Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar benim yaşım forumdaki en küçük yaş mı diyecektimki baktım ki dimple020 benden 2 yaş küçükmüş :52: hadi herkes yaşını yazsın bakalım içimizde dimpleden daha küçük olan varmı :24::24:

sen umudunu yüksek tut canım... bugün olmaması yarın olmayacak anlamına gelmiyor.. bak doktorun olmamasına gerektirecek özel bir etkenin olmamasını söylüyor.. sen yeterki kafayı takıp sorun haline geitrmemeye çalış... olacak tez zamnada bak görürsün :16:

sağol canım tavsiyelerini dinlicem inşallah en yakın zamanda o güzel duyguyu tadarız beraber

iki çıtırın arasında kaldım ben müsade isteyim :))) işteki mesaim bitti canlarım.. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ...

iki çıtırın arasında kaldım ben müsade isteyim :))) işteki mesaim bitti canlarım.. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ...

sende kendine iyi bak canım aaa aşk olsun sende çıtırsın ohhh mesai bittti ne güzel benimde bitse keşke :50: öptüm canım sana ii dinlenmeler :54::54:

selam kızlar ...bizi bizden başka anlayan yok. çevredekilerin çocuk yokmu olsun artık bak yaşın geçiyo demelerinden sıkıldım artık. ya biz milletin hayatına karışıyomuyuz. millet niye herşeye karışıyor. düşünmüyoruz demek zorunda kalıyorum ama hala devem ettiriyolar. anlayış istiyorum artık :37:

inş bu aşılamada olmazsa tüp le gelirler bu aşılamada olmazsa merkez aramaya başlıcam artık ben denizli de oturuyorum malum burda sadece 1 tane merkez var orayıda istemiyorum bilmiyorumda hani insanın içine sinmesi önemli yaa içime sinmiyor bi türlü güvenemiyorum güvenilir bi merkez araştırcam artık imkanları zorlucaz

Bende denizlideyim canım, aynı dertten muzdaribiz bende adetimi beklyiorum umutsuzum ama aşılamada denemk istiyorum sen denizlide aşılamyı nereye yaptırıyorsun

Bende denizlideyim canım, aynı dertten muzdaribiz bende adetimi beklyiorum umutsuzum ama aşılamada denemk istiyorum sen denizlide aşılamyı nereye yaptırıyorsun

öyle mi ben erpa ya gidiyorum canım benim bu 3. aşılama olcak sen tedavi için nereye gidiyorsun

selam kızlar ...bizi bizden başka anlayan yok. çevredekilerin çocuk yokmu olsun artık bak yaşın geçiyo demelerinden sıkıldım artık. ya biz milletin hayatına karışıyomuyuz. millet niye herşeye karışıyor. düşünmüyoruz demek zorunda kalıyorum ama hala devem ettiriyolar. anlayış istiyorum artık :37:

mrb canım çok haklısın anlayan yok insanlar ne kadar anlayışsız düşüncesiz aynı canım bende düşünmüyoruz diyorum ilk olsun falan filan başlıyorlar... her yerde aynı boşver takma duyma sen onları :54:

Eşimim sperm sayısı 3 milyon aşılama için şans vermiyıorlar, ben mehmet gencere gidiyordum ama aşılamaya şans vermiyor, tüp bebek yaptır diyor, denizli devlet hastahanesinin infertibilite servisi iyi diye duydum işte bu ay oraya aşılama yaptırayım diyorum, erpada kime yaptırıyorsun, ne kadara yapıyorlar, aslında orasıda olabilir offf kafam cok karısık coookk

öyle yapmaya çalışıyorum da demin duyunca canım sıkılmıştı sizinle paylaşmak istedim...sizlerle konuşabilmek çok güzel iyi ki varsınız...:46:

öyle yapmaya çalışıyorum da demin duyunca canım sıkılmıştı sizinle paylaşmak istedim...sizlerle konuşabilmek çok güzel iyi ki varsınız...:46:

İnsanlar öyle acımasız ki en çok anlayamadıgımda, biz gibi bebek hasreti cektiği halde bebeğine kavustuktan sonra bile bize laf sokabiliyorlar ya onu işte hiç anlamıyorum

boşver cnm insanların işleri güçleri yok uğraşıyolar işte bizlerle..üzüldüğümüzü bilmiyolarki habire konuşuyolar..ağızları torba değilki büzesin ama :27:

İnsanlar öyle acımasız ki en çok anlayamadıgımda, biz gibi bebek hasreti cektiği halde bebeğine kavustuktan sonra bile bize laf sokabiliyorlar ya onu işte hiç anlamıyorum

inanın bitek benle kalmıyolar yakınlarıma da soruyolar. ben öyle değilim ya. herkesin özel hayatı . kime ne olmuyosa üzülecek mi hayır. gidecek benim dedikodumu yapacak . ay neden olmuyo ki ? sorun ki,mde acaba gibi birsürü laf. dediğiniz gibi en güzeli duymamak...

Eşimim sperm sayısı 3 milyon aşılama için şans vermiyıorlar, ben mehmet gencere gidiyordum ama aşılamaya şans vermiyor, tüp bebek yaptır diyor, denizli devlet hastahanesinin infertibilite servisi iyi diye duydum işte bu ay oraya aşılama yaptırayım diyorum, erpada kime yaptırıyorsun, ne kadara yapıyorlar, aslında orasıda olabilir offf kafam cok karısık coookk

canım bende pko var bizde sperm sayısı 25 mil.ama morfoloji kötü ama hiç önemsemiyorlar sayıya bakıyorlar sadece :44: ben erpada ali ulutürk e gidiyorum memnunum doktorumdan ama merkezi beğenmiyorum devlet hast. bende gidiyordum önceleri ama orda da sürekli doktor değişiyor o yüzden bıraktım orayı 3 mil.la aşılama şansı düşük olabilir canım tabi doktorlar daha ii bilirde benim ilk aşılamamda yıkamadan sonra 5 mil kalmıştı tutma ihtimali düşük demişti hemşire ama allahın takdiri hiç belli olmaz tabi sonuçta 1 tanesi bile işlevini yerine getirse yeterli olcakta :D caım hastaneye giriş ücreti sgk lar 32 tl dosya açtılar 70 tl 200 doktor alıyor ilaç 340 tutmuştu galiba benim yani sana yazacağı ilaçlara başlı ilaç ücreti e2 progesteron tahlili yaptırıyoruz onlar 20- 25 tl sperm yıkama 90 dı galiba çabuk unutuyorum kusura bakma yanlışda yazmak istemiyorum

yok canım morfolojisi biraz düşüktü eşimin ama düzeldi..sizde varmı sorun peki?

var canım bizde sayı 25, mil geçen aşılamada ama o ay çok takviye uygulamıştık :1: ne bulduysam yedirmiştim yaızk bakalım bu sefer kaç çıkacak morfoloji 3 canım kötü yani siz nasıl düzelttiniz ki morfolojiyi varikosel vardı ameliyat oldu ama sayıda çok bi değişiklik olmadı herhangi ilaç falanda vermiyor doktorlar siz kullanıyor musunuz ilaç?

Back
X