Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen umudunu yüksek tut canım... bugün olmaması yarın olmayacak anlamına gelmiyor.. bak doktorun olmamasına gerektirecek özel bir etkenin olmamasını söylüyor.. sen yeterki kafayı takıp sorun haline geitrmemeye çalış... olacak tez zamnada bak görürsün![]()
ya kızlar benim yaşım forumdaki en küçük yaş mı diyecektimki baktım ki dimple020 benden 2 yaş küçükmüşhadi herkes yaşını yazsın bakalım içimizde dimpleden daha küçük olan varmı
![]()
iki çıtırın arasında kaldım ben müsade isteyim :))) işteki mesaim bitti canlarım.. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ...
iki çıtırın arasında kaldım ben müsade isteyim :))) işteki mesaim bitti canlarım.. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ...
inş bu aşılamada olmazsa tüp le gelirler bu aşılamada olmazsa merkez aramaya başlıcam artık ben denizli de oturuyorum malum burda sadece 1 tane merkez var orayıda istemiyorum bilmiyorumda hani insanın içine sinmesi önemli yaa içime sinmiyor bi türlü güvenemiyorum güvenilir bi merkez araştırcam artık imkanları zorlucaz
Bende denizlideyim canım, aynı dertten muzdaribiz bende adetimi beklyiorum umutsuzum ama aşılamada denemk istiyorum sen denizlide aşılamyı nereye yaptırıyorsun
selam kızlar ...bizi bizden başka anlayan yok. çevredekilerin çocuk yokmu olsun artık bak yaşın geçiyo demelerinden sıkıldım artık. ya biz milletin hayatına karışıyomuyuz. millet niye herşeye karışıyor. düşünmüyoruz demek zorunda kalıyorum ama hala devem ettiriyolar. anlayış istiyorum artık![]()
öyle yapmaya çalışıyorum da demin duyunca canım sıkılmıştı sizinle paylaşmak istedim...sizlerle konuşabilmek çok güzel iyi ki varsınız...![]()
sizde pko dışında başka problem var mıydı spermle ilgili
öyle yapmaya çalışıyorum da demin duyunca canım sıkılmıştı sizinle paylaşmak istedim...sizlerle konuşabilmek çok güzel iyi ki varsınız...![]()
İnsanlar öyle acımasız ki en çok anlayamadıgımda, biz gibi bebek hasreti cektiği halde bebeğine kavustuktan sonra bile bize laf sokabiliyorlar ya onu işte hiç anlamıyorum
Eşimim sperm sayısı 3 milyon aşılama için şans vermiyıorlar, ben mehmet gencere gidiyordum ama aşılamaya şans vermiyor, tüp bebek yaptır diyor, denizli devlet hastahanesinin infertibilite servisi iyi diye duydum işte bu ay oraya aşılama yaptırayım diyorum, erpada kime yaptırıyorsun, ne kadara yapıyorlar, aslında orasıda olabilir offf kafam cok karısık coookk
yok canım morfolojisi biraz düşüktü eşimin ama düzeldi..sizde varmı sorun peki?