ayy canım ya valla doğru söylüyosun afişe ettim seni![]()
sağlık olsun arkadaşım .. neyseki gönül yaşım daha genç dermişim :))) sen kaç yaşındasın bu arada?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım ya valla doğru söylüyosun afişe ettim seni![]()
kesinlikle gönül yaşın çok genç ayrıca görünüşün de öyledir eminimben 26 yaşındayım canım
![]()
lark ı tanımamam normal bak superim :)) hayatının baharındasın daha ... umarım tez zamanda da hayırlsıyla genç anne olursun ..
inşallah canım hep 25 yaşında anne olmak istemişimdir nasip olmadı inşallah en yakın zamanda sende bende hamile kalırız bebişlerimize kavuşuruz..bu kistlerden dolayı korkuyorum anne olamam diye..doktorlarda yaşımın avantaj olduğunu söylüyolar ama bir avantajını görmedim daha..
selam kızlar
ya dün bişiler yazmıştım.yok olmuş yazılarım.arkadaşlar tekrar yazayım tatilden önce doktoruma gitmiştim.rahim filmi çektirmemi istedi.yarına randevu aldım.en son 2 sene önce çektirmiştim.ama korkmaya başladım şimdiden.bu arada sanırım kadıköy şifada başlayacağım tüpe.orada tedavi gören var mı benden başka??hepinizi öpüyorum....
günaydın canım..yazılar dün akşam birden silindi bende anlamadım bakıyodum birden gitmiş masalımın uykusuzluğuna geri dönmüşşaşırdılar herhalde ramazan foruma iyi gelmemiş galiba
![]()
masalcım bitanem boşver sinirlenme.topikteki mesajlara gerek yok biz zaten kalpten kalbe veriyoruz mesajları burda...
topik te kıyamet var:)))arkadaşlar sistemdeki sorun hala devam ediyor farkında mısınız ? mesaj sıralamalarında hatalar var .. ve bana geçmişteki beğeniler tekrar tekrar geliyor :=) neye işaret bunlar :))
canın sağ olsun arkadaşım . Mcan ne güzel söylemiş mesajlarımızı kalpten veriyoruz diye...
inşallah yoğunluğundan gelemiyordur .. geçen hafta rahatsızlandığından doktora gitmişti onun için merak ettim ... şeker kız candy miydi bu ?:))
kesinlikle gönül yaşın çok genç ayrıca görünüşün de öyledir eminimben 26 yaşındayım canım
![]()
sistemdeki sorunlardan ötürü dün yazılanlar tüm forumlardan silinmiş canım...yani tedavi sürecin hayırlı olsun umarım ilk denemende bebiğine hayırlısıyla kavuşmak nasip olur.. rahim filmi çektireceğini söylemişsin ; inşallah herhangi bir sorun çıkmadan tedavine devam edersin.. anestezili mi yoksa normal mı çektireceksin? ben anestezili çektirmiştim; acı eşiğim çok düşük olduğundan korkmuştum .. ama normal yolla çektirenlerin de yazdıklarını göre 3 4 dakikalık regli agrısının biraz üstünde , dayanılamayacak bir şey olduğunu söylüyorlar.. umarım endişe yaratacak sonuç almazsın ..
çok güldüm....açıyorum açıyorum benim gece yazdıklarım...Allah'ım NİRVANAYA MI ULAŞTIM DEDİM....DEJAVUU BU.
canım öpüyorummmm kalpler herbir...beraber....
topik te kıyamet var:)))
GAYEM...seyhanın yokluğu yoğunluktan değil canım...kendisi son yazdığı mesajında bir süre buradan uzak kalmak istediğini yazmıştı okumuştum......bilginiz olsun.
SUPERİM...26 yaşındasın çıtır çerezim......benim :))))
saol gayemcim.ben daha öncede çektirmiştim anestezili olmayacak.gittiğim yerden çok memnun kalmıştım çok az bir ağrım olmuştu.ben daha önceden dış gebelik geçirdiğim için o ağrıların yanında 0 kalıyor.ama gene de korku kapladı içimi.çünkü benim dış gebelik geçirdiğim için 1 tüpüm var.umarım o da sağlıklı çıkar.ay ne biliyim gene streslerim başladı.
düşünmemeye çalış hayatım...stress yaptıkça daha çok geriliyorsun... kafanı dağıtacak başka bir şeyler bul hadi.. çık , eş dost ziyaretinde bulun canım..olmaz mı ?
selam kızlar
ya dün bişiler yazmıştım.yok olmuş yazılarım.arkadaşlar tekrar yazayım tatilden önce doktoruma gitmiştim.rahim filmi çektirmemi istedi.yarına randevu aldım.en son 2 sene önce çektirmiştim.ama korkmaya başladım şimdiden.bu arada sanırım kadıköy şifada başlayacağım tüpe.orada tedavi gören var mı benden başka??hepinizi öpüyorum....
endişelenme canımcım yaş bakımından avnatajlısın ... vakti zamanı geldiğinde hiç bir şey mani olmaz merak etme.. hem polikistik overlilerin çoğu hamile kalabiliyor konumun daha ciddi değil bunun içinde avnatajlısın canımcım..
ikimizde hastalıkları aynı yaşlarımızda yakınmış ben senden 2 yaş daha geriyim :) inş tez zamanda allah sanada bana da ve diğer arkadaşlarımıza hayırlı bi evlat nasip eyleroff sıkıldım iş yerinde
![]()
selam kızlar
doktor 2 aşılamamda da herşeyin çok güzel olduğunu hamile kalmamama engel bişey olmadığını söyledi..ama olmadı işte vakti zamanını bekliyoruz artık..