Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lark ı tanımamam normal bak superim :)) hayatının baharındasın daha ... umarım tez zamanda da hayırlsıyla genç anne olursun ..

inşallah canım hep 25 yaşında anne olmak istemişimdir nasip olmadı inşallah en yakın zamanda sende bende hamile kalırız bebişlerimize kavuşuruz..bu kistlerden dolayı korkuyorum anne olamam diye..doktorlarda yaşımın avantaj olduğunu söylüyolar ama bir avantajını görmedim daha..

canım hoşgeldin ... pek görüşemez olduk seninle... az öncede tam selam verecek oldum bi baktım sen çıkmışsın :)

inşallah canım hep 25 yaşında anne olmak istemişimdir nasip olmadı inşallah en yakın zamanda sende bende hamile kalırız bebişlerimize kavuşuruz..bu kistlerden dolayı korkuyorum anne olamam diye..doktorlarda yaşımın avantaj olduğunu söylüyolar ama bir avantajını görmedim daha..

endişelenme canımcım yaş bakımından avnatajlısın ... vakti zamanı geldiğinde hiç bir şey mani olmaz merak etme.. hem polikistik overlilerin çoğu hamile kalabiliyor konumun daha ciddi değil bunun içinde avnatajlısın canımcım..

selam kızlar
ya dün bişiler yazmıştım.yok olmuş yazılarım.arkadaşlar tekrar yazayım tatilden önce doktoruma gitmiştim.rahim filmi çektirmemi istedi.yarına randevu aldım.en son 2 sene önce çektirmiştim.ama korkmaya başladım şimdiden.bu arada sanırım kadıköy şifada başlayacağım tüpe.orada tedavi gören var mı benden başka??hepinizi öpüyorum....

selam kızlar
ya dün bişiler yazmıştım.yok olmuş yazılarım.arkadaşlar tekrar yazayım tatilden önce doktoruma gitmiştim.rahim filmi çektirmemi istedi.yarına randevu aldım.en son 2 sene önce çektirmiştim.ama korkmaya başladım şimdiden.bu arada sanırım kadıköy şifada başlayacağım tüpe.orada tedavi gören var mı benden başka??hepinizi öpüyorum....

sistemdeki sorunlardan ötürü dün yazılanlar tüm forumlardan silinmiş canım...yani tedavi sürecin hayırlı olsun umarım ilk denemende bebiğine hayırlısıyla kavuşmak nasip olur.. rahim filmi çektireceğini söylemişsin ; inşallah herhangi bir sorun çıkmadan tedavine devam edersin.. anestezili mi yoksa normal mı çektireceksin? ben anestezili çektirmiştim; acı eşiğim çok düşük olduğundan korkmuştum .. ama normal yolla çektirenlerin de yazdıklarını göre 3 4 dakikalık regli agrısının biraz üstünde , dayanılamayacak bir şey olduğunu söylüyorlar.. umarım endişe yaratacak sonuç almazsın ..

günaydın canım..yazılar dün akşam birden silindi bende anlamadım bakıyodum birden gitmiş masalımın uykusuzluğuna geri dönmüş :1: şaşırdılar herhalde ramazan foruma iyi gelmemiş galiba :1:

çok güldüm....açıyorum açıyorum benim gece yazdıklarım...Allah'ım NİRVANAYA MI ULAŞTIM DEDİM....DEJAVUU BU.

masalcım bitanem boşver sinirlenme.topikteki mesajlara gerek yok biz zaten kalpten kalbe veriyoruz mesajları burda...

canım öpüyorummmm kalpler herbir...beraber....

arkadaşlar sistemdeki sorun hala devam ediyor farkında mısınız ? mesaj sıralamalarında hatalar var .. ve bana geçmişteki beğeniler tekrar tekrar geliyor :=) neye işaret bunlar :))
topik te kıyamet var:)))

canın sağ olsun arkadaşım . Mcan ne güzel söylemiş mesajlarımızı kalpten veriyoruz diye...

inşallah yoğunluğundan gelemiyordur .. geçen hafta rahatsızlandığından doktora gitmişti onun için merak ettim ... şeker kız candy miydi bu ?:))

GAYEM...seyhanın yokluğu yoğunluktan değil canım...kendisi son yazdığı mesajında bir süre buradan uzak kalmak istediğini yazmıştı okumuştum......bilginiz olsun.

kesinlikle gönül yaşın çok genç ayrıca görünüşün de öyledir eminim :34: ben 26 yaşındayım canım :17:

SUPERİM...26 yaşındasın çıtır çerezim......benim :))))

sistemdeki sorunlardan ötürü dün yazılanlar tüm forumlardan silinmiş canım...yani tedavi sürecin hayırlı olsun umarım ilk denemende bebiğine hayırlısıyla kavuşmak nasip olur.. rahim filmi çektireceğini söylemişsin ; inşallah herhangi bir sorun çıkmadan tedavine devam edersin.. anestezili mi yoksa normal mı çektireceksin? ben anestezili çektirmiştim; acı eşiğim çok düşük olduğundan korkmuştum .. ama normal yolla çektirenlerin de yazdıklarını göre 3 4 dakikalık regli agrısının biraz üstünde , dayanılamayacak bir şey olduğunu söylüyorlar.. umarım endişe yaratacak sonuç almazsın ..

saol gayemcim.ben daha öncede çektirmiştim anestezili olmayacak.gittiğim yerden çok memnun kalmıştım çok az bir ağrım olmuştu.ben daha önceden dış gebelik geçirdiğim için o ağrıların yanında 0 kalıyor.ama gene de korku kapladı içimi.çünkü benim dış gebelik geçirdiğim için 1 tüpüm var.umarım o da sağlıklı çıkar.ay ne biliyim gene streslerim başladı.

