için ona bagladım ama dediğin gibi yerimden kıpırdayamadım , hep iş yerinde olmak istedim , hatta seni arayacaktım ama hafta sonu eşiyle beraber başbaşadır diye aramadım, çekindim.

mevacım senin adına çok sevindim umarım o agrılar yanıltmasın seni, bu arada aşılama gününü ver listeye kaydedelim hep beraber gün sayalım senin için
günaydınlar..... güzel ve mutlu haftalar hepimize...

günaydınlar canım , mesajını aldım. düzeltmeyi yapıyorum ayrıca rahatsızlık ne demek ir daha duymayayım olurmu :20::16:

dimple... Tedavin hayirli olsun canım bebeginin gelisine vesile olsun insallah.. İgnelerin icin sorun yasamissin okudugum kadari ile yarindan itibaren... Düzene girer dozlarına dikkat et canim bu arada dimple sen nerede yasiyorsun merak ettim

teşekkür ederim masalcım inş bu kez son olur canım ben denizli de yaşıyorum allah işlerinde kolaylık versin tatlım hepimiz kavuşuruz inş bu ay bol pozitifli bi ay olsun :54:

bizim sıpaların mücadeleci ve zoru sevecekleri kesin zaten :16::16: ama iğneni bu kadar sorunun üzerine olmana sevindim canım ... inşallah bundan sonrası pürüzsüz ve sorunsuz şekilde ilerler... güzel haberlerini bekliyor olacağım.. öptüm çok...

GÜNAYDIN canım inş bundan sonrası güzel olur balon gibi olmak için hazırım :52: bu iğneler bende mi böyle etki yapıyor yoksa herkestemi aynı bilmiyorum ama gecen ay ki tedavi süresince 4 kilo aldım adetle beraber hepsi gitti bakalım bu ay nasıl olcak inş bu kez sonunda güzel haberi alırız :16:

teşekkür ederim masalcım inş bu kez son olur canım ben denizli de yaşıyorum allah işlerinde kolaylık versin tatlım hepimiz kavuşuruz inş bu ay bol pozitifli bi ay olsun :54:

GÜNAYDIN canım inş bundan sonrası güzel olur balon gibi olmak için hazırım :52: bu iğneler bende mi böyle etki yapıyor yoksa herkestemi aynı bilmiyorum ama gecen ay ki tedavi süresince 4 kilo aldım adetle beraber hepsi gitti bakalım bu ay nasıl olcak inş bu kez sonunda güzel haberi alırız :16:

yalnız değilsin canım ister istemez hepimiz iğnelerle dediğin gibi balon misali şişiyoruz ve tedavi bitiminde sönüyoruz :)) iğneler ve tedaviler yeter ki işe yarayıp meleklerimize kavuştursun bizi 9 ay şişmeye razıyız :)) her şey gönlünce olsun bu sefer arkadaşım...

Back
X