çok güldüm....açıyorum açıyorum benim gece yazdıklarım...Allah'ım NİRVANAYA MI ULAŞTIM DEDİM....DEJAVUU BU.

canım öpüyorummmm kalpler herbir...beraber....

topik te kıyamet var:)))

GAYEM...seyhanın yokluğu yoğunluktan değil canım...kendisi son yazdığı mesajında bir süre buradan uzak kalmak istediğini yazmıştı okumuştum......bilginiz olsun.

SUPERİM...26 yaşındasın çıtır çerezim......benim :))))

anladım canım ben sağlık durumundan endişe etmiştim.. kendini nasıl rahat hissedecekse öyle davransın tabii.. nasılsa gönüller bir görüşmemiş olsakta ... hepimizin hakkında hayırlsı olsun ...

saol gayemcim.ben daha öncede çektirmiştim anestezili olmayacak.gittiğim yerden çok memnun kalmıştım çok az bir ağrım olmuştu.ben daha önceden dış gebelik geçirdiğim için o ağrıların yanında 0 kalıyor.ama gene de korku kapladı içimi.çünkü benim dış gebelik geçirdiğim için 1 tüpüm var.umarım o da sağlıklı çıkar.ay ne biliyim gene streslerim başladı.

düşünmemeye çalış hayatım...stress yaptıkça daha çok geriliyorsun... kafanı dağıtacak başka bir şeyler bul hadi.. çık , eş dost ziyaretinde bulun canım..olmaz mı ?

Selam herkese gercı ben uyanıp yazmayı becerene kadar kımse kalmamıs ama kızlar sıstem dun bozulmadı ben soylemıstım ama kımse okumamıs galıba hafta basından berı sorun var sıtede ben yazamadım gırıp okuyamadım dunde bı actım sok yazılanlar ucmus gıtmıs ınsallah duzelır optum hepınızı kızlar

düşünmemeye çalış hayatım...stress yaptıkça daha çok geriliyorsun... kafanı dağıtacak başka bir şeyler bul hadi.. çık , eş dost ziyaretinde bulun canım..olmaz mı ?

canım aslında ben çalışıyorum.ama yıllık izindeyim şu an.haklısın bende çıkacağım birazdan.öpüyorum seni.

selam kızlar

tatlım bende senin çektireceğin yerde çektirmiştim filmimi anestezisiz çektirdim inan hiçbir acı hissetmiyosun kendini rahat bırak yeter..zaten kullandıkları alet acı çektirmiyo..3-4 dakikada bitecek hemen içini ferah tut..

ikimizde hastalıkları aynı yaşlarımızda yakınmış ben senden 2 yaş daha geriyim :) inş tez zamanda allah sanada bana da ve diğer arkadaşlarımıza hayırlı bi evlat nasip eyler :54: off sıkıldım iş yerinde :52:

endişelenme canımcım yaş bakımından avnatajlısın ... vakti zamanı geldiğinde hiç bir şey mani olmaz merak etme.. hem polikistik overlilerin çoğu hamile kalabiliyor konumun daha ciddi değil bunun içinde avnatajlısın canımcım..

doktor 2 aşılamamda da herşeyin çok güzel olduğunu hamile kalmamama engel bişey olmadığını söyledi..ama olmadı işte vakti zamanını bekliyoruz artık..

ikimizde hastalıkları aynı yaşlarımızda yakınmış ben senden 2 yaş daha geriyim :) inş tez zamanda allah sanada bana da ve diğer arkadaşlarımıza hayırlı bi evlat nasip eyler :54: off sıkıldım iş yerinde :52:

inşallah canım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz ve şu kistlerden kurtuluruz..

selam kızlar

canım ben anestezi olmadan çektirmiştim kendini sıkmazsan fazla zorlanmazsın tabi bünyeden bünyeye göre de değişir ama sen daha öncede çektirmişsin hiç korkma canım inş sonuçların güzl çıkar :16:

doktor 2 aşılamamda da herşeyin çok güzel olduğunu hamile kalmamama engel bişey olmadığını söyledi..ama olmadı işte vakti zamanını bekliyoruz artık..

sen umudunu yüksek tut canım... bugün olmaması yarın olmayacak anlamına gelmiyor.. bak doktorun olmamasına gerektirecek özel bir etkenin olmamasını söylüyor.. sen yeterki kafayı takıp sorun haline geitrmemeye çalış... olacak tez zamnada bak görürsün :16:

Back
X